ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μια χαμένη ρουκέτα και τα βλήματα που μας κυβερνούν.Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Το "νόμος και τάξις" του επικίνδυνα ανίκανου Δένδια

Τρομοκράτες έριξαν ολόκληρη αντιαρματική ρουκέτα και οι "αρμόδιοι" το κατάλαβαν έναν ολόκληρο μήνα μετά, αφού προηγήθηκε προκήρυξη των δραστών.

Η ρουκέτα δεν έπεσε σε κάποιον αγρό εκτός πόλεως, αλλά σε κατοικημένη περιοχή! Οι κάτοικοι μάλιστα της περιοχής ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, η οποία τους είπε ότι θα ήταν ο κρότος και η λάμψη από κανένα βεγγαλικό ή από καμμία εξάτμιση αυτοκινήτου.Όλα αυτά συνέβησαν στο κράτος του Σαμαρά και του Δένδια, στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Σημειώνεται ότι όταν μετά από έναν ολόκληρο μήνα πήγαν στην περιοχή (μετά την προκήρυξη!) πυροτεχνουργοί του Στρατού βρήκαν και τον κρατήρα, που είχε δημιουργήσει η ρουκέτα και υπολείμματά της. Τι θα γινόταν αλήθεια εάν σε ένα σοβαρό κράτος και όχι στο κράτος ρεντίκολο των Σαμαρά-Δένδια συνέβαινε ένα ανάλογο γεγονός; 

Απλά κάποιος θα αναλάμβανε την πολιτική ευθύνη για την επικίνδυνη ανικανότητα και θα προχωρούσε σε παραίτηση. Ο Δένδιας, όμως, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, αλλά τήρησε και απόλυτη σιγή, όπως και ολόκληρη η κυβέρνηση.

Ανοχύρωτη πολιτεία έχει καταντήσει την Ελλάδα μας η παρέα του Σαμαρά. Τρομοκράτες αφήνονται ελεύθεροι, κατοικίες πρεσβευτών δέχονται ριπές από αυτόματα όπλα και τώρα έχουμε και ολόκληρες αντιαρματικές ρουκέτες που οι άνθρωποι του Δένδια, τις παιρνούν για… βεγγαλικά!

Όσο για την περίφημη "αντιτρομοκρατική" ξέρει μόνο να γράφει μυθιστορήματα κατά παραγγελίαν Δένδια και να φτιάχνει τερατολογίες κατά της Χρυσής Αυγής για δήθεν οπλοστάσια σε μοναστήρια, για μυστικά στρατόπεδα και μυστικούς χρηματοδότες και άλλα φαιδρά. 

Στην Ελλάδα του Σαμαρά και με τις υπηρεσίες Δένδια ξαναζεί ο επιθεωρητής Κλουζώ του Λουΐ Ντε Φίνες.

Όλα αυτά θα ήταν πραγματικά για γέλια εάν δεν κινδύνευε μια ολόκληρη χώρα από την ανικανότητά τους. Εάν αυτοί οι ίδιοι "κύριοι" που ανακάλυψαν με καθυστέρηση ενός ολόκληρου μήνα μια αντιαρματική ρουκέτα, δεν ήταν οι ίδιοι που έχτισαν μια κακοστημένη πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. 

Δεν φταίνε, όμως, μόνο αυτοί, αλλά και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι με βάση τις γελοιότητες περί οπλοστασίων, στρατοπέδων κλπ., κλπ. προφυλάκισαν 6 βουλευτές της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας.

Δεν χωρά καμμία αμφιβολία μετά ταύτα ότι στο καθεστώς Σαμαρέσκου οι Λουΐ ντε Φίνες είναι απαραίτητοι για να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή με τρόπους παράνομους, με κουκουλοφόρους και ψέματα. 
Για όλα τα άλλα είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος-Φυλακές Κορυδαλλού
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014


«Παραλήρημα» και παραλήρημα.



Από τότε που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισήλθε στο Κοινοβούλιο, με την ψήφο του Ελληνικού Λαού φυσικά και όχι με τα τανκς όπως η βλακώδης καθεστωτική προπαγάνδα διαρρέει, ένας από τους πιο προβεβλημένους χαρακτηρισμούς από τα ΜΜΕ εναντίον μας είναι η λέξη «παραλήρημα» εις ό,τι αφορά τα λεγόμενα των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη έκφραση αφορά όλες τις ομιλίες και τις δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όσο και των υπολοίπων Βουλευτών του Κινήματος, ανεξαρτήτως του περιεχομένου τους. «Παραλήρημα», λοιπόν, το να εκφράζονται απόψεις διαφορετικές απ’ αυτές των υπολοίπων κομμάτων του Κοινοβουλίου. 

«Παραλήρημα» το να θεωρούμε ότι η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες, όπως αρμόζει σε κάθε Λαό με Εθνική συνείδηση. 

«Παραλήρημα» το να διατρανώνουμε την Πίστη μας στο Έθνος των Ελλήνων και να ζητάμε επιτακτικά την διατήρηση της Εθνικής μας ταυτότητας και την διαφύλαξη της Ιστορικής Μνήμης.

«Παραλήρημα» το να αμφισβητούμε την παντοδυναμία των διαπλεκόμενων ΜΜΕ που χειρίζονται οι «νταβατζήδες» της ενημέρωσης. 

«Παραλήρημα» το να πιστεύουμε ότι η Πολιτική πρέπει να καθοδηγεί την Οικονομία και όχι ο οικονομικός παράγοντας των ολιγαρχών του πλούτου να καθορίζει την πολιτική ζωή του Τόπου. 

«Παραλήρημα» το να ζητούμε την πλήρη διαφάνεια στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του Τόπου, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία όσων καταλήστευσαν το δημόσιο χρήμα και την περιουσία του Ελληνικού Λαού για την διασφάλιση των δικών τους προσωπικών συμφερόντων. 

«Παραλήρημα» το να τονίζουμε ότι η Ιδέα είναι Τρόπος Ζωής, τρέφει ψυχικά και πνευματικά τον Άνθρωπο και τον ανυψώνει ηθικά, όταν αυτός ζει με τις Ιδέες του και όχι απ’ αυτές. 

Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αρκετά ακόμη παραδείγματα που να συνδέονται με την ακατανόητη και καταχρηστική χρησιμοποίηση της λέξης «παραλήρημα» από τους ποικίλους εκπροσώπους του συστήματος.

Όσα αναφέραμε, όμως, είναι ενδεικτικά όχι μόνο του θράσους και της αναίδειας αυτών που διαχειρίζονται τα διάφορα δημόσια βήματα αλλά και της πλήρους ανικανότητας να αντιμετωπίσουν με πειστικά επιχειρήματα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Οι ίδιοι, οι οποίοι εντελώς υποκριτικά κατηγορούν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ως «φασίστες» και ως «εχθρούς της ελευθερίας», αποτελούν στην πραγματικότητα τους πιο αδίστακτους και ανάλγητους εκφραστές της ανελευθερίας, καθώς και τους πιο στυγνούς εκπροσώπους της άρνησης διαλόγου με τους πολιτικούς τους αντιπάλους. 

Κρυμμένοι πίσω από την δύναμη και την ασφάλεια της εξουσίας, που ανήθικα και παράνομα διαθέτουν, ασχημονούν ασύστολα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επειδή όχι μόνο δεν δέχθηκε να «μπανιαριστεί» μαζί τους στον λάκκο με τα βοθρολύματα αλλά αντιθέτως δίνει, καθημερινά, μάχη για να αποκαλύψει την βρώμα και την δυσωδία που τους διέπει, έτσι ώστε να τους αντιληφθεί εξ ολοκλήρου και δια παντός ο Ελληνικός Λαός.

Επειδή, όμως, τους αρέσει τόσο πολύ η στρεβλή χρήση του όρου «παραλήρημα», θα τους τον επιστρέψουμε, επεξηγώντας όμως εμπεριστατωμένα γιατί η συμπεριφορά των εκπροσώπων του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» παραπέμπει σε πραγματικό παραλήρημα. 

Με βάση, λοιπόν, τα πραγματικά γεγονότα και όχι τους λεκτικούς φανφαρονισμούς, παραλήρημα είναι να υπάρχει ένας πρωθυπουργός, ο οποίος εξελέγη λέγοντας ψέματα και αυτήν την στιγμή, όντας λαομίσητος και έχοντας καταστεί επικίνδυνος, να παίρνει καταστροφικές αποφάσεις για την Πατρίδα και τον Λαό. 

Παραλήρημα είναι να συγκυβερνά ένα κόμμα, το οποίο έκλινε, σ’ όλα τα πρόσωπα, το ρήμα «κλέβω» και αυτήν την στιγμή δεν εκφράζει ούτε το 2% του εκλογικού σώματος. 

Παραλήρημα είναι τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, τα οποία αθροιστικά μαζί υπολείπονται της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως δείχνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, να καταπατούν κάθε έννοια έντιμης πολιτικής αντιπαράθεσης, να καταστρατηγούν την Δικαιοσύνη και να την καθιστούν υποχείριο τους, μετατρέποντας την πολιτική αντιπαλότητα με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε επίδειξη ποινικής αυθαιρεσίας. 

Παραλήρημα είναι η Δικαιοσύνη να παρασύρεται από την ύπουλη βούληση συγκεκριμένων κομμάτων και να αντιμετωπίζει εντελώς υποκειμενικά και με εμπάθεια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Παραλήρημα είναι να αναλαμβάνουν την υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι ευθύνονται για την παρασκευή κατάπτυστων νόμων (όπως ο νόμος «περί ευθύνης υπουργών») ή να έχουν άμεση συγγενική σχέση με άτομα ανήκοντα σε κομματικό φορέα, που πρωτοστατεί στην δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Παραλήρημα είναι τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της διαπλοκής και των τεράστιων χρεών να αποσιωπούν πλήρως την άποψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα όσα της καταμαρτυρούν και να επιδίδονται σ’ έναν υβριστικό μονόλογο με «πολιτικούς» χαρακτηρισμούς όπως «εγκληματίες», «συμμορία», «μαχαιροβγάλτες», «ανθρωποειδή», «αποβράσματα», «ντροπή του ανθρωπίνου γένους», «βλαμμένοι», «καθάρματα» κλπ. 

Αυτά και άλλα πολλά συνιστούν την ορθή χρήση της έννοιας παραλήρημα, η οποία τόσο έχει ταλαιπωρηθεί στα χείλη άμυαλων, μοχθηρών και επιτηδείων. 

Βαφτίζοντας ως «παραλήρημα» όσα υποστηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μη έχοντας την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν νικηφόρα σε ήρεμη αντιπαράθεση μαζί της οι ποικίλοι εχθροί του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προβαίνουν σε πράξεις που παραπέμπουν ευθέως σε πραγματικό παραλήρημα. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Γιώργος Μάστορας