ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: «Πρώτα οι Έλληνες! Ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων»



Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Όταν το 1981 η Πατρίδα μας ενετάχθη στην Ευρώπη, τότε Ε.Ο.Κ., τα παπαγαλάκια του συστήματος έσπευσαν να διαλαλήσουν ότι τέλειωσε για την Ελλάδα η τουρκική απειλή.

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Μεγάλη Πέμπτη τουρκική φρεγάτα παρενόχλησε το ...ερευνητικό πλοίο «Ποσειδών», το οποίο ευρίσκετο στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα. 

Πού συνέβη αυτό; 

Μήπως κάπου στις «γκρίζες ζώνες» του Αιγαίου, που καθιέρωσε ο μοιραίος Σημίτης των Ιμίων; 

Μήπως κάπου στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο; 

Όχι, συνέβη νότια της... Κρήτης! Αυτό και μόνο δείχνει πού έχει φτάσει η τουρκική επιθετικότητα κατά της Ελλάδος.

Το σοβαρό αυτό γεγονός απέκρυψαν τα «Ελληνικά» (;) κανάλια των τουρκοσήριαλ και της τουρκικής προπαγάνδας που ετοιμάζει την Ελλάδα να γίνει στην πραγματικότητα μία επαρχία της νεο-οθωμανικής Τουρκίας. Ένα ακόμη στοιχείο, μια ακόμη απόδειξη ότι αυτή η Ευρώπη των τοκογλύφων δεν μπορεί και δεν θέλει να προστατεύσει την Ελλάδα από την απειλή της Ασίας.

Στις 25 Μαΐου του 2014 πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην χώρας μας εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωκοινοβουλίου. 

Στις εκλογές αυτές η Χρυσή Αυγή πρόκειται να λάβει μέρος και κάθε βρώμικο και εκ του πονηρού δημοσίευμα για αποκλεισμό της θα επιβεβαιωθεί μόνο εάν η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου προχωρήσει σε ένα πραξικόπημα, καταργώντας το σύνταγμα, καταργώντας τον νόμο για λόγους μικροπολιτικούς.

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής ήδη δημοσιεύθηκαν και διαψεύδουν πανηγυρικά όλους αυτούς, οι οποίοι σε φυλλάδες και κανάλια γράφουν και λένε ότι η Χρυσή Αυγή... «τέλειωσε»! 

Εκτός από τις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή συμμετέχει με πλήρη ψηφοδέλτια στις δώδεκα από τις δεκατρείς περιφέρειες της χώρας, στους τρεις μεγάλους δήμους (Αθήνα, Θεσ/νίκη, Πειραιάς), καθώς και σε δεκάδες άλλους δήμους, είτε αυτοδύναμα σαν «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ», είτε συνεργαζόμενη σε ανεξάρτητα πατριωτικά ψηφοδέλτια.

Χιλιάδες υποψήφιοι με την Χρυσή Αυγή που «τελειώνει» και αυτό μετά από επτά μήνες χολερικής προπαγάνδας εναντίον της, χιλιάδες υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής, μέλη σύμφωνα με το τερατώδες σκεπτικό του «πορίσματος» των ανακριτριών μίας εγκληματικής οργανώσεως. Μετά από αυτό τι θα κάνουν; Μήπως σκέπτονται να στήσουν δίκες με χιλιάδες κατηγορούμενους σε γήπεδα και στάδια;

Η Χρυσή Αυγή συμμετέχει στις ευρωεκλογές της 25ης Μαίου με σκοπό να πολεμήσει μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο αυτήν την μοιραία Ευρώπη της υποταγής στην Ουάσιγκτον, αυτήν την Ευρώπη της παρακμής και των τοκογλύφων. Ενάντια στην ανθελληνική Ευρώπη της Μέρκελ, την οποία ακολουθούν σαν δούλοι πιστοί αυτοί οι οποίοι σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα.

Για μία Νέα Ελλάδα σε μια ΑΛΛΗ Ευρώπη καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες να δώσουν την δύναμη με την ψή- φο τους στην Χρυσή Αυγή να αγωνισθεί για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος


Μανώλης Γλέζος : "Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε" , Γ. Κύρτσος : Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο!"

Μανώλης Γλέζος : 
"Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε"


Όταν τα λέει όλα αυτά το "Τοτέμ" της Αριστεράς εμείς τι περισσότερο να προσθέσουμε......ότι θέλουν μόνο να συγκυβερνήσουν ? .......το ξέρουν ήδη και οι πέτρες.

Γ. Κύρτσος : 
Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο!"

Ο Κύρτσος σε άρθρο του στην εφημερίδα Free Sunday, την Κυριακή 21 Απριλίου:
“Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο εφόσον δεν βασίζεται στις οικονομικές και δημοσιονομικές επιδόσεις της χώρας. Προκύπτει μέσα από μία...... πολιτική συμφωνία της κυβέρνησης Σαμαρά και της τρόικας για τον τρόπο υπολογισμού της λεγόμενης «άσπρης τρύπας» των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης, των ΟΤΑ και ορισμένων ΔΕΚΟ. 

Η κυβέρνηση ζήτησε να υπολογιστεί η «άσπρη τρύπα» με ένα τρόπο που εγγυάται την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος το 2013 για να μπορεί να επιχειρηματολογεί υπέρ του ελληνικού success story. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η βελτίωση της δημοσιονομικής διαχείρισης είναι σε μεγάλο βαθμό θεωρητική. 

Κατασκευάστηκε με την αλλαγή των κανόνων υπολογισμού της λεγόμενης «άσπρης τρύπας» και δεν έχει σχέση με τις πραγματικές δημοσιονομικές επιδόσεις που παραμένουν εξαιρετικά προβληματικές... Το ουσιαστικά ανύπαρκτο πρωτογενές πλεόνασμα αξιοποιείται από όλες τις πλευρές για να αναπτυχθεί μία ενδιαφέρουσα πολιτική μυθολογία. 

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης υποστηρίζει ότι τελειώνουν τα πιο δύσκολα και πως έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για χαλάρωση της οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται”.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Και το νέο Μνημόνιο που θα φέρουν μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, πάλι… δικό σας!

Όμως, υπάρχει και κάτι τελευταίο, στο οποίο πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Ήδη, κυκλοφορούν έντονες φήμες, ότι ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ θα επιχειρήσει να κάνει νοθεία στις ευρωεκλογές! Θα μου πείτε, του λείπει ο μηχανισμός. Κάνετε λάθος! Υπάρχει παρακράτος, υπάρχουν και τα σκυλιά του.


Ιδιαίτερα οι πρώτοι, οι οποίοι σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουν γίνει από το 1974 μέχρι σήμερα, έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σ’ όλα σχεδόν τα εκλογικά τμήματα της χώρας. Οι οποίοι και θέλουν και μπορούν να κάνουν τη ζημιά! Υπάρχουν χιλιάδες εκλογικά τμήματα σ’ ολόκληρη τη χώρα. 5-6 ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής να ακυρώνουν σε κάθε τμήμα αρκεί για να μειώσουν το ποσοστό μας! 

Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Τρύπημα με καρφίτσα, μουτζούρωμα με μελάνι, μια λαδιά, κ.α.

Κάνω, λοιπόν, κι εγώ από δω μια έκκληση: 

Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Οι πιο νέοι να ενταχθούν στις μηχανοκίνητες ομάδες ελέγχου που θα σαρώνουν τα εκλογικά τμήματα. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, να πάμε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι του Κινήματος! 

Είναι απλά τα πράγματα. Και για όποιον είναι πολυάσχολος, δεν είναι απαραίτητο ο εκλογικός αντιπρόσωπος να κάτσει από το πρωί μέχρι το βράδυ μέσα στο τμήμα.

Να ξέρουν όλοι ότι υπάρχει άνθρωπός μας στο εκλογικό τμήμα χρειάζεται, να κοιτάξουμε εξ’ αρχής με νόημα τους «υπόπτους» (άμα τους ψιθυρίσουμε στ’ αυτί και δυο φωνήεντα ακόμα καλύτερα…), για να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει περιθώριο για ατιμίες, κι από κει και μετά, τακτικός έλεγχος για την ύπαρξη ψηφοδελτίων και ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ παρουσία την ώρα της καταμέτρησης. 

Γιατί ότι είναι να γίνει, θα γίνει εκεί! Και μόλις τελειώσουν όλα, το κεράκι μας στο χέρι και βουρ για την… (πολιτική) κηδεία των νεκροθαφτών του Ελληνισμού!

Αντίοχος