ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΧΟΥΝΤΑ.ΤΩΝ ΚΟΜΣΟΜΟΛΩΝ ΠΟΥ ΈΓΙΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ!


Ό,τι περικλείεται εντός των συνόρων μας, χερσαίων, θαλασσίων και εναερίων, αποτελεί περιουσία του ελληνικού λαού. Η τελευταία σπιθαμή γης, το τελευταίο κυβικό εκατοστό πελάγους, η τελευταία αέρια μάζα και όλα όσα εντός αυτών αναπτύχθηκαν, απτά και θεωρητικά, είναι κτήμα όλων των Ελλήνων. Ακόμα και αυτός ο τηλεοπτικός αέρας ανήκει στο σύνολο των πολιτών της χώρας μας.

Η χρήση του παραχωρείται στο κράτος και ιδιώτες επιχειρηματίες, αλλά η ιδιοκτησία παραμένει του λαού. Λαού ο οποίος τίμησε κατά συρροή την Χρυσή Αυγή με την ψήφο του και απαιτεί να δει τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο  στην επικείμενη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών να εκθέτει το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και να απαντά στα ψεύδη δημοσιογράφων και αντιπάλων.

Η κρατική συχνότητα δεν είναι κτήμα κανενός κρατικοδίαιτου αριστερόστροφου αυτοανακηρυγμένου δημοσιογράφου. Ούτε η ίδια η ΕΡΤ ανήκει στα φυτευτά αργόσχολα κομματόσκυλα που πληρώνονται για να κάθονται. Η ΕΡΤ είναι δική μας, είναι όλων μας και θέλουμε να τηρηθεί ο νόμος και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής να έχει την αυτονόητη ευκαιρία να αναλύσει τις θέσεις μας μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί, αν διέθεταν έστω πολιτικό φιλότιμο, θα ζητούσαν οι ίδιοι να παραστεί ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ώστε η εκπομπή να έχει την απαιτούμενη νομιμοποίηση.

Επειδή όμως δεν αιθεροβατούμε, δεν περιμέναμε από τους ολετήρες του ελληνικού λαού να μας δεχτούν για να τους ξεγυμνώσουμε. Έτσι, ο λόγος του εκπροσώπου τύπου του Κινήματος δεν ήταν σχηματικός.Θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για να ασκήσουμε το δικαίωμά μας στην ελεύθερη έκφραση. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, κύριοι…

Γεώργιος Δημητρακόπουλος,
φιλόλογος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ