ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ!



Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση δεν διαθέτει 150 εκτμ. για να γίνουν οι επανασυνδέσεις ρεύματος, διαθέτει 900 εκτμ. για αμοιβές σε… Συμβούλους και λοιπούς ημέτερους χρυσοκάνθαρους. 

Την ίδια ώρα που τσιμπάνε τα 250 ευρώ του ανυπεράσπιστου με κατάσχεση, ο κ. Στουρνάρας φροντίζει τύποι όπως ο κ. Μάναλης της Δ.Τ. να έχουν το ακαταδίωκτο για κακουργήματα (παρακαλώ) έναντι τρίτων. 

Την ίδια ώρα που κάποιος με ετήσιο εισόδημα 25.001 Ευρώ δεν μπορεί να έχει ασυλία για την κατοικία του (την πρώτη κατοικία) η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας λαμβάνει μηνιαίως 17.000 Ευρώ και κάτι ψιλά… 


Όπως καταλαβαίνετε λεφτά υπάρχουν για αυτούς. Οπότε δεν μας ενδιαφέρουν τα ¨πόθεν έσχες” τους, γιατί είναι ψεύτικα και εμείς δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Ας δούμε επιγραμματικά όμως και δυο τρεις ειδήσεις!

Ο Δημήτρης Τσουκαλάς του ΣΥΡΙΖΑ πήρε 1.000.000 ευρώ εφάπαξ


Ο Μηταράκης αγόρασε το 2010 διαμέρισμα στο Λονδίνο αξίας 1.ε επι319.023,92 ευρώ


Γιώργος Παπανδρέου: Αύξησε τις καταθέσεις του κατά 200.000 σε ένα χρόνο


Ο Κασιδιάρης δηλώνει ότι ζει με 309 ευρώ το μήνα!


Τι δεν καταλαβαίνεις;

Το “ΑΝΤΙ-Συνταγματικό τόξο” και οι βουλευτές του αυξάνουν τον πλούτο τους…. Οι Χρυσαυγίτες πληρώνουν τα συσσίτια για Έλληνες, και το κάνουν αγόγγυστα και με την καρδιά τους, φτωχαίνοντας όμως ολοένα και περισσότερο, πιστοί στον λόγο τους πως δεν θα εμπλακούν με την πολιτική για να “εξασφαλιστούν” αλλά από αγάπη για την Πατρίδα και τον Ελληνισμό!




Η Ουκρανία γλίτωσε τρόικα και Μνημόνια: Πήρε 15 δισ. δάνειο από Μόσχα! .......ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 35% ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ





Η συμφωνία προβλέπει δάνειο από τη Μόσχα ύψους 15 δισ.$ και έκπτωση στο φυσικό αέριο που παρέχεται στο Κίεβο η οποία πλησιάζει το 35%! Κυριολεκτικά ο πρόεδρος της Ρωσίας τα έδωσε όλα στην Ουκρανία για να διατηρήσει την ασφάλεια της ρωσικής περιμέτρου και να κρατήσει τους δυτικούς (ΕΕ, ΔΤΝ-ΗΠΑ) μακριά από την Μόσχα.
Με τις δύο αυτές παροχές η ουκρανική οικονομία αναμένεται να πάρει τις απαραίτητες «ανάσες» προκειμένου να ανταπεξέλθει με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Ουσιαστικά η ρωσική κυβέρνηση πρόκειται να αγοράσει από την Ουκρανία χρέη ύψους 15 δισ. $ παραχωρώντας ταυτόχρονα έκπτωση 33% στο φυσικό αέριο που αγοράζει από την Ρωσία.
«Για τον σκοπό  της στήριξης του ουκρανικού προϋπολογισμού η ρωσική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να επενδύσει το ποσό των 15 δισ.$ σε τίτλους του ουκρανικού δημοσίου» είπε πιο συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος V. Putin.
Όπως αναφέρεται στα ρωσικά ΜΜΕ η Ουκρανία εξασφάλισε ένα νέο σύμβόλαιο με βελτιωμένους όρους αναφορικά με την αγορά ρωσικού φυσικού αερίου όπου τώρα θα καταβάλλει 268 $ ανά 1000 κ.μ. έναντι των 400 $ που κατέβαλλε μέχρι τώρα.
Η Ουκρανία και η Ρωσία πρέπει να πάρουν μαθήματα και να αποφύγουν λάθη  στο μέλλον και σε ότι αφορά τις διμερείς τους σχέσεις είοπε από την πλευρά του ο Ουκρανός πρόεδρος Yanukovich.
«Έχουμε την ανάγκη να αντλήσουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον ούτος ώστε να αποφύγουμε την επανάληψη λαθών του παρελθόντος» είπε πιο συγκεκριμένα ο Yanukovich..
Η Ουκρανία είναι «πλήρης στρατηγικός εταίρος της Ρωσίας πέρα από κάθε αμφιβολία» είπε ακόμη ο Putin κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών στην Μόσχα όπου εκτός της συμφωνίας για το δάνειο και το φ/α υπογράφηκαν ακόμη άλλες 14 επιμέρους συμφωνίες στους τομείς της άμυνας, του διαστήματος και του εμπορίου.
«Δεν μιλήσαμε καθόλου για την ένταξη της Ουκρανίας τελωνειακή ένωση» υπογράμμισε ο Putin μετά το πέρας της τετράωρης συνάντησης των δύο ηγετών.
 defencenet.gr

«Μπούμερανγκ» η απόπειρα αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής


Και αυτή την Κυριακή μερίδα του Τύπου επαναφέρει στο προσκήνιο την απόπειρα της κυβέρνησης να αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τις εκλογές του Μαΐου

Παρότι η ενέργεια αυτή είναι εντελώς ανήθικη και παράνομη, εν τούτοις φαίνεται ότι οι πανικόβλητοι «φωστήρες» της κυβέρνησης δεν σκέπτονται ότι μια τέτοια ενδεχόμενη πράξη θα τους εξευτελίσει πλήρως.

Συνταγματολόγοι και νομικοί έχουν ξεκαθαρίσει ότι εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι μια εντελώς παράνομη πράξη. 

Ακόμα και ο φανατικός διώκτης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος φαίνεται ότι κάνει πίσω, αντιλαμβανόμενος ότι η όλη υπόθεση καταλήγει σε φιάσκο, καθώς, όπως γράφει «Το Παρόν» της Κυριακής:

«Πάντως ο συνταγματολόγος Ν. Αλιβιζάτος, τον οποίο πληροφορίες από την κυβέρνηση ήθελαν να έχει συντάξει τη σχετική γνωμοδότηση, υπογράμμισε ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση. 

Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος διαφωνεί με τον αποκλεισμό ενός κόμματος από τις εκλογές και πως το έχει πει κατ' επανάληψη στο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αλιβιζάτος την Τρίτη είχε κληθεί από τις ανακρίτριες και στην κατάθεση που έδωσε υποστήριξε ότι είναι αντίθετος στον αποκλεισμό κόμματος με κανόνες ποινικού δικαίου.»

Ακόμη και στο εσωτερικό της ΝΔ πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι φωνές που ομιλούν «για λανθασμένη τακτική», «το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να ανεβάζουμε κι άλλο τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», «η απαγόρευση λειτουργεί αρνητικά για εμάς» κλπ.

Ουσιαστικά, οι μόνοι που έχουν μείνει μαζί με τον Σαμαρά σταθεροί στον απαράδεκτο, απ' όλες τις απόψεις, πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ο «γενίτσαρος» Βορίδης, ο Δένδιας και λίγοι ακόμη αποτυχημένοι πολιτικάντηδες της ΝΔ.

Αυτή τους η τυφλή εμμονή και εμπάθεια είναι που θα τους οδηγήσει στην καταστροφή, καθώς τα «παπαγαλάκια» τους στον χώρο των ΜΜΕ μπορούν να λένε όσα ψέμματα θέλουν, αλλά δεν είναι σε θέση ούτε να ξεγελάσουν τον Λαό ούτε να δικάσουν αυτοί, για να έχουν το επιθυμητό γι' αυτούς αποτέλεσμα. 

Ας μαζέψουν, λοιπόν, όσο μυαλό τους έχει απομείνει και ας συνειδητοποιήσουν ότι οποιαδήποτε απόπειρα απαγόρευσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις ερχόμενες εκλογές απλά θα συντομεύσει το τέλος της εθνομηδενιστικής και λαοκτόνου αυτής κυβέρνησης.

Γιώργος Μάστορας


H Χρυσή Αυγή και οι… άλλοι ! ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ 
ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ»!

«Ο μεγάλος συνασπισμός», ήταν ο τίτλος του κύριου άρθρου της ναυαρχίδας του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, «Το Βήμα». Το οποίο άρθρο, υπέγραψε ο διευθυντής του ΔΟΛ, Σ. Ψυχάρης. Θέμα του, αυτό που ο κόσμος το’ χει τούμπανο και τα κόμματα της συστημικής σαπίλας… καμάρι: ο «μεγάλος συνασπισμός» (συγκυβέρνηση) ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και όσων ακόμα «δημοκρατικών δυνάμεων» κατορθώσουν να διασωθούν από τη λαϊκή οργή, στις επόμενες εκλογές! Ιδού τα κυριότερα σημεία του άρθρου-προαναγγελία:

«Φαντασθείτε τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργόν! Πώς σας φαίνεται;

Τα αμφιλεγόμενα αποτελέσματα των τελευταίων πολιτικών δημοσκοπήσεων πολλαπλασιάζουν τα σενάρια για τις πολιτικές εξελίξεις.

Πολλοί βλέπουν αμετακίνητο στη θέση του τον κ. Αντ. Σαμαρά, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι βλέπουν τον κ. Τσίπρα νέο ένοικο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα σενάρια των εξελίξεων είναι πολλά και καλύπτουν όλα όσα ενδεχομένως μπορούν να συμβούν. Είναι χαρακτηριστικό λ.χ. ότι ο κ. Τσίπρας φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, να συνεργασθεί ακόμη και με τη Νέα Δημοκρατία για τη συγκρότηση κυβερνήσεως σε περίπτωση που οι εκλογές δεν θα έχουν δώσει αυτοδύναμη πλειοψηφία…

Τις εκλογές θα τις κερδίσει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, λέει ο κ. Σαμαράς. Τι εννοεί;.

Εννοεί  τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» του… συνταγματικού τόξου, δηλαδή όλες μαζί τις… συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, ήτοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΡΗΜΑΔ, ΚΚΕ και κόμματος Καμμένου… 

Διότι, δύο είναι σήμερα οι πολιτικές παρατάξεις στην Ελλάδα: η Χρυσή Αυγή και οι… άλλοι!

Αντίοχος.

Μακελειό για πασοκ ΝΔ 
η δημοσκόπηση της Βρετανικής Πρεσβείας. 
Χρυσή Αυγή 2η