ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιοι έφαγαν τα 2.990 δις€ από το 1980 μέχρι το 2014;...

ΣΟΚ !!! 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΡΙΣ 
ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1980-2014 !!!


Τεράστιες ποινικές και πολιτικές ευθύνες, σίγουρα θα προκύψουν για όσους διαχειρίστηκαν τα δημόσια έσοδα και τις δαπάνες από το 1980 μέχρι σήμερα, από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, που φθάνουν στο ιλιγγιώδες ποσό των 2.990 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ το δημόσιο χρέος από 8 δις το 1980, έφθασε σήμερα 327 δις ευρώ!

Τα στοιχεία που παραθέτουμε, τεκμηριώνουν με απόλυτο τρόπο γιγαντιαίο σκάνδαλο για το οποίο ποτέ κανείς δεν κλήθηκε να δώσει λογαριασμό στον ελληνικό λαό και στη Δικαιοσύνη.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι αυτός ο τεράστιος πακτωλός χρημάτων πως χρησιμοποιήθηκε και συγκεκριμένα πόσα από αυτά τα ποσά κατέληξαν σε μίζες και πολιτικό χρήμα και πόσα πήγαν σε θαλασσοδάνεια και παράνομες επιδοτήσεις των συστημάτων εξουσίας, που διαμόρφωσαν το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Ο πίνακας της ντροπής

Ο πίνακας με τα επίσημα στοιχεία που παρουσιάζει ο καθηγητής Γιώργος Βάμβουκας, δείχνει αναλυτικά τα κρατικά έσοδα και τα δάνεια από το 1980 μέχρι το 2014, τα οποία έφτασαν στο αστρονομικό ποσό των 2.990 δις ευρώ. Με βάση τον πίνακα των εσόδων, η εκτόξευση του δημόσιου χρέους φαίνεται αδικαιολόγητη και γύρευε πόσοι και ποιοι έχουν λεηλατήσει τα κρατικά ταμεία…

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 1980 το δημόσιο χρέος ήταν μόνο 8 δις ευρώ, για να εκτοξευτεί το 2011 στα 368 δισεκατομμύρια ευρώ, οδηγώντας τη χώρα στη χρεοκοπία και τη νέα κατοχή από τους διεθνείς τοκογλύφους και την τρόικα.

Λόγω των τοκογλυφικών επιτοκίων με τα οποία δανείζονταν συνεχώς το δημόσιο για σπατάλες και δημόσια έργα και κρατικές προμήθειες πάντοτε υπερτιμολογημένες, εκτοξεύθηκε τόσο υψηλά το δημόσιο χρέος.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη, αυτοί που διαχειρίστηκαν τα έσοδα, τα έξοδα και έφθασαν το δημόσιο χρέος σ΄ αυτό το ιλιγγιώδες ποσό, θα έπρεπε να είχαν ήδη λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. 

Για να μάθαινε ο λαός ποιοι κατασπατάλησαν και λεηλάτησαν το δημόσιο χρέος και που ακριβώς πήγαν τα τεράστια έσοδα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία όλα είναι καταγεγραμμένα στους προϋπολογισμούς του κράτους. Κανονικά θα έπρεπε οι αρμόδιες δικαστικές αρχές να είχαν επέμβει από τα πρώτα χρόνια για να σταματούσαν το τεράστιο αυτό σκάνδαλο που τελικά οδήγησε τη χώρα στην οικονομική καταστροφή και το λαό στη δυστυχία που ζούμε όλοι σήμερα.

Κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχουν παραπεμφθεί όλοι οι υπεύθυνοι στο Ειδικό Δικαστήριο.

Βέβαια το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, γιατί τα δικά τους στελέχη είναι αυτά που έλαβαν μέρος στο μεγάλο φαγοπότι και έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάντια.

Μόνο μια πραγματικά ελεύθερη κυβέρνηση που δεν θα έχει καμία σχέση με μνημόνια και δανειστές, μπορεί να ερευνήσει τη μεγάλη αυτή διαχρονική ρεμούλα και να καταλογίσει ευθύνες στους πολιτικούς που χρεοκόπησαν την Ελλάδα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.
Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό. Θράκη, Κύπρος και Βόρεια Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα.
Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι "Έλληνες", για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.









ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ



Η ερημοποίηση τής Ελλάδος έχει διανύσει απόσταση μεγάλη και χρόνο βαθύ που έχει όριο πεπερασμένο. Το πλήρωμα τού χρόνου για τον σηκωμό τού Ελληνισμού από τον βαθύ του ύπνο είναι προκαθορισμένο από τον Θεό τον ίδιο. Η Ελλάς ως αποστολική κιβωτός τού Παντοκράτορα θα διώξει τούς αποστάτες τής Φυλής μας και τής Οικουμένης και θα δράξει πάλι στο χέρι το σπαθί τής δικαιοσύνης, όπως συνέβη στον καιρό τού Θεϊκού Απεσταλμένου, τού Μεγίστου των Ελλήνων και των Βασιλιάδων Μεγαλέξανδρου. 

Οι θρασείς που βρέθηκαν εμπρός στον Μεγαλέξανδρο για να στήσουν την μολυσμένη και αντίθεη αυτοκρατορία τους πάνω στο θάνατο τής ιστορίας και τού πολιτισμού, αυτές οι έχιδνες θα βρεθούν κάτω από ελληνικό πέλμα. Ο αέναος ιστορικός κύκλος τής Ελληνικής Φυλής μέσα στις φλόγες είναι μια δυνατή απάντηση στους εχθρούς μας και ο βατήρας τής Νέας Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Και ο πολιτισμός που έχει να λάμψει από τούς αυτοκρατορικούς χρόνους μας, θα σαϊτέψει τα σκοτάδια τής παγκοσμιοποίησης, διαλύοντάς τα με φως ελληνικό.

Η Ελλάς δεν πέθανε ποτέ. Δεν πέθανε ούτε όταν ο Αιώνιος Άνομος Σιωνιστής και Σταυρωτής Χριστού, ο ίδιος που δηλητηρίασε τον Αλέξανδρο, έστειλε τον μέγιστο των Ελλήνων και τούς διαχρονικούς πρώτους τής Φυλής μας σε τάφο. Το έκαμε πάρα πολλές φορές άλλωστε. Στην Αλεξανδρινή, στην Βυζαντινή, στην Επαναστατική Ελλάδα τού Εικοσιένα, στην Επαναστατική Ελλάδα τού 1967, σε όλο το αχανές και αδιάκοπο εύρος τού Ελληνισμού που δεν έχασε ποτέ, όσο κι αν προσπάθησαν βάρβαροι και σαπιορήτορες, την φυλετική του συνέχεια. 

Αυτοί οι δολεροί τύποι που βρίσκονταν απέναντί μας από την αρχή τού κόσμου κιόλας, προσπάθησαν να προσεταιριστούν τον Έλληνα υπό το άνομο σκήπτρο τους. Να τον κάνουν να προσκυνήσει τα προσκυνήματα τής κολάσεως. Να τον δωροδοκήσουν. Να τον στριμώξουν με ξένες κατοχές. Με δικούς τους ψευτορωμιούς στην Αρχή τού Κράτους. Όμως ο Θεός νικάει πάντα τον Διάβολο. Ο Χριστός υποτάσσει πάντα τον Ιούδα. Η ημέρα καταλαμβάνει όσο διάστημα κι αν διανύσει την νύχτα. Και η Παγκοσμιοποίηση θα νικηθεί μονάχα από την Θεόπνευστη Ελληνοποίηση. 

Δεν λησμονούμε τον θάνατο τού Σωκράτη που είχε δει πρώτος τον κίνδυνο από τον Εμποράκο των Εθνών. Δεν λησμονούμε τον αδιευκρίνιστο θάνατο και τον χαμένο τάφο τού Αλέξανδρου που δήθεν πέθανε από τυφώδη πυρετό, για να αποδειχτεί, ανομολόγητα και κρυφά λόγω διεθνούς κατεστημένου, ότι πέθανε από δηλητήριο. Δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος διότι έμεινε Απροσκύνητος, διότι υπήρξε Απόστολος Θεού και Ελλάδος, διότι απόδωσε στον κόσμο το πρώτο φως τού Ανέσπερου Οικουμενικού Ελληνισμού. 

Δεν λησμονούμε τον Κολοκοτρώνη που επίσης ενόχλησε πολύ τον Εμποράκο και τούς πολιτικάντηδες, εκείνους που πάντα στέκονται εχθροί τού Έλληνα Στρατιώτη και τής Πολεμικής Αρετής, διότι έδειχνε τον δρόμο τού Ελληνισμού προς την Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη και την καθ’ ημάς Ελληνίδα Ανατολή. 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή, στην πίστη και στην γεωπολιτική. Οι ίδιες ενεργειακές ζώνες, οι ίδιες γεωπολιτικές λεωφόροι, τα ίδια πάνσεπτα ιερά, οι ίδιες μυσταγωγικές εστίες που χρόνια θέλει να συλήσει ο παγκοσμιοποιητής τύραννος. Οι Πύλες τού Ελληνισμού βάλλονται πανταχόθεν από τούς απεσταλμένους τού μισέλληνα που πιάνουν τόπο στην βαθιά Ελλάδα με την οποία συνορεύουμε ολόγυρα. Ο έλεγχος τής οικουμένης παραμένει το μέγα σκήπτρο και ο στρατός των σκλάβων που ακολουθεί τον εισβολέα κινείται ενάντια στον ελληνικό στρατό τής ελευθερίας. 

Οι ήττες στις μάχες πολλές. Αλλά ο Ιερός Πόλεμος είναι ένας και αναντικατάστατος. Είναι εδώ, αμείλικτος, έτοιμος να κρίνει τα πόσα βήματα πίσω ή μπροστά θα κάνει η ανθρωπότητα. Η Ελλάς, η Αυτοκρατορία Δικαίου και Φωτός, είναι προορισμένη να υπάρχει μονάχα ως Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Αυτό είναι το μέγα διακύβευμα. Και ο Θρόνος τής Οικουμένης είναι Ελληνικός. 

Το Σημάδι τού Θεού κάμει την εμφάνισή του μέσα από τις γραφές για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και μέσα από την ανάδειξη τού Βασιλικού Τάφου τής Αμφίπολης. Όποιο σώμα κι αν αναπαύεται στον Τάφο τής Αμφίπολης, τα ερωτηματικά που μπορούν και πρέπει να απαντηθούν είναι υπαρκτά. 

Η δολοφονία τής γυναίκας τού Μεγαλέξανδρου Ρωξάνης και τού γιου του Αλέξανδρου Δ είναι μια ενέργεια που πρέπει να διερευνηθεί, πέρα από το δολοφονικό χέρι, στις προθέσεις και τούς σχεδιασμούς τού εντολέα που κρύβεται κατά τη γνώμη μου πίσω από τα γνωστά ονόματα. Και φυσικά υπάρχει ο Θρύλος ότι η εύρεση τού Βασιλικού Σώματος τού Μεγαλέξανδρου θα γίνει η απαρχή για τον ερχομό Αληθινών Ελλήνων στην Εξουσία τής Ελλάδος και την ανάσταση τής Φυσικής Ελλάδος. 

Ο Αλέξανδρος υπήρξε πρόδρομος τού Χριστού και χτίστης τού Οικουμενικού Ελληνισμού παράλληλα. Υπήρξε η οδός τού Θεϊκού Θελήματος και τής Αποθέωσης τού Πανανθρώπινου Πολιτισμού. Το συναπάντημα τού Ήθους και τής Ανδρείας στην κορυφή τού κόσμου. Ο εκφραστής τής παγιωμένης ειρήνης δια μέσου τού πολεμικού ατσαλιού που υπέταξε την άνομη αλαζονεία, αυτήν που σήμερα βιώνουμε ως παγκοσμιοποίηση. 

Κι αν τα σκοτάδια βρήκαν δρόμους και ανθρώπους να περάσουν και να σφετεριστούν τα πρωτεία και τα βασιλικά σκήπτρα, έρχεται η ώρα να αποχαιρετήσουν τον κόσμο, κάτω από το πέλμα των Ελλήνων. Βυσσοδομούν οι μισέλληνες στις προσωρινά αλύτρωτες πατρίδες βιάζοντας ελληνικά προσκυνήματα, όπως στην Βόρειο Ήπειρο και την απέναντι ελληνική όχθη τού Αιγαίου. Βιάζουν την κοινωνία και τη δικαιοσύνη για να μπουν οι Έλληνες στα κάτεργα τού νεοταξισμού. 

Αλλά το Ξίφος τής Δικαιοσύνης και τής Ελληνικής Φυλής έχει βγει από το θηκάρι. Το Εθνικό Φρόνημα και η Ακλόνητη Πίστη, το Ελληνικό Αίμα και η Ηγετική Φυσιογνωμία των Ελλήνων θα αποκαταστήσουν την φυσική τάξη πραγμάτων. Η Ελληνική Αυγή τού Ελληνισμού θα υψωθεί με τον πολλαπλασιασμό εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας.

Σπυρίδων Καραχάλιος.