ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πανικός στο Σύνταγμα - Πολλές χιλιάδες Έλληνες στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής! ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ...

OI  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΟΥΔΙ!!! ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...



"Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "

ΦΩΝΑΖΟΥΝ OI  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ






...
...















Συγκλονιστική συμμετοχή Ελλήνων στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα! Η Χρυσή Αυγή πιο δυνατή από ποτέ!

Από κάθε μεριά της Έλλαδος χιλιάδες Συναγωνιστές έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος.

Η τεράστια συγκέντρωση μεταδίδεται ζωντανά από την κεντρική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.




ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ : ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΑΝΑΓΚΗΣ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ! ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ… ΚΑΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ



Πρώτος το μαρτύρησε ο γραφικός Τσατσόπουλος. 

Εφόσον είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή μ’ αυτά τα ποσοστά, και ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και Καμμένος πάνε για… βρούβες, δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, για «να μην κυβερνήσουν τα βλαμμένα της Χρυσής Αυγής».

Το επανέλαβε προ ημερών, με πολύ… κομψό τρόπο ο Άρης ο Σπηλιωτόπουλος, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του «μεγάλου συνασπισμού» στη Γερμανία (και το πέρασαν στα ψιλά τα ΜΜΕ). Τώρα, τρίτωσε το… κακό!

Ανοίγοντας, λοιπόν, την καρδιά του στον ΣΚΑΪ, ο Βύρων Πολύδωρας το αμόλυσε:

«Η ανάγκη θα φέρει τη συνεργασία σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι ανούσιες οι συγκρούσεις μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και βλέπει ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μεγάλος συνασπισμός των δυο κομμάτων, όπως και στη Γερμανία».

Και πάλι τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ το απέκρυψαν κάπου στο… βάθος. Βλέπετε, αυτό είναι το μυστικό του συστήματος και δεν πρέπει να μαθευτεί, γιατί θα λακίσουνε τα… πελατάκια (όπως αποκαλούν τους ψηφοφόρους τους τα συστημικά κόμματα-πτώματα).

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει (άθελά του φαντάζομαι, που να ξέρει τι δήλωση θα έκανε την επομένη ο Βύρων…) ο «Βηματοδότης» του καθεστωτικού Βήματος, χθες ο Βύρων συνάντησε τον Τσίπρα στο περιστύλιο της βουλής και προφανώς κουβέντιασαν για τη μελλοντική συγκυβέρνηση:

«Δεν ήταν όμως μόνο ο κ. Σταϊκούρας που συνάντησε στο περιστύλιο τον κ. Τσίπρα. Ήταν και ο κ. Β. Πολύδωρας. 

Μόλις τον είδε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται κατά πάνω του τού λέει: «Πολύδωρα, πολύ χλωμός μου φαίνεσαι. Συμβαίνει τίποτα;». Είναι αλήθεια ότι ο κ. Πολύδωρας δεν περίμενε αυτή την ατάκα από τον κ. Τσίπρα. Τον έπιασε αγκαζέ, πήγαν σε μια γωνιά και συνομιλούσαν (ο ένας στα αφτί του άλλου) όρθιοι, επί 11 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, όπως τα χρονομέτρησε ο κ. Ι. Δραγασάκης, που περίμενε καρτερικά να μιλήσει και αυτός με τον πρόεδρο του κόμματός του».

Άιντε, καλά στέφανα 

και καλούς… απογόνους!

«Παρανυφάκια» στη μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι όσα κόμματα (του… συνταγματικού τόξου βεβαίως βεβαίως…) μπούνε στη βουλή. 

Εκτός από το ΚΚΕ, που θα μπει στην τελευταία συγκυβέρνηση του συστήματος, την «οικουμενική», πριν έρθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Αντίοχος.