ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Νέα φοροκαταιγίδα μέσα στο καλοκαίρι που θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο



Μπορεί ο χρόνος για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων να φτάνει στο τέλος του με 1.500.000 περίπου συμπατριώτες μας να μην έχουν κάνει ακόμη την δήλωσή τους, αλλά όλοι ήδη σκέφτονται τις πολύ δύσκολες ημέρες που θα έρθουν, οπότε και θα κληθούν να πληρώσουν μια πραγματική φοροκαταιγίδα. Ανάμεσα στα χαράτσια που θα έρχονται ένα ένα στους φορολογούμενους είναι και τα εξής:
α) Φόρος εισοδήματος,
β) Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων,
γ) Ειδική εισφορά αλληλεγγύης,
δ) Τέλος επιτηδεύματος,
ε) Φόρος πολυτελούς διαβίωσης,
στ) Τέλη κυκλοφορίας.

Αυτή η φοροκαταιγίδα θα ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου και θα διαρκέσει ένα εξάμηνο, μέχρι δηλαδή τον Δεκέμβριο. Πίσω από την θρασύτητα των κενών λόγων και των ψεύτικων υποσχέσεων της κυβέρνησης βρίσκεται η θλιβερή πραγματικότητα της κοινωνικής εξαθλίωσης. Ανεργία, φτώχεια και συνεχείς φόροι, που γονατίζουν ακόμη περισσότερο τα ταλαιπωρημένα νοικοκυριά. Μια αδίστακτη κυβέρνηση, η οποία προχωρεί με αναλγησία στην επιχείρηση ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας και την εξόντωση του Ελληνικού Λαού και που όσο το δυνατόν πιο σύντομα φύγει από την εξουσία τόσο το καλύτερο για τον Τόπο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ