ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΗΓΕ!!!


Εδώ και 14 μήνες οι συνεργάτες και οι συντελεστές του ethnikismos.net σκεπτόμαστε θλιμμένοι αυτή τη μέρα, όπως και κάθε μέρα από εκείνο το Σάββατο που δυνάμεις ανθελλήνων εισέβαλαν στο σπίτι του Αρχηγού και έκτοτε τον κρατούν στις φυλακές τους ΑΔΙΚΩΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.

Εκείνος πάντα αγέρωχος, πάντα με το κεφάλι ψηλά τους αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και με πίστη στην Πατρίδα και την Νίκη της. Μια ψυχραιμία και μια πίστη που μας ενέπνευσε όλους για τις επόμενες δύσκολες ημέρες που ήρθαν,  μας εμπνέει για τις δύσκολες ημέρες που θα έρθουν. Σαν την σημερινή…

Σήμερα  6 Δεκέμβρη «εορτάζουμε» την ονομαστική εορτή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Μια γιορτή που θα είχε εντελώς άλλο νόημα για όλους μας εάν ο ΑΡΧΗΓΟΣ βρισκόταν κοντά μας.  Δυστυχώς  όμως ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, παραμένει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ενός σάπιου καθεστώτος υποτακτικών, φαύλων και επίορκων.

Σε τούτη την Άγια Πατρίδα, διαχρονικά, εκείνοι που ονειρεύονται μια πατρίδα Λεύτερη, Ισχυρή, Ανεξάρτητη, μια Πατρίδα Κοινωνικής Δικαιοσύνης, είναι εχθροί του κατεστημένου που την θέλουν, δέσμια, λίγη, αφημένη στα χέρια δειλών νενέκων.

Οι ευχές όλων των Ελλήνων που έχουν την πίστη πως η Λευτεριά της Πατρίδας αργεί, όσο αργεί η Λευτεριά του Αρχηγού, με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους στέλνουν ευχές σαν και τις δικές μας. Ευχές για υγεία, δύναμη και γρήγορη λευτεριά, ώστε να συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Αρχηγέ, από όλους τους υποστηρικτές, φίλους, στελέχη, συνεργάτες, αλλά και χιλιάδες Έλληνες από κάθε μεριά του πλανήτη Χρόνια Πολλά, καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην πατρίδα μας, γρήγορα κοντά μας!

ΑΡΧΗΓΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!



Ο MISTER TSIPRAS, ΟΙ AHEPANS ΚΑΙ Τ’ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ



Αμέσως μετά την παρουσία-ομιλία του στο Ελληνο-αμερικανικό Επιμελητήριο, ο αμερικανοκομμουνιστής mister Tsipras συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία των διαβόητων ΑΧΕΠΑΝΣ. Ιδού η είδηση από την επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος:

«Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με αντιπροσωπεία της AHEPA

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της AHEPA με επικεφαλής τον ύπατο πρόεδρο Philip Frangos, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε η σημασία της Ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ, οι Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις καθώς και οι εξελίξεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Βαλαβάνη, Βουλευτής, Υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικής Πολιτικής, ο Βασίλης Πριμικήρης, υπεύθυνος του Τμήματος Ελληνισμού της Διασποράς του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ευάγγελος Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

Τι είναι οι ΑΧΕΠΑΝΣ; Εν αντιθέσει με το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, που επιβάλλει με κάθε τρόπο –θεμιτό και αθέμιτο- την τυφλή υποταγή των ΗΠΑ στο Ισραήλ, το «ελληνικό» λόμπι των ΗΠΑ κάνει ακριβώς το… αντίθετο: επιβάλλει την πλήρη υποταγή της Ελλάδος στις ΗΠΑ! Παράλληλα, συνεργάζεται στενά με το σιωνιστικό λόμπι, υπέρ της προώθησης των συμφερόντων του Ισραήλ, βεβαίως-βεβαίως…

Και ως μικρή απόδειξη για τον ρόλο των ΑΧΕΠΑΝΣ, δείτε στο παραπάνω δελτίο τύπου σε ποια γλώσσα είναι γραμμένη η επωνυμία του «λόμπι» και το ονοματεπώνυμο του προέδρου του: στα αμερικάνικα! Όπως άλλωστε και το mister Tsipras!

Αντίοχος


Θέλω να γίνω αριστερός.


Θέλω να γίνω αριστερός. 
Να είμαι χιπ και τρέντι 
κι οι φουκαράδες να ‘χουνε 
εμένα για αφέντη. 

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Να γδέρνω, να μαδάω. 
Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς, 
αυτό που … πολεμάω! 

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Να παίρνω χορηγίες, 
επιδοτήσεις, αρπαχτές, 
κονδύλια, αργομισθίες. 

Θέλω να γίνω αριστερός 
και στη δεξιά μου τσέπη, 
να βάζω όσα ο λαός 
σε μια ζωή δεν βλέπει. 

Θέλω να γίνω αριστερός, 
χρυσά να ‘χω κουτάλια 
κι όταν μαζί μου διαφωνούν 
να σπάω και κεφάλια. 

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Να έχω ασυλία. 
Θολές παρόλες να πετώ, 
να γράφω και βιβλία. 

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Ένα με τους παρίες, 
κοστούμι Αρμάνι να φορώ 
δίπλα τους στις πορείες. 

Θέλω να γίνω αριστερός, 
ξερόλας τελοσπάντων, 
κήνσωρ, Ιεροεξεταστής 
και τιμητής των πάντων. 

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Μονά-ζυγά δικά μου. 
Ο πιο στυγνός δικτάτορας 
να ωχριά μπροστά μου. 

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Να μένω στην Εκάλη. 
Φασίστες, ρατσιστόμουτρα 
να είναι όλοι οι άλλοι.

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Να εισβάλω στη Βουλή. 
Να καταλάβω … έδρανο, 
να κοιμηθώ πολύ. 

Θέλω να γίνω αριστερός, 
την ανεργία να σκίσω. 
Δούλους πολλούς, εισαγωγής, 
τον τόπο να γεμίσω. 

Θέλω να γίνω αριστερός, 
να σπάσω τα ταμπού. 
Κόκα, παρτούζα κι αστακοί 
να γίνουν του συρμού. 

Θέλω να γίνω αριστερός 
για να υμνώ τη φύση. 
Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές, 
να καλλιεργώ χασίσι. 

Θέλω να γίνω αριστερός 
και να πουλώ κουλτούρα. 
Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά, 
ξεράσματα και ούρα. 

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Να βγάζω και φιρμάνια. 
Να κάθονται όλοι προσοχή 
στη γκέι περηφάνια. 

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να βρίζω τον Χριστό. 
Αλλοδαποί θρησκόληπτοι 
να μ’ έχουν για αρχηγό. 

Θέλω να γίνω αριστερός, 
τις εκκλησιές να κλείσω, 
μπούργκες να βλέπω ολόγυρα, 
πολλά τζαμιά να χτίσω. 

Θέλω να γίνω αριστερός 
και πολυπολιτισμικός. 
Τις παραδόσεις τού Έλληνα 
να θάψω δια παντός. 

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Μοντέρνος, ριζοσπάστης. 
Δανδής και ανανεωτής. 
Φελλός κι απεργοσπάστης. 

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Τον Μαρξ ν’ αποκηρύξω. 
Τους συνεπείς αριστερούς 
στα Τάρταρα να ρίξω. 

Θέλω να γίνω αριστερός. 
Να είμαι χιπ και τρέντι. 
Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί, 
να μ’ έχουν για αφέντη. 


(Ανδρέας Σιδηρόπουλος)