ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Bankingnews: Ιστορική νίκη της Χρυσής Αυγής έναντι του Σαμαρά - Πλησιάζει η εκλογική και δικαστική δικαίωση,



Αποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr
Η Χρυσή Αυγή δικαιούται να αντιδρά, καθώς με εντολή Σαμαρά βρέθηκαν οι βουλευτές και ο Αρχηγός στην φυλακή.

Μεγάλη σημειολογική, πολιτική και ηθική νίκη πέτυχε η Χρυσή Αυγή η οποία με την στάση της οδήγησε στην ήττα τον Αντώνη Σαμαρά που ενορχήστρωσε μαζί με μια κλίκα στην δικαιοσύνη την προφυλάκιση της Χρυσής Αυγής.

Οι σημερινές αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής ήταν φυσιολογικές έναντι των όσων πραξικοπηματικών, παράνομων, ανήθικων και αντισυνταγματικών έχει πράξει ο Σαμαράς. Η Χρυσή Αυγή κράτησε μια σταθερή, αταλάντευτη στάση με βασικό στόχο να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά και αυτό συνέβη.

Ο Σαμαράς σύντομα θα λογοδοτήσει για τα λάθη τις σκοπιμότητες και τις παρασκηνιακές ανέντιμες πρακτικές που ακολούθησε με στόχο να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Πρόκειται για μια προδοτική στάση έναντι της δημοκρατίας και ο ελληνικός λαός πρέπει να καταδικάσει με την ψήφο του.

Η ΝΔ είναι παρασυρμένη, ο Σαμαράς είναι ο ενορχηστρωτής, έχει τεράστιες ηθικές ευθύνες για την αποτυχία της Ελλάδος και για την ντροπιασμένη στάση που κράτησε έναντι της Χρυσής Αυγής.

Η Θεία δίκη έρχεται να αποκαταστήσει τα ανομήματα του Σαμαρά. Σε λίγο καιρό, μέσα Μαρτίου του 2015, αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής και θα αποτελέσει δικαίωση για την παράνομη προφυλάκιση του.

Η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί ηθικά, πολιτικά και σίγουρα δικαστικά γιατί στο τέλος θα αθωωθούν οι προφυλακισμένοι βουλευτές.






Kontra Channel: "Αντισυνταγματικό και παράνομο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να διεκδικούν την ψήφο από τη φυλακή... Πρέπει να αποφυλακιστούν" - ΒΙΝΤΕΟ


Μετά τη λήξη της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και κατ' επέκταση τη διαφαινόμενη προκήρυξη εθνικών εκλογών το Kontra Channel έθιξε ένα ουσιώδες ζήτημα δημοκρατίας.

Το γεγονός του εγκλεισμού του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, την ώρα που θα είναι ταυτόχρονα και υποψήφιοι και θα πρέπει να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού. 

Πρακτικά το παραπάνω δεν μπορεί να εφαρμοστεί καθώς μέσα από τη φυλακή δεν μπορούν να προσεγγίσουν και να εκθέσουν στους Έλληνες πολίτες το πρόγραμμά τους, με σκοπό τη διεκδίκηση την ψήφο τους.

Άρα τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητας και ανελευθερίας, και ουσιαστικά έρχεται σε βάρος της διαδικασίας εκλογών που προβλέπει το Σύνταγμα!

Αυτό σχολιάζεται στο βίντεο από τον παρουσιαστή του Kontra, Γ. Παπαγιάννη και τον σχολιαστή Ν. Βέλιο...



Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΒΗΜΑ, 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014:ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



Τα ζόμπι της Μεταπολίτευσης τελείωσαν


"Κάθε Έλληνας που δεν παίρνει, ας είναι και μια φορά στη ζωή του, μια γενναία απόφαση, προδίδει τη ράτσα του". 
Ν. Καζαντζάκης


Με την προκήρυξη των εκλογών τελείωσε οριστικά και το σύστημα της Μεταπολίτευσης του 74.

Τα κόμματα του πελατειακού κράτους, της ρεμούλας και της διαπλοκής προσπάθησαν να συγκεντρώσουν τα 180 ΝΑΙ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τα πάλαι ποτέ κόμματα του 40% και άνω και των αυτοδυναμιών αγκομαχούν μαζί ΝΔ με ΠΑΣΟΚ με ρετάλια της «υπεύθυνης αριστεράς» να κρατήσουν άλλη μια μέρα ζωντανό το πτώμα της μεταπολίτευσης, αλλά έχει πια σαπίσει.

Για τους πολιτικούς της λιστας Λαγκαρντ, την ατζέντας του Χριστοφοράκου, της Στάζι είναι μια δύσκολη μέρα, τα αφεντικά τους στο Βερολίνο δεν θα τους έχουν πια ανάγκη.

Η χθεσινή μέρα, είναι ιστορική μέρα ακόμη κι αν είχε κερδίσει ο αδιάφορος κι άγευστος παλαιοκομματικός Σταύρος Δήμας, γιατί είναι ο τελευταίο τους έσχατο βήμα.

Τα κόμματα που κάποτε έφταναν 273 εδρες μαζί στις εκλογές του 1990 σήμερα συγκυβερνούν, φέρνουν δοτούς Τραπεζίτες, ξεφτιλίζουν τον θεσμό του Προέδρου με Προεδρικά διατάγματα ντιρεκτίβες από το Βερολίνο, εψάχναν και τον τελευταίο βουλευτή γονυπετείς για να συνεχίζουν να ψηφίζουν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»

Η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη, η μεταπολίτευση αφήνει πίσω της 500δις χρέος, ελλείμματα, κατεστραμμένη κοινωνία, νεολαία χωρίς μέλλον, παιδιά που λιποθυμούν από πείνα στα σχολεια.

Η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα είναι ευκαιρία και θα είναι στα χέρια μας, σταθερότητα και δημοκρατία υπάρχει μόνο όταν υπάρχει δικαιοσύνη και κοινωνική ισότητα .

Τα ζόμπι της Μεταπολίτευσης σήμερα τελείωσαν.

Αυγερινός Χατζηχρυσός 


Στις εκλογές που έρχονται ,το σύστημα θα προσπαθήσει να σπρώξει τους ψηφοφόρους να πάνε εκδρομή, για φραπέ, να κάτσουν σπίτι ......κτλ.

Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες που με μαστοριά παρουσιάζουν την αποχή σαν ψήφο διαμαρτυρίας. 

Στήνουν ωραία τηλεοπτικά κουβεντολόγια με τους ίδιους που για 40 χρόνια έκαναν δώρα στον εαυτό τους, επέβαλαν με “συγκεκριμένα ποσά βίας” την βαρβαρότητα, παρέδοσαν την χώρα στον στρατηγό άνεμο της μίζας, απάτης λαμογιάς και τώρα είναι έτοιμοι να την διαμελήσουν για να μας πουν ότι τώρα θα μας σώσουν...

Επιβάλλεται να ψηφίσουμε “με νύχια και με δόντια” έξω από τα εγκεκριμένα κόμματα των προπαγανδιστικών δημοσκοπήσεων, έξω απο τα συνδικάτα ελέγχου της κοινής γνώμης, έξω απο την ΜΚΟ “συνταγματικό τόξο”. 

Κανείς αγανακτισμένος να μη πάει εκδρομή, για φραπέ να κάτσει σπίτι. Έστω και για μία φορά ας βγούμε από το μαντρί.

Ψηλά λοιπόν τις Σημαίες, βροντοφωνάξτε με τη δύναμη της ελληνικής σας καρδιάς πως είναι αισχρό και τιποτένιο, ανέντιμο, ανήθικο και αναξιοπρεπές τούτο το αντεθνικό Κράτος για να εκφράσει την Εθνική Υπερηφάνεια των Ελλήνων, γι' αυτό σταθείτε με γενναιότητα απέναντι στην Ελληνική μας Ράτσα και διακηρύξτε με πάθος:

Λευτεριά στην Πατρίδα - Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!