ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Γίνετε εσείς η Χρυσή Αυγή.



Τι είναι άραγε η Χρυσή Αυγή; Έχουμε πολλές φορές πει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε πρόσωπα, ούτε καταστάσεις. Η Χρυσή Αυγή είναι η πύρινη θέληση του Ελληνικού Λαού για Πατρίδα και Ελευθερία. Είναι η βούληση των Ελλήνων για Αξιοπρέπεια, Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο, το αμαρτωλό κατεστημένο προσπαθεί να πλήξει αυτή ακριβώς την Ιδέα, συντηρώντας την ξένη κυριαρχία και απομυζώντας τους κόπους και τον τίμιο ιδρώτα του Ελληνικού Λαού. Προσπαθεί με την τρομοκρατία και τις παράνομες πολιτικές διώξεις να πλήξει την ιδέα της Χρυσής Αυγής. Προσπαθεί να γονατίσει τον Ελληνικό Λαό, χτυπώντας τους μόνους πραγματικούς εκπροσώπους του.

Είναι η ώρα ο Ελληνικός Λαός να αναλάβει την ιστορική ευθύνη του. Να αντιληφθεί ότι αυτός είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτός είναι ο μόνος απευθείας αρμόδιος να στηρίξει τα συμφέροντα της χώρας και του ίδιου. Είναι η ώρα ο Ελληνικός Λαός να γίνει ο ίδιος η Χρυσή Αυγή. Πώς μπορεί να γίνει, όμως, αυτό;

Αυτό που χρειάζεται να κάνει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, αποδεικνύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι φλέγεται για Ελλάδα, είναι να διαδώσει την Αλήθεια που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή. Διαδίδοντας τις θέσεις και τις απόψεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καθίσταται δυσχερέστερο το έργο της κυβέρνησης των υποτακτικών και των αφεντικών - εργολάβων τους να διασπείρουν το ψέμα.

Διαδίδουμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Την ιστοσελίδα και την εφημερίδα του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών. Πλαισιώνουμε τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου ανά την επικράτεια και τις συνεχείς δράσεις αυτών. Παύουμε να αναμένουμε με ζέση τον ερχομό των «παιδιών με τα μαύρα», των «παιδιών» που φέρνουν μαζί τους την Αλήθεια.

Παύουμε να ρωτάμε «πότε θα έρθει η Χρυσή Αυγή»αλλά γινόμαστε εμείς η Χρυσή Αυγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ