ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ... «ΚΑΤΩ Η ΧOΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ»






Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων έχει ξεπεράσει σε αυταρχισμό τα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας.

Η χούντα του μνημονίου και της προδοσίας φυλακίζει παράνομα τους μοναδικούς πολιτικούς της αντιπάλους που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Πατρίδας.

Καταδικάζει τον λαό μας σε ανέχεια και την χώρα σε οικονομική καταστροφή. Ξεπουλά τον ελληνικό πλούτο στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Καταλύει το Πολίτευμα, την Λαϊκή Κυριαρχία και το Σύνταγμα των Ελλήνων. Καταργεί τη διάκριση των εξουσιών και παρεμποδίζει τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών.

Μόνη λύση για την Πατρίδα μας να πέσει η χούντα του μνημονίου. Nα πετάξουμε έξω από την Ελλάδα τους ξένους τοκογλύφους και τους προδότες υποτακτικούς τους.


ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου



Ο Νικ Γκρίφιν καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά στην ευρωβουλή


Ο Βρετανός εθνικιστής ευρωβουλευτής και  μεγάλος φιλέλληνας Νικ Γκρίφιν κατά την ομιλία του στην ευρωβουλή αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Παραλλήλισε το καθεστώς της Βόρειας Κορέας με την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά  η οποία κλείνει στη φυλακή τους βουλευτές τους Χρυσής Αυγή με χαλκευμένες κατηγορίες και τους κρατά προφυλακισμένους ακόμα κι όταν έρχεται στη δημοσιότητα υλικό που αποδεικνύει ότι τα κίνητρα των διώξεων είναι πολιτικά. Κατήγγειλε την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που παραπονιέται δικαίως για την κατάσταση στην Βόρεια Κορέα, στην οποία δεν έχει καμιά αρμοδιότητα και κωφεύει για τις πολιτικές διώξεις κατά εκλεγμένων βουλευτών στην Ελλάδα, θέτοντας τον ευρωκοινοβούλιο προ των ευθυνών του.
Όλη η ομιλία του
Κύριε Πρόεδρε, όλοι μας συμφωνούμε ότι το κομμουνιστικό καθεστώς της Β. Κορέας αποτελεί ντροπή για την δημοκρατία.
Τι αξία έχει ένα καθεστώς το οποίο κλείνει στη φυλακή τους αντιπάλους του με χαλκευμένες κατηγορίες και που τους κρατά προφυλακισμένους ακόμα κι όταν έρχεται στη δημοσιότητα υλικό που αποδεικνύει ότι τα κίνητρα των διώξεων είναι πολιτικά;
Τι αξία έχει ένα καθεστώς το οποίο διατείνεται πως εξασφαλίζει τη διενέργεια ελεύθερων εκλογών αλλά συλλαμβάνει τους αντιπάλους του για να τους αποτρέψει από το να συλλέξουν και να παραδώσουν τις απαιτούμενες 300.000 υπογραφές για την επιβίωση τους;
Εάν όλα αυτά συνέβαιναν στην Β. Κορέα τότε δικαίως θα τα καταδικάζατε, αλλά τα θύματα των παραδειγμάτων αυτών είναι στην πρώτη περίπτωση Έλληνες και στη δεύτερη Ιταλοί, γιατί η συστηματική καταστολή εναντίον των ακτιβιστών της Forza Nuova έχει λάβει χώρα εκεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο.
Σταματήστε λοιπόν να παραπονιέστε για την κατάσταση στη Β. Κορέα, είναι τουλάχιστον υποκριτικό, και υπερασπιστείτε το δικαίωμα των Ευρωπαίων ψηφοφόρων να επιλέξουν τη Χρυσή Αυγή ή τη Forza Nuova, αν αυτό επιθυμούν.
Δεν έχετε καμία εξουσία να αλλάξετε την κατάσταση στη Β. Κορέα, αν και πράγματι το καθεστώς της είναι χυδαίο και κομμουνιστικό. Θα μπορούσατε όμως να δώσετε την εντολή στις κατοχικές κυβερνήσεις που ελέγχετε να αποκαταστήσουν τη δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ιταλία. Μη κρίνετε άλλους για εγκλήματα που εσείς οι ίδιοι έχετε διαπράξει.


.....Ωδή ελευθερίας για την Ελλάδα μας. “Προ της Ελλάδος του ιερού, χορώ συμπεπλεγμένας, Ελευθερίαν και Μούσας, θάνατον θέλω.”

από το ποίημα του Ανδρέα Κάλβου «Ελπίς Πατρίδος»

Πιστεύω σε ό, τι με κάνει να ελπίζω. 
Ψηφίζω Ελληνική Αυγή στις εκλογές του Μαΐου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ