ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πολιτική σχιζοφρένεια από τα απομεινάρια της “νεολαίας” Σύριζα: Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε χειροκροτητές της κυβέρνησης!



Μετά την «τρέλλα» που επιχείρησε να πουλήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, «συμμετέχοντας» σε μια πανελλαδική απεργία εναντίον της, την σκυτάλη παίρνει η εναπομείνασα νεολαία του κόμματος. Μεταφέρουμε τα όσα δήλωσε στην «Αυγή» ο νέος γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, κάποιος Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος:

«Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι επιστήμονες, οι μετανάστες, οι άνθρωποι στις γειτονιές μας και στους χώρους εκπαίδευσης, τα νέα ζευγάρια, οι διεκδικήσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αποτελούν βασικές πολιτικές ιεραρχήσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο επίκεντρο φυσικά παραμένει η 
αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και η έμπρακτη αλληλεγγύη μας. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στις σημερινές συνθήκες, καλεί κάθε νέο και νέα να αγωνιστεί στο πλάι μας ενάντια στη λιτότητα και στον νεοφιλελευθερισμό. Για να ανοίξουμε δρόμους, χρειαζόμαστε μια μαζική, δημοκρατική, αυτόνομη, ριζοσπαστική, αριστερή οργάνωση νεολαίας. Σε κάθε περίπτωση, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δεν φιλοδοξεί να γίνει χειροκροτητής της κυβέρνησης, αλλά μια οργάνωση κοινωνικά χρήσιμη, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της νέας γενιάς».

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι βρίσκονται στον ίδιο βαθμό ενδιαφέροντος με τις «διεκδικήσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας», δηλαδή τις διάφορες «φυλές» των ομοφυλοφίλων. 

Αυτό ας το κρίνει ο καθένας αναλόγως. Θέλει, όμως, πολύ θράσος να ζητεί από τους νέους να αγωνιστούν «στο πλάι μας ενάντια στη λιτότητα και στον νεοφιλελευθερισμό», όταν τα πιο άγρια, απεχθή, ανάλγητα απάνθρωπα, αντιλαϊκά μέτρα του τρίτου (και χειρότερου μέχρι στιγμής) Μνημονίου ψηφίστηκαν και κυρίως εφαρμόζονται από το κόμμα στο οποίο ανήκει ο συγκεκριμένος τύπος.

Επομένως, πρακτικά, η όποια νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο έχει μετατραπεί σε χειροκροτητή της κυβέρνησης και της απαράδεκτης εθνικά και κοινωνικά πολιτικής της, αλλά αποτελεί και ένα άλλοθι δήθεν «αντιρρήσεων» ως προς την εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης.

Η «κοινωνικά χρήσιμη» παρουσία της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και αφορά την πίεση προς περισσότερο εθνομηδενιστική και πολυπολιτισμική πολιτική πρακτική της κυβέρνησης και ελάχιστα ως καθόλου την ελάφρυνση των Λαϊκών στρωμάτων από την μνημονιακή επέλαση.

Έτσι κι αλλιώς, ο Ελληνικός Λαός δεν ενδιαφέρει καθόλου τους διεθνιστές κάθε αποχρώσεως της αριστεράς, καθώς προορίζεται να αλλοιωθεί η εθνολογική του σύσταση και να μετατραπεί από έναν ομοιογενή Λαό σ΄έναν ετερόκλητο πληθυσμό διαφόρων εθνοτήτων, που παρανόμως εισέρχονται στην Χώρα μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ