ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό:

 O  Όλι Ρεν αποκάλυψε 
πως ο Σύριζα έχει προσυμφωνήσει 
με τους δανειστές!


Παρά την καθημερινή προπαγάνδα από τους εγχώριους διαμορφωτές της κοινής γνώμης που δια της πλαγίας οδού αβαντάρουν το Σύριζα, παρά το ναυάγιο της εκμετάλλευσης των δήθεν δηλώσεων Γιούνκερ «να μην ψηφίσουν οι Έλληνες Σύριζα», το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά επισημαίνοντας πως εννοούσε τη Χρυσή Αυγή, οι αριστεροί προφέσορες του ψεύδους κατόρθωσαν να αυτοεξευτελιστούν ελέω της δίψας για εξουσία και της κωμικής τους αλαζονείας!

Με αέρα Φιντέλ Κάστρο ο ευρωβουλευτής του Σύριζα Δ. Παπαδημούλης, επιχείρησε να προκαλέσει εντυπώσεις στο εσωτερικό της χώρας και προς εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, αναπαράγοντας την γελοιότητα περί δήθεν παρέμβασης παραγόντων της ΕΕ κατά του Σύριζα. 

Απηύθυνε λοιπόν την παρακάτω ερώτηση προς τον Όλι Ρεν: «Κύριε Ρεν, αυτές τις μέρες αναπτύσσεται μια κινδυνολογία και μια προπαγάνδα ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις πιθανότατα επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα σημαίνει την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και μια μεγάλη καταστροφή για την ίδια την Ευρωζώνη. 

Πώς σχολιάζετε αυτή την εκστρατεία φόβου;».

Η απάντηση του Όλι Ρεν, ξεσκεπάζει από την κορφή μέχρι τα νύχια, την πελώρια απάτη που έχει στηθεί εις βάρος του Λαού μας από ξένα κέντρα, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και τους εργολάβους της ενημέρωσης: «Ευχαριστώ για την ερώτηση κύριε Παπαδημούλη. Η Ελλάδα είχε κάποιες δυσκολίες στο παρελθόν, τώρα πάλι αυτές αυξάνονται. Δεν έχω καμία διάθεση παρέμβασης στην εσωτερική σας πολιτική και στα εσωτερικά πολιτικά σας πράγματα, όμως καταλαβαίνω ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Τσίπρας είναι δεσμευμένοι ως προς τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Αυτό νομίζω ότι μετράει και αυτό είναι το βασικό στοιχείο»!

Όπερ σημαίνει πως η όλη διαμάχη πολιτικάντηδων, δημοσιογράφων και καλοπληρωμένων ψευδοαναλυτών στην Ελλάδα είναι στημένη, με στόχο να εξαπατηθεί η ελληνική κοινή γνώμη. Δεν υφίσταται το ψευτοδίλημμα «Σαμαράς ή Χάος», διότι ο Τσίπρας και το κόμμα του έχουν ήδη συμφωνήσει με τους διεθνείς δανειστές πως θα συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική, αυτό δήλωσε ο Όλι Ρεν!

Τι ακριβώς συνέβη όμως στην Πατρίδα μας μετά τις δηλώσεις Γιούνκερ; Η Χούντα Σαμαρά και οι δημοσιογραφικοί της λακέδες έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη δήλωση Γιούνκερ, ερμηνεύοντάς τη συμφώνως προς την εκστρατεία πολιτικής τρομοκρατίας η οποία έχει εξαπολυθεί από το Μαξίμου: «οι εταίροι μας ισχυρίζονται πως δεν επιθυμούν την ανάληψη της εξουσίας από τον Σύριζα, διότι θα επέλθει η καταστροφή».

Ο Σύριζα και οι δημοσιογραφικοί τους λακέδες από την άλλη πλευρά, έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη δήλωση Γιούνκερ, ερμηνεύοντάς τη κατά το δοκούν: «οι δανειστές επεμβαίνουν στα εσωτερικά της Ελλάδος παίρνοντας θέση κατά του Σύριζα, επειδή μας φοβούνται»!

Τόσο όμως η επισήμανση Γιούνκερ πως με τη δήλωσή του φωτογράφιζε τη Χρυσή Αυγή, όσο και η απάντηση Όλι Ρεν στον συριζαίο Παπαδημούλη, αποδεικνύουν τα εξής:

Ο μοναδικός φόβος της Τρόικα και των διεθνών τοκογλύφων είναι μια ενδυναμωμένη Χρυσή Αυγή, ενώ στον αντίποδα, οι απατεώνες της ΝΔ και του Σύριζα εξαπατούν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό, σε αγαστή συνεργασία με τα δημοσιογραφικά φερέφωνα και πάντοτε υπό την εποπτεία των δανειστών! 

Ο Όλι Ρεν επί της ουσίας, αποκάλυψε εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει από μακρού χρόνου: ο Τσίπρας και ο Σύριζα θα συνεχίσουν την πολιτική Σαμαρά, συνεχίζοντας την πολιτική των Μνημονίων, καταληστεύοντας το Λαό μας και ξεπουλώντας την Πατρίδα μας.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα η μοναδική ΕΘΝΙΚΗ επιλογή για μια Πατρίδα ελεύθερη και απαλλαγμένη από διεθνή αφεντικά και εγχώριους νταβατζήδες!

Ευάγγελος Καρακώστας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ