ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Αφού... διαλύεται από μόνη της η Χρυσή Αυγή, γιατί θέλουν να την διαλύσουν;  


Πλήθος τα δημοσιεύματα στις φυλλάδες, δημοσιεύματα με τίτλους πρωτοσέλιδους όπως: "Εμφύλιος στη μαύρη συμμορία", "Διαλύεται η Χρυσή Αυγή", "Ξηλώνεται το πουλόβερ της συμμορίας" κλπ κλπ. Παράλληλα, με τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των φυλλάδων της διαπλοκής και τα "ρεπορτάζ"  στα δελτία "ειδήσεων" (Ο Θεός να τις κάνει "ειδήσεις"...), επαναλαμβάνονται τα ίδια ψεύδη, ψεύδη με προφανή σκοπό και σκοπιμότητα.
Κλείνουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κραυγάζουν τα παπαγαλάκια της μνημονιακής χούντας, της συγκυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά, συγκυβέρνησης στην οποία τον πρώτο λόγο έχει αποδειχθεί πως έχει ο πέρα για πέρα και πολιτικά ετοιμοθάνατος Βενιζέλος.
Στην πραγματικότητα ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ δεν κλείνουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά ανοίγουν συνεχώς νέα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η Χρυσή Αυγή παρ΄όλους τους διωγμούς ευρίσκεται σε συνεχή άνοδο. Χαρακτηριστικό για το εάν κατόρθωσαν με τις φυλακές και τις διώξεις να "τελειώσουν" την Χρυσή Αυγή και το παρακάτω από την εφημερίδα "Δημοκρατία" δια χειρός του αρθρογράφου της κ. Μ. Κοττάκη: "...όσο η μητέρα παράταξη δείχνει τάσης μετακίνησης προς το επιτήδειο Κέντρο - τα παρτάλια του συστήματος - τόσο το ρήγμα στα δεξιά της Ν.Δ. θα βαθαίνει. Δείτε και τις αληθινές μετρήσεις: 188 στην κατάταξη το σάιτ της Χρυσής Αυγής στον μετρητή της Alexa στο ίντερνετ, 299 το συριζαίικο left.gr, 389 o Stoxos. Τα δεξιά, πλην Antinews καταποντίζονται. Λέει τουλάχιστον κάτι αυτό;"
Διαλύεται μας λένε η Χρυσή Αυγή και το ερώτημα που τίθεται είναι: Αφού διαλύεται, γιατί θέλουν να την διαλύσουν και να την θέσουν εκτός εκλογών;
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ιωάννης Σχοινάς - Εκδότης “Νέα Θέσις”: Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελληνική νεολαία! ΒΙΝΤΕΟ - Γιατί Εθνικισμός;


Ο Γιάννης Σχοινάς είναι εκδότης, ιδιοκτήτης του εθνικού εκδοτικού οίκου «Νέα Θέσις», η προσφορά του οποίου στην Εθνική Ιδεολογία είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Εξαιρετικά παλαιός στον Εθνικιστικό Αγώνα συντάσσεται με τους Έλληνες Εθνικιστές της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», καθώς θεωρεί χρέος του να δώσει τον Αγώνα με τα υπερήφανα νιάτα κόντρα στο σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας.
Ο Γιάννης Σχοινάς μέσα σε κλίμα συγκίνησης εξήγησε τους λόγους της υποψηφιότητάς του με την Ελληνική Αυγή, πρώτον γιατί είναι Εθνικιστής, δεύτερον γιατί στον εκδοτικό οίκο «Νέα Θέσις» έχει δεχθεί πάνω από 25 εμπρηστικές επιθέσεις και βιώνει την αδικία από την διαφθορά του συστήματος, από το αριστερό παρακράτος που τώρα έγινε «δεξιό».
Είπε ότι αυτόν τον διωγμό που υφίστανται τα ελληνικά νιάτα, δηλαδή η Χρυσή Αυγή γιατί στην πλειοψηφία απαρτίζεται από νέους κάτω 35 ετών δεν μπορεί να τον ανεχθεί, πολύ περισσότερο τις φυλακίσεις Εθνικιστών και ειδικά του Γενικού Γραμματέα Νικολάου Μιχαλολιάκου τονίζοντας ότι αυτά συνέβαιναν μόνο σε κομμουνιστικά καθεστώτα.
Σημείωσε ότι δεν είναι μόνο οι φυλακίσεις, είναι και οι δύο δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνηενώ παράλληλα προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και στην σκέψη μας, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα περάσει γιατί το πνεύμα των Ελλήνων ήταν είναι και θα παραμείνει ελεύθερο και εθνικιστικό.
Κλείνοντας σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα θυμίζοντας τους στίχους του Νίκου Γκάτσου για τους Έλληνες πολιτικούς: 
Μα για να σωθεί η Ελλάδα στους καιρούς τους ύστατους βρείτε κάπου έναν καιάδα και γκρεμοτκίστε τους".



Γιατί Εθνικισμός;


«Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο αλλά εγώ είμαι εθνικιστής...» 
Κωστής Παλαμάς 

Οι πολιτικές συζητήσεις και ζυμώσεις οργιάζουν τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα όσο χειροτερεύει η οικονομική κατάσταση της χώρας. Από τους πιό γνωστούς πολιτικούς μέχρι τον τελευταίο πολίτη το κεντρικό θέμα συζήτησης είναι το πολιτικό διακύβευμα. 

Αυτό όμως που παρατηρώ ακόμα και σε ανθρώπους που είναι συνειδητοποιημένοι και ανήκουν στον πατριωτικό χώρο είναι μία τάση να δαιμονοποιούν κάθε πολιτική πρόταση ακόμα και την εθνικιστική. 

Γιατί να ψηφίσω εθνικιστικό κόμμα λένε; Άλλο ένα κόμμα δεν είναι κι αυτό; Τα κόμματα δεν μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση; Δεν θέλουμε κόμματα να μας διαιρούν αλλά ενότητα. Νομίζω ότι τα ερωτήματα αυτά πρέπει να απαντηθούν.

Καταρχάς τα εθνικιστικά κόμματα δεν ξεφύτρωσαν από το πουθενά πουλώντας αντιμνημόνιο, ούτε δημιουργήθηκαν από πολιτικάντηδες που βλέποντας την βάρκα των άλλοτε κραταιών κομμάτων τους να βουλιάζει επιχειρούν σάλτο σωτηρίας. 

Ο Εθνικισμός ήταν πάντα παρών από την Μεταπολίτευση και μετά και εκφράστηκε μέσα από διάφορα σχήματα, κόμματα και οργανώσεις. Ξεκινώντας από την ΕΝΕΠ και τον ογκόλιθο που λέγεται ΕΝΕΚ, μέσα από την οργάνωση του Εθνικού Μετώπου αλλά και άλλες μικρότερερες οργανώσεις, κινήματα, περιοδικά, εκδόσεις, οι Εθνικιστές έδιναν τον άνισο αγώνα τους εναντίον του Συστήματος. 

Είναι εδώ και αγωνίζονται για σχεδόν σαράντα χρόνια αλλά ο εξαπατημένος λαός δεν τους άκουγε γιατί το Σύστημα ήταν παντοδύναμο και το χρήμα έρεε βουλώνοντας τα αυτιά. Τώρα λοιπόν που το Σύστημα καταρρέει είναι ευκαιρία να ακουστεί επιτέλους το κρυστάλλινο μήνυμα του Εθνικισμού.

Ο Εθνικισμός έχει ξεκάθαρη πολιτική πρόταση, θέλει να γκρεμίσει το σάπιο πολιτικό οικοδόμημα αλλά ξέρει και πώς να χτίσει το αύριο. 

Απορρίπτει το αστικό κοινοβουλευτικό σύστημα και στέκεται απέναντι στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων και την αναξιοκρατία, έχει όμως ως όραμα μία οργανική κοινωνία όπου μέσω του κοινοτισμού και των επαγγελματικών ενώσεων ο λαός θα εκπροσωπείται δίκαια και θα διοικούν οι άριστοι. 

Απορρίπτει την φιλελεύθερη οικονομία έχει όμως προτάσεις κρατικού παρεμβατισμού για την παραγωγική αναδιάρθρωση και την υλική αυτάρκεια της χώρας. Δεν ασχολείται όμως μόνο με την διοίκηση και την οικονομία. Ξέρει πως πάνω από τις υλικές αξίες στέκουν οι πνευματικές γι’ αυτό στοχεύει στην πνευματική αναγέννηση και στην δημιουργία ενός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού που θα είναι η ψυχή, η κινητήριος δύναμη του Ελληνικού Έθνους και η ειδοποιός διαφορά από τα άλλα έθνη. Άλλωστε αυτοκίνητα μπορούν να φτιάξουν όλοι οι λαοί, ο πνευματικός πολιτισμός όμως δεν είναι μια «τεχνογνωσία» που αποκτάται εύκολα...

Πάνω και πέρα από μια ιδεολογία όμως ο Εθνικισμός είναι κοσμοθεωρία, είναι ο τρόπος με τον οποίο το πρόσωπο (και όχι το άτομο) αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και τον τοποθετεί μέσα στην κοινωνία και στην πραγματικότητα. 

Στον πυρήνα αυτής της κοσμοθεωρίας είναι ο ηρωϊκός τρόπος ζωής, η διαρκής αγωνιστική διάθεση απέναντι στην καθημερινότητα και στα γεγονότα, η αλλαγή που πρέπει να βιώσουμε εμείς οι ίδιοι πριν την μεταλαμπαδεύσουμε στους άλλους. 

Είναι αυτό που λείπει από την σύγχρονη αστική ελίτ που ζει έναν υλιστικό και διεφθαρμένο τρόπο ζωής χωρίς φιλοσοφία και σωματική εκγύμναση, χωρίς άγιους και ήρωες. Καθήκον μας λοιπόν ο αγώνας, σήμερα όμως περισσότερο από ποτέ χρέος μας είναι η Νίκη. Διότι οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και θα αναδείξουν τον Ελληνισμό του αύριο. Αυτή την φορά η Νίκη είναι πραγματικά εφικτή αρκεί να το καταλάβουμε και να είμαστε αποφασισμένοι να ρισκάρουμε τα πάντα. Όχι κραυγές λοιπόν (σαν των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα) αλλά πολεμικές ιαχές της κυριαρχίας και της επιβολής. Αρκετά με τις συζητήσεις επί συζητήσεων συλλόγων και προσωπικοτήτων για το πώς θα σώσουμε την Ελλάδα πίνοντας καφέ σε στρογγυλά τραπέζια. Ο δρόμος υπάρχει, οι Εθνικιστές βαδίζουν σε αυτόν κι όποιος θέλει ας ακολουθήσει.

Να λοιπόν η απάντηση στο ερώτημα γιατί Εθνικισμός. 

Γιατί είμαστε η μόνη δύναμη που αντιπαρατίθεται με το Σύστημα προτείνοντας ένα ριζοσπαστικό μοντέλο εθνικής και κοινωνικής συγκρότησης. 

Γιατί είμαστε η μόνη δύναμη που θέλει να συγκρουστεί με το Σύστημα χωρίς να φοβάται να θυσιάσει τα πάντα. 

Γιατί είμαστε η μόνη δύναμη που φοβάται το Σύστημα. 

Γιατί είμαστε ΔΥΝΑΜΙΣ....


Δημήτρης Δρόσος



Επιστολή αριστερού: “Ως κομμουνιστής αρνούμαι να σιωπήσω εμπρός στην κατάφωρη αδικία κατά της Χρυσής Αυγής”

Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων 

και η υποκρισία της ”αριστεράς”


Το καθεστώς της χούντας του μνημονίου έχει παραβιάσει και τσαλαπατήσει κάθε έννοια του Συντάγματος. Εθνική και Λαϊκή κυριαρχία έχουν καταλυθεί προς τέρψιν των κατακτητών δανειστών.

Fast track διαδικασίες νομοθετικών διαταγμάτων και ψήφιση εξοντωτικών για τους Έλληνες μέτρων. Βία και τρομοκρατία από τους πραιτοριανούς σε κάθε λαϊκή αντίδραση αλλά και μέσω των Μ.Μ. Εξαπάτησης. Αλλά ακόμα και αυτά που συμβαίνουν από το 2010 και μετά ωχριούν μπροστά στη συνταγματική και διεθνής παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υφίστανται οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Το τεκμήριο της αθωότητας καταπατείται. Εφαρμόζεται συλλογική ευθύνη, υπουργοί παρεμβαίνουν και πιέζουν δικαστικούς να αποφασίσουν κατά το συμφέρον τους, στερείται το δικαίωμα της ψήφου από εκλεγμένους αντιπροσώπους του Λαού, ξένα κέντρα εξουσίας παρεμβαίνουν και απαιτούν την απαγόρευση κόμματος, εκβιασμοί και απειλές προφυλάκισης πραγματοποιούνται από επίορκους δικαστικούς σε πολίτες για να ψευδομαρτυρήσουν. Και το σημαντικότερο όλων:

Ποινικοποιείται η παρουσία σε ομιλίες και εκδηλώσεις ακόμα και η κατοχή βιβλίων. Ποινικοποιούνται οι ιδέες ασχέτως αν διαφωνούμε μαζί τους.

Αν για τη συνταγματική εκτροπή που συντελείται με τα μνημόνια και την ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων τα κόμματα της ”αριστεράς” αντέδρασαν, έστω υποτονικά και υποκριτικά, για τη περίπτωση της εκτροπής στη περίπτωση της Χ.Α εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις στελεχών οι ψευτο-αγωνιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα σιωπούν εκκωφαντικά. 

Οι λαλίστατοι σε περιπτώσεις καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών, όπως και οι σχετικές ΜΚΟ, εδώ δεν βγάζουν άχνα. Θα περίμενε κανείς οι άνθρωποι που ανήκουν σε ένα χώρο που έχει υποστεί παρόμοιες διώξεις στο παρελθόν να αντιδράσουν αντιλαμβανόμενοι τη συνέχεια. Γιατί σήμερα διώκονται παράνομα οι χρυσαυγίτες, αύριο κάθε ”ανυπάκουος” πολίτης.

Ζούμε τον απόλυτο Φασισμό. Ως κομμουνιστής αρνούμαι να σιωπήσω. Με τη Χ.Α μπορεί να διαφωνώ ιδεολογικά. Αλλά οι διώξεις αυτές του κατοχικού καθεστώτος που προκαλούν αηδία. Όπως και οι στάση των βαστάζων του, που ασελγούν με τη στάση τους πάνω στους αριστερούς αγωνιστές που διώχθηκαν με παρόμοιο τρόπο από τη Δεξιά τις προηγούμενες δεκαετίες. 

Στέκομαι αλληλέγγυος στον αγώνα για το ανθρώπινο δικαίωμα κάθε ενός να εκφράζεται ελεύθερα και να πολιτεύεται όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη. Μόνο ο Ελληνικός Λαός μπορεί να στερήσει το δικαίωμα να τον εκπροσωπεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή το ΚΚΕ.

Κάτω οι φασίστες γενοκτόνοι του Ελληνικού Λαού
Κάτω οι υποκριτές διασπαστές της εργατικής τάξης
Ζήτω η Ελευθερία
Ζήτω η άμεση Δημοκρατία
Ζήτω η Αντίσταση ενάντια στους ξένους κατακτητές και τους ντόπιους τσάτσους τους

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 

O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ ζητεί από όλους τους Αριστερούς να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.
Γιατί πρέπει νὰ ψηφισθῇ ἡ Χρυσῆ Αὐγή




ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ..... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ. Θα πέσει μαύρο με τη… σέσουλα! Ε ρε γλέντια…


Ενόψει των τριπλών εκλογών του Μαΐου, οργιάζει η καθεστωτική προπαγάνδα των κραχτών  που προσπαθούν να μας πείσουν ότι λύθηκαν τα προβλήματά μας και προσεχώς θα τρώμε με… χρυσά κουτάλια. Πάρτε ένα μικρό δείγμα πλήρους διαστροφής της πραγματικότητας από το καθεστωτικό «Βήμα»:

«Ξαναμπαίνουμε στην Ευρώπη!

Αλλάζουν όλα μετά τη συμφωνία μη την τρόικα

Με τη συμφωνία εξασφαλίσαμε ότι «η πορεία της χώρας και στο μέλλον είναι συνυφασμένη με την ευρωπαϊκή προοπτική» εκτίμησε ο κ. Στουρνάρας, ενώ ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι «η χώρα έκανε μια πρωτόγνωρη δημοσιονομική προσαρμογή»

Τέλος καλό, όλα καλά. Με τη συμφωνία που επιτύχαμε έπειτα από επτά μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων εδραιώσαμε τη θέση της Ελλάδας στο ευρώ και εξασφαλίσαμε οριστικά ότι η πορεία της χώρας και στο μέλλον είναι συνυφασμένη με την ευρωπαϊκή προοπτική.

Το τοπίο πλέον είναι ξεκάθαρο, εφέτος δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα έτσι ώστε να ορθοποδήσει η οικονομία και να διατηρήσει το πρωτογενές πλεόνασμα που δημιουργήθηκε πέρυσι, αλλά το 2015 πρέπει να διπλασιαστεί και να ανέλθει στα 6 δισ. ευρώ ώστε να αρχίσει η σταδιακή αποκλιμάκωση του δημοσίου χρέους.

Ο κ. Στουρνάρας αισθάνεται τυχερός γιατί τα αποτελέσματα ήρθαν έναν χρόνο νωρίτερα και πλέον η χώρα έχει τη βάση να ξεφύγει από τα δεσμά του Μνημονίου.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση στους επτά δύσκολους μήνες που πέρασαν «αγόρασε χρόνο», βελτίωσε τα δημόσια οικονομικά και έριξε για πρώτη φορά σε «δημοσιονομική παγίδα» την τρόικα, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ «εκτέθηκε ανεπανόρθωτα» στις προβλέψεις της για τα δημόσια οικονομικά. Πλέον το κέντρο βάρους της οικονομικής πολιτικής μεταφέρεται από τη δημοσιονομική προσαρμογή και τη σκληρή λιτότητα στις διαρθρωτικές αλλαγές και στην ανάπτυξη της οικονομίας».

Ας το πάρουν χαμπάρι τα παπαγαλάκια των ολιγαρχών, όσα ψέματα και να γράψουν, όση τεχνητή αισιοδοξία και να καλλιεργήσουν, ο Μάιος έρχεται και ο ελληνικός λαός έχει πάρει την απόφασή του και δεν την παίρνει πίσω! 

Θα πέσει μαύρο με τη… σέσουλα!

Τι θα γράφουνε άραγε σε λιγότερο από δυο μηνάκια από τώρα; Ε ρε γλέντια…