ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Μοναχός Αρσένιος: Έρχεται η Χρυσαυγίζουσα Νίκη της Ελληνορθοδοξίας μας!







Ο μοναχός Αρσένιος απέστειλε μια συγκλονιστική επιστολή προς τον Αρχηγό και τους
φυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, την οποία δημοσίευσε η εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Άγιον Όρος 20-1-2014
Αγαπητέ Αρχηγέ της Χρυσής Αυγής, χαίρε εν Κυρίω πάντοτε, μαζί με τους αξίους σας βουλευτάς σας και συγκρατούμενους σας! Μεγάλη είναι η οδύνη μου για τα δεινά που υφίσταται η Ελλάδα μας, κυρίως από τους προδότες «αδελφούς μας» που ονομάζονται Έλληνες, αναξίως βέβαια. Και δυστυχώς μπήκε πολύ δυναμικά και το ράσο της Εκκλησίας μας, δυστυχώς και πάλι.
Όταν δημιουργήθηκε η πρώτη Ορθόδοξη Εκκλησία μας, στα χρόνια των Αγίων Αποστόλων, μοιράζανε τρόφιμα οι Απόστολοί μας μόνον στους βαπτισμένους τότε Χριστιανούς! Και όχι στους ειδωλολάτρες εκείνης της εποχής. Τώρα οι σημερινοί συνεχιστές των Αποστόλων Ιεράρχες μας μαίνονται και κατηγορούν την Χρυσή Αυγή που μοιράζει τρόφιμα, αίμα κ.λπ. μόνο σε Έλληνες. Άραγε να είναι αγιότεροι από τους Αγίους Αποστόλους μας; Δεν νομίζω.
Απλά δεν θέλουν να πέσουν στην δυσμένεια της καταραμένης αριστεράς και των σιωνιστών, που τους λαθρομετανάστες θέλουν να τους έχουν ως ένα πολύτιμο εργαλείο ή όπλο, θα έλεγα, κατά της Ελλάδος μας. Επομένως, τρία είναι τα ορατά εργαλεία - όπλα που χειρίζονται οι σιωνιστές κατά της Πατρίδος μας σήμερα. Πρώτον είναι η αριστερά, δεύτερον οι λαθρομετανάστες και τρίτον οι ομοφυλόφιλοι! Και φυσικά για την ανωμαλία που πρότεινε ο Σύριζα, το ΠΑΣOΚ και η Δημάρ, η αντίδραση από τους Ιεράρχες μας και τον Αρχιεπίσκοπό μας ήτανε σαν ένα χάδι θα έλεγα! Για να μην στενοχωρήσουν τους «προοδευτικούς» αντιρατσιστές Τσούπρα, Κουρέλη, Βενιτρέλο!
Σήμερα διάβασα κάτι πολύ σημαντικό από έναν που απηύθυνε ένα βαρύ ερώτημα στους κυβερνώντες μας και στους αριστερούληδες Ιεράρχες μας, που είναι το εξής: Λέει, λοιπόν, ο Πατριώτης: Κύριοι από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες δείξτε μου έναν να έχει αυτοκτονήσει, όπως έχουν αυτοκτονήσει Έλληνες απελπισμένοι από τα βαρύτατα φορτία που τους έχετε βάλει! Ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν έχει αυτοκτονήσει. Και γιατί άραγε να αυτοκτονήσει; Μήπως πληρώνει χαράτσια; Φόρους; Μήπως δεν περνάει καλά εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη; Φυσικά το βαρύ ερώτημα θα μείνει για πάντα αναπάντητο από τους υποκριτές.
Αλλά τι λέω εγώ ο φτωχός; Εδώ μερικοί «Ιεράρχες μας» συναγωνίζονται ποιος θα ταΐσει περισσότερους λαθρομετανάστες! Για να δώσει καλή και άριστη εντύπωση στην γάγγραινα του τόπου μας που λέγεται αριστερά. Μάλιστα, εκεί φτάσαμε πλέον, ώστε να εκπληρωθεί η προφητεία του Μεγάλου Αγίου μας Κοσμά του Αιτωλού, που είπε: «στους έσχατους καιρούς μας οι Ιερείς θα είναι οι ασεβέστεροι πάντων!!!».
Τέλος, με πολύ πόνο ψυχής παρακολουθώ τον άγριο και άδικο διωγμό εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τελειώνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω στον Αρχιεπίσκοπό μας μία εντολή του Κυρίου μας που λέει πως πρέπει να επισκεπτόμαστε τους φυλακισμένους μας αδελφούς. Και ως Αρχιεπίσκοπος που είναι, πρέπει να έρθει να σας επισκεφτεί, αν είναι πράγματι ληθινός Ποιμένας όπως θέλει ο Χριστός μας
Αλλά τι λέω; Ο Αρχιεπίσκοπος αλλού έχει τον νταλκά του...
Με αυτά τα λίγα αγωνιώδη λόγια μου κλείνω το γράμμα μου με την ελπίδα πως η Χρυσαυγίζουσα Νίκη της Ελληνορθοδοξίας μας θα έρθει πολύ σύντομα. Σας χαιρετώ όλους σας. Με σεβασμό και τιμή,
Αρσένιος Μοναχός
- Δεν θα ήθελα να παραλείψω και να μην αναφερθώ... στο μεγαλείο των Χρυσαυγιτών, που παρ’ όλα τα φρικτά δεινά που υφίσταται η Ηγεσία τους, παραμένουν πάντα ψύχραιμοι, με άψογη και λεβέντικη στάση! Ενώ αντιθέτως, εάν ήτανε στην φυλακή η ηγεσία της ψοφοαριστεράς, όλοι αντιλαμβανόμαστε τι θα είχε γίνει στην Ελλάδα μας από τους αναρχοαριστερούς διαβόλους! Δηλαδή κάψιμο δασών, καταστροφές καταστημάτων, δολοφονίες αστυνομικών κ.λπ. ων ουκ εστίν αριθμός. Αλλά γεννάται το ερώτημα, έως πότε θα κάνουν υπομονή οι Λεβέντες Έλληνες; Η Παναγία μας να τα φέρει όλα καλά. Αμήν.

Financial Times: “Δεύτερη με 20% η Χρυσή Αυγή - Kαταρρέει στην τρίτη θέση η Νέα Δημοκρατία”



Μπορεί στο προτεκτοράτο των Αθηνών οι γραικύλοι που κυβερνούνε να διατάζουνε δημοσκοπήσεις ψεύτικες και κάλπικες, όμως εκεί στο Αμέρικα, οι διεθνείς επικυρίαρχοι κοιτάνε τις δημοσκοπήσεις τις πραγματικές, που τους παρέχει η πρεσβεία τους.
Θυμίζουμε ότι στην δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας που διέρρευσε προ διμήνου η Χρυσή Αυγή είχε υποσκελίσει την ΝΔ αποσπώντας το 17,5% των ψήφων, έναντι μόλις 13,5% που έπαιρνε η Νέο Πασοκοκρατία.
Σε άρθρο τους περί των εκλογών και της Χρυσής Αυγής οι Financial Times παραδέχονται του λόγου το αληθές , λέγοντας ότι «αναλυτές προβλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει 15%-20% στις ευρωεκλογές του Μαΐου και θα μπορούσε ακόμη και να κοντραριστεί με την Νέα Δημοκρατία για την δεύτερη θέση, πίσω από τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ». Οι αναλυτές βέβαια που το προβλέπουν αυτό δεν είναι άλλοι από τους αναλυτές της αμερικανικής πρεσβείας.
Καθίσταται, λοιπόν, σαφής ο λόγος για τον οποίο η Νέα Δημοκρατία προβαίνει σε όλες αυτές τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, με την αγαστή συνεργασία επιόρκων σε σταυροφορία τύπου λαϊκού δικαστηρίου της Σοβιετίας. 
Η Χρυσή Αυγή έχει υποσκελίσει την Νέα Δημοκρατία σε ποσοστά, οπότε αυτό που διακυβεύεται τώρα για την παράταξη της αμαρτίας είναι η ίδια της η ύπαρξη. Όπως ευστόχως διατύπωνε στο παρελθόν το σαμαρικό antinews η κυβέρνηση βρίσκεται σε έναν «αγώνα υπαρξιακών διαστάσεων» εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Κοινώς, η Νέα Δημοκρατία προβαίνει στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, γιατί αλλιώς συντόμως θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ, το οποίο στην δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας βρίσκεται κάτω από 3% και συντόμως τερματίζει την ίδια του την ύπαρξη. 
Αν στις εκλογές επιβεβαιωθούν τα δεδομένα και η Νέα Δημοκρατία βρεθεί κάτω από την Χρυσή Αυγή, θα έχουμε το ίδιο φαινόμενο που είχαμε με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι ψηφοφόροι μετακινήθηκαν απότομα.
Έτσι την επομένη των εκλογών η ΝΔ θα βρεθεί στο 4-5% και η Χρυσή Αυγή στο 30%. Αυτό προσπαθεί να προλάβει ο Σαμαράς, ο Δένδιας και ο Αθανασίου, βιάζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.



ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ........

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΤΣΙΠΡΑΣ 
ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ…




Πλησιάζοντας τις ευρωεκλογές και τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση εντάθηκαν οι ζυμώσεις στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με τις συνεχείς μεταλλάξεις των θέσεων του, ακόμη κι αυτών που ψηφίστηκαν πρόσφατα στο ιδρυτικό του Συνέδριο, δημιουργούν ένα κλίμα που δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για το αντιμνημονιακό μέτωπο κι… ειδικότερα την λεγόμενη ανανεωτική αριστερά.

Αλλαγές και μετακινήσεις προσώπων έχουν δημιουργήσει ένα αλγεινό κλίμα όπου παλαιότερα πρόσωπα του κύκλου του Παπανδρέου είναι πλέονπρόσωπα του κύκλου Τσίπρα.
Πως είναι δυνατόν η σύζυγος ενός συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, στενή φίλη του, αλλά και του υπόδικου Γ. Παπακωνσταντίνου,  να ηγείται μιας ιταλικής κι ευρωπαϊκής καμπάνιας υπέρ της υποψηφιότητας του Α. Τσίπρα για την προεδρία της ΕΕ. Πως μπορεί μια κυρία δημοσιογράφος υπέρμαχος των μνημονιακών πολιτικών να υποστηρίζει ένα ριζοσπαστικό κόμμα της αριστεράς και μάλιστα τον ηγέτη του;
Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραπάνω με τις υποθέσεις Καρυπίδη, αλλά και Βουδούρη;
Μοιάζει με παραμύθι κι ιστορία συνομωσιολογίας…
Λοιπόν, η κυρία Barbara Spinelli, ήταν η σύντροφος του Padoa Schioppa, του συμβούλου του Γ. Παπανδρέου.
Ποιος ήταν ο Padoa Schioppa;
Η περιγραφή από τον αριστερό χωρίς εισαγωγικά Γερουσιαστή Fernando Rossi, στις 23 Αυγούστου 2010: «Είναι εξέχων στέλεχος των πιο ισχυρών μασονικών και σιωνιστικών οργανώσεων, όπως: «Ομάδα των 30» (Gruppo dei 30), το Ινστιτούτο Aspen (Aspen Institute), την Τριμερή Επιτροπή και τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ (Commissione Trilaterale e il Club Bilderberg). Μάλιστα η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που αποφάσισε, μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, να βάλει την οικονομική θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε στην ίδια τη χώρα-θύμα.
Έχει στενές σχέσεις με τους Rothschild (πασιφανές γεγονός μιας και σ’ όλες οι εθνικές Τράπεζες συμμετέχουν οι Rothschild και δεν θα μπορούσαν να ηγηθούν των τραπεζών πρόσωπα που δεν είναι αρεστά στην οικογένεια των σιωνιστών τραπεζιτών)…».
Ποιος σύστησε τον Padoa Schioppa για «σύμβουλο» του Γ. Παπανδρέου;

Άραγε τι συμβουλές έδινε στον Γ. Παπανδρέου και τον Γ. Παπακωνσταντίνου αναφορικά με το ΔΝΤ, την τρόικα, τα CDS, την κρατική ΕΛΛΗΝΙΚΗ τράπεζα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο; Θα μπορέσουμε κάποτε να μάθουμε;
Το ότι ο Schioppa κι η Spinelli, ο πρώτος που αποβίωσε κι η σύζυγός του είναι εβραίοι το θρήσκευμα και το ότι είναι σιωνιστές φανταζόμαστε πως ΔΕΝ είναι τυχαίος.

Άραγε σχετίζεται η καρατόμηση Καρυπίδη με την χυδαία παρέμβαση του σιωνιστικού κινήματος σ’ όλο τον κόσμο στα εσωτερικά ενός ελληνικού πολιτικού κόμματος;  
Λέγεται ότι για να γίνει πρωθυπουργός στην Ελλάδα πρέπει να φορέσεις πρώτα κιπά… Κι όλα δείχνουν, εκτός αν υπάρξει τεκμηριωμένη διάψευση, ότι ο Γ. Παπανδρέου φόρεσε κιπά στον Α. Τσίπρα χωρίς καν να επισκεφθεί το Ισραήλ, “τον λαό που επέλεξε ο Θεός να κυβερνάει τον πλανήτη” σύμφωνα με τους νεοταξίτες.

Κι οι «συμπτώσεις» είναι πολλές για να πρόκειται περί φαντασίας…


xryshaygh.blogspot.gr


























EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Αριθ. 2953
Μυστική Εγκύκλιος
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προς το Πανελλήνιον
Προς τους κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.

Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποίαν συνδεόμενοι μεταξύ των οι άνθρωποι δια μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός της Πατρίδος των και δια της ξένης επιρροής αξιώματα, τιμάς, και το πλέον τύχην, ό εστι χρήματα.
Όσον και αν ελεεινολογή η Κυβέρνησις την απειρίαν των Ελλήνων των από τοιαύτας εισηγήσεις παρασυρομένων δεν ήθελε δώσει την προσοχήν της, αν δεν ήτο καταπεπεισμένη πόσον ολέθρια αποτελέσματα δύναται να φέρη εις την κρίσιμον ταύτην στιγμήν η περί τούτων γνώμη, την οποίαν οι εχθροί της Ελλάδος ήθελον συστήσει και εις τον Κόσμον, και εις τας Ευρωπαϊκάς Κυβερνήσεις.
Αν η Ελλάς εγκατελείφθη από το 1821 έως τον Ιούλιον μήνα του τελευταίου έτους, τούτο προήλθε διότι οι εχθροί της την παρέσταιναν αδιακόπως προς τους Βασιλείς, ως λαόν επαναστατωθέντα και αγωνιζόμενον υπό την διεύθυνσιν και υπό τους σκοπούς Μυστικών Εταιρειών, όθεν επήγασαν αι καταστροφαί της Ισπανίας και Ιταλίας. Εύκολον ήτο αναμφιβόλως να αναιρεθή η σφαλερά αύτη δόξα.
Μ’ όλον τούτο εχρειάσθησαν ολόκληρα επτά έτη βασάνων και δυστυχιών εις αναίρεσίν της. Μόλις ανηρέθη, και ενώ η Ελλάς αρχίζει να λαμβάνη δείγματα ευνοίας και καλοκαγαθίας εκ μέρους των Συμμαχικών Δυνάμεων, οι εχθροί της θέλουν πάλιν την παραστήσει ως υπεξούσιον των Μυστικών Εταιρειών, και εις απόδειξιν τούτου θέλουν φανερώσει, ότι υπό διαφόροις ονόμασιν αι Εταιρείαι αυταί υπάρχουν και πολλαπλασιάζονται μεταξύ των εν τοις πράγμασι και της πολιτικής τάξεως, και της στρατιωτικής δυνάμεως, ίσως και αυτού του στόλου.
Τόσον ουσιώδες θεωρεί τούτο η Κυβέρνησις ώστε μη εγκρίνουσα να δείξη διά τινος δημοσίου και επισήμου πράξεως την ύπαρξιν αυτού του κακού, εκπληροί δια του τύπου της παρούσης εγκυκλίου το χρέος, το οποίον δεν ημπορεί να παραμελήση χωρίς να καθυποβληθεί εις βαρυτάτην ευθύνην.
Τω όντι τοιούτον δημόσιον έγγραφον μεταξύ των Πολιτικών, οι οποίοι επιμένουσι να μην παραχωρώσιν εις την Ελλάδα έντιμον μέλλον, ήθελε χρησιμεύσει ως μέσον του να αποδείξωσιν, ότι οι Βασιλείς δια των ευεργεσιών των υποθάλπουσιν εις την Ελλάδα τον εχθρόν, τον οποίον και αλλαχού, και τας ιδίας των Επικρατείας πολεμώσι.
Η παρατήρησις αύτη, Κύριοι, σας διδάσκει με πόσην φρόνησιν και οξυδέρκειαν απαιτείται η εκπλήρωσις της ακολούθου παραγγελίας της Κυβερνήσεως. Θέλετε κοινοποιήσει δια ζώσης φωνής εις τους υπαλλήλους σας ή τους υπό την οδηγίαν σας αξιωματικούς το περιεχόμενον της παρούσης, και θέλετε τους κάμει να σας φανερώσουν αν ανήκουν εις καμμίαν των Μυστικών Εταιρειών, ή όχι.
Αν είναι το πρώτον, θέλετε τους παρατηρήσει, ότι εάν εις την παρελθούσαν κατάστασιν της αναρχίας, και της αταξίας ήταν ίσως αναγκαίον εις τους πολίτας να ζητήσωσι προσωπικήν ασφάλειαν δια του δεσμού μυστικής τινος Εταιρείας, ο δεσμός ούτος διαλύεται καθ’ ήν στιγμήν ο του νομίμου όρκου και προς την Κυβέρνησιν, και προς τους Νόμους, χορηγεί εις ένα έκαστον και εις όλους, όλας τας απαραιτήτους ασφαλείας.
Από τοιαύτην αρχήν ορμώμενοι ευκόλως θέλετε αποδείξει το ασυμβίβαστον των δύο όρκων, ήγουν του υπηρετείν το Κράτος, και υπηρετείν μυστικήν Εταιρείαν, της οποίας ο σκοπός είναι ως επί το πλείστον άγνωστος εις τους Εταίρους.
Αν λοιπόν οι υπάλληλοί σας ή οι υπό την οδηγίαν σας αξιωματικοί ανήκουσιν είς τινα Εταιρείαν, ανάγκη να παραιτηθώσι, και περί τούτου οφείλεις να μας βεβαιώσεις.
Εξ εναντίας θέλετε τους εξηγήσει τους κινδύνους εις τους οποίους εκτίθενται πλανώμενοι από ολίγους τινάς όλως διόλου εις τα τοιαύτα ενασχολουμένους. Από την κατηγορίαν των Εταιρειών των μη συμβιβαζομένων με τα κατά Νόμους καθεστώτα δεν αποκλείομεν και την προ αιώνων γνωριζομένην υπό τω ονόματι της Αδελφοποιείας, ή Αγάπης.
Παραγγέλλεσθε, Κύριοι, κατ’ επανάληψιν να κάμετε χρήσιν της κοινοποιήσεως ταύτης κατά τον συνετώτερον και ωφελιμώμερον τρόπον. Προθύμως η Κυβέρνησις θέλει δεχθή τας ειδοποιήσεις, όσας εν καιρώ και τόπω θέλετε δυνηθή να την χορηγήσετε.
Εν Πόρω τη 8 Ιουνίου 1828
Ο Κυβερνήτης Ι.Α. Καποδίστριας