ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"


Σύμφωνα με έρευνα του Παντείου Πανεπιστημίου: Δεύτερο κόμμα στις ηλικίες 18 έως 34 η Χρυσή Αυγή
Πριν 80 σχεδόν χρόνια, στους δρόμους της Πατρίδας μας περνούσαν οι νέοι με βήμα στρατιωτικό και τραγουδούσαν: Στην γλυκειά μας την Πατρίδα, την τρανή κι ιστορική, συ απέμεινες ελπίδα νεολαία Ελληνική… Ήταν οι νέοι της ΕΟΝ, της νεολαίας του Μεταξά, ήταν οι νέοι που έγραψαν μαζί με όλα τα Ελληνόπουλα τη χρυσή σελίδα της Ιστορίας μας του πολέμου 1940-41.

Η νεολαία αποτελεί πάντα την ελπίδα του Έθνους και δυστυχώς για το αμαρτωλό καθεστώς, για το σάπιο και ένοχο κατεστημένο ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής νεολαίας είναι στο πλευρό της μαχόμενης Χρυσής Αυγής, η οποία υβρίζεται, συκοφαντείται, φυλακίζεται, διώκεται. Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους αναγνώστες της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, της 19ης Οκτωβρίου 2014. Στις σελίδες 16 και 17 δημοσιεύθηκε έρευνα η οποία καταρρίπτει το ψέμα ότι οι ψήφοι στη Χρυσή Αυγή είναι ψήφοι χωρίς ιδεολογικό και πολιτικό περιεχόμενο. Χαρακτηριστικά στο πάνω μέρος του δισέλιδου δημοσιεύματος η γνωστή αριστερή εφημερίδα έγραφε: “ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΟΤΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ”.


Η έρευνα διενεργήθηκε από το τμήμα κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος και περιελάμβανε 1.200 ερωτηματολόγια σε νέους ηλικίας 16 έως 25 ετών στην περιοχή Αττικής. Όπως δήλωσε η επιστημονική υπεύθυνη της έρευνας κα. Κορωναίου, η έρευνα φέρνει στην επιφάνεια μια σειρά από άλλες παραμέτρους, που αποτυπώνουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής σε ένα τμήμα της νεολαίας (η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε στις τελευταίες εκλογές δεύτερη δύναμη στην ηλικιακή ομάδα 18 έως 32) και αναδεικνύει τις ισχυρές ιδεολογικοπολιτικές ταυτίσεις των νέων ψηφοφόρων του κόμματος, με την ιδεολογία που αυτό πρεσβεύει”.

Συνειδητή επιλογή, λοιπόν η ψήφος στην Χρυσή Αυγή παρ΄ όλα τα αναθέματα και τους αφορισμούς των εμπαθών πολιτικών αντιπάλων του Κινήματός μας στα τηλεπαράθυρα. Από την άλλη πλευρά γνωρίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή ήλθε τρίτη στις εκλογές με σημαντική διαφορά από την Νέα Δημοκρατία που ήρθε δεύτερη. Πού οφείλεται αυτό; Μα στο γεγονός ότι η Ν.Δ. παίρνει συντριπτικά ποσοστά στους ψηφοφόρους ηλικίας άνω των 65 ετών. Πολύ απλά η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα των νέων και η Ν.Δ. του Σαμαρά και των συμβούλων του είναι το κόμμα της Ελλάδας που πεθαίνει και επιπλέον ένα κόμμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τον παλαιοκομματισμό και τα εγκλήματα του παρελθόντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο περιοδικό της Χρυσής Αυγής εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1980, πριν δηλαδή από 34 ακριβώς χρόνια και σήμερα οι πλειοψηφία των οπαδών του και των ψηφοφόρων του ανήκουν στις ηλικίες 18 έως 34 ετών! Δηλαδή δεν είχαν γεννηθεί καν όταν εκδόθηκε το πρώτο τεύχος της Χρυσής Αυγής!

Ας το πάρουν απόφαση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το κόμμα της νιότης και παρ’ όλη τη λάσπη των “νταβατζήδων”, παρ’ όλη τη χυδαία πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος, θα αντέξει στον χρόνο γιατί είναι η Ελλάδα που έρχεται!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ







Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Πίστη είναι πιο δυνατή από τη φωτιά!


Ήταν Ιανουάριος του 1993 όταν εκδόθηκε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλοι πιστεύανε ότι θα ήταν  μία αποτυχία και ότι θα εξέδιδε το πολύ δέκα με είκοσι φύλλα. Για μια ακόμη φορά μετρούσαν τα πράγματα με τα δικά τους μέτρα και δεν υπολόγιζαν τι είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τι σημαίνει Πίστη, τι σημαίνει επιμονή. 
Πριν 21 ολόκληρα χρόνια έγραφα το κύριο άρθρο της εφημερίδας αυτής η οποία δεν υπήρξε ουδέποτε μία έκδοση ανάμεσα σε όλες τις άλλες, αλλά ένα όργανο μάχης των Ελλήνων Εθνικιστών. Σήμερα 21 χρόνια μετά, μέσα από το κελί μιας φυλακής εξακολουθώ να γράφω και να πιστεύω τα ίδια πράγματα χωρίς να υπολογίζω τις συνέπειες, τις διώξεις και τα σίδερα μέσα στα οποία με έχουν κλείσει
Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της Χρυσής Αυγής θα θυμούνται ότι από τον πρώτο ακόμη χρόνο προσπάθησαν να στήσουν μια προβοκάτσια και να μας θέσουν εκτός νόμου. Το επανέλαβαν κι αργότερα. Απέτυχαν όλοι όπως θα αποτύχει και ο εμπαθής κι ανασφαλής βουλιμικός της εξουσίας Σαμαράς, ο οποίος και αυτός θα αποτύχει στο τέλος. Θα θυμίσω στους νεότερους την πρώτη μεγάλη προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής όταν σε ένα Λύκειο των Αμπελοκήπων εμφανίστηκε μία μαθήτρια και κατήγγειλε ότι Χρυσαυγίτες της είχαν χαράξει στο μέτωπο έναν αγκυλωτό σταυρό.
Τότε οι φυλλάδες και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και μιλάμε για τις αρχές της δεκαετίας του ’90 μιλούσαν για εντάλματα συλλήψεως και κλείσιμο της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο και τα κανάλια γεμάτα χολή κατά της Χρυσής Αυγής. Είναι μια ιστορία που κρατάει πολλά χρόνια λοιπόν… Όμως ήρθε ο ιατροδικαστής να εξετάσει την μαθήτρια και έβγαλε το επιστημονικό του συμπέρασμα ότι κανένας δεν είχε χαράξει την μαθήτρια στο μέτωπο, αλλά είχε γίνει τατουάζ με την θέλησή της! Την πανηγυρική μας δικαίωση και την αθωότητά μας παρέλειψαν να την αναφέρουν οι “νταβατζήδες” των φυλλάδων και των καναλιών που ακόμη σήμερα κυβερνούν τον τόπο.
Μάλιστα, τότε, με αφορμή το φανταστικό χάραγμα της μαθήτριας είχε γίνει και διαδήλωση στο κέντρο των Αθηνών στην διάρκεια της οποίας οργισμένοι αναρχομπολσεβίκοι έπαιρναν δια της βίας τα φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή από τα περίπτερα τα οποία έκαψαν έξω από την Βουλή! Καμμία διαμαρτυρία όμως από τους “δημοκράτες” και τους δήθεν υπέρμαχους της ελευθερίας των Ιδεών… 
Πρωτοπόρος όλα αυτά τα χρόνια η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στους εθνικούς αγώνες. Στην πρώτη γραμμή ενάντια στην προδοσία των Ιμίων, στην αισχρή παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους από τους γραικύλους και ακόμη αντίθετη με την ένταξη της Ελλάδος στη ζώνη του Ευρώ. Γράφαμε τότε ότι είναι ζήτημα εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής ανεξαρτησίας που παρέδωσαν με το μνημόνιο οι εθνικοί μειοδότες του μνημονίου. 
Εικοσιένα χρόνια πέρασαν και η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει πρωτοπόρος στους εθνικούς αγώνες και θα παραμείνει και μέσα από αυτές τις σελίδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, θα εκφράζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου την εθνική Αλήθεια όσο ακριβό κι αν είναι το τίμημα και αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που ευρίσκεται σήμερα άδικα και παράνομα φυλακισμένος από ένα αμαρτωλό καθεστώς.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ