ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΡΩΣΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛΑΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;


2015111820404899

Η κατάρριψη του sukhoi 24, του ρώσικου πολεμικού που βομβάρδιζε στα όρια των τουρκοσυριακών συνόρων κομβόϊ βυτιοφόρων που ερχόντουσαν από την Συρία και πήγαιναν στην τουρκία, πραγματοποιήθηκε γιατί χαλούσε την «δουλειά» και ανατίναζε τα κέρδη της οικογένειας Ερντογάν.

Ποντάριζε δε, στην στήριξη του ΝΑΤΟ, δημιουργώντας μια προβοκάτσια που θα μπορούσε να σύρει την ανθρωπότητα σε ολοκαύτωμα…


Το ότι η Τουρκία έκανε δουλειές με τους τζιχαντιστές, το κατήγγειλε και ο ίδιος ο Πούτιν στον Ολάντ.

Χθες, συνελήφθησαν δυο δημοσιογράφοι της Cumhürriyet επειδή έγραψαν και ανάρτησαν βίντεο για το λαθρεμπόριο της Τουρκίας με το πετρέλαιο των τζιχαντιστών αλλά και την αποστολή όπλων στο κομβόι «ανθρωπιστικής βοήθειας» που βομβάρδισε ο Πούτιν και που δεν ήταν τίποτε άλλο πέρα από όπλα. Η Τουρκία δίνει όπλα στους μακελάρηδες του DAESH και αγοράζει πετρέλαιο…



Ακριβώς όπως τα λέει ο Πούτιν που κατηγορεί την Τουρκία! 

Λες, και δεν είναι γνωστό παντού, πως ο γιος του Ερντογάν και η εφοπλιστική του εταιρεία, κάνει την συνδιαλλαγή με τους τζιχαντιστές και την διακίνηση του πετρελαίου στην Ευρώπη…

Ο Μπιλάλ, ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το όνομα του οποίου συμπεριελήφθη σε αυτά των βασικότερων υπόπτων μεγάλου σκανδάλου διαφθοράς που αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2012, εγκαταστάθηκε με τη σύζυγο και τα παιδιά του στην Ιταλία για να γλυτώσει τις συνέπειες!

Παιδί από σπίτι…. 
Χώρα από τις καλές.

Θοδωρής Τσέλας.

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;

Σε έκτακτη ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου που βγήκε στην δημοσιότητα από την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, στις 13:45 μ.μ., αναφέρεται ότι προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον «διεθνή» εναέριο χώρο στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, (όπως πάντα), τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρεμπόδισαν τα τουρκικά που εκτελούσαν «εκπαιδευτική» (!!!), πτήση στον «διεθνή» (βλέπε ελληνικό), εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Όπως φαίνεται κάποιοι στην Άγκυρα το έχουν χάσει τελείως και ενώ από την μια προκάλεσαν την ρωσική υπερδύναμη την ίδια ώρα δεν διστάζουν να συνεχίσουν τα επικίνδυνα παιχνίδι τους των παραβιάσεων στο Αιγαίο.


Πάντως εμείς θα πρέπει να είμαστε εν εγρήγορση και κάποτε θα πρέπει επιτέλους να «χωνέψουμε» ποιοι είναι οι αληθινοί σύμμαχοι μας και ποιοι μας κοροϊδεύουν και μας ξεπουλάνε χρόνια τώρα.

Επιτέλους!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ