ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Η Αμφίπολη, το αντισυνταγματικό τόξο και ο «Ιός»



Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου-προτεκτοράτου των ΗΠΑ,  στη Χερσόνησο του Αίμου βρισκόταν στην κορυφή της εξωτερικής μας πολιτικής αλλά και της επικαιρότητας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διακήρυσσε στον υψηλότερο τόνο και με πείσμα πως δεν χωρά κανένας συμβιβασμός για το όνομα της Μακεδονίας μας, με τους σλάβους των Σκοπίων.
Τα κόμματα τόσο της αριστεράς όσο και της δεξιάς, κατηγορούσαν τότε τους Έλληνες Εθνικιστές ως ακραίους και κινδυνολόγους «φασίστες». Τα κόμματα της αριστεράς διότι ήθελαν να διατηρήσουν στην αφάνεια το ένοχο παρελθόν της συνεργασίας τους με τους σλάβους κομμουνιστές κατά τον συμμοριτοπόλεμο (όταν οι εν Ελλάδι κομμουνιστές έταζαν στους σλάβους αυτονόμηση της Μακεδονίας). Τα κόμματα της δεξιάς διότι έδιναν εξετάσεις στον αμερικανό αφέντη τους, οπότε έπρεπε να περιοριστούν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού για την επικείμενη προδοσία του ονόματος.
Από κοινού, οι «μετριοπαθείς» της πολιτικής ζωής της χώρας (οι Χρυσαυγίτες είναι οι ακραίοι…) και μαζί τους οι «περισπούδαστοι σοφοί» του πνευματικού υποτίθεται κόσμου, αλλά και οι δημοσιογράφοι, επισήμαναν ότι η ελληνική στάση δεν θα πρέπει να είναι άτεγκτη και σκληρή απέναντι στους γείτονες καθώς η μεταξύ μας διαφορά είναι ήσσονος σημασίας και αφορά το όνομα και μόνο του κρατιδίου. Πλείστοι εξ αυτών μάλιστα, δεν αντέδρασαν ούτε κατ’ ελάχιστον όταν οι θρασείς παραχαράκτες της Ιστορίας χρησιμοποίησαν τον Ήλιο της Βεργίνας στη σημαία τους.
Μόνον η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε πως οι βλέψεις των σκοπιανών δεν έχουν να κάνουν μόνο με το όνομα και σύμβολα (τα οποία δεν έπρεπε καν να τεθούν σε διαπραγμάτευση), αλλά ενείχαν επεκτατικές βλέψεις κατά της Μακεδονίας μας!
Αριστεροί και δεξιοί απατεώνες, φερέφωνα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και θαμώνες ξένων πρεσβειών και οργανισμών, διαβεβαίωναν τον Ελληνικό Λαό πως οι κλέφτες της γειτονιάς μας (σκοπιανοί) δεν θα εγείρουν εδαφικές διεκδικήσεις, αποσκοπώντας στον κατευνασμό των λαϊκών αντιδράσεων επί του εθνικού εγκλήματος το οποίο συνεχίζεται μέχρι και τις μέρες μας.
Σήμερα αποδεικνύεται πως όλοι οι ανωτέρω έσφαλαν και η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται. Με αφορμή την σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αμφίπολη, ο σκοπιανός αρχαιολόγος Πάσκο Κούζμαν, δήλωσε τα κάτωθι: «είναι σίγουρα μια μεγάλη ανακάλυψη, η οποία είναι σημαντική για την αρχαιολογία. Όμως, αν θέλουμε να επισημάνουμε σωστά τα αποτελέσματα, μπορούμε μόνο να πούμε ότι η Αμφίπολη είναι στη «Μακεδονία». Έτσι, πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι σχετικά με την τρέχουσα εύρεση»!
Οι πατριδοκάπηλοι του αντισυνταγματικού τόξου -και κυρίως εκείνοι της ψοφοδεξιάς ΝΔ-, είναι βέβαιο ότι θα εξαπολύσουν τα βέλη τους κατά του σκοπιανού κλέφτη της Ελληνικής Ιστορίας, με στόχο να αποκρύψουν τα δικά τους εθνικά εγκλήματα. Διότι αναμφισβήτητα, το θράσος του σκοπιανού αρχαιολόγου και κάθε σκοπιανού, το εξέθρεψε και το διατήρησε ζωντανό η ηττοπάθεια, ο ενδοτισμός και ο ραγιαδισμός των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Αυτοί είναι που διαπραγματεύονται με τους σκοπιανούς απατεώνες, αυτοί είναι που μέχρι σήμερα τους αναγνωρίζουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομα της Μακεδονίας μας, αυτοί είναι που διατυμπανίζουν στον ΟΗΕ πως θα συμφωνήσουν σε χρήση του όρου Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν παρέκκλινε ούτε χιλιοστό από την θέση του αναφορικά με το ζήτημα του ονόματος του κρατιδίου των Σκοπίων: κανένας συμβιβασμός για το όνομα της Μακεδονίας μας! Οι δηλώσεις του σκοπιανού "αρχαιολόγου", αφενός αποδεικνύουν γιατί η ελληνική στάση οφείλει να είναι κάθετη και αδιαπραγμάτευτη και αφετέρου δικαιώνουν την «ακραία» μας αντίδραση. Όσο για τους εγχώριους υπηρέτες ανθελληνικών συμφερόντων οι οποίοι καλύπτουν τις αντεθνικές τους ενέργειες κάτω από το μανδύα μιας εθνοκτόνου «διαλλακτικότητος» και «μετριοπάθειας» (έτσι ονομάζεται στην αργκό του αντισυνταγματικού τόξου η εθνική προδοσία), διακηρύσσουμε αυτό που φωνάζαμε με εθνικό ενθουσιασμό και περηφάνια από τη δεκαετία του 1990:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
- Μόνιμος υπερασπιστής των σκοπιανικών αξιώσεων και φερέφωνο της σκοπιανικής προπαγάνδας στην Ελλάδα, υπήρξε ο «Ιός». Άρθρα επί άρθρων έχουν γραφτεί κατά της Χρυσής Αυγής εξαιτίας της καθαρής εθνικής στάσης του Κινήματος στο ζήτημα του ονόματος.
Εις εκ των συντελεστών του «Ιού», αποτελεί σήμερα τον βασικό κατήγορο της Χρυσής Αυγής στην πολιτική σκευωρία της Χούντας Σαμαρά εις βάρος του Αρχηγού και δεκάδων συναγωνιστών μας. Στις μυθοπλασίες του και το δεδηλωμένο μίσος εναντίον μας, βασίζεται άλλωστε το σαθρό πόρισμα Βουρλιώτη, το οποίο συνιστά και το εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος κατηγορητήριο. Τα συμπεράσματα δικά σας…
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ