ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ



Μόλις κατακάθισε ο κουρνιαχτός των εκλογών, άρχισε ο μετεκλογικός προβληματισμός στα συστημικά κόμματα. Συναντήσεις επί συναντήσεων στα κομματικά επιτελεία που προσπαθούν να αποκρυσταλλώσουν την πολιτική τους ταυτότητα. Ενώ μετά τις εκλογές όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα αυτοπροσδιορίζονταν το καθένα ως «ο πραγματικός νικητής των εκλογών» παρερμηνεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα αναλόγως ποια ερμηνεία τους εξυπηρετούσε επικοινωνιακά, τώρα αντιμετωπίζουν κρίση πολιτικής ταυτότητας .


Στη ΝΔ επικρατεί πανικός αφού το σχέδιο εξόντωσης της Χρυσής Αυγής με τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις απέτυχε παταγωδώς. Κάποιοι θέλουν την επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ , αφού δεν είναι απίθανη μια μετέπειτα κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ τους, ενώ άλλοι εθελοτυφλούν πιστεύοντας ότι «υπάρχει ένα 16 % του εκλογικού σώματος δεξιά της ΝΔ να τους περιμένει». Ακόμα φαίνεται να βγάζουν από τη ναφθαλίνη τον Κωστάκη τον Καραμανλή που επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τις πολυετή ραστώνη του στη Ραφήνα. Η πλειονότητα των στελεχών της και φυσικά ο Σαμαράς θέλουν την συνέχεια της εθνοκτόνου πολιτικής του μνημονίου και τη απρόσκοπτη λειτουργία της κυβέρνησης σαν εντολοδόχου των ξένων δανειστών.


Στο ΣΥΡΙΖΑ που εμφανιζόταν ως ο «μεγάλος νικητής των εκλογών» ούτε εκεί ξέρουν τι θέλουν, αφού άλλωστε δεν αποτελεί ένα συμπαγές κόμμα αλλά έναν αχταρμά συνιστωσών που διαγωνίζονται σε ανθελληνισμό και αριστερό εξτρεμισμό. Άνοιγμα προς τα ακροαριστερά θέλει ο Λαφαζάνης, σοσιαλδημοκρατία θέλουν άλλοι, γενικότερα ο καθένας έχει και διαφορετική άποψη. Το σχέδιο στην Κουμουνδούρου για την επίλυση του χρέους είναι …οι ατέρμονες συναντήσεις με ευρωπαίους, όπως με τον Ντράγκι που θα τους ζητάνε να το διευθετήσουν , δηλαδή το πρόβλημα θα λυθεί με συναντήσεις και δημόσια συζήτηση επί του θέματος !


Στο ΠΑΣΟΚ που και αυτό «κέρδισε στις εκλογές», οι μισοί δεν θέλουν τον Βενιζέλο και οι υπόλοιποι θέλουν επιστροφή του Γιωργάκη του Παπανδρέου .Το σίγουρο είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν στόχο να εξελιχθούν σε μόνιμο εταίρο της εκάστοτε κυβέρνησης συνεργασίας, όποια και εάν είναι αυτή. 

Στο ΠΟΤΑΜΙ που ούτε ο ίδιος ο Θεοδωράκης δεν ξέρει ποιοι το αποτελούν σε επίπεδο κομματικής οργάνωσης, το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μείνουν στην απέξω στην επόμενη μοιρασιά της εξουσίας. Ένα μόρφωμα χωρίς πρόσωπα, χωρίς θέσεις, δημιούργημα του Μπόμπολα και του Ψυχάρη για να χρησιμοποιηθεί σαν δεκανίκι του συστήματος.

Γενικότερα ενώ υποτίθεται ότι όλοι κέρδισαν στις εκλογές, όλοι αναζητούν την πολιτική τους ταυτότητα. Το μόνο κόμμα που έχει αποκρυσταλλωμένη ιδεολογία είναι η Χρυσή Αυγή που πιστεύει στα ιδεώδη του εθνικισμού. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, σταθεροί πολιτικά είναι και οι κομμουνιστές απλά το ημερολόγιο στον Περισσό δείχνει ακόμα … 1917 !

www.axortagos.gr


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΚΑΚΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! – ΒΙΝΤΕΟ



Ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ήταν λάβρος κατά του παραδικαστικού κυκλώματος που προφυλακίζει παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο έγκριτος ποινικολόγος δήλωσε στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου”: “Κακώς προφυλακίστηκε. Ήμουν από τους βουλευτές που ψήφισε εναντίον της αναστολής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Αυτό που γίνεται προσβάλλει τον νομικό μας πολιτισμό. Δεν είναι δυνατόν να προφυλακίζονται βουλευτές οποιουδήποτε κόμματος.

Γιατί σύμφωνα με την δικονομία, ακόμα και η πράξη, όσο βαριά κι αν είναι, από μόνη της δεν μπορεί να είναι λόγος προφυλάκισης. Χρειάζεται μια σειρά από προϋποθέσεις που ορίζει το άρθρο 282 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Όταν έχεις έναν βουλευτή, βάλ΄ του περιοριστικούς όρους. Κακώς προφυλακίστηκε. Το ζήτημα είναι εναντίον του πολιτικού πολιτισμού και του νομικού πολιτισμού. Δεν υπάρχει πολιτικοδικείο, ούτε πολιτικό έγκλημα. Υπάρχει μόνο ποινικό έγκλημα.

Σε αυτήν την περίπτωση, κακώς προφυλακίστηκε. Για τον ίδιο λόγο κακώς θα προφυλακίσουν και άλλους. Κακώς προφυλακίστηκαν όλοι!

Δεν μπορεί η Βουλή των Ελλήνων να ζητεί την αναστολή χρηματοδότησης, όταν πρόσφατα ήρθε και ο Άρειος Πάγος και το Πρωτοδικείο και λέει σωστά συμμετέχει στις εκλογές το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Υπάρχει καμιά διάταξη για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας αυτού του κόμματος; Έτσι σκοτώνεις ένα κόμμα δια της οικονομικής αφυδατώσεως.

Οι προϋποθέσεις προφυλάκισης είναι να είναι ύποπτος φυγής, να έχει κάνει απόπειρα δραπέτευσης, να είναι αγνώστου διαμονής ή να έχει ενδείξεις επικινδυνότητας κατά του κοινωνικού συνόλου. Δεν υπάρχει κράτος Δικαίου!”

Βασίλης Καπερνάρος: Δεν υπάρχει κράτος Δικαίου - Κακώς προφυλακίζονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ήταν λάβρος κατά του παραδικαστικού κυκλώματος που προφυλακίζει παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Aκριβή στα πίτουρα και φτηνή στ' αλεύρι είναι η κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά. Πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το μένος εναντίον της Χρυσής Αυγής ξεπερνάει κάθε όριο. Πολύ θα θέλαμε να ισχύει μόνο το ωφελιμιστικό κίνητρο που ακούγεται κατ επανάληψη στην ταινία «ο Νονός», «δεν είναι προσωπικό, είναι θέμα επαγγελματικού ανταγωνισμού».

Αλλά δυστυχώς στην ιδιότυπη «σχέση» που ανέπτυξε η κυβέρνηση με την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει μόνο το ορθολογιστικό στοιχείο, αλλά και έντονος «συναισθηματισμός».

Ειδικά ο κύριος Αθανασίου και οι εγκάθετες από αυτόν «κυρίες» Κοτζαμάνη, Κλάπα και Δημητροπούλου, οι οποίες προσποιούνται τις «λειτουργούς» της δικαιοσύνης, έχουν ανάγει σε προσωπικό πόλεμο τον εξανδραποδισμό της Χρυσής Αυγής.

Καταλύοντας κάθε έννοια δικαίου, περιφρονώντας τον νόμο, το σύνταγμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς και καταργώντας εκ των προτέρων το τεκμήριο της αθωότητας, διασύρουν και σύρουν αθώους στις φυλακές αδιαφορώντας για την ιδιότητα τους ως μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς και για την οδύνη και την ταλαιπωρία των οικογενειών τους.

Ενώ την ίδια στιγμή

Aκροαριστεροί εγκληματίες απολαμβάνοντας την μεγαλοψυχία και την προκλητική ανευθυνότητα και φαυλότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης, κυκλοφορούν ελεύθεροι ληστεύοντας, τοποθετώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς και απειλώντας, εκλεγμένοι βουλευτές με νομικά αδόκιμες, αστήρικτες και ανυπόστατες κατηγορίες, οδηγούνται στις φυλακές. Γιατί;

Διότι οι πρώτοι δεν αποτελούν ουσιαστική απειλή για το Mεγαλοαστικό καθεστώς. Τουναντίον, η δράση τους εξυπηρετεί τα επιπλέον μέτρα καταστολής και αστυνόμευσης που προτίθεται να επιβάλλει κατά παντός. Άλλωστε οι λειτουργοί του καθεστώτος είναι τόσο απρόσιτοι και φυλασσόμενοι με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που καθιστούν αποτρεπτική την οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια εναντίον τους.

Έτσι λοιπόν οι δήθεν "κοινωνικοί επαναστάτες" , περιορίζουν την "επαναστατική τους δράση" στο να ληστεύουν τράπεζες για «έξοδα κίνησης», να τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς και να δολοφονούν αμέριμνους ανθρώπους με κριτήριο την ιδεολογική τους ταυτότητα. Κάτι τέτοιο φοβίζει, ή απειλεί το σύστημα; Σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως πολλάκις το εξυπηρετεί.

Οι άλλοι όμως, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί επαναστάτες, αρνούνται να συμβιβαστούν και να ενταχθούν σ' ένα σαπισμένο πολιτικό σύστημα που μετέτρεψε την Ελλάδα σε αποικία μιας διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας και καταδίκασε τον Λαό να επιβιώνει σε συνθήκες γενικευμένης αθλιότητας. Είναι οι μόνοι που ο Λόγος τους εντός και εκτός του κοινοβουλίου, είναι απόλυτα ειλικρινής, ανηλεής και χειμαρρώδης πίπτοντας σαν πύρινη ρομφαία επί των κεφαλών των ανθελλήνων και δοσίλογων. Είναι οι μόνοι που καθημερινά και ασταμάτητα καταγγέλλουν ένα άθλιο σύστημα διαπλοκής που ως Λερναία Ύδρα πλουτίζει και ευημερεί εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Αυτοί λοιπόν αποτελούν τον πραγματικό κίνδυνο για το κατεστημένο και τους ανόμους.

Τόσο λοιπόν είναι το μένος του υπουργού δικαιοσύνης, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για την απόλυτη και πειθήνια υποτέλεια της Δικαιοσύνης στην εκτελεστική εξουσία, που δεν αρκείται μόνο στις προφυλακίσεις, αλλά προωθεί νομοσχέδιο για την οικονομική εξόντωση των προφυλακισμένων βουλευτών.

Σύμφωνα λοιπόν με συγκεκριμένη διάταξη του νομοσχεδίου, οι βουλευτές που έχουν παραπεμφθεί αμετάκλητα σε δίκη για κακουργήματα ή σειρά πλημμελημάτων θα χάνουν προσωρινά τα προνόμια που απολαμβάνουν (τηλεφωνική και ταχυδρομική ατέλεια, αυτοκίνητο, επιδόματα οργάνωσης γραφείου, εισιτήρια κλπ.). 

Σε περίπτωση αμετάκλητης καταδίκης τους για τα αδικήματα αυτά θα στερούνται πλήρως τα προνόμια. 


Το μένος και κυρίως την μικρότητα και το «ήθος» των υπευθύνων, οι οποίοι λειτουργούν όπως ακριβώς οι φανατικοί Ισλαμιστές που δεν αρκούνται μόνο να αποκεφαλίσουν αιχμάλωτους, ή αλλόθρησκους, αλλά με ένα νοσηρό σαδισμό παίζουν μπάλα με τα κεφάλια τους.

Φυσικά είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα βόλευε αφάνταστα το άθλιο καθεστώς η φυσική μας εξόντωση, πάντα μέσα στα όρια της νομιμότητας. Αυτό όμως είναι αδύνατον, .... ακόμη .... Μπορεί λίαν συντόμως να επαναφέρουν την θανατική ποινή μόνο για τους Εθνικιστές. Μ' αυτή την κυβέρνηση που φυλακίζει βουλευτές με κατηγορίες που στηρίζονται στην μαντική, ήτοι λόγω πρόθεσης να επιτελέσουν μελλοντικά αξιόποινες πράξεις, όλα είναι πιθανά. Ίσως γι αυτό και να παρατείνουν την παραμονή των εγκληματικών ακροαριστερών συμμοριών εκτός των σωφρονιστικών ιδρυμάτων, ελπίζοντας το Νέο Ηράκλειο να επαναληφθεί. 

Γιατί είναι αδιανόητο να μην μπορούν να εντοπιστούν και να συλληφθούν, με όλα τα υπερσύγχρονα μέσα παρακολούθησης, κατόπτευσης και μετακίνησης.


Οι τρεις Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, κ.κ. Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης και Γιώργος Επιτήδειος επισκέφθηκαν τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο στις φυλακές Κορυδαλλού, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο βουλευτών μας.

Πρώτο μέλημα των τριών Ευρωβουλευτών του Κινήματος είναι η διεθνοποίηση του ζητήματος της συνεχιζόμενης πολικής δίωξης κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την κατάλυση της Δικαιοσύνης και του Συντάγματος, αφού ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης, βουλευτές και στελέχη παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι δίχως στοιχεία και με ανύπαρκτες κατηγορίες.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης δήλωσε: "Επισκεφθήκαμε τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τον ενημερώσαμε για τα θέματα σχετικά με την εκλογή μας στην Ευρωβουλή. Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην Πατρίδα μας, να βρίσκεται φυλακισμένος ο Αρχηγός με ανυπόστατες κατηγορίες και να μην του επιτρέπεται να ασκήσει τα καθήκοντα του στο ελληνικό Κοινοβούλιο, θα το δημοσιοποιήσουμε με κάθε μέσο σε Ευρωπαϊκό όσο και διεθνές επίπεδο".