ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσει.H Χρυσή Αυγή δέν είναι “μόδα”.


Ως «μόδα» συνηθίζεται να χαρακτηρίζεται μια εφήμερη τάση που χάνεται ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα. Σήμερα αναμφισβήτητα η Χρυσή Αυγή έχει μπει για τα καλά στην ελληνική καθημερινότητα και κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι μόδα. Αυτό που εμείς καλούμαστε να διαγράψουμε είναι η ημερομηνία λήξης. Το Κίνημά μας έχει αποδείξει στο παρελθόν, ότι αντέχει τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Εάν αποδείξουμε ότι αντέχουμε και στον χρόνο τότε θα μπορούμε να πούμε ότι οι ιδέες μας έχουν πια βαθιές ρίζες στην κοινωνία.
Πάντοτε βλέπαμε τον Εθνικισμό ως τρόπο ζωής και πράγματι τέτοιος είναι. Άλλο πράγμα όμως ο τρόπος ζωής και άλλο το lifestyle. Το στοίχημά μας σήμερα θα πρέπει να είναι η μέθεξη των Ελλήνων στην ιδεολογία μας και στην δική μας αντίληψη περί ζωής. Σκοπός μας, να εμφυσήσουμε παραδοσιακά και υγιή πρότυπα στις μάζες. Ο καθένας από εμάς εκπροσωπεί το Κίνημα. Η προσωπική μας στάση ζωής, αναλόγως της ποιότητάς της, είτε θα εμπνεύσει είτε θα απομακρύνει τις μάζες από κοντά μας.
Στην πολιτική πολλοί κατάφεραν να κερδίσουν τις ψήφους της μάζας. Ελάχιστοι όμως επέτυχαν να κερδίσουν την ψυχή του λαού. Για εμάς, κάθε παιδί που εμπνέεται από έναν Χρυσαυγίτη και ακολουθεί το δικό μας τραχύ μονοπάτι, αξίζει όσες εκατό ψήφους «παραπονούμενων» ενήλικων που το σύστημα τους γύρισε την πλάτη λόγω της κρίσης. Από την άλλη όποιος νομίζει ότι φορώντας μια μπλούζα της Χρυσής Αυγής, γίνεται αυτομάτως και μεγάλος εθνικιστής, κάνει λάθος. Θα πρέπει να κερδίσει με την αξία του τον τίτλο του Χρυσαυγίτη γιατί όπως λέει ο λαός «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά…»
Στις γενιές που μεγάλωσαν τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα, επιβλήθηκαν ψευτο-είδωλα μιας παρηκμασμένης εποχής, που το πλαστικό χρήμα και η ευμάρεια, δεν κατάφεραν ποτέ να ομορφύνουν. Τα ελληνόπουλα ακόμα και σήμερα, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στο πρότυπο του επιτυχημένου λαμόγιου και του κίναιδου της τηλεόρασης ή ακόμα καλύτερα όταν συνδυάζει και τα δύο. Αν η κρίση μας προσφέρει κάποια ευκαιρία, αυτή είναι να σβήσουν τα θαμπά φώτα της γκλαμουριάς και της προστυχιάς και να λάμψει ο Έλληνας στην πραγματική του υπόσταση. Αυτό που λείπει σήμερα είναι το Παράδειγμα και αυτό το κενό πρέπει να συμπληρωθεί από τον Έλληνα Εθνικιστή.
Κοντά μας έρχονται κάθε λογής άνθρωποι. Ένα κίνημα που επιδιώκει την ανατροπή του κατεστημένου χρειάζεται την πλειοψηφία. Πολύ περισσότερο μια «εγκληματική συμμορία» (σύμφωνα με τους αντιπάλους μας) που όσο μεγαλώνει η επιρροή της, τόσο θα διαλύει τα νέφη της «περιθωριακής» απάτης.
Η κατάκτηση της πλειοψηφίας αφορά τον ποσοτικό παράγοντα που είναι απαραίτητος για την πολιτική μας επικράτηση. Στον πυρήνα της ιδεολογίας μας όμως, μεγαλύτερο βάρος έχει ο ποιοτικός παράγοντας και αυτός είναι που θα εμποδίσει την «αστικοποίηση» του Κινήματος. Οι πόρτες μας είναι ανοικτές για κάθε Έλληνα στην καταγωγή και την συνείδηση. Από εκεί και έπειτα, εκείνος οφείλει να αγωνιστεί όχι κατά όπως εκείνος νομίζει αλλά σύμφωνα με την στρατηγική μας. Οφείλει να εμβαθύνει στον πυρήνα της ιδεολογίας μας και να πειθαρχεί ως πολιτικός στρατιώτης.
«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σημαία ευκαιρίας», είχε γράψει προ μηνών ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου, στην εφημερίδα μας. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό αξιοκρατικό κομμάτι μέσα σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ημετέρων. Η παλαιοκομματική νοοτροπία δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας. Η διατήρηση του χαρακτήρα μας και της ιεραρχικής δομής μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση.
Πολλοί ήταν εκείνοι στο παρελθόν, όπου καλοπροαίρετα ή όχι, μας συμβούλευαν να «αλλάξουμε κάποια πράγματα» και να «στρογγυλέψουμε θέσεις». Άλλοι πάλι θεωρούσαν την Χρυσή Αυγή «καμένο χαρτί», που δεν μπορεί να έχει πολιτική προοπτική. Ευτυχώς δεν ακούσαμε κανέναν, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα.
Τις ίδιες φωνές θα ξανακούσουμε στο εγγύς μέλλον: «Κάντε ένα άνοιγμα στους ψηφοφόρους του τάδε», «μην φέρνετε κόκκινες σημαίες στις συγκεντρώσεις» και πολλά ακόμα που θα ειπωθούν «για το καλό μας» ώστε να κερδίσουμε μεγαλύτερα ποσοστά. Τρίχες κατσαρές!
Δεν θα δώσουμε τέτοια χαρά σε όσους θα ήθελαν μια χειραγωγήσιμη Χρυσή Αυγή, όπου θα αρχίζει με την διαλλακτικότητα, θα περνάει στην δουλικότητα για να καταλήξει όμηρος συμφερόντων. Δεν ήταν μάταιες τόσες θυσίες από Αγωνιστές που κυριολεκτικά μάτωσαν στους δρόμους όλα αυτά τα χρόνια ακριβώς γιατί πιστεύουν στην αγνότητα των προθέσεών μας.
Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, θα διαφυλάξει τον χαρακτήρα της με κάθε θυσία και έναντι όποιου πολιτικού τιμήματος. Θα φτύσει τις «τάσεις» και θα επιβάλλει τους δικούς της όρους με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού. Αυτό καθορίζει την πολιτική μας και όχι τα εκλογικά ποσοστά. Μας είναι παντελώς αδιάφορο να γίνουμε αρεστοί στα τηλεπαράθυρα των δελτίων ειδήσεων. Στα παλιά μας τα αρβύλα η γνώμη του Λαζόπουλου και της Τατιάνας. Αυτοί είναι που καθορίζουν τις τάσεις και είναι σε μεγάλο βαθμό συνυπεύθυνοι για την πνευματική κατάπτωση των Ελλήνων, με τα πορνο-πρότυπα και τις οθωμανικές σειρές.
Όσο περισσότερο γιγαντώνεται ο ανθελληνισμός, τόσο θα σκληραίνει η αδιαλλαξία μας. Μην αμφιβάλετε καθόλου: Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσει. Εμείς θα την ξυπνήσουμε με την ψυχή μας και την αποφασιστικότητα που διακρίνει τον αγώνα μας.


από το βιβλίο του Ν. Κωνσταντίνου, 
“Τα παιδιά με τα μαύρα”





Με 93% “Ναι” η Κριμαία επιστρέφει στην Ρωσία!



Στο 93% φτάνει το "ναι" στη απόσχιση από την Ουκρανία και η ένταξη στην Ρωσία των κατοίκων της Κριμαίας. Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και ο λαός της Κριμαίας μίλησε χωρίς να αφήνει καμία αμφιβολία για το που θέλουν να ανήκουν.

Επίσης ανακοινώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης της Κριμαίας να εγκαταλείψει την γρίβνια, το εθνικό νόμισμα της Ουκρανίας, και να υιοθετήσει το ρωσκικό ρούβλι από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε, μιλώντας στο πρακτορείο Ria Novosti, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της αυτόνομης κυβέρνησης, Ραστάμ Τεμιργκάλιεφ.

Η εξέλιξη αυτή είχε προαναγγελθεί από τις αρχές Μαρτίου με δηλώσεις του ίδιου του Τεμιργκάλιεφ στο Reuters.

Υπενθυμίζεται ότι η Κριμαία θα υιοθετήσει και την ώρα Μόσχας. Με την ένταξη της Κριμαίας ο πληθυσμός της Ρωσίας θα φτάσει τα 143 εκατ. καθώς θα προστεθούν 2 εκατ. κάτοικοι στον συνολικό ρωσικό πληθυσμό.

defencenet.gr

Πλέον οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι ραγδαίες αφού και άλλες περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας, όπως το Ντόνετσκ, ζητούν να κάνουν και εκεί δημοψήφισμα, για να ακολουθήσουν την Κριμαία στην προσάρτηση της στην Ρωσία.

Στέλεχος του Θεοδωράκη πίσω από δημοσκοπήσεις που “φουσκώνουν” το “ποτάμι”.Νομίζουν πως θα σώσουν το διεφθαρμένο καθεστώς με γελοίες και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις .

Ξεφτίλα - Αιτία παραίτησης


Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.
Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Ξεφτίλα - Αιτία παραίτησης: Στέλεχος του Θεοδωράκη πίσω από δημοσκοπήσεις που “φουσκώνουν” το “ποτάμι”Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Την συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη.
makeleio.gr
Υ.Γ. 1: Αν δεν είναι αυτός λόγος παραίτησης του εν λόγω "καθηγητή" από την ακαδημαϊκή θέση που καταχράστηκε, τότε πραγματικά θα πρέπει να γίνει αναθεώρηση της λέξεως "τσίπα" στα εν Ελλάδι λεξικά. 
Υ.Γ. 2: Στην παραπάνω φωτογραφία ο εν λόγω "καθηγητής" ποζάρει όλο καμάρι σε κομματικό "μνημείο" των σφαγέων του Ελληνισμού, που θέλαν "ανεξάρτητη" Μακεδονία όπως ο ομοϊδεάτης του Δήμου