ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής


Ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, αφού πήρε προθεσμία για τις 30 Ιουνίου, δήλωσε σήμερα από το Εφετείο:
"Αντί να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη ο Παπακωνσταντίνου και ο Βενιζέλος που εμπλέκονται σε σκάνδαλα για την λίστα Λαγκάρντ και τα υποβρύχια, σέρνονται στα δικαστήρια βουλευτές του κόμματός μας όχι για την διάπραξη εγκλημάτων αλλά επειδή συμμετέχουν σε έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα, ο οποίος απειλεί τα συμφέροντα της κίβδηλης μνημονιακής εξουσίας.
Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και των υπόλοιπων άδικα διωκόμενων βουλευτών και συναγωνιστών και επιτέλους καλούμε την ελληνική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξει ότι λειτουργεί ανεξάρτητα". 

Έρχονται νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ λόγω μνημονιακών δεσμεύσεων : Νέο ηλεκτροσόκ.


Νέο ηλεκτροσόκ: Έρχονται αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ λόγω μνημονιακών δεσμεύσεων
Αυξήσεις στο οικιακό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας για το κλιμάκιο κατανάλωσης 0- 800 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο και μειώσεις στα εμπορικά τιμολόγια (για καταστήματα, μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλπ) αναμένονται από 1ης Ιουλίου σε εφαρμογή των προβλέψεων του μνημονίου για κατάργηση των εσωτερικών («σταυροειδών») επιδοτήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Αντίθετα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθ. Ζερβός, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων της επιχείρησης, δεν πρόκειται να αλλάξουν τα αγροτικά τιμολόγια, ούτε το νυχτερινό οικιακό. Ο κ. Ζερβός δεν προσδιόρισε το ύψος των αυξομειώσεων στα τιμολόγια, είπε ωστόσο ότι το χρηματικό αποτέλεσμα για τη ΔΕΗ θα είναι ουδέτερο.
Κύκλοι της ΔΕΗ τόνιζαν ακόμη ότι μεγάλο τμήμα των καταναλωτών που έχουν κατανάλωση μικρότερη από 800 κιλοβατώρες πιθανότατα πληρούν τις προϋποθέσεις για ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και θα πρέπει να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Για τα αγροτικά τιμολόγια, που εντάσσονται επίσης στην κατηγορία των επιδοτούμενων, η λύση που επελέγη είναι η τοποθέτηση «έξυπνων» μετρητών κατανάλωσης που θα επιτρέψει την εφαρμογή διαφορετικών τιμολογίων ανά ώρα της ημέρας.
Ο κ. Ζερβός ανέφερε ακόμη ότι στις 31 Ιουλίου λήγει η εμπλοκή της ΔΕΗ με το τέλος ακινήτων καθώς όσοι λογαριασμοί, που περιέχουν το τέλος αυτό, δεν έχουν εξοφληθεί ως τότε, θα μεταφερθούν στις ΔΟΥ. Η επιβολή του τέλους μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ήταν μια από τις αιτίες που οδήγησαν σε εκτόξευση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την επιχείρηση, οι οποίες φθάνουν σε 1,5 δισ. ευρώ αν και το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μείωση του ρυθμού αύξησής τους.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Σ. Ρέλιας, υποστήριξε εξάλλου, ότι η δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ» με διαχωρισμό και πώληση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής (το σχετικό νομοσχέδιο έχει κατατεθεί στη Βουλή) θα οδηγήσει σε διάλυση και κατάρρευση του ομίλου.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ και ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…


Στην κυριότητα του Δημοσίου θα αρχίσουν να περιέρχονται από το 2015 όσα ακίνητα δεν έχουν δηλωθεί στο Κτηματολόγιο, τα λεγόμενα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη». Σύμφωνα με «Τα Νέα», η κτηματογράφηση των εν λόγων ακινήτων, σε 340 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε την περίοδο 1997-1999 και όπως προβλέπεται από το νόμο, η προθεσμία δήλωσης -για τα παλαιά προγράμματα- είναι 12 χρόνια από την ίδρυση Κτηματολογικού Γραφείου σε μία περιοχή για τους ιδιοκτήτες που κατοικούν στην Ελλάδα και 14 χρόνια για τους κατοίκους εξωτερικού. Για τα προγράμματα κτηματογράφησης που ξεκίνησαν από το 2008, ο προθεσμίες είναι 5 χρόνια για τους κατοίκους εσωτερικού και 7 χρόνια για όσους ζουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Σε περίπτωση που ένα ακίνητο περιέλθει στην κυριότητα του Δημοσίου, οι ιδιοκτήτες μπορούν να προσφύγουν δικαστικά αλλά μόνο για να διεκδικήσουν χρηματική αποζημίωση και όχι για να επανακτήσουν το ακίνητο.

Ο αριθμός των ακινήτων «αγνώστου ιδιοκτήτη» ανέρχεται σε 200.000, εκ των οποίων 160.000 είναι οικόπεδα και αγροτεμάχια, και 40.000 κτίρια, διαμερίσματα και καταστήματα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα,  τα ακίνητα που κινδυνεύουν άμεσα, από το 2015, βρίσκονται σε 20 περιοχές: Αγία Τριάδα (Θεσ/νίκη), Μεθώνη, (Πιερία), Μέγας Αλέξανδρος (Δράμα), Άγιος Ανδρέας (Καβάλα), Άβατο (Ξάνθη), Εράσμιος (Ξάνθη), Αίγειρος (Ροδόπη), Πηγές (Καβάλα), Καλαμπάκι (Δράμα), Πευκοδάσος (Κιλκίς), Πολύκαστρο (Κιλκίς), Μεσιά (Κιλκίς), Φιλοθέη (Άρτα), Αγία Βαρβάρα (Ημαθία), Γλινός (Τρίκαλα), Μαρτίνο (Φθιώτιδα), Παράλιο Άστρος (Αρκαδία), Ασπρόχωμα (Μεσσηνία), Άστρος (Αρκαδία), Λαίικα (Μεσσηνία).

Από το 2016 μπαίνουν στην «κόκκινη ζώνη» άλλες 92 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, κάποιες εκ των οποίων σε Αττική και Θεσσαλονίκη).
Κυριαζίδης: Έτοιμοι για την νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Τσίπρα! ΒΙΝΤΕΟ


Άραγε όλα αυτά είναι “συμπτώσεις”;;;

Η θερινή τρυφηλότητα και η ευδαιμονία των MME μέσω της οποίας έχουν καταστήσει δέσμιο τον ελληνικό λαό στην τηλεπροπαγάνδα τους, λίαν συντόμως θα τερματιστεί.

Νέα “αναγκαία” οικονομικά “μέτρα” θα “υποχρεωθούν” να λάβουν τα υποτακτικά όργανα των διεθνών τοκογλύφων, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων θα βιώσουν οι Έλληνες πολίτες, ενόσω τα σκανδαλώδη και έκνομα προνόμια των πολιτικάντηδων και των συνεργατών τους θα παραμενουν ανέγγιχτα.

Και φυσικά οι αρχιερείς της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας, μέσω των τηλεοπτικών τους εκτρωμάτων, θα επιχειρήσουν να καταστήσουν στους Έλληνες πολίτες αυτές τις νέες απάνθρωπες και προδοτικές μεθοδεύσεις, “εύπεπτες”, μέσω της παραπλάνησης και του “καθωσπρεπισμού”.

Εφόσον ανακαλύψουν, εκ νέου, όλα αυτά τα προδοτικά νεοταξικά υποκείμενα, “γόνιμο έδαφος” προκειμένου να ενσπείρουν το ανθελληνικό, παγκοσμιοποιητικό τους δηλητήριο στο Έθνος των Ελλήνων, εφόσον καταφέρουν να πείσουν ΕΛΛΗΝΕΣ να στηρίξουν με την ψήφο τους τα προδοτικά κομματικά μορφώματα (τα τόσο όμοια μεταξύ τους) του “συνταγματικού τόξου”, τότε ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ, ελληνικέ λαέ.

Η ευθύνη για τα δεινά που έρχονται για την Πατρίδα μας είναι αποκλειστικά δική μας, δεν έχουμε μόνο “δικαιώματα”, σύμφωνα με την ψευδεπίγραφη και ψηφοθηρική ρητορική μίας διεφθαρμένης, εκμαυλιστικής και προδοτικής κλίκας ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ, η οποία ενθυμούταν τα “δικαιώματα” των Ελλήνων μόνον προεκλογικά.

Αυτή την Πατρίδα την κληρονομήσαμε από τους ένδοξους προγόνους και την χρωστάμε στα παιδιά μας.

Αφυπνίστε τους όλους συναγωνιστές, καταστήστε τους πάντες υπεύθυνους των πράξεών τους.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!