ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τεράστια επιχείρηση νοθείας στις εκλογές με διευθύνσεις κατοικίας μαϊμού!!



Με αθλιότητες και παρανομίες επιδιώκουν οι κομματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου να περισώσουν το πολιτικό τους μέλλον. Παράνομα εγγεγραμμένοι αλλοδαποί διαπιστώθηκαν σε εκλογικούς καταλόγους και χάρη στην αντίδραση πολιτών το θέμα έφτασε μέχρι τη Δικαιοσύνη, η οποία και έπραξε το καθήκον της.

Συγκεκριμένα, 15 κάτοικοι της Νισύρου προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, καθώς διαπίστωσαν πως στις ονομαστικές καταστάσεις του δημοτολογίου της Νισύρου, υπήρχαν τα ονόματα 50 αλλοδαπών οι οποίοι είχαν εγγραφεί παρανόμως προεκλογικά στους εκλογικούς καταλόγους. 

Οι κάτοικοι του νησιού υποστήριξαν πως οι αλλοδαποί δεν είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, γεγονός που καθιστά την εγγραφή τους στους καταλόγους παράνομη. Μάλιστα οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες τους, αναμενόταν εγγραφή επιπλέον αλλοδαπών με την ίδια μέθοδο, με προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες.

Μπροστά σε αυτές τις παράνομες μεθοδεύσεις δια των οποίων επιδιώκεται η νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος, το Πρωτοδικείο της Κω απεφάνθη πως οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους, διότι εγγράφηκαν κατά τρόπο παράνομο.

Η υπόθεση της Νισύρου είναι ενδεικτική του τι συμβαίνει σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια από τους απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Με δόλιες μεθόδους, καθ' όλα παράνομες, εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους αλλοδαποί, δίχως να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά έγγραφα που απαιτούνται. Βεβαίως, δεν είναι οι αλλοδαποί εκείνοι οι οποίοι κόπτονται να ψηφίσουν, αλλά οι απατεώνες των κομμάτων της σαπίλας και της διαφθοράς οι οποίοι και γυρεύουν νέα εκλογική πελατεία.

Καθώς καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Νισύρου, η εγγραφή των κοινοτικών αλλοδαπών έγινε χωρίς να προσκομισθεί εκ μέρους τους κάποιο έγγραφο ή δικαιολογητικό από το οποίο να προκύπτει η μόνιμη κατοικία τους στο Δήμο Νισύρου, η σχετική δε βεβαίωση του δημάρχου ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής εκδόθηκε χωρίς να προσκομισθεί τέτοιο δικαιολογητικό.

Καθίσταται σαφές, πως οι πολιτικοί αντίπαλοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μεταχειρίζονται παράνομες πρακτικές προκειμένου να περισώσουν ότι προλαβαίνουν από τα πολιτικά τους ναυάγια.

Το Κίνημα και ο Ελληνικός Λαός θα περιφρουρήσει τόσο την εκλογική διαδικασία όσο και το εκλογικό αποτέλεσμα: η συντριβή των υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Λαού μας, είναι κατάσταση μη αναστρέψιμη, οι παρανομούντες δε, να είναι βέβαιοι πως θα λογοδοτήσουν.



Σαν σήμερα 7 Μαϊου το 1832 - Η Ελλάδα ως ΕΘΝΟΣ αναγνωρίζεται και επίσημα ως ανεξάρτητο κράτος...


Στο Λονδίνο υπογράφτηκε συνθήκη μεταξύ των προστάτιδων Δυνάμεων Αγγλίας, Γαλλίας και Ρωσίας και Βαυαρίας στις 7 Μαΐου 1832. Η συνθήκη προέβλεπε την εκλογή του Όθωνα - του δευτερότοκου γιου του βασιλιά της Βαυαρίας Λουδοβίκου - ως βασιλιά της Ελλάδας.

Με τη Συνθήκη της Κωνσταντινούπολης (ή του Καλεντέρ Κιοσκ) τον Ιούλιο του 1832, η Οθωμανική Αυτοκρατορία αναγνώρισε την ανεξαρτησία του ελληνικού κράτους, ενώ με διακοινώσεις στις 14 και 26 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, αποδέχτηκε τα διευρυμένα σύνορα της γραμμής Παγασητικού-Αμβρακικού.

Ο Όθωνας και το Δάνειο

Το Δάνειο των 60 εκατομμυρίων δραχμών, το οποίο οι τρεις Προστάτιδες Δυνάμεις αρνήθηκαν στον Καποδίστρια, το προσέφεραν στον πρίγκιπα Λεοπόλδο, μετά την επιλογή του ως πρώτου βασιλιά του νεοσύστατου Βασιλείου της Ελλάδας. 

Η παροχή του Δανείου εγκρίθηκε από το Συνέδριο του Λονδίνου το Φεβρουάριο του 1830 με τον όρο ότι αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τα έξοδα της συντήρησης του στρατού, όπου κυρίαρχος θα είχε στην υπηρεσία του. Ο Λεοπόλδος διαφώνησε με τους όρους χρήσης του δανείου και ζήτησε τη διερεύνηση προς τις γενικές ανάγκες του ελληνικού κράτους.

Η πρόταση του έγινε δεκτή και με το πρωτόκολλο της 7ης Μαΐου 1830 ορίστηκε ότι το δάνειο θα ήταν 60 εκατομμύρια. Τελικά ο Λεοπόλδος δεν έγινε ο πρώτος βασιλιάς της Ελλάδας. Παραιτήθηκε στις 21 Μαΐου του 1830 διότι απορρίφθηκε η πρόταση του να συμπεριληφθεί και η Κρήτη στα όρια του νέου ελληνικού κράτους. Το στέμμα δόθηκε (13 Φεβρουαρίου 1832) στον ανήλικο Βαυαρό Όθωνα. 

Μεταξύ των τριών Δυνάμεων και της Βαυαρίας υπογράφτηκε συνθήκη (7 Μαΐου 1832) με την οποία οριζόταν ότι το δάνειο θα παραχωρούνταν σε τρεις ισόποσες δόσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της χώρας, και ότι η Ελλάδα όφειλε να πληρώνει τους τόκους και τα χρεολύσια από τα δικά της έσοδα.

Για τη διασφάλιση της εξυπηρέτησης του δανείου στο άρθρο 12 οριζόταν ότι πριν από κάθε άλλη υποχρέωση από τα δημόσια έσοδα θα προηγούνταν η εξόφληση των τόκων και των τοκοχρεολυσίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στο βιβλίο του Ρωμαίου Γ. το δάνειο πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι (Μάιος 1833) με τους αδερφούς Ρότσιλντ. Ο τόκος ορίστηκε σε 5% και το χρεολύσιο στο 1%. Χρόνος απόσβεσης ορίστηκαν τα 36 χρόνια. Οι τραπεζίτες αγόρασαν το δάνειο στο 94% και προμήθεια 2%. Οι δύο πρώτες δόσεις, 40 εκατομμύρια εκδόθηκαν σχετικά γρήγορα. Στην καταβολή της τρίτης δόσης των 20 εκατομμυρίων υπήρξε εμπλοκή με τη Ρωσία. Ζήτησε το ποσό της τρίτης δόσης να δεσμευτεί για τους τόκους και τα χρεολύσια των 40 εκατομμυρίων αλλά τελικά υποχώρησε. Το ονομαστικό ποσό του δανείου σε δραχμές ήταν 63.924.559.

Από αυτό αφαιρέθηκαν : 3.835.473 δρχ. το 6% με βάση την συμφωνία, 1.186.288 δρχ. το 3,37% προεξόφληση του κεφαλαίου και 1.964.252 δρχ. άλλα έξοδα. Από τα στοιχεία καταλαβαίνουμε ότι έμεινε στην Ελλάδα το ποσό των 56.924.546 δρχ. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 1843 απορροφήθηκαν για τόκους και χρεολύσια ακόμα 33.080.795 δρχ. Το τελικό ποσό έμεινε για την Ελλάδα ήταν 23.867.751 δρχ. Από αυτά δόθηκαν 12.531.174 δρχ. στην Τουρκία για την εξαγορά της Φθιώτιδας. Τα 9.098.017 δρχ. που τελικά απόμειναν σπαταλήθηκαν από την αντιβασιλεία του Όθωνα.

Οι σπατάλες της αντιβασιλείας

Οι σπατάλες ατελείωτες για τον Όθωνα. Μόνο για τον έναν χρόνο παραμονής του κόστισε 4.748.000 δρχ. Υπήρξε όμως και συνέχεια. Το συνολικό κόστος μέχρι τη μεταπολίτευση του 1843 έφτασε τα 19.000.000 δρχ. Το 1842 ο προϋπολογισμός έκλεισε με έλλειμμα 3.000.000 δρχ., γεγονός που αναγκαστικά οδηγούσε σε αναστολή πληρωμών. Οι Προστάτιδες Δυνάμεις αποφάσισαν να παρέμβουν.

Το Συνέδριο του Λονδίνου εξέτασε τα οικονομικά της Ελλάδας και επέβαλλε ετήσια μείωση των δαπανών του προϋπολογισμού κατά 3.742.000 δρχ., καθώς και παραχώρηση των εισπράξεων του Τελωνείου Σύρου, το οποίο ήταν από τα πλουσιότερα, για την εξυπηρέτηση του Δανείου. Ο Όθωνας αποδέχτηκε το σχετικό πρωτόκολλο, αλλά δεν πρόλαβε να το εφαρμόσει. Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1843, η "συνταγματική επανάσταση" ανέστειλε την εξυπηρέτηση του δανείου. Ήταν η δεύτερη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Ο Διεθνής έλεγχος και η τότε "τρόικα"

Μετά το τέλος του Κριμαϊκού Πολέμου (1856), οι Προστάτιδες Δυνάμεις απέστειλαν στην Ελλάδα τριμελή επιτροπή για να ερευνήσει τα οικονομικά και να επιβάλλει όρους για την εξυπηρέτηση του δανείου. Η επιτροπή έκρινε ότι η Ελλάδα είχε μια καλή διοίκηση και μπορούσε τηρήσει τις υποχρεώσεις της. Έτσι πρότειναν να ορισθεί ελάχιστος όρος συνεισφοράς σε 900.000 φράγκα βλέποντας την αύξηση των εσόδων.

Η λύση αυτή έγινε δεκτή από την ελληνική κυβέρνηση με την υποχρέωση ότι στην εξυπηρέτηση δανείου θα δεσμευόταν και το 1/3 των εισπράξεων του Τελωνείου της Σύρου. Ανάλογη δέσμευση είχε γίνει και για τα δάνεια της Ανεξαρτησίας, τα οποία είχαν εξοφληθεί. Αυτό ήταν το τέλος των διαπραγματεύσεων που κράτησαν 22 χρόνια. Το 1/3 θα προοριζόταν για την προίκα του νέου βασιλιά Γεωργίου Α’.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΗΡΟ 
ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... 



Γιατί η Χρυσή Αυγή πρέπει και θα κατέβει στις εκλογές.



Αμέτρητα είναι πραγματικά τα δημοσιεύματα του εγκάθετου τύπου περί δήθεν απαγόρευσης της καθόδου της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές. Τα παπαγαλάκια του συστήματος κρώζουν το συγκεκριμένο ψέμα, ενδεδυμένο κάθε φορά με διαφορετικό διακοσμητικό περιτύλιγμα, προκειμένου να δημιουργήσουν σύγχυση στις τάξεις των ψηφοφόρων. Η αλήθεια, βεβαίως, είναι ότι ουδέν ζήτημα τίθεται όμως οι παπαγάλοι επιμένουν, ακόμα και μετά την πρώτη ηχηρή διάψευσή τους με την ανακήρυξη των συνδυασμών της «Ελληνικής Αυγής» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Επί του ζητήματος τοποθετήθηκαν και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, και ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, τονίζοντας το νομικό, αλλά και το πολιτικό λάθος, μίας τέτοιας εκτροπής. Στο «Πρώτο Θέμα» ο δημοσιογράφος, Δημ. Μαρκόπουλος, αρθρογραφεί επί του ζητήματος κατακεραυνώνοντας τους κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου που ακόμα σκέπτονται την χρήση επιόρκων για την στρέβλωση της λαϊκής βουλήσεως. Σας παραθέτουμε άνευ άλλου σχολιασμού το άρθρο:
«Γιατί η Χρυσή Αυγή πρέπει να κατέβει στις εκλογές
Πολύ σωστά και με κοινό πολιτικό νου ο γενικός γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος εξέφρασε μια μειοψηφική δυστυχώς στους κόλπους του συγκυβερνώντος κόμματος άποψη.
Τόνισε δηλαδή πως θα πρέπει οπωσδήποτε να μην απαγορευτεί η κάθοδος του κόμματος της άκρας δεξιάς, της Χρυσής Αυγής, στις επόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές. Μπορεί να έθιξε η Χρυσή Αυγή τις δημοκρατικές ευαισθησίες πολλών. Μπορεί να προκάλεσε με τη στάση της. Όμως το λάθος με άλλο λάθος δεν διορθώνεται.
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, το οποίο εκλέχθηκε από το λαό. Μας αρέσει αυτό ή δεν μας αρέσει. Ο λαός λοιπόν καταδικάζει κόμματα, πρακτικές και ιδεολογίες. Αυτός όμως και τα επιβραβεύει.
Αν λοιπόν επικρατήσει η άποψη άρνησης καθόδου σε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα στην εκλογική διαδικασία τότε ανοίγει ο ασκός του Αιόλου και για άλλες παρεμβάσεις. Παρεμβάσεις που αύριο μπορεί να  σταθούν μπούμερανγκ ακόμα και για τη ΝΔ.
Ποιος μας λέει για παράδειγμα πως μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ - ΑΝ.ΕΛ δεν αναμοχλεύει τις υποθέσεις των αποκρατικοποιήσεων και ξεκινάει να σέρνει στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε δίκες και ποινές a la Μιχαλολιάκος, Λαγός και Παππάς; Ποιος μας λέει πως αύριο σε μια διαδικασία "σοσιαλιστικοποίησης" όπως σήμερα βλέπουμε τον Γερμενή σιδεροδέσμιο  δεν θα δούμε υπουργούς της συγκυβέρνησης σε ...λαϊκά δικαστήρια να απολογούνται για εθνικές προδοσίες και άλλα τέτοια ωραία; Ξεχνάνε κάποιοι την εθνική μυθολογία που έχει στηθεί περί Γερμανοτσολιάδων, προδοτών, κλπ.
Όμως εκτός αυτής της λογικής υπάρχει και μια άλλη, πιο επικίνδυνη για τη ΝΔ . Η δυσαρέσκεια που η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει από τα δεξιά, αν το κόμμα αυτό φύγει εκτός διαδικασίας να κατευθυνθεί προς άλλες κατευθύνσεις και να δούμε τη διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ από   μία, δύο ή και τρεις μονάδες να ξεφεύγει στις πέντε, έξι, επτά, οκτώ ...και βάλε. Συμφέρει λοιπόν πραγματικά τη ΝΔ να βγει εκτός εκλογών το κόμμα που τις κλέβει ψήφους από τα δεξιά; Και κατά πόσο σίγουροι είναι κάποιοι εγκέφαλοι στο Μαξίμου πως οι δυσαρεστημένοι πρώην ψηφοφόροι τους που είναι ταπεινωμένοι, υπερφορολογημένοι και εθνικά καταρρακωμένοι θα επαναπατριστούν;
Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δείχνουν και κάτι περισσότερο: πως κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον πρωθυπουργό, ούτε πλάνο έχουν, ούτε από πολιτική γνωρίζουν. Το μόνο που ξέρουν είναι οι υποκλίσεις στα κελεύσματα ξένων με την ελληνική πολιτική δυνάμεων. Αυτοί όμως σε μια πιθανή ήττα στις 26 Μαΐου δεν θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις