ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ



Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Αποτελεί “κοινό μυστικό” και πασίδηλη παραδοχή τοις πάσι, το γεγονός ότι οι ξενοκίνητοι και ξενόδουλοι κυβερνήτες αυτής της δύσμοιρης Πατρίδος των ελλήνων, είναι πειθήνια όργανα κι εκτελεστές εντολών των υπερατλαντικών “αφεντικών”.

Από τη στιγμή που οι “πτωχοί συγγενείς” των αμερικανών (και πρώην στυγνοί αποικιοκράτες) βρετανοί, αποχώρησαν από τα ιερά χώματα της Πατρίδος μας, αποδεχόμενοι το γεγονός ότι δεν μπορούσαν πλέον να τιθασεύσουν το μπολσεβικικό, ανθελληνικό τέρας του κομμουνισμού, το οποίο οι ίδιοι εξέθρεψαν επιμελώς προκειμένου να αποκομίσουν οφέλη (για τη διατήρηση της τυραννικής τους αποικιοκρατίας), παρέδωσαν τη “σκυτάλη” του αποικιοκρατισμού στον καινοφανή και πολλά ορεγόμενο παγκόσμιο επικυρίαρχο, τις Η.Π.Α.

Αντιλαμβανόμενοι το νέο συσχετισμό δυνάμεων οι εντόπιοι ξενόδουλοι πολιτικάντηδες, έσπευσαν να καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους στα “νέα αφεντικά”.

Το σαθρό παλαιοπολιτικό καθεστώς, η ανακαινισμένη και “καλλωπισμένη” κάστα των κοτζαμπάσηδων και των προεστών, μετονομάσθηκε σε “κοινοβουλευτισμό” και εξακολούθησε να υπηρετεί δουλικά (και με άκρα ιδιοτελείς σκοπούς) από την τουρκοκρατία έως τις μέρες μας, έσπευσε λοιπόν τότε, με νωπή ακόμη τη φωτιά του συμμοριτοπολέμου, να δηλώσει έμπρακτα την υποταγή του και την υποτέλειά του στον…”Θείο Σαμ”.

Τα παραδείγματα άπειρα, διαχρονικά και διαφωτιστικότατα, πείθουν και τον πλέον αδαή ή ανιστόρητο ότι οι “άρχοντες” αυτού του τόπου υπήρξαν έκτοτε απλοί διεκπεραιωτές των συμφερόντων των υπερατλαντικών νταβατζήδων της Πατρίδας.

Ακόμη και οι πλέον “φανατικοί αντιιμπεριαλιστές”, εκφραστές των πλέον ακραιφνών, αριστερών “αντιαμερικανικών” θέσεων, έσπευσαν σε χαρακτηριστικές ιστορικές στιγμές να παραδεχτούν δημόσια την κίβδηλη και διπρόσωπη πολιτική τους ρητορεία.

Εν έτει 1968, ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ από τη “αμερικανόδουλη χούντα” Α.Γ.Παπανδρεόυ, έσπευσε στις ΗΠΑ προκειμένου να βρει (όπως και εν τέλει βρήκε) υποστηρικτές για τον “αντιδικτατορικό” του αγώνα, αυτόν που έκανε με τραπεζώματα, γλέντια και ζεϊμπεκιές στην…μαύρη ξενιτιά της Στοκχόλμης και χρηματοδοτούμενος από την κυβέρνηση της Σουηδίας (περισσότερο ξενόδουλος…πεθαίνεις).

Εν έτει 1996 μετά τα τραγικά γεγονότα των Ιμίων, ο στυγνός προδότης του αίματος των 3 ΗΡΩΩΝ πεσόντων Αξιωματικών, διορισμένος από τις επιταγές του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ Σημίτης, εκστόμισε το περίφημο: “ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ”.

Και τέλος, διαχρονικά και συστηματικά, τα σημαίνοντα στελέχη της “πατριωτικής” ΝΔ, έσπευδαν να προσκυνήσουν δουλικά σε κάθε επιθυμία των υπερατλαντικών αφεντικών, ακόμη κι αν…επέρδετο ο αμερικανός πρέσβης.

Το πλέον πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η συνταγματική εκτροπή και η παραδικαστική συνομωσία που βιώνουμε με τις διώξεις σε βάρος του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος, μία δίωξη κατόπιν επιταγής των αμερικανοσιωνιστών και της δουλικής διεκπεραίωσης από τη ΧΟΥΝΤΑ των 2 λαομίσητων, αμερικανόδουλων, εθνοπροδοτών, του Σαμαρά και του Βενιζέλου.

Επειδή όμως οι συνεχείς διαπιστώσεις των αυτονόητων κουράζουν, θα πρέπει να αναλογιστούμε και τις ευθύνες του Έθνους γι’ αυτή την ξενόφερτη και στοχευμένη επίθεση εναντίον του, μία επίθεση που αποσκοπούσε στην ποδηγέτηση, την οικονομική υποδούλωση και τέλος την πλήρη παράδοση των Εθνικών αλλά και ατομικών δικαιωμάτων στους ξένους επικυρίαρχους.

Προτού οι επικυρίαρχοι (βλ. τύραννοι) της τρόϊκας απαιτήσουν, με την συνένοχη συμβολή των προδοτών πολιτικάντηδων, “γη και ύδωρ” από τον ελληνικό λαό, πριν πλημμυρίσουν την Πατρίδα μας με εκατομμύρια αλλόθρησκων και αλλοεθνών εγκληματικών λαθροεποίκων, πριν καταστήσουν τα σπίτια και τα κτήματα, που οι πρόγονοί μας κληροδότησαν σε εμάς, αντικείμενα προς “διαπραγμάτευση” για την αποπληρωμή τοκογλυφικών κι έκνομων “χρεών”, οι έλληνες ήταν αυτοί που τους τα επέτρεψαν…

Οι έλληνες ενστερνίσθηκαν έναν ξενόφερτο και ψευδεπίγραφο τρόπο ζωής, εμβαπτισμένο στην ιδιοτέλεια, στον εγωκεντρισμό, τις δόλιες συναλλαγές, την αναξιοκρατία και την ψευτιά..

Αντικατέστησαν τις βασικές και πατροπαράδοτες αρχές και αξίες τους με έναν καινοφανή και ουτοπικό τρόπο ζωής, μία διαρκή επιδίωξη κέρδους και ψευδεπίγραφης πολυτέλειας, βασιζόμενη σε πρότυπα και στερεότυπα που προβαλλόταν συστηματικά από τα ΜΜΕ.

Θεοποίησαν τα χαρτονομίσματα και τις φαντασμαγορικές “κοινωνικές εκδηλώσεις” (όπως τα Olympic games του 2004), θεωρώντας (σύμφωνα με το αμερικανικό πρότυπο) ότι όλοι θα γινόταν πλούσιοι με “κομπίνες” τύπου χρηματιστηρίου και τυχερών παιγνίων.

Αντικατέστησαν την πατροπαράδοτη αρχή της αποταμίευσης με τα “εορτοδάνεια” και τα “διακοποδάνεια” που τους διαφήμιζαν τα “έγκριτα” ΜΜΕ (τα κατεχόμενα από τους τραπεζίτες).

Αγνόησαν προφανή ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΚΛΕΨΙΕΣ, ΜΙΖΕΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, κάθε είδος ανομίας και παραβατικότητας των ξενόδουλων πολιτικάντηδων που τους κυβερνούσε.

Επέδειξαν πρωτοφανή αναλγησία και ανοχή στα Εθνικά ζητήματα τα οποία οι ανωτέρω αμερικανόδουλοι πολιτικάντηδες προδότες υπονόμευαν συστηματικά προφασιζόμενοι τον “εκσυγχρονισμό” και την “ανάπτυξη”.

Παρέδωσαν την πρωτογενή παραγωγή (καλλιέργεια της γης, ιχθυοπαραγωγή, κτηνοτροφία) σε ξένους λαθροεποίκους, προκειμένου να “απολαύσουν” τις ξενόφερτες “πολυτέλειες” ενός ΙΧ μεγάλου κυβισμού και τις πορνοεπιχειρήσεις κάποιων επιτήδειων μαφιόζων.

Ξεπούλησαν τη γη των προγόνων τους έναντι των αμερικανόφερτων (και ακατανόητων στους περισσότερους) “επιχειρήσεων” real estate και investment.

Και τώρα ήλθε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό στους ξένους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και τους εντόπιους πολιτικάντηδες.

Το σύγχρονο “αμερικανικό όνειρο” τελείωσε σύντομα και ιδιαιτέρως επίπονα για τον ποδηγετημένο κι εξόχως εξαπατημένο ελληνικό λαό, οι τοκογλύφοι πλέον απαιτούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, οι συνέπειες δεν είναι απλά δυσβάστακτες αλλά ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ.

Όταν προ 25 (και πλέον) ετών, κάποιοι λίγοι “γραφικοί” Εθνικιστές του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, επεσήμαναν κι έκρουαν των κώδωνα του κινδύνου για τις καταστροφικές συνέπειες της αμερικανοποίησης και του αφελληνισμού της Πατρίδας μας, αντιμετωπίσθηκαν με χλεύη και περιθωριοποίηση.

Σήμερα που η αφύπνιση των ελλήνων αποτελεί αποκλειστική κατάκτηση και μοναδική επιδίωξη του Κινήματός μας, αντιμετωπίζουμε αντισυνταγματικές και παρακρατικές διώξεις και φυλακίσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αντίθεση με τα ψευδεπίγραφα “αντιαμερικανικά” αποκόμματα του αμερικανόδουλου συστήματος, εμείς παραμένουμε ΠΙΣΤΟΙ στις αρχές και τις αξίες της Πατρίδας, χωρίς αφεντικά, χωρίς ξενοδουλεία.

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Αθανάσιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ