ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” Ή Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;



5 και πλέον ημέρες παρήλθαν από τη δυναμική παρουσία των παράνομα και αντισυνταγματικά κρατούμενων συναγωνιστών μας στο άντρο της διαφθοράς και της ανομίας.

Ακούστηκαν εκ νέου, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και μαρτυρίες σχετικά με το κατασκευασμένο έκτρωμα – πόρισμα, ορισμένων επίορκων και εντολοδόχων δικαστικών, βάσει του οποίου “διώκεται” το σύνολο μίας κοινοβουλευτικής ομάδας, εκλεγμένης από τον ελληνικό λαό.

Κατατέθηκαν επίσημα και με ΟΝΟΜΑΤΑ, μυστικές και “nonpaper” (κατά τη διάλεκτο των πολιτικάντηδων) συζητήσεις “πρωτοκλασσάτων” στελεχών της κυβέρνησης με βουλευτές του Κινήματός μας, που είχαν ως αντικειμενικό σκοπό τον προσεταιρισμό τους και την ενσωμάτωσή τους στη δόλια και διεφθαρμένη πολιτική συναλλαγή που συντελείται επί σειρά ετών στα έδρανα του “Ναού της Δημοκρατίας”.

Βέβαια, η επιστράτευση των γνωστών πεμπτοφαλαγγιτών των ΜΜΕ ήταν άμεση, προκειμένου το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αφενός να σώσει τα προσχήματα και αφετέρου να εκτοξεύσει, εκ νέου, τον προπαγανδιστικό οχετό λάσπης, μισαλλοδοξίας και μίσους προς τους 536.000 αφυπνισμένους έλληνες που με την ψήφο τους το έφτυσαν κατάμουτρα.

Οι παλινωδίες των βοθροφυλλάδων, των μεγαλοεργολάβων του κράτους, από τη μία έγραφαν για “καταγγελίες χωρίς στοιχεία” http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=28033 και από την άλλη κατηγορούσαν τους παράνομα φυλακισμένους συναγωνιστές μας ως “καταδότες” http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=434009

Τελικά όμως κανείς δε μας είπε εάν όλα αυτά τα παραδέχονται, ή απλά τα συγκαλύπτουν.
Τα τουρκοκάναλα των μεγαλοαπατεώνων (βλ.Κοντομηνάς – Alpha) δεν είχαν τα κότσια να αναφερθούν στην σαφέστατη και ονομαστική κατηγορία του συναγωνιστή Χρ. Παππά προς το έμμισθο και ιδιοτελές ανδρείκελο, που είχε το θράσος να προεδρεύει της ολομέλειας, Μαρκογιαννάκη, ότι μισθώνοταν με 5.000 ευρώ προκειμένου να αθωώσει έναν επίορκο εγκληματία.

Τα ΜΜΕ απλά εκμεταλλεύθηκαν την άγνοια, την αναλγησία και την τρυφηλότητα του λοβοτομημένου τηλεοπτικού τους κοινού, προσπαθώντας να τους πείσουν ότι ένα εμβατήριο του Ελληνικού Στρατού, είναι… εμβατήριο των SS και ότι η καταμαρτύρηση γεγονότων (που θίγουν καθεστωτικά συμφέροντα) στην ολομέλεια της βουλής αποτελεί… πρόκληση και “ύβρη” προς τη “Δημοκρατία”.

Σε συνέχεια των ανωτέρω γεγονότων, η βουλή έκλεισε, οι προδοτικές ενέργειες των κυβερνήσεων που ψήφισαν τα μνημόνια (συμπεριλαμβανομένων και μερικών ψευτοτσαμπουκάδων, αγράμματων πρώην αρσιβαριστών) θα παραγραφούν και η Πατρίδα θα συνεχίσει να βυθίζεται στο τέλμα και τις ορέξεις των νεοταξιτών σιωνιστών τοκογλύφων.

Και φυσικά, από τη στιγμή που ορισμένοι ευφυείς (καθεστωτικοί βέβαια) υπηρέτες των ΜΜΕ (βλ. Χατζηνικολάου) έχουν δηλώσει, εμμέσως πλήν σαφώς, τις αντιρρήσεις τους για τη συνταγματική εκτροπή που συντελείται, με τις πολιτικές σκευωρίες και τις έκνομες ενέργειες της κυβέρνησης, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η υποκρισία σε αυτή τη χώρα περισσεύει.

Ποιός έχει πλέον το θράσος να ομιλεί για “Δημοκρατία”, από τη στιγμή που οι ανομίες και οι σκανδαλώδεις ενέργειες των καθεστωτικών πολιτικάντηδων, είτε “δεξιάς” είτε “αριστερής” προέλευσης (μην ανησυχείτε σε λίγο θα ενωθούν σε ένα σώμα) παραγράφονται σκανδαλωδώς, ενώ η καταμαρτύρηση της αλήθειας εντός του κοινοβουλίου (περίπτωση συναγωνιστή Ηλιόπουλου για τούρκο πράκτορα – βουλευτή) τιμωρείται με φυλάκιση;

Ποιός από τα προαναφερθέντα κοθώνια, τα καθήμενα επί των εδράνων του κ(υ)νοβουλίου, πρώην ηθοποιοί, καλαθοσφαιριστές, ποδοσφαιριστές, φωτομοντέλα, αρσιβαρίστες, δημοσιογράφοι, έχοντας στους ώμους τους το βάρος εθνικών μειοδοσιών και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων, θα τολμήσει να ταυτιστεί με τα πρότυπα των “αρχόντων” της “Πολιτείας” του Πλάτωνα;

Το πολίτευμα των αρχαίων προγόνων μας, το οποίο μία χούφτα πλουτοκρατών και δημαγωγών καπηλεύεται, θα είχε εξαλείψει εξ’ αρχής όλα αυτά τα φαινόμενα προδοσίας, διαφθοράς και κλεψιάς, τα οποία βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός, ως απόρροια της διεφθαρμένης ολιγαρχίας που τον κυβερνά.

Η μεγαλύτερη απόδειξη για το ψευδεπίγραφο του πολιτεύματος που βιώνουμε είναι το άρθρο 4 του συντάγματος http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-4/και όποια κομματική μαριονέτα του “συνταγματικού τόξου”, έχει το θράσος να ισχυρισθεί ότι το τήρησε με τις ψήφους του ή τις πράξεις του, είναι απλά ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος