ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Γαντζωμένοι στις καρέκλες τους προσπαθούν να καθυστερήσουν το τέλος.



Τα εσωκομματικά βάρη για τους δύο συγκυβερνώντες της Χούντας είχαν γίνει τελευταίως αφόρητα. Είχαμε πολλές φορές αναφερθεί στις σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματιζόντουσαν στις δύο εγκληματικές οργανώσεις που δυστυχώς κυβερνούν από κοινού τον τόπο.

Οι δύο αρχικαρεκλάρχες υπέμεναν έως τώρα τα εσωκομματικά «μαχαιρώματα» γνωρίζοντας ότι αυτά εν τέλει θα ρίξουν την κυβέρνηση, στον χρόνο που θα επέλεγαν οι δελφίνοι.

Πιο συγκεκριμένα ήταν και είναι σίγουρο ότι αμφότεροι Παπανδρέου και Μπακογιάννη θεωρούν τα κόμματα δικά τους και ανέμεναν την κατάλληλη στιγμή, ώστε να προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης. Αυτό ιδανικά για αυτούς θα γινόταν σε κάποιο από τα μέτρα που θα διέταζε η τρόικα, ώστε να ρίξουν τον Σαμαρά με πάταγο. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος με νόημα τόνιζε το πρωί ότι «Ο χρόνος δεν είναι υπέρ της παράταξης της ΝΔ».

Από την άλλη μεριά το κλίμα μυρίζει μπαρούτι, αφού ο Παπανδρέου απέκλεισε τον Βενιζέλο από την συνδιάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δημιουργώντας ένα απίστευτο παράδοξο, αφού ήταν ο πρώτος πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο οποίος απέκλεισε το ίδιο του το κόμμα, από την συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση.

Η έλευση της τρόικα ήταν εν τέλει μία χρυσή ευκαιρία για τους πρωτεργάτες της Χούντας. Μέσω της αίτησης για ψήφο εμπιστοσύνης καλούν τους επίδοξους αποστάτες να τους ρίξουν τώρα, επωμιζόμενοι το πολιτικό κόστος, ή να τους δώσουν παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο κατά τον οποίο είναι προγραμματισμένη η προεδρική εκλογή.

Ελπίζουν με αυτόν τον τρόπο να κάνουν τους επίδοξους μνηστήρες του προεδρικού θώκου να κρυφτούν για λίγο, ώστε η κυβέρνηση να πέσει στην εκλογή του προέδρου.

Το τι θα επιλέξουν να κάνουν οι δελφίνοι δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε μετά βεβαιότητας είναι ότι η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, μετρά πλέον μέρες και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.

Επίσης γνωρίζουμε ότι όλα τα παραπάνω θα λάβουν χώρα σε μία Bουλή παράνομη και κολοβή, αφού οι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου βρίσκονται παράνομα και πάνω απ’ όλα άδικα στην φυλακή, χωρίς να έχουν το δικαίωμα λόγου σε αυτή την κομβική στιγμή για τον τόπο.

Σχετικά με το ζήτημα, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση«Οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων Σαμαράς και Βενιζέλος καταρρέουν και ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης από μια Βουλή που λειτουργεί αντισυνταγματικά, καθώς οι μισοί Βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας βρίσκονται παράνομα στη φυλακή.»

Ολοταχώς προς εκλογές  

Καταρρέει η Χούντα 

Βενιζέλου και Σαμαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ