ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΜΑΗ: ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σταματήστε αυτό το παιχνίδι.



Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα, αλλά έγινε γνωστό με καθυστέρηση ολίγων ημερών. Στην Πράγα, λοιπόν, κατά την εκδήλωση για το ολοκαύτωμα, κάποιος καθηγητής για τα Παγκόσμια Δικαιώματα, ονόματι Άλαν Μόρτεν Ντένσοβιτς, ισχυρίστηκε ότι «η Ελλάδα είναι η πιο επικίνδυνη χώρα στην Ευρώπη εξαιτίας των δύο άκρων που την ταλανίζουν, των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής και των ακροαριστερών της κυβέρνησης» και ότι ο mister Tsipras έχει αυτοπροσδιοριστεί ως… «αντισιωνιστής» (ποτέ των ποτών, προφανώς ο καθηγητής τον… μπερδεύει με άλλον).

Στο σημείο αυτό, επενέβη η πρεσβευτής και ειδική εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ για θέματα Ολοκαυτώματος Φωτεινή Τομαή (πρώην σύζυγος του αρχισυριζαίου Νίκου Κωνσταντόπουλου και ανήκουσα στην «εκλεκτή φυλή»), η οποία… κατακεραύνωσε τον ανίδεο καθηγητή, αποσπώντας τις επευφημίες του «εκλεκτού» κοινού: «Εκπροσωπώ την χώρα μου και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει την ελληνική πραγματικότητα για λόγους προσωπικών και επικίνδυνων πολιτικών σκοπιμοτήτων. Σταματήστε αυτό το παιχνίδι. Όσο για την Χρυσή Αυγή, η μισή ηγεσία της βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενη για εγκληματική δράση. Σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης δεν θα μπορούσε αυτό να γίνει».  

Τι εννοούσε η λεγάμενη, όταν έλεγε την τελευταία φράση (η οποία μάλλον της ξέφυγε, λόγω της αγανάκτησής της); Προφανώς, πως σε καμία χώρα της Ευρώπης δε θα κλείνονταν στη φυλακή ο ηγέτης και οι μισοί βουλευτές του τρίτου κόμματος της χώρας, επειδή κάποιος άγνωστός τους οπαδός του κόμματος, έτυχε να σκοτώσει έναν αντιφρονούντα σε καυγά (που ξεκίνησε για το… ποδόσφαιρο). Διότι, οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν συντάγματα και νόμους. Η μνημονιακή Μπανανία, πρώην Σαμαροβενιζελιστάν και νυν Τσιπροκαμμενιστάν, έχει Μπάμπηδες, παναθηναϊκάκηδες και κόκκινες ανακρίτριες!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ