ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΑΥΤΟΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

Αγαπητοi  συναγωνιστές, χαiρετε.

Η μελέτη της ιστορίας είναι όχι απλά εξόχως διδακτική, αλλά και άκρως επιβαλλόμενη για οποιονδήποτε εξ ημών διατείνεται ότι διατηρεί μία εμπεριστατωμένη άποψη για τα τεκταινόμενα στην πολύπαθη αυτή γη των Ελλήνων.
Αποτελεί υποχρέωση καθ ενός Έλληνα η γνώση των γενεσιουργών αιτιών, των προσώπων, των διεθνών συνθηκών και των σκοπών που εξυπηρετούνται όταν λαμβάνουν χώρα καταλυτικές πολιτικές εξελίξεις και γεγονότα.

Κοντολογίς, δεν απαιτούνται μαντικές ικανότητες, είτε εξειδικευμένες γνώσεις, για τον έλληνα πολίτη, προκειμένου να κατανοήσει το θανάσιμο, για τον ίδιο και το Έθνος, ιστό που περιπλέκει το παρόν πολιτικό σύστημα.

Η ιστορία του κοινοβουλευτισμού, από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, είναι “διανθισμένη” από κάθε είδος προδοσιών, δολοπλοκιών κι έκνομων καθώς και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ μεθοδεύσεων.

Γνωστοί ως “εθνάρχες” πολιτικάντηδες χρησιμοποίησαν κάθε μέσον και δύναμη του Έθνους (Στρατιωτικοί, Δικαστές, Κεφαλαιούχοι) προκειμένου να διατηρήσουν, είτε να επανακτήσουν την πολιτική τους εξουσία.

Εκμεταλλεύθηκαν αγώνες του Έθνους, υπονόμευσαν και πρόδωσαν πανεθνικές προσπάθειες για την απελευθέρωση αλύτρωτων Πατρίδων, όλα αυτά είτε υπό τα κελεύσματα ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, είτε υπό την επήρεια της ιδιοτελούς και ματαιόδοξης προσωπικότητάς τους.

Αυτοί οι “εκπρόσωποι” της δημοκρατίας, την κατέλυσαν πολλάκις και επαναλαμβανόμενα, δημιουργώντας “Κινήματα” (η λέξη πραξικόπημα δεν τους ήταν αρεστή έκτοτε).

Μεταπολεμικά δε, μετέτρεψαν τον πολιτικό βίο της χώρας σε ένα όργιο εκλογικών νοθειών, παρακρατικής βίας, διώξεων φρονημάτων, δολοπλοκιών, αποστασιών βουλευτών, όλα αυτά προκειμένου να συντηρηθεί ένα θνησιγενές, ξενοκινούμενο και σάπιο πολιτικό καθεστώς.

Το Κίνημα της 21 Απριλίου 1967, αιφνιδίασε σύσσωμο αυτό το σάπιο κοινοβουλευτικό έκτρωμα της εποχής και τους υπερατλαντικούς επικυριάρχους του, καθώς αυτοί άμεσα απαιτούσαν την απελευθέρωση των “πολιτικών κρατουμένων” (δηλαδή των υπαλλήλων τους), δεν επέφερε όμως την κάθαρση του τόπου καθώς όλα αυτά τα σκύβαλα της πολιτικής ζωής του τόπου απελευθερώθηκαν και “αυτοεξορίσθηκαν” σε τόπους “μαρτυρίου” (Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο, Βρυξέλλες κλπ, κλπ).

Η επάνοδος των σταυρωτών του Έθνους ήταν πανηγυρική την αποφράδα ημέρα της 24-7-1974, η αποκατάσταση της εξουσίας των ΓΝΩΣΤΩΝ και ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΩΝ πολιτικών “τζακιών”, δεν ήταν απλά καθολική…

Το σαπισμένο και διαρκώς ΑΥΤΟΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ πολιτικό σύστημα, φρόντισε να αυτοθωρακισθεί και να αυτοπεριχαρακωθεί γύρω από μία καθαρά φιλολογική “συνταγματική νομιμότητα”, μία νομιμοφανή και ευήκοη πρόφαση για την επερχόμενη λαίλαπα.

Είναι προφανώς περιττό να επιχειρήσουμε μία ανασκόπηση των λίαν προσφάτων “κατορθωμάτων” του κοινοβουλευτικού εσμού που κυβερνά τη δύσμοιρη αυτή Πατρίδα, άλλωστε κάθε έλληνας πολίτης (πλην των προνομιούχων πλουτοκρατών) τα βιώνει σε κάθε επίπεδο.

Αξίζει όμως να σταθούμε στα πρόσφατα “επιτεύγματα” των ξενόδουλων κοινοβουλευτικών μαριονετών…λαθροεποικισμός της χώρας από αλλόφυλους και αλλόθρησκους, ενδοτισμός και προδοσία στα μείζονα Εθνικά ζητήματα, ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας…

Όπως είναι φυσικό, κάθε έκνομη συμμορία φροντίζει για το άλλοθι και τη συγκάλυψη των έκνομων πράξεών της, είτε της ιδίας, είτε των συνεργατών της.

Έτσι έχουμε στην Πατρίδα μας σήμερα, αποφυλακίσεις και αθωώσεις ΚΛΕΦΤΩΝ και ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ του δημοσίου πλούτου (με την υπεράσπιση μάλιστα υπουργών και προέδρου του κοινοβουλίου) και ταυτόχρονες διώξεις και φυλακίσεις ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ πολιτών για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ, τα οποία η αυτή συμμορία ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ επέβαλε…

Το τελευταίο γρύλισμα αυτού του σάπιου πολιτικού εκτρώματος, είναι η ανάσυρση, από την δόλια και έκνομη ιστορία του, μίας μεθόδευσης ειδεχθέστατης όσο και σπασμωδικής, την πολιτική δίωξη.

Το τραγελαφικό (και ταυτόχρονα εξόχως διδακτικό για το ρόλο που διαχρονικά επιτελεί) είναι η στάση της κοινοβουλευτικής μαρξιστικής πλέμπας…”θάνατος και φυλακή στους χρυσαυγίτες”…οι πολιτικές διώξεις σε βάρος του ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ Κινήματός μας συντελέσθηκαν με την αρωγή (εάν όχι την πρωτοκαθεδρία) των νοσταλγών της σφαγής του Μελιγαλά…

Το συμπέρασμα που εξάγει λοιπόν κάθε ΕΧΕΦΡΩΝ Έλλην, είναι ότι οι προδότες των μνημονίων και οι νοσταλγοί του Στάλιν, έχοντας συσσωματωθεί σε ένα ΑΥΤΟΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ και ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, λειτουργούν κατά βάση προς εξυπηρέτηση ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ και σε βάρος του ελληνικού λαού.

Το επόμενο συμπέρασμα που θα πρέπει να εξάγει όμως, άπτεται της κοινής λογικής και της απεξάρτησης από το λοβοτομητικό μηχανισμό των ΜΜΕ και κυριότερα των πορνοκάναλων του Μπόμπολα, του Κυριακού και του Κοντομηνά…

Γιατί διώκεται απηνώς και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα;;;

Μήπως γιατί μέσα στο άντρο της κοινοβουλευτικής ανομίας και συγκάλυψης, αποκάλυψε την αλήθεια;;;

Αγαπητοί συνέλληνες, όσο κωφεύετε, όσο εθελοτυφλείτε, όσο αποδεχόσαστε τη ζωή σας, τη δική σας και των παιδιών σας, να τη διαφεντεύουν διάφορα ανδρείκελα, άνθρωποι ανάξιοι, διεφθαρμένοι, ψεύτες και προδότες, τόσο καθιστάτε εαυτούς συνενόχους τους.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!!!

Αθανάσιος