ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΡΙΑ! Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: “ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ…!”




Διαρκή παρουσία και συμμετοχή κάθε Ευρωπαίου δημοκράτη πολίτη στα τεκταινόμενα ζητά από την Ρώμη ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. 

Προτείνει ακόμη την μετεξέλιξη των σημερινών πολιτικών ομάδων στην ΕΕ σε «πανευρωπαϊκά κόμματα» και πρωτοβουλίες που θα αλλάξουν την αρχιτεκτονική των διεθνών οργανισμών.

Ο πρώην πρωθυπουργός, συμμετέχει σε διημερίδα πολιτικής εμβάθυνσης και ανάλυσης που οργανώνει σήμερα και αύριο στη Ρώμη το ευρωπαϊκό think tank ECFR (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων).

Στην παρέμβασή του ο Γιώργος Παπανδρέου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «για να γίνει πιο δημοκρατική η Ευρώπη και να εμπλακούν οι πολίτες στη διαμόρφωση θέσεων με σαφές ιδεολογικό περιεχόμενο, είναι απαραίτητο οι σημερινές πολιτικές ομάδες να μετεξελιχθούν σε πανευρωπαϊκά κόμματα». Όσον αφορά δε, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο η πολιτική όσο και οι κοινωνίες, ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε: 

«Πρόκειται για προκλήσεις υπερεθνικές, οι οποίες, για να αντιμετωπισθούν χρειάζονται πρωτοβουλίες που να αλλάξουν την παγκόσμια αρχιτεκτονική των διεθνών οργανισμών, ώστε να μπορέσουμε να εξανθρωπίσουμε την παγκοσμιοποίηση».

Στους ομιλητές της διήμερης συνάντησης του ECFR στην Αιώνια Πόλη συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, ο Φινλανδός υπουργός Εξωτερικών, Έρκι Τουομιόγια, η Ιταλίδα πρώην υπουργός Εξωτερικών Έμμα Μπονίνο και η Ισπανίδα πρώην υπουργός Εξωτερικών, Άννα Παλάθιο.

Ζείτε; Αν ναι, αναρωτηθείτε… Ποιοι και πως μας κυβερνάνε; 
Ποιοι τους επιτρέπουν να ασελγούν στην πλάτη μας και με ποιον τρόπο τους δίνουν την δυνατότητα;.


ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ; ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΕΚΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ!


Ως δείγμα της καθεστωτικής απελπισίας στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, μπορεί να εκληφθεί η τραγελαφική ιστορία με τον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος στην Α΄ Αθηνών, στις εκλογές του 2012, Α. Πλωμαρίτη και το διαβόητο βίντεο του Channel 4 της βρετανικής τηλεόρασης.

Το «ντοκιμαντέρ» γυρίστηκε κατά την προεκλογική περίοδο, και ο υποψήφιος βουλευτής εμφανώς αστειευόμενος δήλωνε σε φίλους του έτοιμος να ανοίξει… φούρνους για να κάνει σαπούνια τους λαθρομετανάστες και άλλα τέτοια, για τα οποία ο «προοδευτικός» που γύριζε το «ντοκιμαντέρ» (κάποιος Κων/νος Γεωργούσης) δήθεν… σοκαρίστηκε, το έστειλε στο βρετανικό κανάλι, οι υπεύθυνοι του οποίου δήθεν σοκαρίστηκαν, επίσης, και το βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου, ως δήθεν απόδειξη των… κακών σκοπών της Χρυσής Αυγής.


Ε, λοιπόν, όπως πληροφορούμεθα, η «Αντιρατσιστική» του Δένδια (ή αλλιώς «Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας» της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής) σχημάτισε… δικογραφία (!!!), την οποία και απέστειλε στην εισαγγελία Αθηνών. Η οποία προφανώς, θα την διαβιβάσει στις γνωστές ανακρίτριες, για να προστεθεί η φαιδρή αυτή ιστορία στο (εξίσου φαιδρό…) κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής. Και σας ερωτούμε: δεν είναι… θαύμα; 

Καλού-κακού, σ’ αυτούς τους καιρούς, μην αστειεύεστε ποτέ με τους φίλους σας σε δημόσιο χώρο, επί πολιτικών θεμάτων. Μπορεί εκεί τριγύρω να καραδοκεί κάποιος «προοδευτικός» με κάμερα και να στείλει το υλικό σε βρετανικό κανάλι, το οποίο… σοκαρισμένο να το δημοσιοποιήσει. Και τα αστεία να εκληφθούν ως σοβαρά και τη συνέχεια την ξέρετε