ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ



Βρε, βρε, βρε, έσκασαν μύτη και οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι, με αφορμή την «εξαφάνιση» του αρχιτρομοκράτη Ξηρού και απαιτούν, λέει, την άμεση σύλληψή του. Βαστάτε Τούρκοι τ’ άλογα…

Δήλωσε, λοιπόν, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ:

«Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στην φυλακή».

Εδώ, όμως, προκύπτουν και κάποια ερωτήματα για την στάση των… φίλων μας των Αμερικανών στο θέμα της τρομοκρατίας:

1ον) Βάσει του αμερικανικού νόμου, οποιοσδήποτε στον κόσμο χτυπήσει αμερικανικό στόχο, έμψυχο ή άψυχο, υπόκειται στους αμερικανικούς νόμους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Μάλιστα, σε πολλές χώρες η ΣΙΑ οργανώνει… σαφάρι, βρίσκει τους τρομοκράτες και τους εκτελεί επιτόπου ή τους τσουβαλιάζει και τους αδειάζει στο Γκουαντάναμο. Γιατί άραγε δεν κάνουν οι ίδιοι οι Αμερικανοί τις έρευνές τους για τον Ξηρό (που έχει χτυπήσει αμερικανικούς στόχους…), με τις πανίσχυρες υπηρεσίες πληροφοριών τους, που διαθέτουν και τον πιο τέλειο τεχνολογικό εξοπλισμό; Τι τους εμποδίζει;

2ον) Εφόσον οι ΗΠΑ και η Ελλάδα «συνεργάζονται στενά στο θέμα της τρομοκρατίας», γιατί άραγε οι πανίσχυρες υπηρεσίες τους δεν βοηθούν τις ελληνικές αρχές στην ανεύρεση των κρυμμένων τρομοκρατών, που θεωρητικά συνιστούν απειλή για τις ΗΠΑ; Δε μπορεί άραγε ολόκληρη ΣΙΑ να βρει τον Μαζιώτη, τον Ασπιώτη και τους υπόλοιπους; Αν δε μπορούν να το πετύχουν αυτό το παιχνιδάκι οι πράκτορές της, ας αφήσουν το πρακτοριλίκι κι ας πάνε να πουλάνε… φιστίκια στην Ομόνοια!

3ον) Μήπως τελικά οι αριστεροί τρομοκράτες δεν συνιστούν καμία πραγματική απειλή για τα αμερικανικά συμφέροντα (κι ας ρίχνουν που και που και καμιά στρακαστρούκα στην αμερικανική πρεσβεία, χωρίς ποτέ να τους πιάνουν οι κάμερες και τα υπόλοιπα υπερσύγχρονα μέσα παρακολούθησης που υπάρχουν εκεί…), αλλά αντιθέτως μπορούν να χειραγωγηθούν καταλλήλως ώστε να χτυπούν αυτούς που πραγματικά συνιστούν απειλή για τα αμερικανικά συμφέροντα;



Αντίοχος


Οι παρθένες της μεταπολίτευσης



Πρώην Τούρκος Υπουργός του Αττίλα αποκαλύπτει : «Ο Νίξον ανατράπηκε λόγω αντίθεσης στην εισβολή στην Κύπρο» Ο Κίσινγκερ διευκόλυνε την τουρκική απόβαση στην Κύπρο, λέει Τούρκος πρώην υπουργός

Πρώην Τούρκος Υπουργός του Αττίλα αποκαλύπτει τη σιωνιστική σκευωρία εναντίον της Κύπρου : "Ο Νίξον ανατράπηκε από τους Εβραίους για να μπορέσουμε να εισβάλουμε στην Κύπρο"



Σε δηλώσεις του σε τουρκικό κανάλι ο πρώην Υπουργός Υγείας, Χαλίλ Σιβγκίν, και δεξί χέρι του Τούρκου Πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις όσον αφορά το Κυπριακό αλλά και τις Τουρκο-ισραηλινές σχέσεις.

Δεν ήταν κάτι καινούργιο, σίγουρα, αλλά ούτε κάτι που δεν υποπτευόμασταν, όσοι από εμάς τουλάχιστον προσεγγίζουμε την ιστορία με μια αναθεωρητική ματιά. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις τους Τούρκου πρώην Υπουργού έρχονται σαν απάντηση σε όλους αυτούς που έχουν ονειρώξεις για στρατηγικό άξονα συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ.

Χαρακτηριστικά για τον ρολό των Εβραίων στην συνωμοσία της Κύπρου είχε γράψει και ο επίσης Εβραίος συγγραφέας Άρνολντ Σέρμαν: «Η εισβολή στην Κύπρο δεν προκλήθηκε με κανένα τρόπο από ένα....πραξικόπημα για την Ένωση του νησιού με την Ελλάδα, αλλά ήταν αποτέλεσμα της ιδιοτροπίας του Χένρι Κίσιντζερ που κινητοποίησε ακόμα και ισραηλινά κατασκοπευτικά πλοία εναντίον των Ελληνοκυπρίων».

Ακολουθούν αυτούσιες οι δηλώσεις του Χαλίλ Σιβγκίν:

"Το σκάνδαλο Watergate προέκυψε εξαιτίας αυτής της σκληρής στάσης του Νίξον. Εμείς, για να μπορέσουμε να επέμβουμε στην Κύπρο, χρειαζόταν η έγκριση των ΗΠΑ. 

Αλλά υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Νίξον δεν θα επέτρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. 

Το ίδιο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο τρίτος τη τάξει ήταν τότε ΥΠΕΞ ήταν ο Κίσινγκερ. Ο Νίξον έχασε τη θέση του, αλλά ο Κίσινγκερ παρέμεινε στη θέση του και είναι εκείνος που μας έδωσε τη δυνατότητα για να επέμβουμε στην Κύπρο. Δηλαδή, οι δυνάμεις, που έριξαν από τη θέση τους το Νίξον και το δεύτερο τη τάξει, κράτησαν στη θέση του τον εβραϊκής καταγωγής Κίσινγκερ για να καταφέρουμε να επέμβουμε στην Κύπρο"

"Η Κύπρος για τους Εβραίους είναι πολύ σημαντική. 

Εάν η Κύπρος βρίσκεται στα χέρια της Ελλάδας, τότε οι ορθόδοξοι δεν θα έχουν καλές σχέσεις με το Ισραήλ. Οι πολιτικές Ελλάδας και Ισραήλ είναι αντίθετες μεταξύ τους. 
Εμείς ως Τούρκοι δεν έχουμε κάποια εχθρότητα με τους Εβραίους. 

Με αυτή την επιχείρηση δεν θα επιτρεπόταν να περάσει η Κύπρος στα χέρια της Ελλάδας. Σε περίπτωση που περνούσε στα χέρια της Ελλάδας τότε θα δημιουργείτο κίνδυνος για το Ισραήλ. 

Αυτοί ήταν οι υπολογισμοί που έγιναν. Τουλάχιστον, η Κύπρος θα χωριζόταν στα δύο. Εμείς θα βρισκόμασταν σε διαμάχη με την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν θα αποτελούσε απειλή για το Ισραήλ"

Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)




Μετά τις εκλογές του Μαΐου η ΝΔ θα θυμίζει ΠΑΣΟΚ σε επόμενο ποσοστών και όχι μόνο…

Κρανιδιώτης: 
«Όχι μόνο δεν συρρικνώνεται η Χρυσή Αυγή, 
αλλά ανεβαίνει»

Η τραγική κατάσταση της ΝΔ γίνεται αντιληπτή ακόμη και στους πολύ δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούν να κρύψουν την δυσφορία για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται το κόμμα τους. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης με άρθρο του στην «Δημοκρατία», το οποίο τιτλοφορείται «Ο μοναδικός αντίπαλος της Ν.Δ. είναι ο εαυτός της», βγάζει όλη την  πίκρα του για την εικόνα αποσύνθεσης που βγάζει το άλλοτε κραταιό κόμμα του. Παραθέτουμε το πιο σημαντικό και ενδιαφέρον άρθρο του κειμένου και επανερχόμαστε:
«Αντίπαλός μας είναι ο εαυτός μας, ορισμένες από τις πολιτικές μας και οι συνέπειές τους και οι αιτίες που ακόμη στέλνουν κόσμο στη Χρυσή Αυγή, παρά την πολιτική απομόνωση. Διότι συνεχίζεται ένα λάθος που το πολιτικό σύστημα κινδυνεύει να πληρώσει θανάσιμα ακριβά. Η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να ανδρώνεται εν κρυπτώ, μακριά από τα τηλεοπτικά κανάλια των μπετατζήδων, όπου ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις ή μονομαχούν με ματσάκια άνηθο οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων κομμάτων. Έτσι ο λαός δεν βλέπει ούτε ακούει τι πιστεύουν, κανείς δεν αντικρούει, δεν αποδομεί την πολιτική της πρόταση, τη βρίζουν όλοι κι έτσι, σε ένα ικανό κομμάτι του κόσμου, τα στελέχη της έχουν αποκτήσει μια αίγλη μυστηρίου κι «αντίστασης στο πολιτικό σύστημα». Η ΔΕ ΗΓΕΣΙΑ της Χ.Α. έχει μετατρέψει το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα. Επισείει την πολιτική απομόνωση ως πιστοποιητικό καθαρότητας κι εντιμότητας, μηδενικής σχέσης με το «σύστημα».
Η μεγαλύτερη επιτυχία του Μιχαλολιάκου είναι ότι τον φέρανε σε θέση να λέει «εσείς, τα συστημικά κόμματα», να βάζει τον εαυτό του μόνο απέναντι σε όλο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα. Έτσι το πολιτικό αποτέλεσμα είναι, αντί να «λιώσουν», να αντέχουν και, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις αλλά και μια βόλτα στην πιάτσα, να έχουν και τάσεις ανόδου. Για το δικαστικό μέρος, για λόγους αρχής, δεν θα σχολιάσω τίποτα.
 Όμως το πολιτικό μέρος δεν χρήζει απλά σχολιασμού. Επιβάλλει σοβαρή σκέψη και δράση. Ο στόχος της πολιτικής απέναντι στη Χρυσή Αυγή, υποθέτω, ήταν η μείωση της δύναμής της, έως και η εξαφάνισή της. Ως τώρα απέτυχε. Διότι η καταστολή ποτέ στην Ιστορία δεν εξαφάνισε τα πολιτικά ζητήματα, τις κοινωνικές αιτίες και την εξ αυτών δυναμική».
Κανονικό «άδειασμα» του Σαμαρά, του Βορίδη, του Δένδια και όσων εντός της ΝΔ είχαν την φαεινή ιδέα να επιχειρήσουν την ποινικοποίηση του νόμιμου πολιτικού αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Σε αντίθεση με τις φτηνές δηλώσεις τύπου «θα τους λιώσω» που χρησιμοποίησε ο Σαμαράς ο Κρανιδιώτης προσγειώνει τον προϊστάμενό του στην πραγματικότητα λέγοντας, έστω και μέχρι ενός σημείου, την Αλήθεια. Ότι «η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να ανδρώνεται εν κρυπτώ», ότι «η δε ηγεσία της Χ.Α. έχει μετατρέψει το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα» και φυσικά το ότι «όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις αλλά και μια βόλτα στην πιάτσα, να έχουν και τάσεις ανόδου».
Για προφανείς λόγους ο Κρανιδιώτης «κρατιέται», καθώς δεν μπορεί να ξεδιπλώσει την αλήθεια στον απόλυτο βαθμό γράφοντας τα αυτονόητα: Ότι η ΝΔ με σταθερούς ρυθμούς ακολουθεί την πορεία καθίζησης του ΠΑΣΟΚ, όπως και το γεγονός ότι ΗΔΗ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την έχει υποσκελίσει αποτελώντας αυτή την στιγμή το δεύτερο κόμμα στις προτιμήσεις των Ελλήνων.
Όσο για τα όσα αναφέρει «Για το δικαστικό μέρος, για λόγους αρχής, δεν θα σχολιάσω τίποτα», ξέρει πολύ καλά γιατί δεν σχολιάζει τίποτα. Επειδή από δικαστικής πλευράς η όλη υπόθεση αποτελεί ντροπή για το νομικό μας πολιτισμό, καθώς πρόκειται για μια καραμπινάτη σκευωρία η οποία είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Κρανιδιώτης γι αυτό και κρατάει αποστάσεις από τις κούφιες «θριαμβολογίες» των διεθνών  «παπαγάλων» του Μεγάρου Μαξίμου που δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους.
Όσο, όμως, και αν διατρανώνει την αγωνία του για το μέλλον της ΝΔ η μοίρα της είναι προδιαγεγραμμένη. Μετά τις εκλογές του Μαΐου η ΝΔ θα θυμίζει ΠΑΣΟΚ σε επόμενο ποσοστών και όχι μόνο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ