ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

H Ρωσία φοβάται μαζική επίθεση Ισραήλ στο Ιράν ως αντίδραση στην συμφωνία



Ανησυχία για βεβιασμένη ισραηλινη στρατιωτική αντίδραση που θα επιχειρήσει να προλάβει, αλλά και να προκαταλάβει την συμφωνία των "έξι" για τα πυρηνικά του Ιράν εκφράζουν πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας από την Μόσχα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους "Υπάρχει υψηλή κινητικότητα εδώ και ένα μήνα στις ισραηλινές βάσεις αεροσκαφών και δοκιμές των υποβρυχίων κλάσης Dolphin (Type 212) τα οποία οι Ρώσοι θεωρούν βέβαιο ότι θα συμμετάσχουν σε μια επίθεση κατά του Ιράν.
"Θα επιχειρήσουν να προκαλέσουν την απάντηση του Ιράν και να συμπαρασύρουν κατ'αυτό τον τρόπο και τις ΗΠΑ" αναφέρον Ρώσοι αξιωματούχοι.
Στο Τελ-Αβιν σύμπασα η κυβέρνηση αντέδρασε στην συμφωνία ιδιαίτερα αρνητικά, κάνοντας λόγο για «πολύ κακή συμφωνία» και για «ημίμετρα».
«Η συμφωνία με το Ιράν θέτει σε κίνδυνο το Ισραήλ. Θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»διαμήνυσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου. «Πρόκειται για ιστορικό λάθος».
«Σήμερα ο κόσμος έχει γίνει πολύ πιο επικίνδυνος, διότι το πιο επικίνδυνο καθεστώς στον κόσμο έκανε ένα σημαντικό βήμα για να αποκτήσει το πιο επικίνδυνο όπλο στον κόσμο. Για πρώτη φορά, οι ηγέτιδες δυνάμεις του κόσμου συμφώνησαν στο πρόγραμμα για τον εμπλουτισμό ουρανίου του Ιράν, ενώ η άρση των κυρώσεων, που χρειάστηκε χρόνια για να εφαρμοστούν, έγινε με αντάλλαγμα ψευδεπίγραφες παραχωρήσεις (...)» υπογράμμισε ο ίδιος.
«Οι συνέπειες της συμφωνίας απειλούν πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και το Ισραήλ. Επαναλάβαμε ότι έχουμε πει και στο παρελθόν, ότι το Ισραήλ δεν δεσμεύεται από τη συμφωνία»τόνισε.
«Το Ισραήλ δεν δεσμεύεται από τη συμφωνία και διατηρεί το δικαίωμά του για αυτοάμυνα»δήλωσε με τη σειρά του ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν, και ο προβλημματισμός έγκειται στο ότι το Ισραήλ όταν μιλάει για δικαώμα αυτοάμυνας, κατά καν΄να εννοεί προληπτική επίθεση, όπως έχει δείξει η ιστορία..
«Βρισκόμαστε στο 1938 και το Ιράν είναι η Γερμανία», επανέλαβε πει πριν μερικές ημέρες ο Νετανάχου.
Η ΙΑF άρχισε να εκπαιδεύεται συνεχώς σε πολύ ρεαλιστικά σενάρια για κρούση σε μεγάλες αποστάσεις με πακέτα (COMAO) που περιλαμβάνουν μεγάλους αριθμούς μαχητικών και αεροσκαφών υποστήριξης.
Οι συγκεκριμένες ασκήσεις έχουν ως σκοπό να προσομοιώσουν ένα ενδεχόμενο κτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των ισραηλινών Αρχών. Στον αντίποδα, η ιρανική Αεροπορία (IRIAF), η οποία θα κληθεί να παίξει τον πρώτο ρόλο σε ένα τέτοιο σενάριο, προσπαθεί να προετοιμάσει το προσωπικό της και τα αεροσκάφη της για παν ενδεχόμενο.
Ένα πιθανό σενάριο
"Ώρα 2:30 π.μ.. Δεκάδες ισραηλινά μαχητικά περνούν τα σύνορα Ιράκ-Ιράν μέσα στο απολυτό σκοτάδι και σε υψόμετρο μόνο 150 ποδών.
Με τα υπερσύγχρονα ισραηλινά μαχητικά F-15I Ra’am φορτωμένα με μια βόμβα GBU-28 (σχεδιασμένη για προσβολή υπόγειων εγκαταστάσεων) στον κεντρικό πυλώνα τους και το σύστημα LANTIRN που του επιτρέπει να βλέπουν μέσα στο σκοτάδι, φορώντας επίσης και τις CFT (Conformal-Fuel-Tank, σύμμορφες δεξαμενές για αύξηση της εμβελείας του αεροσκάφους) και συνοδευμένα από F-15 C/D οπλισμένα με πύραυλους ΑΙΜ- 120C AMRAAM και Python 4 κατευθύνονται προς τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.
Λίγα μίλια πιο μπροστά από τους ισραηλινούς αετούς τα F-16I Sufa της ΙΑF, εξοπλισμένα και αυτά με με τις CFT, φέρουν στους πυλώνες ανάρτησης οπλισμού πυραύλους αντι-ραντάρ HARM, κατευθυνόμενες βόμβες JDAM, Spice 1000/2000 και LGB, όπως οι GBU- 24A/B κατευθύνονται στα σημαντικότερα ιρανικά αεροδρόμια, ενώ αμερικανικά KC-10 πετάνε πάνω από τον εναέριο χώρο του Ιράκ έτοιμα να ανεφοδιάσουν με καύσιμα τα ισραηλινά αεροσκάφη που θα το χρειαστούν για το ταξίδι του γυρισμού.
Οι οθόνες των ιρανικών ραντάρ γεμίζουν από εκατοντάδες στίγματα ψευδοτίτλων ή τυφλώνονται από τις ηλεκτρονικές παρεμβολές των ισραηλινών.
Τα ιρανικά αεροδρόμια παίρνουν φωτιά… δεκάδες F-14A, MIG-29, F-4E , F-5 και MIRAGE F1 απογειώνονται εντός 5 λεπτών για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό, ενώ οι πρώτες εκρήξεις στις εγκαταστάσεις του BUSHER από τους TOMAHAWK ενός υποβρυχίου DOLPHIN, προδίδουν την παρουσία του ισραηλινού Ναυτικού στον Κόλπο…
Κάπου εδώ σταματάει και η συνέχεια ενός φανταστικού σεναρίου με απρόβλεπτη συνέχεια και συνέπειες για τη Μέση Ανατολή αλλά και για όλο τον κόσμο..."
 defencenet.gr

Οι τούρκοι προελαύνουν ανενόχλητοι στην Κύπρο - Κατέλαβαν έκταση 24 τ.χλμ. στη νεκρή ζώνη


Οι τούρκοι προελαύνουν ανενόχλητοι στην Κύπρο - Κατέλαβαν έκταση 24 τ.χλμ. στη νεκρή ζώνη
Συνεχίζονται οι προκλήσεις εκ μέρους της Τουρκίας και του ψευδοκράτους, στο έντονο παιχνίδι που έχει κορυφωθεί τις τελευταίες μέρες εις βάρος της Κύπρου.
Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του τούρκου Πρωθυπουργού Τ. Ερντογάν, σε διάσκεψη στην Πολωνία, ότι δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Κύπρος οι τουρκικές δυνάμεις προωθήθηκαν και κατέλαβαν έκταση 24 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην Νεκρή Ζώνη. Η κυπριακή πλευρά έλαβε εντολή να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια. 
Ο κατοχικός στρατός προχώρησε στην πιο προκλητική κίνηση, όπως έγινε και προ λίγων μηνώνΤότε μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έδειξε να συγκινείται ενώ ουδέποτε μάθαμε νέα και την εξέλιξη τελικά του συμβάντος αφού θάφτηκε καλά μέσα στα συρτάρια των ιθυνόντων.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Οι Τούρκοι "Άλωσαν τη νεκρή ζώνη"» αναφέρει ότι οι Τούρκοι προέλασαν και κατέλαβαν περί τα 24 τετραγωνικά χιλιόμετρα Κυπριακής γης στη νεκρά Ζώνη και την παρέδωσαν σε Τουρκοκύπριους με την ανοχή αν όχι την συνενοχή των ανδρών της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ. 
Και όλο το περιστατικό συνέβηκε μετά από απόφαση των Ελληνόφωνων κυβερνώντων της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Τουρκοκυπριακών αντιπροσώπων για άρση των ναρκοπεδίων στη περιοχή! Με αυτούς κάνουν συνομιλίες οι πολιτικάντηδες μας και διά στόματος του «πεφωτισμένου» προέδρου μας, διατρανώνουν για τα περίφημα κοινά ανακοινωθέντα και άλλες φανφάρες. Με αυτούς προσπαθούν οι διαφόρων αποχρώσεων επαναπροσεγγιστές να μας πείσουν ότι  θα πρέπει να εξεύρουμε μια λύση για δήθεν επανένωση και ότι θα σεβαστούν τις συμφωνίες!
Φυσικά επ' ουδενί λόγω αυτή την φορά δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τους ιθύνοντες αφού με τόλμη και παρησσία έδρασαν αστραπιαία, όπως αρμόζει στους Εθνικόφρονες που διοικούν αυτόν τον τόπο και έτριξαν τα δόντια τους στο ψευδοκράτος. Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου ανέφερε για διάβημα και για επιστολή που θα στείλουν στα Ηνωμένα Έθνη τις επόμενες ημέρες.
Το γραφείο Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολιτικάντηδες που έμαθαν μια ζωή να έρπονται, να σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Οι καθωσπρεπισμοί δεν χωράνε όταν θίγονται τα Εθνικά συμφέροντα ενός κράτους, πόσο μάλλον στην προκειμένη περίπτωση που ο εχθρός κρατάει την μισή μας πατρίδα.
Απαιτούμε από τα κ(υ)νοβουλευτικά κόμματα, έστω και την υστάτη να επιδείξουν Εθνικό φρόνημα και να αντισταθούν στην τουρκική προκλητικότητα, με αποκλεισμό του ψευδοκράτους, και όχι όπως γινόταν έως σήμερα με συνεχή προαγωγή του και προβολή του ως ισότιμου κράτους, στα ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια. Το πιο σημαντικό πρέπει να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ οι συνομιλίες με τις κατοχικές δυνάμεις και καταγγελία της τουρκίας για πρόβλημα εισβολής και παράνομης κατοχής, αλλά και των μετέπειτα ενεργειών της.
Η τουρκική προκλητικότητα έφτασε στο απόγειο της, είναι καιρός να αφήσουμε τα λόγια και να απαντήσουμε με πράξεις.
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)











ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ. Χρήστος Γούδης.



Κι έπεσε η βροχή, κι ήλθαν οι ποταμοί,
και φύσηξαν οι άνεμοι, και κλόνισαν το σπίτι.
Και το σπίτι έπεσε, κι η πτώση ήταν μεγάλη…

Η αδυναμία του πολιτικού κατεστημένου να κατανοήσει την ανάγκη σχηματοποιημένης έκφρασης της αγανάκτησης, της οργής, της απογοήτευσης, και της αποδοκιμασίας του ελληνικού λαού για τα όσα υφίσταται αυτός και η πατρίδα του, σε υλικό, ψυχικό, πνευματικό και εθνικό επίπεδο, από την ακαταλληλότητα και απληστία των πολιτικών ταγών, την αναλγησία των οικονομικών ολιγαρχών, και την δουλικότητα των μιντιακών υπηρετών τους, των πάντα πρόθυμων να υπερκαλύψουν την πραγματικότητα με επικοινωνιακές πομφόλυγες που καθώς διαρρήγνυνται μας ψεκάζουν μαζί με τον σίελο και τα εμέσματά τους, το οδήγησε πρόσφατα να προβεί σε διώξεις, και απειλές νέων διώξεων, κατά των αντισυστημικών πολιτικών του αντιπάλων, τους οποίους βαπτίζει, λόγω της εμφανούς καχεξίας του να αντιπαρατεθεί πολιτικά μαζί τους, ως εγκληματικές οργανώσεις.

Η απουσία καθρέφτη στα πολυτελή γραφεία του πολιτικού μας κατεστημένου ενισχύει το θράσος του, γενεσιουργός αιτία του οποίου, κατά τον Αριστοτέλη, είναι ή η άγνοια ή η βλακεία, χωρίς να αποκλείεται ένας συνδυαστικός πολλαπλασιαστής των δύο. 

Είτε όμως το αντιλαμβάνεται είτε όχι, είτε του αρέσει είτε δεν του αρέσει, είναι κοινή λαϊκή πεποίθηση ότι όλοι όσοι υψώνουν την φωνή τους ενάντια στα κακώς κείμενα ή προβαίνουν σε συμβολικές δράσεις απόρριψης της κοινωνικής αδικίας, της κρατικής διαφθοράς και ολιγωρίας, της υπονόμευσης της εθνικής κυριαρχίας, της μεθοδευόμενης εθνοφυλετικής μετάλλαξης, και της βαθύτερης υφέρπουσας και διάχυτης θεσμικής ανομίας, δρώντες έστω και καθ’ υπέρβασιν μιας πλασματικής και πολλές φορές υποκριτικής αστικής ευπρέπειας, δεν παύουν να διακρίνονται για την αυθεντικότητα της διαμαρτυρίας τους και την αποφασιστικότητά τους για κάθαρση ενός σαθρού κοινωνικού συστήματος, που εν τοις πράγμασι λοιδωρεί, προσβάλλει, καθυβρίζει, καταπιέζει, φτωχοποιεί, χλευάζει, και περιθωριοποιεί τον λαό και το έθνος των Ελλήνων.

Η φίμωση της λαϊκής έκφρασης και η καταστολή της εθνικής αφύπνισης, με ηθικά διάτρητες νομιμοφανείς διαδικασίες, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε επικίνδυνη συσσώρευση αρνητικής λαϊκής ενέργειας που ανά πάσα στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε ομόθυμη και αυθόρμητη Λαϊκή Θέληση για μια μείζονα κοινωνική ανατροπή, με άγνωστες και απρόβλεπτες συνέπειες. Η χύτρα ταχύτητος είναι έτοιμη να εκραγεί. Ο σεισμός των διώξεων είναι απλά προσεισμός.

Ο κύριος σεισμός έπεται.

Οι αναδυόμενοι καπνοί προειδοποιούν για την επερχόμενη έκρηξη του ηφαιστείου και την επικείμενη καταστροφή της έκλυτης Πομπηΐας. Το «ες έδαφος φέρειν την Καρχηδόνα» καθίσταται μέρα με τη μέρα ολοένα και επιτακτικότερη λαϊκή επιταγή. Μετανοείτε, όσο είναι ακόμη καιρός. Ο καιρός γαρ της κρίσεως εγγύς!

Αυτά διδάσκει η Επιστήμη. Σαφής εν τη ασαφεία της και σοφή εν τη σοφία της. Αν το πολιτικό κατεστημένο δεν επιθυμεί να την ακούσει και προσβλέπει στην εγκαθίδρυση και διατήρηση ενός «Κολοβού Κοινοβουλίου», με ότι αυτό συνεπάγεται, τόσο το χειρότερο για το πολιτικό κατεστημένο.

Η πτώση θα είναι μεγάλη…

Χρήστος Γούδης.








ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014: EΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ "ΤΣΟΥΝΑΜΙ" FT: "Οι εθνικιστές της Ε.Ε παίρνουν ρεβάνς από την γραφειοκρατία των Βρυξελλών"



Οι πολίτες βαρέθηκαν να ορίζουν τις τύχες τους ξένα κέντρα εξουσίας που δεν τα έχουν ψηφίσει, και δεν υπολογίζουν την ευμάρεια της χώρας τους και την δική τους, και για αυτό στράφηκαν, στα κόμματα του πατρτιωτικού χώρου σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Οι πολίτες οδηγούμενοι από τις νεοταξίτικες πολικές στην πλήρη εξαθλίωση, συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει συντονισμένος σχεδιασμός από εξουσιαστές, που δεν τους βλέπουν, δεν τους ακούν, και δεν τους ψηφίζουν.

Η ύφεση, η οικονομική κρίση η τεράστια ανεργία και η ηγεμονία της Γερμανίας στο ευρωπαϊκό πολιτικό σκηνικό έχουν δημιουργήσει συνθήκες ρήξης ανάμεσα στις χώρες της ηπείρου και φυσικά στην αμφισβήτηση της ίδιας της ύπαρξης της ΕΕ.

Απλούστατα άρχισε να χτυπάει το ένστικτο της επιβίωσης στους πρωην αποχαυνωμένους πολίτες καταναλωτες. Όλοι δέχτηκαν την δημιουργία αυτού του μορφώματος που λέγεται ΕΕ, με τον όρο ότι θα τρώνε με "χρυσά κουτάλια" και αυτή τη στιγμή, ζορίζονται να βρουν και το φαγητό.

Μέσα σε αυτό το κλίμα παρατηρείται μια δυναμική επιστροφή των εθνικιστικών κομμάτων από τις Βρετανία, Γαλλία και Ολλανδία έως την Ελλάδα με παράδειγμα το Λαϊκό Σύνδεσμο

Οι φωνές κατά της Ενωμένης Ευρώπης πληθαίνουν και η αδυναμία των ηγετών να βρουν λύσεις και βάση διαπραγμάτευσης εκτοξεύουν τα ποσοστά των πατριωτικών κομμάτων πανευρωπαϊκά.

Το καλοκαίρι του 2014 αναμένεται ολική ρήξη καθώς περισσότερα από 400 εκατομμύρια Ευρωπαίοι θα προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο Ευρωκοινοβούλιο με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να δίνουν ακόμη και «πρωτιά» στα πατριωτικά κόμματα και τους ευρωσκεπτικιστές.

Πρόσφατη δημοσκόπηση των Financial Times, όπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής», ανεβάζει το ποσοστό των Ευρωσκεπτικιστών στο 43% έναντι 40% των Ευρωπαϊστών και 17% αναποφάσιστων.

Αυτό θα μπορούσε να δώσει ακόμα και πλειοψηφία στον πατριωτικό χώρο πανευρωπαικα.

Οι πολίτες χωρών όπως οι Φινλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Βρετανία, ακόμη και Βρετανία έχουν χειρότερη γνώμη για την ΕΕ σε σχέση με το 2007.

Εμπειροι αναλυτές εκτιμούν ότι τα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα θα συγκεντρώσουν ποσοστά της τάξης του 20 – 30% κάτι που αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις και εκτός Ευρωκοινοβουλίου. 

Είναι δεδομένο ότι οι κυβερνήσεις των χωρών θα αναγκαστούν να μετακινηθούν προς τα δεξιά όταν θα έχουν τόσο σθεναρή αντίσταση στην καρδιά της Ευρώπης.

Δεξια όμως σημαίνει λιγότερη ΕΕ, και πιο εθνικές πολιτικές

Πέρα από την Μαρίν Λεπέν, τον Γκέερντ Βίλτερς και τον Νάιτζελ Φάρατζ που έχουν εκτοξεύσει τα ποσοστά τους σε Γαλλία, Ολλανδία και Βρετανία αντίστοιχα, στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης τα πατριωτικά κόμματα αναμένεται να σημειώσουν ποσοστά ιδιαίτερα υψηλά και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό μπλοκ μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αναλυτικά:

Βρετανία: Νάιτζελ Φάρατζ (Κόμμα Ανεξαρτησίας) – Τα πρακτορεία στοιχημάτων τον θεωρούν φαβορί για τη νίκη με ποσοστό περίπου στο 20%

Γαλλία: Μαρίν Λεπέν (Εθνικό Μέτωπο) – Είναι η πιο δημοφιλής πολιτικός στη χώρα της με ποσοστό 42%, ενώ στις ευρωεκλογές αναμένεται να καταλάβει την πρώτη θέση με ποσοστό περίπου στο 24%

Σλοβακία: Αντρέι Ντάνκο (Σλοβάκικο Εθνικό Κόμμα) – Προβλέπεται να ξεπεράσει το 5,6% που είχε συγκεντρώσει στις προηγούμενες εκλογές

Βέλγιο: Γκέρολφ Ανεμαςν (Φλαμανδικό Συμφέρον) – Υπολογίζεται ότι θα καταλάβει ποσοστό 8%

Φινλανδία: Τίμο Σόινι (Αληθινοί Φινλανδοί) – Αναμένεται να υπερδιπλασιάσουν τα ποσοστά τους και να συγκεντρώσουν 17%

Σουηδία: Τζίμι Οκεσον (Σουηδοί Δημοκράτες) – Του δίνουν ποσοστό 9%

Δανία: Κρίστιαν Νταλ (Δανικό Λαϊκό Κόμμα) – Αναμένεται να πάρει έως και 12%

Ουγγαρία: Γκάμπορ Βόνα (JOBBIK) – Του δίνουν ποσοστό 16%

Γερμανία: Μπέρντ Λούκε (Εναλλακτική για τη Γερμανία) – Αναμένεται να εξασφαλίσει εύκολα την παρθενική του είσοδο στο Ευρωκοινοβούλιο

Ολλανδία: Γκέρτν Βίλντερς (Κόμμα για την Ελευθερία) – Είναι πρώτο στις δημοσκοπήσεις με ποσοστό 21%

Αυστρία: Χάιντς Κρίστιαν Στράχε (Κόμμα της Ελευθερίας) – Πήρε ποσοστό 20% στις τελευταίες αυστριακές εκλογές και αναμένεται να «σαρώσει» και στις ευρωεκλογές

Ιταλία: Ρομπέρτο Μαρόνι (Λέγκα του Βορρά) – Αναμένεται να αυξήσει κατά πολύ το ποσοστό 10,2% που είχε λάβει στις τελευταίες ευρωεκλογές.

Εάν προσθέσουμε και το υψηλό ποσοστό που θα λάβει ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην Ελλάδα, μιλάμε για πλήρη επαναφορά του εθνικιστικού χώρου

 
 defencenet.gr









ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Δ.ΒΑΝΔΗ Ν.Σφακιανάκης: "Έχουν θράσος και μιλάνε και αυτοί από το καθεστώς ΠΑΣΟΚ"




Απάντηση στις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδής και των επικριτών του έδωσε το βράδι του Σαββάτου ο Νότης Σφακιανάκης οι οποίοι σχεδόν όλοι προέρχονται από το καθεστώς ΠΑΣΟΚ, συνοψίζοντας στο "θράσος που έχουν, να μιλάνε και αυτοί από το καθεστώς ΠΑΣΟΚ".
 
Η Δέσποινα Βανδή και ο άντρας της Ντέμης Νικολαϊδης είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ, όπως ήταν και η συντριπτική πλειοψηφία της εγχώριας showbiz. Σε αυτό το σύστημα όποιος είχε διαφορετική άποψη από την πασοκική, απλώς "τελείωνε". Ελάχιστοι είχαν και έχουν το θάρρος να συγκρουστούν με το πασοκικό καθεστώς.
 
 
Ο Ν.Σφακιανάκης έχει το θάρρος της γνώμης του,και λέει ανοιχτά αυτό που πιστέυει ακόμα και αν όλοι είναι εναντιον του. 
 
Στην απάντησή του χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις: «Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Έλληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να ... απ' όπου και αν προέρχονται».
 
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νότης Σφακιανάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν είναι οι δηλώσεις του αυτές στις οποίες θα έπρεπε να εστιάσει ο κόσμος, αλλά αυτά που συμβαίνουν:
 
«Τα συμβάντα είναι συνταραχτικά. Η δικτακτορία που αυτή τη στιγμή ζούμε, που φυλακίζει ανθρώπους όπως και αν λέγονται, από όπου και αν προέρχονται, είναι υπαρκτή. Αύριο θα σου χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, τη δική μου… κατάλαβες;», τόνισε και συμπλήρωσε, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του που συνεχίζονται αμείωτες, ιδίως στα social media:
 
“Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. Εγώ είμαι τακτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου…».
 
Πόσο δίκιο έχει, αφού με το ρατσιστικό για τους Έλληνες - "αντιρατσιστικό"- ν/σ, θα μας επιβάλουν φίμωση και ποινικοποιηση στα λόγια και στις σκέψεις.Άλλωστε παντού έχει ξεκινήσει επιλεκτικό κυνηγητό σε όσους έχουν απόψεις που δεν αρέσουν στο νεοταξίτικο σύστημα που κυβερνά τις κοινωνίες της Δύσης. 
 
Ερωτηθείς για την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από το σχήμα πριν καν αρχίσουν οι εμφανίσεις, είπε ότι και ο ίδιος ήταν μετανάστης και όχι παιδί μεταναστών.
 
«Ήμουν ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου. Είναι λάθος η επιλογή της, είναι άκαιρη και άκυρη. Σέβομαι την άποψη και τη θέση του κάθε ανθρώπου, όπως επιθυμώ και απαιτώ να σέβονται και τη δική μου».
 
Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε και για τα σχόλια που έκανε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα λέγοντας: «Από πού και ως πού σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της; Τι να μας πει τώρα;».
 
Η κ. Ακρίτα, αναφερόμενη στις δηλώσεις του τραγουδιστή, του επιτέθηκε μέσα από γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Σαν πληγωμένο φασιστόπουλο στο χώμα, ψάχνω τη δύναμη να κρατηθώ ακόμα. Δικό σας.».
 
Το εντυπωσιακό με αυτά τα άτομα είναι ότι μιλούν στηριζόμενα στην άγνοια του κόσμου, αλλά και στην αδύνατη μνήμη του.
 
Η Δέσποινα Βανδή είχε ανακοιμώσει ως γνωστόν με βαρύγδουπες δηλώσεις την λήξη της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη. Άνθρωπο που η ίδια παραδέχεται ότι τον ήξερε 16 χρόνια, άρα γνώριζε εκ των προτέρων τις απόψεις του και τα πιστεύω του. Σίγουρα ήξερε ότι σιχαίνεται...τον πασοκικό χώρο.
 
Συνεπώς εκ των υστέρων να αποχωρεί από το σχήμα, δεν έχει να κάνει επειδή έπεσε από τα "σύννεφα", αλλά γιατί έπρεπε να πιστοποιηθεί η αφοσίωση στο καταρρέον καθεστώς του ΠΑΣΟΚ.
 
Μπήκε στο τζιπ των 100.000 ευρώ που χρησιμοποιεί τον χειμώνα (το καλοκαίρι έχει την "Πόρσε") και κατευθύνθηκε στο σπίτι της των 5.000.000 ευρώ...χωρίς να αλλάξει επί του πρακτέου την "γκρίζα" πραγματικότητα των Ελλήνων πολιτών που οφείλεται στις πολιτικές και στα "εγκλήματα" του κόμματός της.
 
Αυτά για να μην "παραμυθιάζεται" ο απλός πολίτης του προοδευτικού χώρου, πιστέυοντας ότι έχει ιδεολογική ταύτιση με την συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Γιατί οι δικές του ιδεολογίες δεν του απέφεραν κανένα κερδος.
 

defencenet.gr



Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ 
ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ!... 
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΚΡΙΤΑ 
ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ...
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ;



Μωρή παλιοκουφάλα δήθεν …..προοδευτικιά που είσαι τριάντα χρόνια κρατικοδίαιτη. και εγώ ο ….συντηρητικός θέλω τα… τρία μου, που μου αφαιρέσατε εσύ και όλο το πρασινορουφιάνικο σινάφι ροκανίζοντας το κρατικό χρήμα νομότυπα όλα αυτά τα χρόνια και τώρα μου επιβάλετε δια ροπάλου να πληρώσω τα κλεμμένα σας. 

Τον τόπο σου να πας να τον ζητήσεις στους φίλους σου τους μουσουλμανοπακιστανούς που τους στηρίζεις για ..ανθρωπιστικούς λόγους, απεριόριστα. 

ixnos


ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΛΕΑ - ΒΑΝΔΗ 

ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΖΕΤΑΙ 

ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΘΟΝΕΣ...!!!

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΔΗΛΑΔΗ...


ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ 

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ»;



Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Μια συνήθης και πολύ αποτελεσματική μέθοδος σπίλωσης, συκοφάντησης και απαξίωσης ενός ιδεολογικού, πολιτικού και συνειδησιακού αντίπαλου, είναι η ταύτιση του κοινωνικού του προσώπου, του ήθους και της διαλεκτικής του, με έννοιες που μέσω των θεαματικών μέσων και της πληροφοριακής προβοκάτσιας, έχουν δαιμονοποιηθεί και περιθωριοποιηθεί, προβαλλόμενες μέσω χαλκευμένων παραμέτρων και μιας αντεστραμμένης πραγματικότητας.

Έτσι λοιπόν η πίστη και η λατρεία σε έννοιες και ιδέες, ο ασπασμός αρχών και ιδανικών και τέλος οι πρακτικές και οι εκδηλώσεις που διέπονται από ήθος και δικαιοσύνη, ηθελημένα διαστρεβλώνονται και παρερμηνεύονται καταλήγοντας μέσω μιας πρισματικής διαδικασίας παραμόρφωσης, σε γενικευμένο αρνητισμό. 

Επίσης απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, κυρίως από πρόσωπα που σχετίζονται με το πνεύμα και την διανόηση, του τύπου αναχρονισμός, οπισθοδρόμηση, συντηρούν και ενισχύουν το όλο σκηνικό του γενικευμένου εξοστρακισμού λόγων, πράξεων και προσωπικοτήτων.

Είναι πλέον αναγκαιότητα της σύγχρονης ψευδούς δημοκρατίας,, προκειμένου να στηρίξει καλλίτερα και πλέον εμπεριστατωμένα τον πόλεμο εναντίον των ουσιαστικών και όχι των πλασματικών εχθρών της, που μέσω της αληθινής επαναστατικής (όχι δια των όπλων, αλλά δια της διαλεκτικής) διαδικασίας κλυδωνίζουν και αποκαλύπτουν την εξουσιαστική της αθλιότητα θέτοντας σε οξύ κίνδυνο τα συμφέροντα και τα ωφελήματα του βδελυρού και σαθρού καθεστώτος, η κοινωνική απομόνωση και ο παραγκωνισμός, η απαξιωτική κατηγοριοποίηση τους βάσει ταυτοτήτων, εκ των προτέρων προβεβλημένων και ταυτισμένων με αντικοινωνική και εγκληματική συμπεριφορά.

Μια κοσμοθεωρία, ένα σύστημα διαχρονικών αξιών, πίστης και ιδανικών, μπορεί να περιβληθεί και να ταυτιστεί με ένα χαρακτηρισμό, ή ταυτότητα που αυτομάτως να επιφέρει την συνολική του αμφισβήτηση και απόρριψη.

Και ας συνεχίσουμε σε συγκεκριμένη βάση.

ethnikismos.net















ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΟΙ… ΜΑΚΕΤΕΣ – «ΜΑΚΕΤΟΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!


ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;;;
rethink-athens-660_0


Αν δεν το έχετε καταλάβει βρισκόμαστε μόλις έξι μήνες πριν από τις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές. Ως εκ τούτου και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δημοτικοί/περιφερειακοί «άρχοντες» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ –που κατέχουν την συντριπτική πλειοψηφία των δήμων/περιφερειών- δεν έχουν να παρουσιάσουν κανένα έργο της προκοπής, βγήκαν από τα συρτάρια οι… μακέτες.

Κι όπως καταλαβαίνετε, το βάρος θα πέσει στην Αθήνα, λόγω Η. Κασιδιάρη. Ελλείψει, λοιπόν, ικανού αντιπάλου του Ηλία, βρέθηκε προσωρινά ο… Μακέτος!

Το μεγαλύτερο… σουξέ έχει μια μακέτα της μελλοντικής οδού Πανεπιστημίου, με ειδυλλιακές εικόνες, η οποία μέχρι τώρα έχει παρουσιαστεί άλλες 2-3 φορές. Αυτή τη φορά έχει τον βαρύγδουπο τίτλο: «H εικόνα είναι από τη νέα μορφή που θα έχει η Πανεπιστημίου».

Διαβάστε τι παραμύθια γράφουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, υπό τον τίτλο: «Έρχονται μεγάλες αναπλάσεις στην Αττική – Αυτό θα είναι το νέο πρόσωπο Αθήνας, Πειραιά, Νοτίων Προαστίων»:

Μετά από απίστευτες καθυστερήσεις, παλινωδίες, μπλόκα και αλλαγές, επιτέλους το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Αθήνα είναι έτοιμο και την Τετάρτη πάει στη Βουλή. Αν και χρειάστηκε να περάσουν 28 ολόκληρα χρόνια από το προηγούμενο ρυθμιστικό σχέδιο για την Αθήνα, τώρα ένα σύνολο μεγάλων αναπλάσεων μπαίνουν στις ράγες για την τελική διαδρομή.

Το κείμενο για το νέο ρυθμιστικό που ξεμπλοκάρει μετά την πρώτη του παρουσίαση τον Ιούλιο του 2011, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Σύνδεση της Περιφερειακής Υμηττού μέσω αστικής σήραγγας με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης παρακάμπτοντας τον Καρέα και την Ηλιούπολη.

  • Κατασκευή υποθαλάσσιας μονής σήραγγας που θα συνδέει τη Σαλαμίνα με το Πέραμα.

  • Σύνδεση των Νοτίων Προαστίων με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

  • Δημιουργία πάρκου αναψυχής 2.000 στρεμμάτων στο Ελληνικό σε συνδυασμό με δραστηριότητας αναψυχής.
  • Επανασχεδιασμός του συγκοινωνιακού δικτύου με βάση τις νέες χρήσεις γης που θα προκύψουν.
  • Επανάχρηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων, δυνατότητα απόσυρσης κτιρίων, αύξηση αστυνόμευσης στο κέντρο της Αθήνας.
  • Ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας από την οδό Πανεπιστημίου ως την Πατησίων με άξονα την Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του Rethink Athens τις μελέτες του οποίου χρηματοδότησε το Ίδρυμα Ωνάση.
  • Δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων (και πέραν της παρέμβασης Rethink Athens)
  • Aξιοποίηση της δημοτικής αγοράς Κυψέλης.
  • Ανάπλαση των Προσφυγικών Πολυκατοικιών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Μη φάτε, έχουμε… γλαρόσουπα. Όποιος πιστέψει ότι θα γίνουν όλα αυτά –ή μερικά απ’ αυτά- θα είναι μεγάλο… κορόιδο!

ΠΗΓΗ: www.axortagos.gr/