ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Τυχαία φτιάχνει κόμμα ο Jeffrey ή κατόπιν εντολής;



Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω στον Jeffrey προκειμένου να τον μεταπείσουν και να μη φτιάσει νέο κόμμα. Ωστόσο, δε φαίνεται να το κατορθώνουν. Προφανώς, ο Jeffrey θέλει να πάρει την εκδίκησή του (που είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…), απ’ όλους όσους τον ανέτρεψαν από την πρωθυπουργία! Τώρα βρήκε την ευκαιρία, τώρα θα το κάνει… Μήπως, όμως, δεν το κάνει από μόνος του για ένα καπρίτσιο, αλλά κατόπιν εντολής από ξένα κέντρα, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένου σχεδίου;

Διότι, το κόμμα Jeffrey μ’ έναν σμπάρο θα χτυπήσει πολλά τρυγόνια. Θα πετάξει έξω από τη βουλή το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, πιθανότατα δε να «πνίξει» και το «Ποτάμι», εν τη γενέσει του. Κι αν τα καταφέρει στα δύο αυτά «τρυγόνια», θα στερήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ δύο σίγουρους συμμάχους σε συγκυβέρνηση. Και με δεδομένο ότι το κόμμα Καμμένου θα βλέπει τη βουλή μόνο από το… κανάλι της, καθιστά πλέον αναπόφευκτη τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ, με ρυθμιστή αυτόν (εφόσον καταφέρει να μπει στη βουλή…) – σαν τον Γκένσερ της Γερμανίας και το μικρό κόμμα του, που για χρόνια ολόκληρα ήταν μέσα σε όλες τις γερμανικές κυβερνήσεις, χριστιανοδημοκρατικές ή σοσιαλδημοκρατικές.

Κι αν η «μεγάλη συγκυβέρνηση» ήταν μέχρι πρότινος απευκταία για τους διεθνείς τοκογλύφους (για λόγους ισορροπίας του συστήματος, ήτοι ελεγχόμενης εναλλαγής στην εξουσία…), μήπως τώρα θεωρείται αναγκαία, γιατί κρίνεται ότι το νέο Μνημόνιο και τα συνοδευτικά του μέτρα δε θα μπορεί να τα περάσει μια αδύναμη συγκυβέρνηση, με μικρή πλειοψηφία συνονθυλευμάτων, παρά μόνο μια πανίσχυρη «μεγάλη συγκυβέρνηση»

Υπομονή, σ’ έναν μήνα θα βεβαιωθούμε… 

Αντίοχος

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Όσο και εάν δεν τους αρέσει ρυθμιστής στην εκλογή προέδρου είναι η Χρυσή Αυγή





Για γέλια και για κλάματα η Ν.Δ., που θυμήθηκε τον κομμουνιστικό κίνδυνο!

Στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής της χώρας είναι η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Σκόπιμα όμως λησμονούν και οι δύο όχθες του πολιτικού κατεστημένου τόσο του αριστερού όσο και του καπιταλιστικού, ότι στην ουσία ο ρυθμιστής σε αυτήν την εκλογή είναι οι 16 εθνικιστικές ψήφοι του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που γεμάτος έπαρση σαν κακομαθημένο παιδί που επιμένει στις ζαβολιές στο παιχνίδι του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έλεγε συνεχώς ότι έχει τους 180 και εκλογές θα γίνουν το 2016. Απ’ ό,τι απεδείχθη, τα λόγια του Σαμαρά...
ήταν λόγια του αέρα όπως αέρας κοπανιστός ήτανε και τα έργα της κυβερνήσεώς του επί τρία σχεδόν χρόνια.

Άλλο σημαντικό θέμα της πολιτικής επικαιρότητας των ημερών, το θέμα των αποστατών. Όσο και εάν κάποιοι θέλουν να στρογγυλέψουν τα πράγματα αποστάτες υπάρχουν και είναι όλοι αυτοί τους οποίους ψήφισε ο λαός για να αγωνιστούν ενάντια στο μνημόνιο και τώρα σέρνονται πίσω από αυτό και δίνουν μάχη για να παρατείνουν τη ζωή μιας κυβερνήσεως σφόδρα μνημονιακής. Το γιατί έγιναν αποστάτες ποικίλλει… Άλλος για το παιδί του, άλλος για να μην πάει φυλακή, άλλος δήθεν για την πατρίδα. Δύστυχη Πατρίδα πόσες παλιανθρωπιές έχουν γίνει στο όνομά σου!

Δεν μας κάνει εντύπωση ότι τόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί των “νταβατζήδων” όσο και οι φυλλάδες της διαπλοκής αναφέρονται με έμφαση στην μία και μοναδική ψήφο του φέρ’ ειπείν βουλευτή τάδε, αλλά δεν λένε λέξη για τους 16 ψήφους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τελικά κρίνουν και θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Για γέλια και για κλάματα και η έκκληση της φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς Νουδούλας στον αντικομουνισμό. Ότι πρέπει δηλαδή να παρατείνουμε εμείς οι εθνικιστές τη ζωή της ολέθριας συγκυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου για να μην έλθουν οι κομμουνιστές! Μα οι κομμουνιστές είναι παντού, εάν μιλάμε για παρελθόν, είναι και στου Μαξίμου, είναι και στην τράπεζα της Ελλάδος και σε πολλά βουλευτικά έδρανα της Νέας Δημοκρατίας!

Η στάση της Χρυσής Αυγής είναι απλή και ξεκάθαρη. Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου πρέπει να πέσει και πρέπει να πέσει γιατί βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα. Αυτό απέδειξαν τα έργα και οι ημέρες της τα τελευταία χρόνια.

Παραφράζοντας τον ποιητή θα πούμε, ότι τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Τσίπρας βλάπτουν την Ελλάδα το ίδιο και δεν υποκύπτουμε στα εκβιαστικά τους διλήμματα. Θα καταψηφίσουμε τον πρόεδρο του μνημονίου συνεπείς στον αγώνα μας για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ