ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ε, ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MISTER TSIPRA ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;


Πανηγυρίζει το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή συνάντηση του mister Tsipra με τον Πάπα της Ρώμης, λες και έπιασε τον Πάπα από τα… , ενώ η ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος παραθέτει δηλώσεις του Πάπα, πασχίζοντας να αποδείξει ότι είναι «προοδευτικός», έστω και… ολίγον. Ιδού ο πανηγυρικός:

«Η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο έχει μια ιδιαίτερη πολιτική σημασία τόσο για τη ριζοσπαστική αριστερά , όσο και για την ίδια την Ελλάδα. 

Το γεγονός ότι  δεν έχει συναντηθεί ξανά ο Πάπας με Ευρωπαίο ηγέτη της αριστεράς, αλλά και το ότι ο Πάπας Φραγκίσκος συναντιέται πρώτη φορά με ‘Έλληνα πολιτικό αρχηγό, είναι ενδεικτικό της νέας φάσης στην οποία έχει εισέλθει η ευρωπαϊκή αριστερά και της διεθνούς αναγνώρισης και εμβέλειας του ΣΥΡΙΖΑ».

Η παραπάνω ανακοίνωση, εκτός από τον σκοπό της συνάντησης (να φανεί ότι ο mister Tsipras είναι… ηγέτης διεθνών προδιαγραφών και όλες οι προσωπικότητες του κόσμου… σκίζονται για να τον συναντήσουν…), δείχνει και τον άνθρωπο που κανόνισε τη συνάντηση. Που δεν είναι βέβαια ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, όπως παπαγαλίζουν κάποιοι πανύβλακες στα ΜΜΕ, αλλά ο «Ιταλός Παπαδήμος» (και αρχιμασόνος…) Μάριο Μόντι, με τον οποίο έκανε προσφάτως παιχνίδι ο mister Tsipras, στο συνέδριο της «ευρωπαϊκής λέσχης Μπίλντενμπεργκ» που έγινε προσφάτως στη λίμνη του Κόμο. Ο mister Tsipras δήλωσε πλήρη υποταγή στους διεθνείς αφέντες και σε αντάλλαγμα ο Μόντι του κανονίζει συναντήσεις που ανεβάζουν το κύρος του! 

Για να ξέρετε τι παιχνίδια παίζονται γύρω μας και τι ρόλο έχει έκαστος…....άλλο............

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ!!


Με δεδομένο ότι στον ΣΥΡΙΖΑ προβλέπουν ότι το αργότερο τον Φεβρουάριο-Μάρτιο θα γίνουν εκλογές, η Κουμουνδούρου επιχειρεί να ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας με την καγκελαρία. Έτσι, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα, ο επικεφαλής της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο «σκιώδης υπουργός» Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης, αμέσως μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ, πήραν το αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη και ταξίδεψαν στο Βερολίνο.

Κούρεμα και επιμήκυνση

Η συνάντηση, κατά πληροφορίες, όντως έγινε, καίτοι η Κουμουνδούρου δεν την ανακοίνωσε ποτέ. Σημειωτέον ότι ο Γεργκ Άσμουσεν μπορεί να είναι απλώς ένας υφυπουργός Εργασίας, ωστόσο είναι στενός συνεργάτης της γερμανίδας καγκελαρίου και υπήρξε ο άνθρωπός της στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΕΚΤ, ενώ έχει ήδη συναντήσει 3 φορές τον Αλέξη Τσίπρα με την προηγούμενη, αλλά και με την τωρινή ιδιότητά του. 

Η συνάντηση των δύο πλευρών έχει ως στόχο να βρεθεί ένα σημείο επαφής μεταξύ Βερολίνου-ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε το κούρεμα του ελληνικού χρέους, αλλά και το «σχέδιο Β» της Κουμουνδούρου, ήτοι μία «γενναία» επιμήκυνση αυτού. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι τις προάλλες, ο Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας οικονομικά σε συνέντευξή του, τόνισε με νόημα πως «επιμήκυνση 100 ετών στο χρέος ισοδυναμεί με κούρεμα 50%», αποκαλύπτοντας, εμμέσως πλην σαφώς, το «σχέδιο Β» του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που οι δανειστές δεν κάνουν δεκτό το αίτημά του για ονομαστική απομείωση του ελληνικού χρέους.

Επιβεβαίωση από Δραγασάκη

Ο Γιάννης Δραγασάκης, εξάλλου, σήμερα επιβεβαίωσε την πραγματοποίηση της εν λόγω συνάντησης, διευκρινίζοντας, όμως, ότι δεν επρόκειτο για μία επίσημη και «τυπική συνάντηση», αλλά για ένα γεύμα εργασίας μεταξύ οικονομολόγων, στο οποίο συμμετείχε και ο κ. Άσμουσεν. «Συζήτηση για το χρέος δεν έγινε, αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα για να εξηγούμε τις απόψεις μας», τόνισε το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ενώ στο facebook σχολίασε τη συνάντηση ως εξής: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση με την γερμανική κυβέρνηση ή με μέλη της. Άτυπες συναντήσεις γίνονται με κάθε ευκαιρία και σε κάθε πρόσφορο επίπεδο. Με την έννοια αυτή υπήρξε γεύμα με Γερμανούς οικονομολόγους με την παρουσία και του κ. Άσμουσεν». ΟΛΕ ΟΛΕ ..!!!!!


Τώρα όσο γιά το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, τον Σύριζα, τον  Ψαρράς και τα χρήματα της Μέρκελ


Το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, ο Σύριζα, ο Ψαρράς και τα χρήματα της Μέρκελ
Η Χρυσή Αυγή προέβη χθες σε μια σοβαρότατη αποκάλυψη, η οποία αποσαφηνίζει πλήρως το πολιτικό σκηνικό της χώρας, μακράν της δημοσιογραφικής προπαγάνδας η οποία δίνει όλο της το βάρος στη διαμόρφωση ενός δήθεν διπόλου εξουσίας μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από τη μία και Συριζα από την άλλη.
Από την απαρχή άλλωστε της κρίσης και πολύ περισσότερο μετά την απόφαση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ να σύρει την Ελλάδα στο μηχανισμό «στήριξης» του ΔΝΤ, τόσο η ΝΔ, όσο και ο Σύριζα εμφανίζονταν από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ως οι πολιτικές δυνάμεις εκείνες οι οποίες θα αντιτάσσονταν στην ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική. Μόλις δύο έτη μετά, η ΝΔ του Σαμαρά κέρδισε τις εκλογές με αντιμνημονιακά συνθήματα, ενώ μετεκλογικά ακολούθησε ακόμη σκληρότερη μνημονιακή πολιτική σε συνεργασία μάλιστα με το ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο ακριβώς πράττει σήμερα ο Σύριζα, προβαλλόμενος από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης ως το κόμμα εκείνο το οποίο θα τερματίσει τα Μνημόνια (ή θα τα σκίσει, όπως κόμπαζε βουλευτής του).
Πόσο αντιμνημονιακό όμως είναι ένα κόμμα, το οποίο προωθεί με κάθε τρόπο και μέσο το μίσος κατά της κυβέρνησης Μέρκελ, ενώ αποδεικνύεται πως χρηματοδοτούνται δραστηριότητές του από την κυβέρνηση της Μέρκελ και συγκεκριμένα από το γερμανικό Υπουργείο των Εξωτερικών;
Επιπλέον, ποια είναι η αξιοπιστία ενός συμπλεγματικού αριστεριστή και επί δεκαετίες υβριστή και συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παριστάνει τον υπερασπιστή της νομιμότητας και της δημοκρατίας κατηγορώντας την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας ως «εγκληματική, ναζιστική οργάνωση», ενώ τα δικά του βιβλία χρηματοδοτεί η κυβέρνηση της Μέρκελ μέσω ενός ακροαριστερού ιδρύματος;
Η ακροαριστερή συμμορία που έχει αναλάβει την υπεράσπιση όλων των κόκκινων τρομοκρατών και καλείται Σύριζα και ο ακροαριστερός δημοσιογράφος Ψαρράς του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε τον άξονα γύρω από τον οποίο κινήθηκε το Πόρισμα Βουρλιώτη και ολόκληρη η ανακριτική διαδικασία, χρηματοδοτούνται κατευθείαν από την γερμανική κυβέρνηση Μέρκελ. Μια ανακριτική διαδικασία η οποία καθώς άπαντες πλέον γνωρίζουν, δεν επικεντρώθηκε στη διάπραξη αξιόποινων πράξεων, αλλά ποινικοποίησε τις Ιδέες, κατά παράβαση του Συντάγματος. Στα ίδια πλαίσια εξάλλου, κινήθηκε και ο βομβαρδισμός προπαγάνδας των μέσων μαζικής εξαπάτησης, με προφανή την πρόθεση να ταυτιστεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με το ναζισμό.
Μόνο που η Χρυσή Αυγή δεν έχει τίποτα να απολογηθεί για τον γερμανικό ναζισμό, ενώ αντίθετα τόσο ο Σύριζα όσο και ο δημοσιογράφος του Ιού Ψαρράς, θα πρέπει να απολογηθούν στον Ελληνικό Λαό για τη χρηματοδότηση που λαμβάνουν από την Μέρκελ και τη γερμανική κυβέρνηση για να καθυβρίζουν και να συκοφαντούν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
Διαβάζουμε στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα του ιδρύματος μέσω του οποίου η Μέρκελ χρηματοδοτεί την πολιτική εκστρατεία του Σύριζα και τις υστερικές, αντιεθνικιστικές κραυγές του Ψαρρά, τα κάτωθι ενδεικτικά των σκοπών του:
«Στόχος της δραστηριότητας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ στην Ελλάδα είναι η ανάλυση των δραματικών επιπτώσεων που έχει επιφέρει στην ελληνική κοινωνία η νεοφιλελεύθερη πολιτική αντιμετώπισης της κρίσης, η δημιουργία μιας πλατιάς και ανοιχτής δημόσιας σφαίρας καθώς και η υποστήριξη των ελλήνων συντρόφων στον αγώνα τους ενάντια σε αυτή την πολιτική. Κεντρικό σημείο αυτής της εργασίας είναι η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων.
Τομείς δραστηριότητας
Από τα μέσα του 2012 έχει ανοίξει στην Αθήνα ένα Παράρτημα του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ που συντονίζει αυτή την εργασία.
  • Σε αυτό το πλαίσιο εξετάζονται τα εξής ζητήματα:
  • Η κρίση και η αριστερή προσέγγιση για την επίλυσή της.
  • Η άνοδος του νεοναζισμού στην Ελλάδα και ο αγώνας εναντίον του.
  • Η μελέτη των επιπτώσεων των ιδιωτικοποιήσεων στη δημοκρατία και τη συμμετοχή.
  • Η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ πολιτικών της τοπικής αυτοδιοίκησης, ακτιβιστών ή δημόσιων και κοινωνικών ιδρυμάτων για την ενίσχυση και την αναζωογόνηση της κοινότητας.
  • Η βελτίωση της κατάστασης των μεταναστών στην Ευρώπη της κρίσης.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ στην Ελλάδα διοργανώνονται, μεταξύ άλλων, επισκέψεις ελλήνων συνδικαλιστών, πολιτικών και ειδικών στη Γερμανία, όπου δίνονται διαλέξεις και πραγματοποιούνται ενημερωτικές συζητήσεις, και υποστηρίζονται πολιτιστικά-πολιτικά προγράμματα με στόχο την ανανέωση της κοινωνικής ανάπτυξης».
Επισημαίνουμε ότι η Ρόζα Λούξεμπουργκ (εβραϊκής καταγωγής, γεννηθείσα στην Πολωνία το έτος 1871) αποτελεί σημείο αναφοράς του Διεθνούς Μαρξισμού, ως εκπρόσωπος της πλέον ριζοσπαστικής του μορφής. Χαρακτηριστικό της «φιλειρηνικής» και «δημοκρατικής» της διάθεσης (παρόμοια με αυτή που διακατέχει τον Δημήτρη Ψαρρά), είναι το παρακάτω τμήμα άρθρου της, το οποίο δημοσιεύθηκε στην ακραία μαρξιστική εφημερίδα του Βερολίνου "Die Rote Fahne" (μετάφραση: Η Κόκκινη Σημαία) στις 15 Ιανουαρίου 1919 και το οποίο επικαλούνται συχνά πυκνά οι εγχώριοι μαρξιστές θαυμαστές της, όπως σημαίνοντα στελέχη του Σύριζα και ο «δημοσιογράφος» Ψαρράς:
«Η τάξη επικρατεί στο Βερολίνο». Ηλίθιοι λακέδες! Η τάξη σας είναι χτισμένη πάνω στην άμμο. Η επανάσταση αύριο ήδη και πάλι θ' ανορθωθεί μέσα σε κλαγγές και μες στον τρόμο σας θα την ακούσετε σαλπίζοντας να διακηρύσσει: «Υπήρξα, υπάρχω, θα υπάρχω».
Μετά από το συγκεκριμένο παραλήρημα μαρξιστικού μίσους, ο καθένας αντιλαμβάνεται από πού εκπορεύεται το αντίστοιχο άσβεστο, ταλμουδικό μίσος του δημοσιογράφου Ψαρρά κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ευτυχώς που η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά διέκρινε στο πρόσωπο του μαρξιστή δημοσιογράφου τον αγνό υπερασπιστή της δημοκρατίας και της συνταγματικής νομιμότητας! Μόνο που στάθηκε αδύνατο για τον Ιό του Ψαρρά και την συμμορία του Σύριζα να αντιπαρατεθεί στη Χρυσή Αυγή σε επίπεδο Ιδεών και πολιτικών θέσεων. Οπότε αναπόφευκτα κατέφυγαν στην παλιά δοκιμασμένη λύση: στην συνεργασία με το Κεφάλαιο και το Κράτος (τα οποία υποκριτικά κατηγορούν) για να πλήξουν τον ιδεολογικό και πολιτικό τους αντίπαλο, ένα Κίνημα αυθεντικά Λαϊκό, το οποίο και αποτελεί τη μοναδική απειλή για το μέτωπο καπιταλιστών μαρξιστών και κυρίως, για τα γερμανικά συμφέροντα που αυτό εξυπηρετεί.
Επί τη ευκαιρία δε, της έρευνας των οικονομικών της Χρυσής Αυγής, η οποία και κατέδειξε πως οι κατηγορίες περί «μαύρων χρηματοδοτών» υπήρξαν αποκυήματα της φθηνής και σκαιάς προπαγάνδας της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και των αριστερών απατεώνων, καλούμε τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει τα οικονομικά των υπολοίπων κομμάτων, καθότι αποδεικνύεται πως το χρήμα από τη Μέρκελ και τη Γερμανία ρέει αφειδώς προς τα ταμεία κομμάτων και δημοσιογράφων.
Τέλος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί τους γερμανοχρηματοδοτούμενους απατεώνες και πρακτορίσκους της Μέρκελ, να μετονομάσουν το αυτοαποκαλούμενο «συνταγματικό» τους τόξο σε «γερμανικό τόξο», ούτως ώστε να αποδίδεται με ακρίβεια ο σκοπός της δημιουργίας του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την προώθηση των συμφερόντων της κυβέρνησης Μέρκελ και συνεπώς των μνημονιακών πολιτικών.