ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ 40ΕΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΑΜΟΓΙΩΝ



Ο κάθε λαός έχει παραδοσιακά κάποιες αξίες και ιδανικά που καθορίζουν την ποιότητα του. Αξίες όπως η αξιοκρατία και η εργατικότητα είναι κάποια χαρακτηριστικά που ευνοούν την ανάπτυξη ενός Έθνους και το αίσθημα δικαίου στους πολίτες του.

Αν αυτές οι αξίες καταργηθούν από το ίδιο το πολίτικο σύστημα, τότε ο λαός αλλοτριώνεται και δημιουργείται ένα Έθνος Λαμόγιων.

Όταν το ίδιο το Κράτος εκπαιδεύει τους πολίτες του να μην διαγωνίζονται αξιοκρατικά για το οτιδήποτε με την καθιέρωση αδιάβλητων συστημάτων εξετάσεων και διαγωνισμών , τότε ο Λαός χάνει το ενδιαφέρον του να αποκτήσει ή να βελτιώσει τις ικανότητες και δεξιότητες του και κοιτάζει πώς να βελτιώσει τις «γνωριμίες» του. 

Έτσι διαπιστώνουμε ότι τα «ιδανικά» του δεκαοκτάχρονου δεν είναι να σπουδάσει και να γίνει καλύτερος από πλευράς κατάρτισης, άλλα να «βάλει βύσμα» τον βουλευτή του για να πιάσει μια καρέκλα ξέροντας ότι έτσι θα υπερκεράσει τις πραγματικές ικανότητες κάποιου «αντίπαλου» , διεκδικητή της ίδιας θέσης. Αυτό υποχρεώνει και τους ανθρώπους με πραγματικές ικανότητες να «λαμογιοποιηθούν» και να γίνονται κι αυτοί «χρήστες» του συγκεκριμένου «μηχανισμού».

Η ψυχολογία ορίζει, ότι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι τείνουν στο να αποδέχονται «δώρα» που τους δίνονται χωρίς να τα έχουν δουλέψει. Αυτό εκμεταλλεύτηκε το μεταπολιτευτικό πολίτικο κατεστημένο για να κτίσει το πελατειακό του σύστημα με τους πολίτες, ώστε να εξασφαλίζει την επανεκλογή του. Με τις πλασματικές «επιδοτήσεις» στους «δικούς» του με τους διορισμούς τα ρουσφέτια και τις «χάρες» διέλυσαν τις αξίες της αξιοκρατίας και της εργατικότητας και έφτιαξαν στρατούς εξαναγκασμένων λαμόγιων.

Κάποιοι ρωτάνε αν το Κράτος έχει την δυνατότητα να καθιερώσει αδιάβλητα συστήματα ώστε να ευνοεί την αξιοκρατία. Η απάντηση είναι ΝΑΙ. 

Ένα σοβαρό Κράτος , ΜΠΟΡΕΙ! Ένα τέτοιο σύστημα, (που μάλλον τους ξέφυγε), είναι το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων που είναι κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό αδιάβλητο. Αρά το κράτος έχει την γνώση της δημιουργίας αδιάβλητων συστημάτων επιλογής.

Το κακό είναι ότι οι εμπνευστές και οι εκ πεποιθήσεως χρήστες αυτού του «μηχανισμού» λαμογιάς, πάντα επιβιώνουν και σώζονται, πηδώντας σε κόμματα που έχουν δυναμική και υπόσχονται να συνεχίσουν το ίδιο έργο, αλλά και να παρέχουν «ασυλία» σε όσους εγκληματικά έκτισαν και χρησιμοποιούσαν τον μηχανισμό αυτό. 

Ένα τέτοιο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ όπου έγινε η στέγη ΟΛΩΝ των παλαιών (και νέων) λαμόγιων του παλαιοκομματικού συστήματος. Συνδικαλιστές βουτηγμένοι στα σκάνδαλα, βουλευτές με λερωμένη την φωλιά τους και εκατοντάδες «παράγοντες» με άπειρα ράμματα για την γούνα τους, βρήκαν στέγη στο αριστερό αυτό παρδαλό συνονθύλευμα. Και έτσι όπως πάει το πράγμα, μάλλον θα την γλυτώσουν αν δεν υπάρξει μια καθαρή και ηθική επιλογή διακυβέρνησης από τους πολίτες, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ αυτό το σύστημα να συνεχίσει να υπάρχει.

Η επιλογή αυτή είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει λερώσει τα χέρια του με τον πελατειακό μηχανισμό, που ουσιαστικά ΑΥΤΟΣ διέλυσε την Ελλάδα.

Η ΜΟΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αλλιώς, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

Θεόδωρος Ιωαννίδης



Bankingnews: Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Χρυσή Αυγή βάλλεται για τις πολιτικές τις πεποιθήσεις


Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα Bankingnews.gr σχολιάζει τις επικίνδυνες αποφάσεις των ανακριτριών και τις ξεκάθαρες πολιτικές διώξεις κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

“Οι αποφάσεις δικαστών είναι επικίνδυνες, παραβιάζουν κατάφωρα το Σύνταγμα - Πρωτοφανής απόφαση για τον Βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή βάλλεται από την καθοδηγούμενη δικαιοσύνη…

Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις περί την Χρυσή Αυγή καθώς οι ανακρίτριες που διεξάγουν την έρευνα αποδεικνύεται ότι έχουν εμπάθεια και προκατάληψη.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως ένας βουλευτής που δεν αναφέρεται ούτε σε μια σελίδα της δικογραφίας και των καταθέσεων ηλικίας 70 ετών περίπου ο Μ. Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής και δεν κατηγορείται για οποιοδήποτε αδίκημα… του επιβλήθηκε αποχή από οποιαδήποτε δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. 

Δηλαδή αποφασίστηκε από 3 δικαστές, τον εισαγγελέα Ντογιάκο και τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής να μην μπορεί να συμμετέχει σε πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής του τρίτου πολιτικού κόμματος της Ελλάδος.

Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι μόνο αντισυνταγματικές αλλά προκλητικές και αποδεικνύουν ότι το σύνταγμα έχει αφεθεί στα χέρια ανακριτών που έχουν παραβιάσει την δικαιοσύνη τους νόμους και το Σύνταγμα.

Ο Αρβανίτης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τις κατηγορίες επισημαίνοντας ότι αυτές βασίζονται στην θεωρία της συλλογικής ευθύνης. Αρνήθηκε να απολογηθεί, τονίζοντας πως η κατηγορία είναι απότοκος μιας αισχρής και ανήθικης πολιτικής δίωξης. 

Ο Αρβανίτης δήλωσε πως δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο σε βάρος του και επισήμανε με έμφαση πως επιφυλάσσεται της άσκησης παντός νομίμου δικαιώματός του, καθότι η κατηγορία εις βάρος του είναι ατιμωτική και προσβάλλει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή του! Αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των ανακριτριών, δηλώνοντας πως η δήλωσή του είναι σαφής και ξεκάθαρη.

Η απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα για το Αρβανίτη ήταν η εξής, αφέθηκε ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης συμμετοχής σε πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στα γραφεία ή σε δημόσιους χώρους, σε όλη την ελληνική επικράτεια! Πρόκειται για μια προκλητική απόφαση της δικαιοσύνης εις βάρος του τρίτου πολιτικού κόμματος της Ελλάδος.

Ο Παπακωνσταντίνου ο υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ που τα πολιτικά κόμματα τον στιγμάτισαν ως ένοχο για την λίστα Λαγκάρντ αντιμετωπίστηκε από την δικαιοσύνη πολύ πιο ήπια, π.χ. δεν υπήρξε περιοριστικός όρος για έξοδο του από την Ελλάδα. Στην συνείδηση της κοινωνίας οι τρεις αυτοί δικαστές έχουν παραβιάσει τον όρκο για απονομή δικαιοσύνης, έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα. Τρεις δικαστές και εισαγγελέας προκλητικά παρεμβαίνουν και προφανώς κρίνονται από την δικαιοσύνη και την ιστορία.

Η ιστορία θα τους κρίνει με πολύ μελανά χρώματα καθώς όταν θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης θα αποδειχθεί περίτρανα ότι η Χρυσή Αυγή βάλλεται για τις πολιτικές τις πεποιθήσεις.”

 ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ 
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ!