ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Συγκλονιστική ομιλία Β.Πούτιν κατά της Δύσης: "Θέλουν να διαλύσουν την Ρωσία αλλά θα έχουν την τύχη του Α.Χίτλερ"!

ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΜΑ ΜΕ ...

ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Με μια συγκλονιστική ομιλία του προς το ρωσικό Εθνος στο πλαίσιο του ετήσιου προεδρικού απολογισμού προς την εθνική αντιπροσωπεία της Δούμας, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίς Βλάντιμιε Πούτιν προειδοποίησε την Δύση και τις δυτικές χώρες ότι θα έχουν την τύχη του Αδόλφου Χίτλερ!
"Η Δύση θα ηττηθεί όπως και ο Α.Χίτλερ στην προσπάθειά της να καταστρέψει την Ρωσία. Ο Α.Χίτλερ με τις μισάνθρωπες ιδέες του ήθελε να καταστρέψει την Ρωσία και να κυριεύσει τα Ουράλια. Όλοι θυμούνται πως κατέληξε",  είπε ο Β.Πούτιν στην πιο σκληρή ομιλία που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα απέναντι στην πολιτική των ΗΠΑ και της γερματοκρατούμενης ΕΕ.
Προειδοποίησε την Δύση να μη επιχειρήσει περαιτέρω διείσδυση στη ρωσική σφαίρα επιρροής υπενθυμίζοντας  πως προηγούμενες στρατιωτικές δυνάμεις που το είχαν προσπαθήσει απέτυχαν να υποτάξουν την μεγαλύτερη χώρα του πλανήτη.
"Η Ρωσία έχει από τις μεγαλύτερες ένοπλες δυνάμεις στον κόσμο. Δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε μια ευρύτερη σύγκρουση. Εάν όμως χρειαστεί η ρωσική αρκούδα θα δείξει τα νύχια της με καταστρεπτικές συνέπειες σε όσους στραφούν εναντίον της".
Και συνέχισε τονίζοντας:
"Με ευχαρίστηση θα εφάρμοζαν ένα σενάριο Γιουγκοσλαβίας με διαμελισμό της Ρωσίας.Απέτυχαν, δεν τους επιτρέψαμε να το κάνουν αυτό (σ.σ.: εννοούσε την εποχή Γιέλτσιν όταν η νεοσύστατη Ρωσική Ομοσπονδία πάλευε να σταθεί στα πόδια της με διάφορους πολέμους να απειλούν να αποσπάσουν τμήματά της, όπως π πόλεμος στην Τσετσενία κλπ).
Τώρα δημιουργούν θέμα με την Κριμαία. Για αιώνες η Κριμαία ήταν μέρος της Ρωσίας. Αυτή η χερσόνησος είναι φυλετικά ρωσική όχι απλά ρωσόφωνη. Το 1954 μεταφέρθηκε στην Ουκρανία από τον Nikita (σ.σ.: Χρουτσόφ) που πίστευε ότι τα εθνικά σύνορα δεν είχαν σημασία καθώς όλοι ήταν κάτω από την σοβιετική σημαία. Με την κατάρρευση όμως της ΕΣΣΔ, η Κριμαία έμεινε στην Ουκρανία.
Αλλά η σημασία της Κριμαίας για εμάς είναι όπως το "Όρος του Θεού" για τους Εβραίους. Είναι ιερή περιοχή.
Μετά τα γεγονότα του περασμένου χειμώνα, οι HΠΑ-ΕΕ προσπάθησαν να γονατίσουν μέσω κυρώσεων τη ρωσική οικονομία, αλλά στην πραγματικότητα η πτώση του ρουβλίου οφείλεται στις χαμηλές τιμές του πετρελαίου.  
Για περίπου μια δεκαετία οι ΗΠΑ προσπαθούν να μειώσουν το ρόλο της Ρωσίας στα παγκόσμια ζητήματα. Η Κριμαία ήταν απλώς μια δικαιολογία για τις ΗΠΑ να μας πλήξουν.
Δεν θα γίνουμε ξενοφοβικοί, ζηλιάρηδες, μοναχικοί ή να ψάχνουμε για εχθρούς. Αυτό θα ήταν αδυναμία κι εμείς είμαστε δυνατοί και πιστεύουμε στους εαυτούς μας.
Από την διάλυση της ΕΣΣΔ, τα πλοκάμια των ΗΠΑ κάτω από το μανδύα του ΝΑΤΟ, πλησιάζουν όλο και πιο κοντά τα ρωσικά σύνορα και ανακατεύονται στις υποθέσεις ξένων κρατών.
Οι φίλοι μας οι Αμερικανοί, είτε ευθέως, έιτε πίσω από της κουρτίνες πάντα επηρεάζουν τις σχέσεις μας με τους γείτονες. Κάποιες φορές δεν είναι ξεκάθαρο εάν μιλάμε με τις αρχές μια χώρας ή με τους Αμερικανούς αφέντες τους.
Δυστυχώς για πολλές ευρωπαϊκές χώρες ανεξαρτησία και εθνική υπερηφάνεια είναι ξεχασμένες έννοιες και πολυτέλεια. Εχουν παραχωρήσει την εθνικής κυραρχία τους στους ξένους, έστω και αν αυτό αντιβαίνει στα συμφέροντάς τους (σ.σ.: εδώ φωτογραφίζει την Ελλάδα και όχι μόνο, φυσικά). Αυτό είναι κάτι που δεν θα συμβεί στην Ρωσία. Για την Ρωσία, όμως η πραγματική ανεξαρτησία είναι μια απαραίτητη συνθηκη ύπαρξης.
Αναζητούμε καινούριους εταίρους στην Ανατολή (σ.σ.: εννοεί την Κίνα, βασικά) για εμπόριο και πιστεύουμε ότι ο στόχος της Δύσης για να πληγεί η Ρωσία θα αποτύχει..
Μια δυνατή Ρωσία είναι απειλή για τις ΗΠΑ, με τη Ουάσιγκτον να μην θέλει κανένα έθνος να μπορέι να αμφισβητήσει την πρωτκαθεδρία της ως "μοναδικής υπερδύναμης".

s
defencenet.gr

Το παραμύθι της δήθεν αντιπολίτευσης αποκαλύπτεται... Όλοι είναι ίδιοι, πλην Χρυσής Αυγής!

 


Μια ευτυχής συγκυρία για τους Σαμαροβενιζέλους, είναι ότι δεν έχουν πραγματική αντιπολίτευση, εκτός βεβαίως από την Χρυσή Αυγή (εξ’ ου και η σκευωρία). Γιατί αν είχαν, δε θα έφταναν μέχρις εδώ. Θα είχαν πέσει προ πολλού!

Και δεν έχουν πραγματική αντιπολίτευση από κανένα κόμμα του… συνταγματικού τόξου, γιατί το παιχνίδι είναι καραστημένο και όλα αυτά τα κόμματα δεν είναι παρά συνιστώσες του ίδιου συστήματος, της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας!

Μετά, λοιπόν, από την απόρριψη του αιτήματος των βουλευτών πολιτικών κρατουμένων, να παρευρεθούν στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και να ψηφίσουν στην κρίσιμη ψηφοφορία, οι Σαμαροβενιζέλοι χρειάζονται πλέον μόλις 146 ψήφους κι όχι 151. Αποτρέποντας έτσι και τυχόν σκέψεις κάποιων βουλευτών τους για ανταρσία…

Ακούσατε να βγάλει άχνα κανείς της δήθεν «αντιπολίτευσης» (και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται πως επιδιώκει την –με κάθε τρόπο- ανατροπή της συγκυβέρνησης) γι’ αυτό το αίσχος;

Αλλά, πώς να βγάλει άχνα, αφού ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ανήκουν στο ίδιο σύστημα και παίρνουν εντολές από τους διεθνείς τοκογλύφους που θέλουν… ομαλή διαδοχή όταν εκείνοι την αποφασίσουν;

Εθνικισμός

ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS, 
ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 



Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


Τον περασμένο Σεπτέμβριο έλαβε χώρα στην Ρωσσία ένα γεγονός μείζονος πολιτισμικής και πολιτικής σημασίας: το Διεθνές Φόρουμ υπό τον τίτλο «Πολύτεκνη Οικογένεια και το Μέλλον της Ανθρωπότητος», διοργανωθέν από το Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου (Μόσχα, 10-11 Σεπτεμβρίου 2014). Το Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου τελεί υπό την διεύθυνση του κ. Βλαντιμήρ Γιακούνιν (Vladimir Yakunin), επικεφαλής της ρωσσικής εταιρείας σιδηροδρόμων και ενός από τους σπουδαιοτέρους επιχειρηματίες της σύγχρονης Ρωσσίας. Το Ίδρυμα αποτελεί έναν πολιτιστικό οργανισμό με τεράστια αίγλη και κοινωφελή δράση. Το Διεθνές Φόρουμ για την Οικογένεια διευθύνεται από την κυρία Ναταλία Γιακούνινα (Natalia Yakunina) και χάρις στις προσπάθειές της έχει αποκτήσει διεθνή ακτινοβολία και συγκεντρώνει στους κόλπους του εξέχουσες προσωπικότητες του πνεύματος, των επιστημών και του πολιτισμού όχι μόνον από την Ρωσσία αλλά και από τις ΗΠΑ, την Δ. Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.
Ενδεικτικώς αναφέρουμε ότι στο εν λόγω Διεθνές Φόρουμ της Μόσχας συμμετείχαν, μεταξύ εκατοντάδων άλλων υψηλών προσκεκλημένων από ολόκληρη την υφήλιο: η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κύριλλος Α΄, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλαρίων, επικεφαλής εξωτερικών σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Υπουργός Πολιτισμού της Ρωσσίας κ. Vladimir Medinskiy, η Βουλευτής και υπεύθυνη της Επιτροπής της Ρωσσικής Δούμας για την Οικογένεια, την Μητρότητα και το Παιδί κ. Olga Batalina, ο κ. Konstantin Malofeev, Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος του Μεγάλου Βασιλείου, η Καθηγήτρια κ. Marguerite A. Peeters, από το Βέλγιο, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Διαπολιτισμικού Διαλόγου, ο κ. William J. Murray, από τις ΗΠΑ, Πρόεδρος του Συνασπισμού για την Θρησκευτική Ελευθερία, η κ. Sharon Slater, ομοίως από τις ΗΠΑ, Πρόεδρος του «Family Watch International», η κ. Christine Vollmer από την Βενεζουέλα, Πρόεδρος της «Latin American Alliance for the Family», ο κ. Lawrence D. Jacobs, Πρόεδρος του «International Profamily Movement» (ΗΠΑ), ο κ. Thomas Ward, Πρόεδρος της Εθνικής Ενώσεως Καθολικών Οικογενειών της Μ. Βρεττανίας, ο κ. J. N. Laffarriere, Δ/ντής του Κέντρου Βιοηθικής της Αργεντινής και άλλοι εκλεκτοί ομιλητές και σύνεδροι από την Ρωσσία, την Ουκρανία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Μ. Βρεττανία, την Ιρλανδία, την Αυστρία, την Ουγγαρία, την Ρουμανία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Λατινική Αμερική, την Αυστραλία, την Κίνα, το Ιράν, την Ν. Αφρική κ.ο.κ.
Το Διεθνές Φόρουμ είχε ως σκοπό να αναδείξει το ζήτημα της αξίας της οικογενείας και της προστασίας του θεσμού της οικογενείας. Διότι η οικογένεια είναι το κύτταρο του Έθνους και η βάση του ανθρωπίνου Πολιτισμού .
Επί των ημερών μας, όμως, παριστάμεθα μάρτυρες μιας συστηματικής, διαρκούς, ιταμής και λυσσαλέας επιθέσεως κατά του θεσμού της οικογενείας. Η Οικογένεια ευρίσκεται στο στόχαστρο ενός ιδιότυπου Ολοκληρωτικού, Μετα-Νεωτερικού, Μετα-Εθνικού Προοδευτισμού (Post-modern, Post-national, Totalitarian Progressivism), ο οποίος βάλλει αδιακρίτως κατά των Πολιτισμών, των Θρησκειών, των Αξιών, των Εθνικών Ταυτοτήτων, των κάθε είδους συλλογικών Παραδόσεων όλων των Λαών της υφηλίου.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη όλοι μας. Τα περιέγραψε με σαφήνεια ο Πρόεδρος Πούτιν, σε ένα θαυμάσιο, αληθινά εμπνευσμένο Διάγγελμά του προς το Έθνος, στις 12 Δεκεμβρίου 2013: «Σήμερα, πολλά Έθνη αναθεωρούν τις ηθικές αξίες και τους ηθικούς κανόνες τους (νόρμες), προς την κατεύθυνση της εκλείψεως των εθνικών Παραδόσεων και των διαφορών μεταξύ Λαών και Πολιτισμών. Από την κοινωνία ζητείται πλέον όχι μόνον να αναγνωρίσει το δικαίωμα του καθενός στην ελευθερία της συνειδήσεως, των πολιτικών αντιλήψεων και της ιδιωτικής σφαίρας, αλλά και να αποδεχθεί άνευ αντιλογίας την εξίσωση του Καλού και του Κακού, όσο και αν ακούγεται παράξενο…»
Στην ίδια ομιλία του, ο κ. Πούτιν προέβη σε μιαν ακόμη επισήμανση: «Η καταστροφή των παραδοσιακών Αξιών εκ των άνω όχι μόνον επιφέρει αρνητικές συνέπειες για την κοινωνία, αλλά είναι και ουσιωδώς αντιδημοκρατική, δεδομένου ότι εφαρμόζεται επί τη βάσει αφηρημένων ιδεολογικών αποκυημάτων (κατασκευών) εναντίον της βουλήσεως της πλειονότητος (του Λαού), η οποία πλειονότητα δεν αποδέχεται τις επιδιωκόμενες μεταβολές ή την σκοπούμενη αναθεώρηση των Αξιών.»

Κάθε υγειώς σκεπτόμενος άνθρωπος, ασχέτως καταγωγής ή θρησκεύματος, ο οποίος αγαπά την Πατρίδα του και σέβεται τον Πολιτισμό της χώρας του, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει απολύτως με τις ανωτέρω επισημάνσεις του Προέδρου της Ρωσσίας.

Πράγματι, 25 χρόνια μετά την πτώση του Κομμουνισμού δεν βλέπουμε στην Δύση (στην Δυτική Ευρώπη και στις ΗΠΑ) τον θρίαμβο της Δημοκρατίας, ούτε των αρχών του Κλασσικού Ευρωπαϊκού Φιλελευθερισμού, όπως νόμιζαν (ή ήλπιζαν) αρκετοί αφελείς το 1991. Αντιθέτως, o Ολοκληρωτικός Μετα-Εθνικός Προοδευτισμός επιδιώκει την διάλυση και ισοπέδωση των επιμέρους Εθνικών Παραδόσεων και Αξιών, αρχής γενομένης από την Οικογένεια, την Μητρότητα, την Θρησκεία, την Ιστορία. Προς τον σκοπό αυτό, επιχειρεί μία «αποδόμηση» (deconstruction) και «επανα-νοηματοδότηση» των βασικών όρων, εννοιών, αφηγήσεων και συμβόλων του έθνους και της κοινωνίας (redefinition of fundamental national and social terms, meanings, narratives and symbols).
Ομιλούν, π.χ., για «δημοκρατία», αλλά το καθεστώς, το οποίον εννοούν δεν έχει καμμία συγγένεια με την Δημοκρατία της αρχαίας Ελλάδος αλλ’ ούτε και με την νεώτερη Δημοκρατία, την οποίαν οραματίσθηκαν οι Κλασσικοί του Ευρωπαϊκού Φιλελευθερισμού του 18ου και του 19ου αιώνος ή οι «Ιδρυτές Πατέρες» (Founding Fathers) των ΗΠΑ (George Washington, Thomas Jefferson, Adams κ.λ.π.). Αντιθέτως, στο καθεστώς, το οποίον επιδιώκει να επιβάλει η Υπερεθνική Ελίτ (και έχει ήδη καταφέρει, δυστυχώς, να επιβάλει στην Δυτική Ευρώπη), η πλειονότητα των πολιτών (η περίφημη silent majority) υποχρεούται όχι απλώς να αναγνωρίσει το δικαίωμα κάποιων μειονοψηφιών στην ιδιωτική ζωή τους ή στις πεποιθήσεις τους (αυτό είναι αυτονόητο και σεβαστό) αλλά και να αποδεχθεί τον τρόπο βίου, τις απόψεις ή και τις διαστροφές, εάν θέλετε, της ελαχίστης μειονοψηφίας ως κάτι δήθεν απολύτως σωστό και ισότιμο προς τον φυσικό τρόπο βίου της πλειονότητος του Λαού.
Από αυτής της απόψεως, είναι αποκαλυπτική η επιμονή των εκφραστών του Ολοκληρωτικού Προοδευτισμού στην χρήση, π.χ., του όρου «γάμος ομοφυλοφίλων». Μία επιμονή που φαντάζει, εκ πρώτης όψεως, ανεξήγητη για κάθε καλόπιστο πολίτη, ο οποίος σέβεται, κατ’ αρχήν, το δικαίωμα του άλλου, του διαφορετικού, στην ιδιωτική σφαίρα του. Γιατί, άραγε, επιμένουν τόσο στον παράλογο, ανιστόρητο, αντικοινωνικό και βλάσφημο σφετερισμό του όρου «γάμος», ενώ μπορούν ανέτως να συνάψουν ένα ή περισσότερα ιδιωτικά συμβόλαια, βάσει των οποίων να ρυθμίζουν ενώπιον του Νόμου και μέχρι λεπτομερείας όλα τα ζητήματα που επιθυμούν;
Διότι ο σκοπός ακριβώς δεν είναι «απλώς και μόνον» η αναγνώριση ανθρωπίνων ή αστικών δικαιωμάτων σε μιαν μειονοψηφούσα κοινωνική ομάδα «Χ», αλλά η διάλυση του θεσμού της οικογενείας, μέσω της επισήμου, θεσμικής και νομικής εξομοιώσεώς της με την συμβίωση δύο ατόμων του ιδίου φύλου.
Αλλά ο ιερός και αρχαίος θεσμός της οικογενείας είναι συστατικός θεσμός της κοινωνίας και του έθνους. Χωρίς αυτόν δεν υφίσταται κοινωνία ανθρώπων, αλλά αγέλη ζώων. Ίσως, γι’ αυτόν τον λόγο ο Αμερικανός Καθηγητής Jon Huer (Πανεπιστήμιο Maryland) έγραψε στους «Times» το καλοκαίρι του 1999, την περίοδο της παράνομης και πειρατικής επιδρομής της Νέας Τάξεως κατά της Σερβίας, ότι βαδίζουμε προς την «Εποχή του Μετα-Ανθρώπου» (Post-Human Era).

Άρα, ποία είναι η κατάληξη; Η παρακμή. Πράγματι, η σημερινή Δύση διανύει εποχή ιστορικής παρακμής. Και τούτο ισχύει ιδιαιτέρως για την βαθύτατα νοσούσα, γηρασμένη, δημογραφικώς θνήσκουσα Δυτική Ευρώπη.

Άλλωστε, είναι ενδεικτικό της παρακμής ότι, προ δεκαετίας, στο προοίμιον του (καταχρηστικώς και ανακριβώς) λεγομένου «Συντάγματος» της Ε.Ε. (που, ευτυχώς, κατεψηφίσθη από τους λαούς, εκεί όπου τους επετράπη να εκφράσουν την βούλησή τους σε δημοψήφισμα), η Ιθύνουσα Υπερεθνική Ελίτ δεν επιθυμούσε ούτε επέτρεψε την παραμικρά αναφορά στις ελληνικές και χριστιανικές ρίζες και πολιτισμικές καταβολές της Ευρώπης.
www.hellasforce.com

Εθνικιστικός άνεμος στην Ευρώπη: Η Χρυσή Αυγή σε πανευρωπαϊκή συνάντηση στην Μαδρίτη.



Ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εμπρός"

Παγκόσμιο ενδιαφέρον έχουν προκαλέσει οι συνεχείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η καταπάτηση της ελευθερίας της σκέψης από την κυβέρνηση Σαμαρά. Διεθνείς οργανώσεις καταγγέλλουν τις παρεμβάσεις του Έλληνα πρωθυπουργού στον χώρο της Δικαιοσύνης και το παραδικαστικό κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από τον πολιτικό της προϊστάμενο Χαράλαμπο Αθανασίου.

Πράγματι, από την αρχή των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, στο πλευρό της βρέθηκαν δεκάδες εθνικιστικές οργανώσεις απ’ όλο τον κόσμο, διατρανώνοντας την συμπαράστασή τους στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών. Παράλληλα, εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους στην απόπειρα φίμωσης του Λαϊκού Συνδέσμου. Γεγονός είναι ότι η δυναμική είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και η ανάδειξη τριών ευρωβουλευτών, αποτελεί παράδειγμα για όλα τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης. Αλλά και η μνήμη των δύο άνανδρα δολοφονημένων ΗΡΩΩΝ του κινήματος, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τιμάται από τους Ευρωπαίους Εθνικιστές.

Όλ’ αυτά έχουν βάλει την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία του ευρωπαϊκού πολιτικού γίγνεσθαι, καθώς η πορεία της, οι θέσεις της και οι μάχες που δίνει για μια ελεύθερη Ελλάδα την έχουν καταστήσει παράδειγμα προς όλους τους Ευρωπαίους Εθνικιστές. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι προσκλήθηκε στην πανευρωπαϊκή συνάντηση Εθνικιστών, που έλαβε χώρα στην Μαδρίτη, το Σάββατο 22/11/2014.



Σ’ αυτή, που είχε ως θέμα «Ευρώπη, ενιαία, μεγάλη και ελεύθερη», συμμετείχαν κόμματα και πολιτικοί ηγέτες από την Ισπανία, την Γαλλία, την Γερμανία και την Ιταλία. Κύριοι ομιλητές ήταν ο Manuel Canduela από την Εθνική Δημοκρατία της Ισπανίας, ο οποίος ανέλυσε την κατάσταση στην χώρα του, ο Ρομπέρτο Φιόρε ηγέτης της ιταλικής Φόρτσα Νουόβα, ο οποίος ενημέρωσε για την κατάσταση των εθνικιστικών κινημάτων στην Ευρώπη, ο Jens Puhse από το γερμανικό NPD, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της Γερμανίας και την πρόσφατη είσοδο του κόμματός του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και ο Βρετανός Νικ Γκρίφιν ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.



Εκ μέρους των Ελλήνων Εθνικιστών, χαιρετισμό απηύθυνε μέσω τηλεδιάσκεψης η διευθύντρια της εφημερίδας μας, Ειρήνη Δημοπούλου, η οποία ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας: «Αγαπητοί συναγωνιστές, Θέλω να εκφράσω προς όλους σας τους θερμότερους εθνικιστικούς χαιρετισμούς μας, και να σας πω Συγχαρητήρια! Δεν θα λυγίσουμε! Θα ζήσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι όπως ο Θεός και η Φύση μας προόρισαν να ζούμε. Χαιρετίζω όλα όσα κάνουν την Ευρώπη σπίτι μας και μας συνδέουν στην υπέροχη ευρωπαϊκή πατρίδα». Στην συνέχεια περιέγραψε την πορεία της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές του 2012, την άνοδό της παρά τις διώξεις στις εκλογές του 2014, τις παράνομες συλλήψεις και φυλακίσεις, και τις δολοφονίες των συναγωνιστών μας. Ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε να λιώσει την Χρυσή Αυγή αλλά «του αποδείξαμε ότι κάνει λάθος», και αναφερόμενη στους Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη είπε ότι «ορκιζόμαστε να μην τους ξεχάσουμε ποτέ».

Και συνέχισε: «Σας ζητώ να πείτε όχι στο δόγμα της συλλογικής ευθύνης. Ποιοι μας κατηγορούν; Αυτοί που με τις αποφάσεις και τις πολιτικές τους λυμαίνονται τον πλούτο της χώρας και του λαού μας, και ρίχνουν την Ελλάδα στην φτώχεια και το χάος. Ξέρω ότι οι ίδιες πολιτικές ακολουθούνται και στις δικές σας χώρες. Απευθύνομαι σήμερα σε σας με την πίστη, ότι ήρθε η ώρα τα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα να εργαστούν μαζί για να σηκώσουν την Ευρώπη από την ισοπέδωση και τον αποπροσανατολισμό που ακολούθησε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την εξωτερική πολιτική η οποία λάμβανε χώρα την ίδια ώρα στην Αθήνα, τις θέσεις της για την Τουρκία, την Κύπρο και την Ρωσία, και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή παρά τις πολιτικές διώξεις στέκεται σταθερή αλλά όχι άπραγη. «Σας καλώ να κρατήσετε σταθερά τις θέσεις μας και να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα των λαών μας, της πατρίδας μας, τις αξίες και τις παραδόσεις μας. Σας καλώ να σταθείτε στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, να ανάψετε τη δάδα σας στην ιερή Ολυμπία και να αγωνιστείτε μαζί μας. Διαδώστε στις χώρες σας ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, όχι στην Αφρική ή την Ασία, αλλά στην Ευρώπη, υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι που είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης στη χώρα. Αφυπνίστε τους λαούς σας, γιατί αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα είναι ένα πείραμα για όλους σας. Μην αφήσετε να περάσει. Ας αγωνιστούμε μαζί ενάντια στους τραπεζίτες, την παγκοσμιοποίηση, την φιλελεύθερη και μαρξιστική πανούκλα. Ζήτω η ενωμένη και ελεύθερη Ευρώπη. Ζήτω η νίκη».


Οι παριστάμενοι καταχειροκρότησαν τους δύο νεκρούς ήρωες του Κινήματος, ενώ με το πέρας της παρέμβασης της συναγωνίστριας, όρθιοι φώναξαν στα ισπανικά το σύνθημα «Πατρίδα-Τιμή-Χρυσή Αυγή»
Η Ευρώπη ξυπνά και οι Ελληνες βρισκόμαστε εκεί όπου μας έχει τάξει η Μοίρα: Πρώτοι στις επάλξεις του Αγώνα για την Αναγέννησή της.

X.A