ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΙΠΡΑ . ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΙΚΑ : “ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ 30% ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ !”Στυλιανίδης: “Προς Θεού, όχι συγκυβέρνηση... θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή!”



Έλεγαν οι Συριζαίοι, για να κοροϊδέψουν την κοινωνία, ότι δεν θα υπάρξουν άλλα προαπαιτούμενα και ότι το πακέτο μέτρων που ήδη ψηφίστηκε θα είναι «το τελευταίο». Βέβαια αυτή ακριβώς την φρασεολογία την ακούει ο Ελληνικός Λαός κάθε φορά που περνάει ένα νέο πακέτο μέτρων από την Ελληνική Βουλή και συνεπώς δεν υπήρξε ούτε ένας που να πίστεψε την φανφάρα του Μεγάρου Μαξίμου.

Τελικώς αυτό γίνεται ζοφερή πραγματικότητα, αφού μία μέρα πριν μπουκάρουν οι τροϊκανοί στα υπουργεία, έχουμε την απαρχή των ανακοινώσεων από τους «θεσμούς» και την διεθνή πλουτοκρατία, σχετικά με τα μέτρα που συντόμως θα έρθουν. Σε αυτή την κατεύθυνση έκανε δηλώσεις η εκπρόσωπος του Γιούνκερ, Μίνα Αντρέεβα, τονίζοντας ότι «η Κομισιόν περιμένει νέα μέτρα» για να εκταμιεύσει την επόμενη δόση προς την Ελλάδα.

Ποια είναι αυτά τα νέα μέτρα που ουσιαστικά προανήγγειλε η εκπρόσωπος του Γιούνκερ, κάνοντας την χάρη στο τσίρκο του Σύριζα να μην τα παρουσιάσει ακόμα, λέγοντας ότι «συζητούνται στην Αθήνα»; Μπορούμε να έχουμε μία σαφέστατη άποψη διαβάζοντας τις εκτιμήσεις των οίκων της πλουτοκρατίας και τα ρεπορτάζ σχετικά με τις σκέψεις των «θεσμών».

Συγκεκριμένα, η Moody’s κάνει ευθέως λόγο για bail – in των Ελληνικών τραπεζών, δηλαδή για κούρεμα καταθέσεων στα πλαίσια της «ανακεφαλαιοποίησης» τους. Κοινώς, η κυβέρνηση Σανέλ θα βάλει «χέρι» στα λεφτά των Ελλήνων για να διασώσει τις τράπεζες, την ίδια ώρα που σε όλους τους τόνους διακηρύττει ότι ΔΕΝ προτίθεται να αγγίξει ή να «κουρέψει» τους λογαριασμούς της πλουτοκρατίας στις διάφορες λίστες, όπως είναι η λίστα Λαγκάρντ.

Από την άλλη πλευρά, οι επικεφαλής της τρόικα, σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε για νέα μέτρα και πιο συγκεκριμένα για νέες μειώσεις συντάξεων έως και 30%, αλλά και μειώσεις μισθών, οι οποίες θα επιχειρηθεί να περάσουν ως αυξημένες εισφορές για το ασφαλιστικό.

Είναι σίγουρο, ότι με την αξιολόγηση – επιθεώρηση που θα πραγματοποιήσουν από αύριο οι εκπρόσωποι της τρόικα, αυτά και άλλα πολλά μέτρα θα έρθουν να προστεθούν στο μνημόνιο της αριστεράς, που θα πλήξει τα επόμενα χρόνια τους Έλληνες, συρρικνώνοντας την Ελληνική Οικονομία και οδηγώντας στην αυτοκτονία – θυσία στο βωμό του οικονομικού πολέμου – ακόμα περισσότερους.

Και όλα αυτά με την αγαστή συνεργασία και συμφωνία των εγχώριων λακέδων της πλουτοκρατίας, δημοσιογράφων, νταβατζήδων, καναλαρχών και όλων των κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής.


Είναι αναμφισβήτητο, ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεν στη χώρα τυπικά μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά ουσιαστικά η «ευρωπαϊκή»-τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση είναι πολύ… ευρύτερη, ήτοι ολόκληρου του διαβόητου… συνταγματικού τόξου: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, με «τσόντα» το «τιμημένο» κουκουέ!

Κι όποιος αμφιβάλλει γι’ αυτό το τελευταίο, ας διαβάσει το σχετικό με την παραμονή της Ελλάδος στη σκλαβιά του ευρώ, απόσπασμα της ομιλίας του αρχικουκουέ Κουτσούμπα,σε εκδήλωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης:

«Το ΚΚΕ τάσσεται εναντίον κάθε συμφωνίας-μνημονίου, τόσο των προηγουμένων όσο και όποιας υπογραφεί. Είμαστε επίσης κάθετα αντίθετοι, και δεν είναι αντίφαση αυτό, με το να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ...αυτή τη στιγμή και να επιστρέψει σε ένα εθνικό νόμισμα. Διότι ξεκάθαρα λέμε στον ελληνικό λαό σε όλους τους τόνους, ότι αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι η κατάσταση, με αυτούς τους συσχετισμούς δυνάμεων, όντας στο καπιταλιστικό σύστημα, όντας στην ΕΕ, όντας στην εξουσία που την έχουν συγκεκριμένοι, εάν πας σε δραχμή ή σε ένα άλλο νόμισμα όπως κι αν ονομαστεί αυτό, η κρατική χρεοκοπία και οι επιπτώσεις στο λαό μας θα είναι εξίσου μεγάλες όπως και με τη συμφωνία – μνημόνιο που υπογράφεται τώρα. 


Μπορεί να είναι και χειρότερες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που δε θα είναι μόνο έξι μήνες, όπως λέει ο κύριος Λαπαβίτσας ή διάφοροι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ ή άλλων κομμάτων, διότι μπορεί να μην παίρνονται σε αυτή την περίπτωση τέτοια μέτρα όπως θα παρθούν τώρα για μισθούς, συντάξεις, μείωση του λαϊκού εισοδήματος και λοιπά, όμως η ίδια η υποτίμηση του εθνικού νομίσματος που θα επέλθει, η οποία θα είναι πάνω από 50%, θα οδηγήσει σε πραγματική μείωση πάλι του λαϊκού εισοδήματος και δε λέω για όλα τα υπόλοιπα, ο πληθωρισμός, η μαύρη αγορά, οι αυξήσεις στις τιμές των εισαγόμενων προϊόντων που θα επέλθουν».

Τα συμπεράσματα δικά σας!


Πανικός στο Σύστημα για την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου



Στην… αριστερή «Εφημερίδα των Συντακτών» βρήκε βήμα ο πρώην υπουργός της μνημονιακής νουδούλας, Ευρυπίδης Στυλιανίδης και παλιός βουλευτής της παράταξης που βούλιαξε τη χώρα και διέλυσε την ελληνική οικονομία. Στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», που όπως έχει ομολογήσει πολλάκις δίνει βήμα στους πάντες, πλην της Χρυσής Αυγής, γεγονός λογικό αφού μόνο η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στα μνημόνια της Μέρκελ, που χρηματοδοτεί τον Ψαρρά για να βγάζει βιβλία – λιβελογραφήματα εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Πάμε, όμως, να δούμε τη στιχομυθία που είχε ο πρώην υπουργός του Σαμαρά, με τον πρώην υπουργό του Σαμαρά:

-  Βλέπετε εκλογές το φθινόπωρο ή θεωρείτε ότι μπορεί να προκύψει άλλο κυβερνητικό σχήμα και πώς;

Πρέπει η κυβερνώσα Βουλή να πάει όσο πιο μακριά γίνεται την προσπάθεια. Δεν θα ξαναδημιουργηθούν εύκολα συσχετισμοί των τεσσάρων ή πέντε έκτων στο Κοινοβούλιο. Μετά τους εφαρμοστικούς, τον λόγο έχει η εκτελεστική εξουσία. Άμεσες εκλογές μπορεί να καταστρέψουν πλήρως την οικονομία. Απ’ την άλλη, ο μεγάλος συνασπισμός καθίσταται πολιτικά επικίνδυνος, διότι μπορεί να αναδείξει τη Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση με ό,τι αυτό σημαίνει

- Θα μπορούσε να συνεργαστεί η Ν.Δ. σε ένα κυβερνητικό σχήμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα;

Παρότι ξέρετε ότι υποστηρίζω την κυβέρνηση εθνικής ενότητας από την αρχή της κρίσης, νομίζω ότι τώρα δεν ενδείκνυται η στιγμή για να ανοίξουμε τέτοιο θέμα.

- Τι άλλη λύση θα μπορούσε να δώσει η παρούσα Βουλή;

Αυτή η Βουλή πρέπει να ψηφίσει όλες τις δύσκολες αποφάσεις που είναι αναγκαίες για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και να μείνει η Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε. Η επόμενη έχει χρέος να εφαρμόσει αλλαγές, αλλά και να θεραπεύσει λάθη, αδικίες ή παραλείψεις.

Τι είναι αυτό, λοιπόν, που λέει ο Στυλιανίδης στην συνέντευξή του στην… αριστερή εφημερίδα; Ότι το πολιτικό σύστημα θα είχε κάνει ήδη πράξη την μονοκομματική σταλινική συγκυβέρνηση του Μνημονίου, όμως υπάρχει ένα… πρόβλημα που τους αποτρέπει από την εμπέδωση της «μεγάλης συγκυβέρνησης». Το πρόβλημα είναι η Χρυσή Αυγή!

Επειδή δεν θέλουν να δώσουν τον θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Χρυσή Αυγή και να αντιληφθεί όλος ο κόσμος ότι στη Βουλή υπάρχουν μόνο δύο κόμματα, η Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι, δεν προχωράνε στην μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση. Αυτό που θα κάνουν προς στιγμή σε αυτή την κατεύθυνση είναι να συνεχίσουν από την μία την πολεμική και την φίμωση εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουν να ψηφίζουν τα νομοσχέδια, χωρίς όμως να ενωθούν και επισήμως.

Ο Ελληνικός Λαός, δίνοντας την τρίτη θέση στην Χρυσή Αυγή, απέτρεψε την μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση σταλινικού – μνημονιακού τύπου. Δυναμώνοντας περαιτέρω την Χρυσή Αυγή με την ψήφο και την συμμετοχή του στον νόμιμο πολιτικό αγώνα της μοναδικής αντιμνημονιακής δύναμης του τόπου, θα εξασφαλίσει την ελευθερία της Πατρίδος, την αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας και εν τέλει την Ευημερία του ίδιου του Λαού.

Ας μην κόπτονται όμως οι παλαιομνημονιακοί και οι νεοφώτιστοι μνημονιακοί της αριστεράς. Δεν χρειάζεται να φοβούνται μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή μέσω της «μεγάλης συγκυβέρνησης». Θα την κάνει μόνος του ο Ελληνικός Λαός στις επόμενες εκλογές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ