ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Δημοσκόπηση zougla.gr: 15,7% η Χρυσή Αυγή – Καταρρέει η ψοφοδεξιά.



Όλες οι δημοσκοπικές εταιρείες – πλην των πλήρως καθεστωτικών που… κωλύονται λόγω… χρηματοδότησης – ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διψήφια ποσοστά και ανοδικές τάσεις, ενώ αντιστοίχως η ψοφοδεξιά καταρρέει με γεωμετρικούς ρυθμούς. 

Ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου με την διαταγή Σαμαρά για προφυλάκιση Βουλευτών και οι τελευταίοι έντιμοι άνθρωποι που ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία φεύγουν δηλώνοντας τον αποτροπιασμό τους.



Αυτό είναι και το δεδομένο που σημειώνεται στην δημοσκόπηση του έγκυρου zougla.gr, την οποία και σας παραθέτουμε:


Στην δημοσκόπηση γίνονται φανερά κάποια πολύ σημαντικά δεδομένα του σύγχρονου πολιτικού σκηνικού. Η Νέα Δημοκρατία καταρρέει, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμφανείς διαρροές προς την Χρυσή Αυγή, αφού οι ψηφοφόροι του αντιλαμβάνονται πλέον ποια είναι η μόνη γνήσια πατριωτική – λαϊκή και Εθνική 
Δύναμη μέσα στο Ελλη
νικό Κοινοβούλιο.


Την δημοσκόπηση αυτή του zougla ας την κρατήσουν οι δημοσκόποι των καθεστωτικών εταιρειών, ως ένα προοίμιο του ξεφτιλίσματος που θα «φάνε» μετά τις εκλογές όταν η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διψήφια ποσοστά και τα φιλαράκια τους οι δημοσιογραφίσκοι θα έρχονται να «πάρουν» πλάνα με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής να λαμβάνει διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. 



Oι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ τον υποψήφιο για την προεδρία της δημοκρατίας. Το πατριωτικό καθήκον, προστάζει να ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ και να οδηγηθούμε σε ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, στις οποίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα θριαμβεύσει και αυτή θα είναι πρωτίστως, Νίκη της Ελεύθερης Ελλάδος απέναντι στο προτεκτοράτο των τραπεζιτών και της ξενοκρατίας.

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 
ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ


Από την πρώτη στιγμή που σχηματίστηκε η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, την χαρακτηρίσαμε ανεπιφύλακτα «συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας», γιατί γνωρίζαμε πολύ καλά τι θα επακολουθούσε. Όχι γιατί είχαμε… προφητικές ικανότητες, αλλά γιατί τα γεγονότα βοούσαν κι έκραζαν!



Και για μια ακόμα δικαιωνόμαστε! Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του Ευρωβαρόμετρου, που δημοσιεύουν τα «Νέα», οι Έλληνες βαθμολογούν με «0» την ικανοποίηση που αντλούν από τη ζωή τους και εμφανίζονται ως οι πιο δυστυχισμένοι από τους κατοίκους των 36 χωρών-μελών του Οργανισμού. Ιδού, λοιπόν, η αποτύπωση της δυστυχίας που σκόρπισαν στον κοσμάκη οι Σαμαροβενιζέλοι, βαφτίζοντάς την θρασύτατα “success story”:

Καθόλου έως λίγο ικανοποιημένο από την οικονομική κατάσταση δηλώνει το 31,7% του συνόλου (56,4% του φτωχού πληθυσμού).

Δεν εμπιστεύεται καθόλου το πολιτικό καθεστώς το 45% του συνόλου (50,6% των ανέργων).

Σχεδόν 1 στους 2 πιστεύει ότι η οικονομική κατάσταση θα χειροτερέψει τους προσεχείς 12 μήνες.

Το 7,8% των ανθρώπων στο όριο της φτώχειας δήλωσαν ότι κατά τον τελευταίο μήνα αισθάνονται απογοητευμένοι, μελαγχολικοί ή ένιωθαν κατάθλιψη.

Περισσότεροι από 7 στους 10 θεωρούν ότι η ποιότητα ζωής στη χώρα δεν είναι καλή.

Το 82% του συνολικού πληθυσμού αισθάνεται μεγάλη πίεση.

Σύμφωνα με το 63% των Ελλήνων, το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα είναι η ανεργία.

Τον επόμενο μήνα, θα γίνουν εκλογές. 

Κι όλοι οι δυστυχισμένοι έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να εκδικηθούμε τους υπευθύνους της δυστυχίας μας!

Με ψήφο δαγκωτή στην Χρυσή Αυγή! 

Για να πονέσουν κι αυτοί, όπως πονάμε όλοι μας!

Αντίοχος

Άφιξη Μιχαλολιάκου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ