ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ένα προφητικό κείμενο δύο μήνες πριν την σκευωρία: Για τα ψηφαλάκια επιχειρήθηκε η ποινικοποίηση της Χρυσής Αυγής



Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε και επίσημα το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών, η νομική αυθαιρεσία και η πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με μια διαδικασία απίστευτα κατάπτυστη τόσο σε ηθικό, όσο και σε πολιτικό και νομικό επίπεδο. Δύο μήνες νωρίτερα (για την ακρίβεια στις 27 Ιουλίου 2013) μια συστημική εφημερίδα, τα «Παραπολιτικά», με άρθρο το οποίο τιτλοφορούνταν «Έσκασε το αβγό του φιδιού» και με (πολύ πιο ενδιαφέρων) υπότιτλο «Γκάλοπ-σοκ: στο 18% η Χρυσή Αυγή- Έντονη ανησυχία σε κυβέρνηση και κόμματα», ξεκινούσε ως εξής:


«Μεγάλο πονοκέφαλο στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν τα ευρήματα μυστικής δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της κυβέρνησης. Με βάση τα στοιχεία, σε δείγμα 5.000 ερωτηθέντων, το ακροδεξιό κόμμα του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου δείχνει να κινείται πολύ κοντά στο 20%. Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστό 18% και δείχνει μια ιδιαίτερη δυναμική στα νεανικά κοινά».
Λίγο πιο κάτω, το άρθρο συνεχίζοντας, γράφει ότι «Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με τις ακροδεξιές εκρήξεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχουν προβληματίσει τόσο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και τους κυρίους Αλέξη Τσίπρα, Ευάγγελο Βενιζέλο, Πάνο Καμμένο και Φώτη Κουβέλη. “Το θέμα είναι πλέον μείζονος εθνική σημασίας” λένε άνθρωποι που μπορούν να αναλύσουν περισσότερο-και σε βάθος- την επικρατούσα τάση στο εκλογικό σώμα».
Αφού στην συνέχεια το κείμενο αναφέρεται σε κάποια στοιχεία που αφορούν την τεράστια επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όσους Έλληνες «βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση», στις «περιοχές όπου υπάρχει τεράστια ανεργία» και το ότι στην Αττική «το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι σχεδόν τριπλάσιο από αυτό του ΠΑΣΟΚ, ενώ σε πολλές περιοχές προσεγγίζει και τα ποσοστά της ΝΔ», και αφού υποστηρίζει ότι «σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, τα Πατήσια, η Κυψέλη αλλά και το πάλαι ποτέ αριστερό Πέραμα τα ποσοστά που συγκεντρώνει το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου προκαλούν στην κυριολεξία ανατριχίλα», ακολουθούν τα εξής:
«Το ανησυχητικό εύρημα που προκύπτει από την ποιοτική ανάλυση των δημοσκοπήσεων έχει να κάνει με την προέλευση όσων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές Χρυσή Αυγή. Το μεγαλύτερο ποσοστό των θαυμαστών του νεοναζιστικού σχηματισμού έχει ψηφίσει τουλάχιστον μια φορά τα παραδοσιακά, συστημικά κόμματα, όπως είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Το οξύμωρο –και συνάμα επικίνδυνο- στην αποτύπωση της εικόνας αυτής είναι ότι υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων που προέρχονται ακόμη και από την εκλογική δεξαμενή του ΚΚΕ. Η μυστική δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από πολύ γνωστή εταιρεία, έχει προβληματίσει τόσο το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση…” είναι το μήνυμα που προκύπτει από τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς».
Και αφού αναφέρεται στις εντολές προς την Βουλή και τον τότε υπουργό ΠΡΟΠΟ Δένδια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το άρθρο, λίγο πριν το τέλος, υποστηρίζει ότι «Ανεξάρτητα, πάντως, από την όποια στρατηγική έχει επιλέξει να ακολουθήσει από δω και πέρα η κυβέρνηση, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο κ. Σαμαράς δείχνει να μελετά σοβαρά την πρόταση για ανάληψη θεσμικής πρωτοβουλίας, επιδιώκοντας τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων που κινούνται στο δημοκρατικό τόξο, προκειμένου αργά ή γρήγορα η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου. Ήδη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει συγκεντρώσει “γνωματεύσεις” έγκριτων συνταγματολόγων, επιδιώκοντας να καταθέσει σε δημόσια διαβούλευση πρόταση ικανή να επισπεύσει τις διαδικασίες, ακόμη και για συνταγματικές αλλαγές».
Η ανάγνωση και πολύ περισσότερο η μελέτη, των όσων έγραψαν τα «Παραπολιτικά», δύο μήνες πριν την επίσημη έναρξη της πολιτικής σκευωρίας, επεξηγούν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους αυτή πραγματοποιήθηκε. Τα ίδια τα λόγια των πρωτεργατών του «συνταγματικού τόξου» δείχνουν ότι υπήρχε μια ειλημμένη, εκ των προτέρων, απόφαση να ποινικοποιηθεί ο έντιμος και νόμιμος πολιτικός αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μόνο και μόνο επειδή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έδειχνε κάτι παραπάνω από ικανό να απεγκλωβίσει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες από τα «μαντριά» των συμβατικών συστημικών κομμάτων.
Η «εθνική σημασία», την οποία έδιναν στο θέμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι εγκέφαλοι του εγχώριου πολιτικού, κοινωνικού, οικονομικού και εκδοτικού κατεστημένου, αφορούσε την προάσπιση των δικών τους αντεθνικών και αντιλαϊκών στενών συντηρητικών συμφερόντων, τα οποία βρισκόντουσαν σε άμεσο κίνδυνο από τον γνήσιο και συνεπή αντισυστημικό πολιτικό λόγο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Η «άμεση λύση», που απεγνωσμένα ζητούσαν οι διάφοροι εκπρόσωποι του καθεστώτος, δόθηκε μέσα από το τραγικό περιστατικό του Κερατσινίου, μέσα από το οποίο βρήκαν την ευκαιρία να αναβιώσουν, στον πιο αισχρό βαθμό, την σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης. Ένα Λαοφιλές Πολιτικό Κίνημα ενοχοποιήθηκε, Άνθρωποι προφυλακίστηκαν και ταλαιπωρούνται ακόμη, ακολούθησαν δύο αποτρόπαιες δολοφονίες Χρυσαυγιτών, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, και η συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα προσπάθεια ποινικοποίησης της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης του Τόπου. 
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ