ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ποινικοποίηση του λόγου από τον Ντογιάκο: «Έγκλημα» της Συναγωνίστριας Ζαρούλια οι ομιλίες της στην Βουλή!



Ένα σκεπτικό - όνειδος για τον πολιτικό και νομικό μας πολιτισμό και την κληρονομιά ελευθερίας που κληροδότησε η χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, παρουσίασε στο Δικαστικό Συμβούλιο ο «πολυθεσίτης» - νεοδημοκράτης Ισίδωρος Ντογιάκος, προτείνοντας την προσωρινή κράτηση της Ελένης Ζαρούλια, παρά το γεγονός ότι το όνομά της δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο της δικογραφίας.

Σύμφωνα με το «σκεπτικό» του Ντογιάκου, η βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια είναι «ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων», όρος αόριστος που χρησιμοποιήθηκε και σε άλλες προφυλακίσεις, χωρίς ουδέποτε να δοθεί εξήγηση για το ποια ήταν τα «παλαιότερα αδικήματα», ώστε να στοιχειοθετείται ο «κίνδυνος για την τέλεση νέων». Σε αυτή την περίπτωση, όμως, ο Ντογιάκος «ξεχάστηκε» και έγραψε σε επίσημο δικαστικό έγγραφο το «σκεπτικό» του αίσχους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος» ο Ντογιάκος καταλογίζει στην Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια «προτροπή σε εγκλήματα με τις ομιλίες της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από μάρτυρες ως κηρύγματα μίσους. Πολλές από αυτές είχαν και ρατσιστικά μηνύματα».
Το πρώτο επίπεδο αίσχους είναι το γεγονός ότι κατηγορείται Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για ομιλίες εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δηλαδή για την πολιτική του δράση. Αυτό νομικά καθιστά την άρση της ασυλίας της κα. Ζαρούλια άκυρη γιατί όπως ρητά ορίζει η νομοθεσία και ο Κανονισμός της Βουλής, ο Βουλευτής δεν γίνεται να διωχθεί για κάτι που έγινε «κατά την άσκηση των καθηκόντων του».
Έτσι αποδεικνύεται για άλλη μία φορά η πολιτική φύση της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ηθικά αποτελεί μία διολίσθηση σε σκοτεινές εποχές λογοκρισίας, που θα έπρεπε να είναι καταδικαστέες από ένα δημοκρατικό κράτος.
Το δεύτερο επίπεδο του αίσχους είναι η καταστρατήγηση των Νόμων και του Συντάγματος, που τελείται υπό τον μανδύα της αόριστης κατηγορίας περί «εγκληματικής οργάνωσης». Όπως ρητά αναφέρει το κατηγορητήριο Ντογιάκου η κα. Ελένη Ζαρούλια έχει ομιλίες της, οι οποίες «χαρακτηρίζονται από μάρτυρες ως κηρύγματα μίσους» από «μάρτυρες», όπου εκεί κρύβεται η συνδρομή του ΣΥΡΙΖΑ στην όλη σκευωρία, αφού οι «μάρτυρες» είναι ο φίλος του Μεϊμαράκη, συριζαίος, Δραγασάκης και ο Ρήγας του κλεφτοΠασόκ!
Με βάση το άρθρο 187 ΠΚ η εγκληματική οργάνωση ορίζεται ως μία «ομάδα από τρία ή περισσότερα πρόσωπα (οργάνωση) "που επιδιώκει" τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων», όπου ως «κακούργημα» ορίζεται «το έγκλημα εκείνο που τιμωρείται από το νόμο με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον πέντε ετών». Όμως ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι οι ανοησίες Δραγασάκη περί «κηρυγμάτων μίσους» ίσχυαν, αυτά δεν εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία και σίγουρα δεν περιλαμβάνονται στην «εγκληματική οργάνωση».
Συνεπώς δεν δύναται να υπάρξει «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση» και αντιστοίχως δεν μπορεί να υπάρξει προφυλάκιση, αφού αυτό είναι ένα μέτρο που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε κακουργήματα, όπως ορίζει το άρθρο 282 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Όμως, αυτά φανταζόμαστε είναι «ψιλά γράμματα» για τον Σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας.
Η ΝΔ έχει στήσει μία σκευωρία με την βοήθεια συγκεκριμένων επίορκων δικαστικών λειτουργών, ώστε να κρατηθεί στην εξουσία. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Βαλκανίων, Αντώνης Σαμαράς, προσπαθώντας να επιβάλλει το μνημόνιο, την φτώχεια και την ανέχεια στους Έλληνες, υπακούοντας τις εντολές ξένων δυνάμεων, καταλύει τη Δημοκρατία, σκίζει το Σύνταγμα και τους Νόμους του Ελληνικού Κράτους. 






Όρθιοι ανάμεσα από ερείπια ψυχών - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.


Οι τουρκικές φρεγάτες φτάνουν όποτε θέλουν έξω από το Σούνιο. Οι Τούρκοι απειλούν, οι Αλβανοί ζητούν την Θεσπρωτία, ενώ στην Θράκη οι γκρίζοι λύκοι αλυχτούν και θέλουν να πάρουν ένα αιματοποτισμένο ιερό κομμάτι της Ελληνικής Πατρίδας.

Στο Πεδίον του Άρεως, εκεί όπου ευρίσκονται οι προτομές των Ηρώων, λαθρομετανάστες από την Αφρική και την Ασία απλώνουν τα άπλυτά τους. Λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο οι έμποροι του θανάτου πουλάνε την πραμάτεια τους στα σαπισμένα νιάτα της Ελλάδας.

Ελλάδας; Ποιας Ελλάδας; Μιλάμε για το ξεφτιλισμένο ψευτορωμαίικο των "GAY PARADE", του "συνωστισμού" στην Σμύρνη του 1922, του Μουσείου Κεμάλ μέσα στην ίδια την προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη.

Ερείπια παντού, ερείπια πολύ χειρότερα από τα πραγματικά ερείπια. ΕΡΕΙΠΙΑ ΨΥΧΩΝ. Όμως, κάποιοι, παραμένουν ΟΡΘΙΟΙ..

Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες ψηλά τις Σημαίες, συνεχίστε τον αγώνα ενάντια στην παρακμή, στην διαφθορά, στην σαπίλα.

Σταθείτε όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια, γενναία Ελληνόπουλα, και μην σας πτοούν οι διώξεις των προδοτών.

Σε κάθε βουνοκορφή της ψυχής σας της Ελληνικής υψώστε μια Γαλανόλευκη και ένα Λάβαρο με τον Μαίανδρο και δώστε την Μάχη, είτε αυτό είναι Θερμοπύλες, είτε Πλαταιές, ΕΜΕΙΣ θα είμαστε οι ΝΙΚΗΤΕΣ!


Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014