ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ: «ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»...!!!



Εδώ και μήνες, πριν ακόμα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο των παράνομων πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου αναζητούσε τους επίορκους εκείνους δικαστές που θα προχωρούσαν σε Συνταγματικό πραξικόπημα, θέτοντας το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής εκτός εκλογών.

Τελικά, η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της και δεν υπάκουσε στα κελεύσματα των σειρήνων των υπογείων του Μαξίμου που επιθυμούσαν ακόμα μία νομική εκτροπή.

Ευρισκόμενοι λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι οποίες θα αναδείξουν τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις αναμετρήσεις της 18ης και 25ης Μαΐου, το καθεστώς στήνει ακόμα δύο παγίδες.

Αρχικά, τα παπαγαλάκια των μαϊμού και αφερέγγυων δημοσκοπήσεων (παρουσιάζονται έρευνες ακόμα και με 38% αδιευκρίνιστη ψήφο) έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν και να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα.

Στις πραγματικές δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή είναι πολύ ψηλά και αυτό θα φανεί σύντομα. Ας κλείσουν, λοιπόν οι Έλληνες τα αυτιά τους στα ψέματά τους και να ψηφίσουν κατά συνείδηση μακριά από τρομοκρατία και ψυχολογικούς εκβιασμούς.

Επιπλέον, τις τελευταίες ημέρες διαφαίνεται ένα αυξανόμενο κλίμα τεχνητής έντασης μέσα από προκλήσεις, προβοκάτσιες και επιθέσεις κατά νομίμων πολιτικών δράσεων του Λαϊκού Συνδέσμου.

Σκοπός τους είναι να προβάλλουν τα τυχόν επεισόδια και όχι τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Δεν θα τους κάνουμε ούτε αυτή την χάρη, μένοντας μακριά από προκλήσεις και αντεγκλήσεις.

Και η ύστατη αυτή προσπάθειά τους να ανακόψουν το ορμητικό Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής θα πέσει στο κενό!

Η κατάρρευση της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου και ο εκλογικός θρίαμβος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι αναπόφευκτος.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Πολιτικός κρατούμενος
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 15 Μαΐου 2014



Ο Δικός μας Αγώνας!


Ο δικός μας αγώνας δεν γίνεται με σκοπό την εκλογή μας. Ο δικός μας αγώνας δεν γίνεται για να δηλώνουμε υποψήφιοι. Ο δικός μας αγώνας δεν γίνεται για να μοιράζουμε σταυρωμένα ψηφοδέλτια και καρτελάκια. Ούτε φυσικά για να κάτσουμε σε μια καρέκλα όπως ονειρεύονται οι αστοί.
Ο δικός μας αγώνας γίνεται όχι με στόχο τα ποσοστά και τις ψήφους αλλά για να κατακτήσουμε την Νίκη! Και όταν λέμε ''Νίκη'' εννοούμε ότι θέλουμε τα πάντα! Θέλουμε να λυτρώσουμε την Ελλάδα μας, θέλουμε να απελευθερώσουμε την Ευρώπη από το ζυγό των αλλόφυλων τοκογλύφων, θέλουμε ξανά η Φυλή να αναλάβει την μεγάλη ιστορική αποστολή της. Να γίνει ξανά εκείνος ο λαμπρός φάρος για την ανθρωπότητα που για χιλιετίες ως ηγέτιδα δύναμη φρόντιζε να εκπολιτίζει και να οδηγεί την οικουμένη.  
Ο δικός μας αγώνας, αγώνας Ιδεολογικός και Εθνικός πρωτίστως, πλέον γίνεται και για την δικαίωση. Την δικαίωση του φυλακισμένου Αρχηγού μας, την δικαίωση των φυλακισμένων Συντρόφων, την δικαίωση των Νεκρών Ηρώων μας, του Γιώργου και του Μάνου. Γι' αυτούς έχουμε βγει στους δρόμους τώρα και πόρτα-πόρτα, από χωριό σε χωριό και από πόλη σε πόλη φέρνουμε το μήνυμα της Ελπίδας και της Νίκης! Προς χάρη και τιμή Αυτών είναι και οι υποψηφιότητες και τα φυλλάδιά μας. Γι' αυτούς δίνεται η μάχη, γι' αυτούς συνεχίζεται ο Αγώνας! Γιατί αυτοί κέρδισαν το δικαίωμα να λέγονται Χρυσαυγίτες. Όλοι οι υπόλοιποι οφείλουμε να το διεκδικούμε και να το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.
Χρυσή Αυγή κάποιος μπορεί να επιλέξει να ψηφίσει για πολλούς λόγους. Από αγανάκτηση, για να τιμωρήσει το σύστημα, για το πρόγραμμά της, γιατί μόνο αυτή δεν έκλεψε ποτέ τον λαό, γιατί θέλει να είναι με τους ισχυρούς. Για εμένα όλοι οι παραπάνω λόγοι μπορεί να είναι δικαιολογημένοι, αλλά είναι λάθος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η φωνή που ακούγεται από τα βάθη της φυλετικής σου ψυχής. Είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ αυτών που πέρασαν και αυτών που θα έλθουν. Αυτή η φωνή είναι ο κινητήριος μοχλός του δικού μας αγώνα, ενός αγώνα Ιδεολογικού, Εθνικού, ενός αγώνα πραγματικά Φυλετικού. Ενός αγώνα που δίνεται ή πρέπει να δίνεται για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ξανά το δικαίωμα να υπάρχουμε ως Λαός. 
Μένουν Συναγωνιστές μοναχά λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή και λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο και οφείλουμε όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ''Εκλογές'' δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ένα μέσο, ένα ακόμη όπλο στα χέρια μας που θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τον μεγάλο μας πόθο. Την Τελική Νίκη! Κανείς λαός ποτέ δεν σκλαβώθηκε αλλά ούτε και ελευθερώθηκε με χαρτιά. Ούτε ψηφοδέλτια, ούτε καρτελάκια ούτε και προεκλογικά φυλλάδια κενά ιδεολογικού περιεχομένου τυχάρπαστων επίδοξων πολιτικάντηδων κράτησαν την ελπίδα ζωντανή για τους λαούς. Ο συνεχής και αδιάκοπος αγώνας είναι αυτός που λυτρώνει. Ένας αγώνας που για εμάς θα συνεχιστεί πιο έντονος από ποτέ, είτε μείνουμε στο 7% είτε γυρίσουμε στο 0,29%, είτε πάμε στο 70%!
Γιατί εμείς δεν θέλουμε και δεν απαιτούμε τίποτα λιγότερο από τα πάντα! Θέλουμε την Τελική Νίκη, θέλουμε την δικαίωση για τον Αρχηγό και τους Συντρόφους μας, θέλουμε να πραγματώσουμε την Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! Ενός Ελληνισμού που ξεκινάει από την Χιμάρα και συνεχίζει μέχρι την Σαμψούντα και από εκεί κάτω μέχρι τις ακτές της Κερύνειας μας! Γιατί η δική μας Χρυσή Αυγή, ο δικός μας Ελληνισμός δεν έχει να κάνει τίποτα με την όποια διαχείριση του σημερινού θλιβερού προτεκτοράτου. 
Ως Χρυσαυγίτες μπορεί να είμαστε ρεαλιστές, αλλά πρώτα απ' όλα είμαστε άνθρωποι ρομαντικοί. Γι' αυτό και πιστέψαμε στην Ιδέα και ταχθήκαμε πρόθυμα κάτω από τα τιμημένα και αιώνια μαυρο-κόκκινα λάβαρά της. Και αυτό τον ρομαντισμό δεν σκοπεύουμε να τον θυσιάσουμε ούτε για τις ψήφους, ούτε για τις εκλογές τους, ούτε για καμιά διαχείριση ενός προτεκτοράτου. Αυτόν τον ρομαντισμό οφείλουμε να τον κρατήσουμε και θα το πράξουμε μέχρι να πραγματώσουμε τον πόθο μας... Μέχρι να κατακτήσουμε την Τελική Νίκη, μέχρι να ξημερώσει η Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!    
ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!  
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!   
''Γιατί Ιδεολογία χωρίς Πολιτική είναι ανεύθυνος φετιχισμός και αντίστοιχα Πολιτική χωρίς Ιδεολογία είναι ανέξοδος καιροσκοπισμός''. 
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος  
Νίκος Παπαδόπουλος
Τ.Ο. Κομοτηνής




Το προεκλογικό 10λεπτο της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ



Το προεκλογικό 10λεπτο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για τις Ευρωεκλογές 2014 
Όπως προκύπτει από την με αριθμό 8059/30-4-2014 Κ.Υ.Α., με την οποία ορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των πολιτικών κομμάτων από τους δημόσιους,  ιδιωτικούς ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς για τις εκλογές της 25/5/2014, όλα τα ΜΜΕ που περιγράφονται, υποχρεούνται να παραχωρήσουν τον παρακάτω χρόνο στον Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή:

Η ΔΤ και στη συνέχεια μετά την έναρξη εκπομπής ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος η ΝΕΡΙΤ Α.Ε., καθώς και οι νομίμως λειτουργούντες ενημερωτικοί ιδιωτικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί εθνικής, περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας, καθώς και οι φορείς συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών κάθε μορφής έχουν υποχρέωση να διαθέσουν δωρεάν ένα δεκάλεπτο την εβδομάδα από 7:00 έως 22.00 σε καθένα από τα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων για την παρουσίαση των προγραμμάτων τους ή όποια άλλη πολιτική δραστηριότητα επιλεγεί από τα αντίστοιχα κόμματα.

Δεν επιτρέπεται μετακύλιση, ούτε  συσσώρευση των δεκαλέπτων. Κατ’ εξαίρεση, και σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή από τα πολιτικά κόμματα ή τους συνασπισμούς κομμάτων η χρήση του δωρεάν δεκαλέπτου κατά τα ανωτέρω, επιτρέπεται, κατόπιν αιτήσεως, η μετακύλιση και μόνον του δεκαλέπτου της πρώτης εβδομάδας αποκλειστικώς στη δεύτερη.

“Βήμα”: Η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει ό,τι κι αν λένε οι “δημοσκοπήσεις”



Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο αρχίζουν να παραδέχονται –όχι άμεσα, εμμέσως πλην σαφώς, με υπονοούμενα- ακόμα και τα πιο καθεστωτικά ΜΜΕ, ότι στις προσεχείς εκλογές θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή.
Αυτό βέβαια δεν το κάνουν από την… καλή τους την καρδιά, ούτε επειδή είναι… αντικειμενικοί. Το κάνουν για λόγους αξιοπιστίας (για να βγουν μετά και να πουν ότι, να εμείς το γράψαμε…), αλλά και για να δικαιολογήσουν τις (δικές τους…) εταίρες δημοσκοπήσεων, η ξεφτίλα των οποίων τις νύχτες της 18ης και της 25ης Μαΐου, δε θα έχει προηγούμενο στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας!
Έτσι, σε χθεσινό ρεπορτάζ της, η καθεστωτική ναυαρχίδα «Το Βήμα», με τίτλο «Το στοίχημα Σαμαρά και η αγωνία της κάλπης» και υπότιτλο «Οι αστάθμητοι παράγοντες και οι ανησυχίες», σημειώνει τα εξής σχετικά με τις… ανησυχίες και τους… αστάθμητους παράγοντες:
«Ο κ. Σαμαράς και το επιτελείο του επιμένουν να μεταδίδουν μηνύματα αισιοδοξίας, αλλά έμπειροι υπουργοί με πολυετή παρουσία σε εκλογικές μάχες τονίζουν ότι ουδείς μπορεί με βάση τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα να προεξοφλήσει το αποτέλεσμα της κάλπης. Εκ των πραγμάτων για πολλούς προκύπτει αδυναμία πρόβλεψης του νικητή των ευρωεκλογών, ενώ αστάθμητος παράγοντας είναι πλέον και η Χρυσή Αυγή, η συμμετοχή της οποίας επετράπη για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Μαΐου. Ειδικά για το κόμμα του έγκλειστου στον Κορυδαλλό Νίκου Μιχαλολιάκου, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι ποσοστό θα καταγράψει, ενώ είναι πολύ πιθανόν στις μετρήσεις να υφίσταται απόκρυψη ψήφου».
Είναι φανερό το υπονοούμενο… Ε, μην περιμένετε κιόλας να το γράψει στα ίσια πως θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή!
Εν τω μεταξύ, 9 και σήμερα μείνανε…
 Αντίοχος