ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΜΕ 27,1% ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΑΖΕΙ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...!!!




ΚΑΙ ΜΕ 9.3% ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 27,1% ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΣΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Με τις… χούφτες παίρνουν τα χάπια εδώ και λίγη ώρα στο συνταγματικό τόξο και στα φερέφωνα τους, κανάλια και στημένες εταιρείες δημοσκοπήσεων μετά την δημοσιοποίηση της έγκυρης έρευνας του zougla.gr.

Ανησυχίες Βουλγαρίας, μετά το δημοψήφισμα της Κριμαίας, για τα σύνορά της



«Η Βουλγαρία πρέπει να θέσει στην ΕΕ, το ζήτημα του απαραβίαστου των συνόρων της»

Τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης εκφράζουν φόβους ότι ένα δημοψήφισμα παρόμοιο με της Κριμαίας, ενδέχεται να μεταφερθεί και στη Βουλγαρία, απειλώντας την ακεραιότητα της βουλγαρικής επικράτειας.

Σχετική και αποκαλυπτική ήταν η δήλωση πριν μερικές ημέρες του πρώην προέδρου της Βουλγαρίας, Παρβάνοφ, που είπε ότι ένα παρόμοιο δημοψήφισμα θα μπορούσε να γίνει σε κάθε χώρα.

Σήμερα το βουλγαρικό Φόκους, παρουσιάζει τις απόψεις του προέδρου ενός εθνικού ιδρύματος, και της Βουλγαρικής Επιτροπής για τα εθνικά θέματα, του Βασίλ Βασίλεφ.

Ο ίδιος θα χαρακτηρίσει την στάση της κυβέρνησης στα τεκταινόμενα στην Κριμαία ως υποτονική, ενώ δεν θα έπρεπε να ήταν τέτοια.

Θα επισημάνει:

«Ο διαχωρισμός της Κριμαίας από την Ουκρανία είναι το τρίτο προηγούμενο στην Ευρώπη.

Το πρώτο είναι ο διαχωρισμός των τμημάτων της Κύπρου, με την εισβολή του τουρκικού στρατού και του σχηματισμού της λεγόμενης τουρκικής δημοκρατίας της Κύπρου.

Η δεύτερη περίπτωση είναι η απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία και η τρίτη είναι της Κριμαίας.

Αυτό δημιουργεί ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο για τη βουλγαρική πλευρά. Το βουλγαρικό κράτος θα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό και να θέσει το θέμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για το απαράδεκτο στο εξής να ζητά ένα τμήμα ανεξαρτησία, που ενδέχεται να κρύβεται από πίσω από αυτό, μια ξένη χώρα.

Για εμάς είναι σημαντικό, διότι γνωρίζουμε τους ισχυρισμούς της Τουρκίας για ορισμένες περιοχές της Βουλγαρίας.

Έτσι, τώρα που όλος ο κόσμος ζει τέτοιες αποσχίσεις εδαφών, πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο αν πείσουμε τους δυτικούς συμμάχους μας και ειδικότερα τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να θεσπίσουν μέτρα, σε ένα παρόμοιο σχέδιο για να προκαταλάβουν και να περιορίσουν τέτοιου είδους ορέξεις.

Πρέπει να τεθεί το απαραβίαστο των συνόρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ως βασική αρχή, την οποία πρέπει να οικοδομήσουμε, ώστε να επωφεληθούμε από την τωρινή κατάσταση ώστε να αποτραπεί οποιασδήποτε διαχωρισμός, έστω και ενός τετραγωνικού μέτρου από οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ερώτηση: Υπάρχει έδαφος για την ανάπτυξη παρόμοιων σεναρίων, μετά την απόσχιση της Κριμαίας από την Ουκρανία;

Βασίλ Βασίλεφ: Φυσικά και υπάρχει έδαφος. Είναι πολύ εύκολο, να διεισδύσει μια συμμορία κακοποιών ή ξένων πρακτόρων και να αρχίσει να δημιουργεί σύγκρουση με αιτία την εθνοτική καταγωγή, που θα μπορούσαν οι συγκρούσεις αυτές να τις εκμεταλλευθεί μια ξένη χώρα, και για να ακριβολογούμε: η Τουρκία. Η οποία θα ζητήσει και θα επιβάλει τον τεχνητό διαχωρισμό σε κομμάτια της βουλγαρικής επικράτειας.

Θα μπορούσε, έτσι, να δημιουργήσει μια αυτόνομη μονάδα, όπως η λεγόμενη τουρκική δημοκρατία της Κύπρου, που δεν την παραδέχεται κανείς στον κόσμο, αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο ώστε να παρουσιάζεται η Κύπρος διαιρεμένη.

Αν γινόταν κάτι παρόμοιο στο βουλγαρικό έδαφος, θα είχε σοβαρό αντίκτυπο στη χώρα μας και το λαό μας.

Για αυτό πρέπει να πούμε στην Ευρώπη, ότι εάν ξένοι πράκτορες εργασθούν για μια προσπάθεια διαχωρισμού τμημάτων της χώρας, με διακηρύξεις περί ισλαμικών δημοκρατιών ή άλλων ονομασιών, στο βουλγαρικό έδαφος, αυτό να είναι απαράδεκτο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

ΠΗΓΗ: http://www.echedoros-a.gr/2014/03/blog-post_5129.html



ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ... ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ... ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ


Τριάντα εκατομμύρια δολάρια παρέχει, στη Βουλγαρία, το NATO από τους πόρους του, όσο είναι το απαιτούμενο κεφάλαιο για τη δημιουργία νέων γραμμών τροχοδρόμησης και ενός νέου αεροδιαδρόμου στην αεροπορική βάση Μπέζμερ.

Η ανακατασκευή της αεροπορικής βάσης ξεκίνησε, ήδη, σημειώνει ρωσική πηγή.

«Μετά την ανακατασκευή του, το στρατιωτικό αεροδρόμιο θα πληροί όλα τα πρότυπα του NATO, καθώς και τις απαιτήσεις της πολιτικής αεροπορίας», δήλωσε ο επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας της Βουλγαρίας, Κωνσταντίν Ποπόφ.

Η αποπεράτωση των αεροδιαδρόμων και των εγκαταστάσεων προγραμματίζεται στα μέσα του 2015, δηλαδή ένα έτος, σημειώνει το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Την ίδια ώρα που το σύστημα και τα τσιράκια του μας βομβαρδίζουν με καραστημένες δημοσκοπήσεις, ήρθε σε γνώση μας –από πηγή που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση- αληθινή δημοσκόπηση που έγινε τις τελευταίες ημέρες –άρχισε την Δευτέρα και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή- για λογαριασμό γνωστότατου επιχειρηματία (με ή χωρίς εισαγωγικά…), για τις ευρωεκλογές. 

Για να μη σας κουράζουμε, μπαίνουμε κατευθείαν στο… ψητό. Ιδού η πραγματική πρόθεση ψήφου που μας κρύβουν οι παλιάτσοι του συστήματος:

ΣΥΡΙΖΑ 26%

Χρυσή Αυγή 25%

ΝΔ 15%

ΚΚΕ 5%

ΠΑΣΟΚ-Ελιά 4%

Κόμμα Καμμένου 3,5%

Ποτάμι 2,5%

ΔΗΜΑΡ 2%

Λοιπά Κόμματα 6%

Αναποφάσιστοι 11%

Αυτά και περαστικά σε όσους… πονάνε!

Μπορεί και Πρώτη η Χρυσή Αυγή σε άλλη  έγκυρη δημοσκόπηση: Να γιατί λυσσά το ανθελληνικό καθεστώς!


Πρώτη η Χρυσή Αυγή με 27,1% στην μόνη έγκυρη δημοσκόπηση: Να γιατί λυσσά το ανθελληνικό καθεστώς!
Στην σημερινή εκπομπή Ζούγκλα του κου. Τριανταφυλλόπουλου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας για τις επερχόμενες εκλογές. Εδώ φυσικά οι άνθρωποι σέβονται τον εαυτό τους και δεν εμφανίζουν 50% αδιευκρίνιστη ψήφο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Χρυσή Αυγή σαρώνει, κάτι που γνωρίζουμε ήδη, όχι από τηλεφωνικές έρευνες, αλλά από την δημοσκόπηση της καθημερινότητας.
Στους παρακάτω πίνακες παρουσιάζεται η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής και η σαρωτική υπεροχή της σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Καταγράφεται επίσης η πολύ μεγάλη δημοφιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου και η απίστευτη διαρροή της ΝΔ προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο (1 στους 3 ψηφοφόρους φτύνει τον Σαμαρά και εμπιστεύεται την Χρυσή Αυγή).
Με τις… χούφτες παίρνουν τα χάπια εδώ και λίγη ώρα στο συνταγματικό τόξο και στα φερέφωνα τους, κανάλια και στημένες εταιρείες δημοσκοπήσεων μετά την δημοσιοποίηση της έγκυρης έρευνας του zougla.gr.
Να τονίσουμε για μια ακόμη φορά για όσους σπεύσουν να διαψεύσουν τα ευρήματα της εν λόγω έρευνας πως η εν λόγω δημοσκόπηση ήταν η ΜΟΝΗ που προσέγγισε το ακριβές ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές.
Στην πρόθεση ψήφου λοιπόν για τις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη δύναμη με ποσοστό 25,1%. Ακολουθούν Σύριζα με 20,8%, Ποτάμι με 14% και η ψοφοδεξιά που την πήρε το… ποτάμι στην τέταρτη θέση με 9,4%. Οι υπόλοιποι ακόμα ψάχνουν την ψήφο τους!
Το ίδιο πολιτικό σκηνικό καταγράφεται και στις εθνικές εκλογές. H Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη δύναμη με ποσοστό 27,1%. Ακολουθούν Σύριζα με 23,8%, Ποτάμι με 11% και η Νέα Δημοκρατία πάλι τέταρτη με 11,1%.
Η ψοφοδεξιά έχει οριστικά διαλυθεί, καθώς το 30,9% των ψηφοφόρων έρχεται στην Χρυσή Αυγή. Είναι επόμενο λοιπόν η μνημονιακή χούντα να συνεχίζει με λύσσα τον πόλεμο απέναντι στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα  με διώξεις και οχετούς ψευδών και παραπληροφόρησης.
Τέλος, πολύ σημαντική ήταν η κάρτα και με τον καταλληλότερο πολιτικό αρχηγό, όπου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, παρόλο που παραμένει παράνομα έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και του έχουν στερήσει τον δημόσιο λόγο, είναι τρίτος στην προτίμηση των πολιτών με ποσοστό 12%.
Είναι πασιφανές πως είναι θέμα χρόνου να καταπέσει πλήρως η χούντα του Μνημονίου και να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!