ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ «ΒΑΡΟΝΟΙ» ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;



Μπορεί οι επίσημες προβλέψεις πολιτικών παραγόντων της νουδούλας να μιλάνε για μάχη του βαρύμαγκα Βαγγέλα με τον πορφυρογέννητο χαλβά «Τζίτζι», αλλά οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις άλλον βγάζουν αρχηγό και μάλιστα με διαφορά: τον… ξακουστό «Μπουμπούκο»!

Βέβαια, οι… κακές γλώσσες λένε πως οι Τσιπροκαμμένοι έχουν ρίξει γραμμή στους οπαδούς τους να ψηφίζουν όπου βρούνε διαθέσιμη δημοσκόπηση στο διαδίκτυο τον «Μπουμπούκο», για να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ του, καθότι τον θεωρούν εύκολο αντίπαλο της συγκυβέρνησης. Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι πως η τσιπροκαμμενική «γραμμή» δε θα περιοριστεί μόνο στις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, αλλά θα φτάσει μέχρι την… κάλπη! 

Εννοώντας, ότι χιλιάδες «μυημένοι» τσιπροκαμμενικοί σ’ ολόκληρη τη χώρα –και ειδικά στην Αθήνα, που υπάρχει ανωνυμία- θα δώσουν ένα 2ευρω και θα γίνουν μέλη της νουδούλας για μερικά λεπτά, ψηφίζοντας «Μπουμπούκο»!

Παράλληλα, υπάρχει «ρεύμα» πιτσιρικάδων στο Facebook (πιθανώς καθοδηγούμενη…), που ψηφίζουν διαδικτυακά «Μπουμπούκο» για να… σπάσουν πλάκα. Και τίποτα δεν αποκλείει, να πάνε κι αυτοί στις κάλπες να ψηφίσουν «Μπουμπούκο»!.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι λοιποί υποψήφιοι έχουν θορυβηθεί κι έχουν σκυλομετανιώσει που του επέτρεψαν να κατέβει στις εκλογές, ενώ κατέθεσε εκπρόθεσμα την αίτησή του. 

Μάλιστα, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση το 2ευρω της εγγραφής να γίνει 20ευρω, αλλά απερρίφθη αμέσως γιατί με τόσα λεφτά δεν πρόκειται να ψηφίσουν ούτε οι εναπομείναντες νεοδημοκράτες. 

Κι όπως λένε οι… κακές γλώσσες, οι «βαρόνοι» της νουδούλας (Καραμανλής, Μητσοτάκης και λοιποί) έχουν αρχίσει να πιέζουν ασφυκτικά τον «Μπουμπούκο» να αποσυρθεί πριν από τις εκλογές, επικαλούμενος το «συμφέρον της παράταξης», αλλά αυτός… ανθίσταται σθεναρά!

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις…

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ