ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Νά γιατί αμερικανοί, σιωνιστές και Μέρκελ διέταξαν την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής."Η σιωπή των συνταγματολόγων. Η πρώτη συνέντευξη του Ν.Μιχαλολιάκου μετά την αποφυλάκισή του.



Την επαύριο της παράνομης, αντισυνταγματικής και πραξικοπιματικής
σύλληψης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των Συναγωνιστών μας, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, είχε ευθαρσώς πει: «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».

Τους λόγους που οδήγησαν αυτούς τους υπερεθνικούς, συνωμοτικούς μηχανισμούς να ασχοληθούν με τα ελληνικά πολιτικά πράγματα, τον αποκαλύπτουν σήμερα ο πολύς Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ και ένα δημοσίευμα της εργαζόμενης στην αμερικανική ΜΚΟ, Foreign Policy Association, Hannah Gais.

Ο Μπρεζίνσκι στην ανάλυσή του σημείωνε τον φόβο μίας «παράλυσης» του ΝΑΤΟ σε ενδεχόμενη ανάγκη λήψης στρατιωτικών μέτρων ενάντια στην Ρωσία. Συγκεκριμένα είπε: «Όμως στο ΝΑΤΟ ισχύουν διάφορες διαδικασίες, μεταξύ αυτών και η αρχή της ομοφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να παραλύσει για ένα διάστημα, ακόμη και από την Ελλάδα που είναι φίλη της Ρωσίας και η οποία φυσικά διαθέτει δικαίωμα βέτο».

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι μία αποσκίρτηση της Ελλάδος από το αμερικανοσιωνιστικό άρμα στην δεδομένη στιγμή που υφίστανται συνεχείς ήττες από τους Ρώσους σε Συρία και Ουκρανία θα ήταν τουλάχιστον καταστροφική. Ταυτοχρόνως μία τέτοια εξέλιξη θα ήταν εξόχως ευεργετική για τα ελληνικά συμφέροντα, αφού γεωπολιτικώς και οικονομικώς οι «δυτικοί σύμμαχοι» ήταν μονίμως ενάντιοι σε μία Ελλάδα ανεξάρτητη και ισχυρή, ξεκινώντας μάλιστα από τις πρώτες ημέρες του ελληνικού κράτους και τα «Δάνεια του Αγώνα».
Γιατί, όμως, οι αμερικανοσιωνιστές δεν φοβούνται τέτοια εξέλιξη από τους συριζαίους και τους «καμμένους»; 

Γιατί αυτοί αφήνονται να κάνουν την δίγλωσση πολιτική τους χωρίς να διώκονται και χωρίς να ενοχλούνται επί της ουσίας, έχοντας στο πλευρό τους όλο το κατεστημένο, ευρωπαϊκό, αμερικανικό και εγχώριο; Την απάντηση την δίνει η Hannah Gais στο άρθρο της, όπου ευστόχως σημειώνει ότι «πιθανότατα ο Σύριζα χρησιμοποιεί τις ελληνορωσικές σχέσεις ως μία μορφή πίεσης προς την τρόικα». Γνωρίζει η αρθρογράφος της συστημικής αμερικανικής ΜΚΟ ότι ο Σύριζα, παρά τις μεγαλόστομες δηλώσεις του, υπέγραψε την επέκταση των κυρώσεων έναντι της Ρωσίας και διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ολετήρες του Ελληνισμού.
Γιατί, όμως, έφτασαν στο σημείο να διατάξουν την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, την οποία εκτέλεσε πρόθυμα η εγχώρια κλεπτοκρατία για να αποφύγει την κάθαρση; Κυρίως επειδή η Χρυσή Αυγή δεν είναι δίγλωσση και προτίθεται όντως να κάνει πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Το κρίσιμο σημείο, όμως, στην εν λόγω διαταγή είναι αυτό που σημειώνει η Hannah Gais και πριν από αυτή έχουν σημειώσει τόσο ο Κρούγκμαν, όσο και ο Τσόμσκι και ο Τσίπρας: «Αν ο Σύριζα αποτύχει στην αποστολή του να σώσει την ελληνική οικονομία, τότε πιθανότατα έρχεται η Χρυσή Αυγή». 



Καθηγητής Θανάσης Διαμαντόπουλος: Αντισυνταγματικός 

ο κατ΄ οίκον περιορισμός 
για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Στην "Καθημερινή" δημοσιεύθηκε η παρακάτω επιστολή του καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης Θανάση Διαμαντόπουλου, ο οποίος μόνο φιλικά προσκείμενος προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να θεωρηθεί. Υπό τον τίτλο «Η σιωπή των συνταγματολόγων» ο Διαμαντόπουλος λέει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:



"Η σιωπή των συνταγματολόγων 




Κύριε διευθυντά, Συμπληρώθηκε το κατά το Σύνταγμα ανώτατο όριο προφυλάκισης των Χρυσαυγιτών βουλευτών, χωρίς να έχουν ακόμη προσαχθεί σε δίκη. Ως εκ τούτου, νομικοπολιτικά ερωτήματα δημιουργεί η εισαγγελική πρόταση για αντικατάσταση της προφυλάκισής τους με κατ’ οίκον πλήρη περιορισμό. Το γεγονός, βεβαίως, δεν προκάλεσε μείζονες αντιδράσεις της συνταγματολογικής κοινότητας. Ωστόσο, όπως δημοσίως επεσήμανα κατά την πρόσφατη παρουσίαση του έργου μου «Ο κοινοβουλευτισμός της συγκυβέρνησης», όταν το Σύνταγμα περιορίζει σε 18 μήνες το ανώτατο όριο της προφυλάκισης δεν αναφέρεται στον...τόπο εγκλεισμού, αλλά στην –άνευ δίκης– στέρηση της προσωπικής ελευθερίας.


Επομένως, η περαιτέρω παράτασή της με τη μορφή του κατ’ οίκον εγκλεισμού είναι συνταγματικά και πολιτικά ανεπίτρεπτη, χωρίς εξαιρέσεις ή διαφοροποιήσεις με βάση το ποιόν των προφυλακισμένων: τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θεσμοθετήθηκαν για να προστατεύουν τον... Aγιο Φραγκίσκο της Ασίζης. Θέλω, δε, να ελπίζω ότι η μη τοποθέτηση επί αυτής της θέσης, άρα βεβαίως και η μη διαφοροποίηση, κανενός εκ των εξαιρετικά πολυάριθμων συνταγματολόγων που παρευρίσκοντο στην παρουσίαση του βιβλίου –μεταξύ αυτών ο υποψήφιος ΠτΔ Νίκος Αλιβιζάτος, ο πρύτανης Παναγιώτης Τσίρης, η αντιπρύτανης Ισμήνη Κριάρη, αλλά και οι πολιτικοί Βαγγέλης Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος– δεν σημαίνει αδιαφορία για τα δικαιώματα όσων κρατουμένων θεωρούνται πολιτικά απεχθείς. (Aλλωστε, ο καθένας φαντάζεται τι αντιδράσεις θα είχε προκαλέσει αντίστοιχη μεταχείριση ακροαριστερών βομβιστών ή αντεξουσιαστών που «απαλλοτρίωσαν» τραπεζικά κεφάλαια.) Θέλω να ελπίζω πως η σιωπή των συνταγματολόγων μάλλον συναίνεση υποδήλωσε, αφού γνωρίζουν πως ο νομικός πολιτισμός δημιουργήθηκε και για τους υποδίκους...Θανάσης Διαμαντόπουλος - Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης"

Με απλά λόγια, ο κ. Διαμαντόπουλος, με την εμπειρία της επιστημονικής του ιδιότητας, υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι μετά την παρέλευση του 18μήνου δεν μπορεί να υπάρξει κατ’ οίκον περιορισμός των μέχρι τότε εγκλείστων Χρυσαυγιτών, γιατί κάτι τέτοιο συνιστά εκ νέου στέρηση της ελευθερίας. Επομένως, είναι αντισυνταγματική, παράνομη και πολιτικά ανήθικη η έμμεση στέρηση της ελευθερίας τους, με τα νομικιστικά τερτίπια του κατ’ οίκον περιορισμού. Όσο για το γεγονός ότι ο Διαμαντόπουλος αναρωτιέται για το αν οι πολυάριθμοι συνταγματολόγοι, οι οποίοι παρέστησαν στην παρουσίαση του βιβλίου του, αδιαφορούν ή συναινούν με την τοποθέτησή του, εις ό,τι αφορά τα ονόματα των Βενιζέλου και Αλιβιζάτου ας μην τρέφει καμία αμφιβολία για τις πεποιθήσεις τους.


Ο πρώτος, ως «εταίρος πλήρους ευθύνης» με τον Σαμαρά, έκανε ό,τι μπορούσε για να στηρίξει την άθλια αυτήν σκευωρία. Ο δεύτερος (ο οποίος, μάλιστα, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Παπακωνσταντίνου), λίγους μήνες πριν την παράνομη δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είχε προτείνει στην τηλεοπτική εκπομπή του Πρετεντέρη την σύλληψη της ηγεσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων! Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι ότι οι φωνές εκείνων που επισημαίνουν την αδικία και την μεροληπτική συμπεριφορά εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ολοένα και πληθαίνουν.


Ο καθηγητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Θανάσης Διαμαντόπουλος, παράλληλα με τις πλείστες άλλες ασχολίες, είναι συγγραφέας των εκδόσεων του Ινστιτούτου "Κωνσταντίνος Καραμανλής".


Μετά το προσκύνημα στην Μέρκελ 

παίζουν το θέατρο της ρήξης

Μετά το προσκύνημα στην Μέρκελ παίζουν το θέατρο της ρήξης

Αφού ο Τσίπρας προσκύνησε την Μέρκελ και τους γερμανούς τοκογλύφους, τώρα βάζει τους Τσακαλώτο και Βαρουφάκη να παίζουν θέατρο για να εξαπατήσει τους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν με αίμα την μνημονιακή πολιτική του.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Η πρώτη συνέντευξη του Ν.Μιχαλολιάκου μετά την αποφυλάκισή του στο defencenet.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ