ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

American Thinker: Διώξτε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ – «Μαχαιρώνει τη Δύση στην πλάτη»


Με τους καιρούς να αλλάζουν και διαφορετικές τις απειλές που η διεθνής κοινότητα τώρα αντιμετωπίζει, η Τουρκία πρέπει να εκδιωχθεί από το ΝΑΤΟ, γράφει το αμερικανικό American Thinker.

Η ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ το 1952 είχε ξεκάθαρα στρατιωτικό σκοπό – η ένταξη της χώρας υποτίθεται ότι θα βοηθούσε τις δυτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τη σοβιετική εξάπλωση στην περιοχή.

Από μια δυτική ματιά ίσως και να ήταν η σωστή απόφαση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ωστόσο, στην παρούσα εποχή το ΝΑΤΟ δεν χρειάζεται την Τουρκία και είναι ώρα να ξεφορτωθεί την Άγκυρα, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει δεσμούς με ισλαμιστές εξτρεμιστές στη Μέση Ανατολή, γράφει το American Thinker.

Παλιοί αντίπαλοι πρέπει να επανα-εκτιμηθούν, όπως πρέπει να γίνει και με παλιούς «συμμάχους» – οι οποίοι πιθανώς δεν υπήρξαν και ποτέ σύμμαχοι… Η ώρα έφτασε: 

Η Τουρκία πρέπει να εκδιωχθεί από το ΝΑΤΟ, επαναλαμβάνει το American Thinker και εξηγεί:

Η Τουρκία ήταν πάντα «το προβληματικό παιδί μέσα στο ΝΑΤΟ». Οι τουρκικές κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν την ιδιότητα της χώρας ως μέλος του ΝΑΤΟ ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να πετύχουν τους δικούς τους πολιτικούς στόχους, οι οποίοι δεν ταυτίζονταν με τα ενδιαφέροντα του ΝΑΤΟ.

Το 1974 η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο, προκαλώντας ρήγμα στο ΝΑΤΟ, που είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να αποσύρει τις ένοπλες δυνάμεις της από τη συμμαχία μέχρι το 1980.

Το 2012, ύστερα από επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της Συρίας, η Πολεμική Αεροπορία της Συρίας κατέρριψε ένα τουρκικό αεροπλάνο προκαλώντας στο ΝΑΤΟ ανεπιθύμητους πονοκεφάλους.

Το American Thinker επισημαίνει ότι η Τουρκία είχε πάντα δεσμούς με τους ισλαμιστές. Υπό την προστασία της ιδιότητάς της ως μέλος του ΝΑΤΟ, η Τουρκία κατάφερε να αυξήσει την επιρροή της στην περιοχή σε σημείο να υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος και να πράττει παράνομες αγοραπωλησίες πετρελαίου με την τρομοκρατική οργάνωση.

Μετά την άνοδο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ πρέπει να νικήσουν το Ισλαμικό Κράτος.

Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αντέξει μια χώρα «που υποκρίνεται τη φίλη ενώ μαχαιρώνει [τη Δύση] στην πλάτη» και για αυτό η Τουρκία πρέπει να πεταχτεί εκτός από τη δυτική συμμαχία, εξηγεί το American Thinker.

Αντί αυτής, τι ΝΑΤΟ πρέπει να βρει κοινό έδαφος με τη Ρωσία, από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές στην παρούσα φάση εμπλέκονται στον πόλεμο ενάντια στον ισλαμιστικό εξτρεμισμό, καταλήγει το American Thinker.

http://tinyurl.com/h7v29y2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ