ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013


Αυτή η <<δημοκρατία>> λεηλάτησε 
και αφάνισε το ΕΘΝΟΣ & τον λαό του.

Ζούμε τον εφιάλτη του σύγχρονου πλανητικού χρηματιστηριακού ΦΑΣΙΣΜΟΥ, τον πιο δόλιο και ύπουλο ΦΑΣΙΣΜΟ της Ιστορίας και ο πολιτικός κόσμος γιορτάζει την δημοκρατική αφασία του .

Φάρσα δολιότητας σύνθετης πολιτικής παραπλάνησης. 

Στο όνομα της δικτατορία των συνταγματαρχών και κερδοσκοπώντας πολιτικά πάνω σ’ αυτή τη δικτατορία, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που ζούμε: Του φασισμού και των μηχανισμών του. 

ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τούτο το ουσιαστικό: Ότι η Ελλάδα βρίσκεται ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, έχει μετατραπεί σε αποικία των μαφιόζων του χρήματος, σε αποικία του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ (του πιο δόλιου και κτηνώδους της ιστορίας). 

ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ότι βρισκόμαστε κάτω από τη δικτατορική μπότα των δημίων του κόσμου και των χρηματιστηριακών μαφιών…

Αυτή η <<δημοκρατία>> λεηλάτησε και αφάνισε τα εισοδήματα των Ελλήνων και με το Μεσοπρόθεσμο ρίχνει τον ελληνικό λαό στα τάρταρα της ολοκληρωτικής καταστροφής και εξαθλίωσης, στα νύχια των άπληστων αρπακτικών…πουλώντας την Ελλάδα ολοκληρωτικά στις μαφίες του χρήματος και στα διεθνή τους όργανα.

Αυτή,  η «δημοκρατική νομιμότητα»  παραβίασε και κονιορτοποίησε, την «εθνική» συνταγματική νομιμότητα, αποσάθρωσε απλώς κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας και «εθνικών θεσμών», αλλά κατέλυσε δικτατορικά, με διακοσμητικό ντεκόρ τη «νομιμότητα» του Κοινοβουλίου, την ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ υπόσταση της Ελλάδας, παραδίδοντάς την, με συνοπτικές διαδικασίες, στα κερδοσκοπικά αρπακτικά της διεθνούς μαφίας του χρήματος!!!

Μήτρες αποτρόπαιης προπαγάνδας και χυδαιότητας που παραπλανούν, παραπληροφορούν και «λανσάρουν» τη φιλοσοφία της φίμωσης των μη αρεστών φωνών… 

Πράγματι η παραφροσύνη και η υποκρισία των δωσίλογων δεν έχει όρια και αναστολές:

Εδώ όλα τα σαρκοφάγα και αιμοβόρα θηρία του πλανητικού φασισμού κατασπαράζουν τις σάρκες της ελληνικής κοινωνίας και ρουφούν και τις τελευταίες σταγόνες αίματος του ελληνικού λαού, μέσω ενός κατοχικού καθεστώτος πραξικοπημάτων, στρατιωτικών νόμων και ωμής βίας και αυτοί μιλούν  για ......................
...« δημοκρατία »…

Και θα πρέπει να γνωρίζουμε,  ότι οι αστικοί δημοκρατικοί θεσμοί, σε ολόκληρο τον κόσμο, εδώ και πολλές δεκαετίες έχουν εξαντλήσει το ρόλο τους και η δημοκρατία ακολουθεί αλματώδη καθοδική γραμμή, ακριβώς γιατί γίνεται όχι απλώς περιττή, αλλά και εμπόδιο στην εξέλιξη της παγκόσμιας  πολιτικής. 

«Φασισμός δεν είναι μόνο 
η λογική να σκοτώνεις.

Είναι ΚΥΡΙΩΣ να σκοτώνεις τη λογική». 

Μια άλλη δολοφονία της λογικής και της πολιτικής είναι ότι με αυτές τις θεατρικές παραστάσεις περί δημοκρατίας, κοινοβουλευτισμού και κάθε είδους ανάλατες καθεστωτικές σάλτσες του,  εμφανίζουν σαν «Δημοκρατία» το μεταπολιτευτικό καθεστώς: Τις κοινοβουλευτικές αλυσίδες της Δημοκρατίας, την ΑΠΑΤΗ της νεκρής αστικής δημοκρατίας. 

Η «αποκατάσταση της δημοκρατίας» από το δικτατορικό καθεστώς της χούντας ήταν η ίδια η «δημοκρατία» της χούντας με άλλες φόρμες και αλυσίδες: Αυτές που συρρίκνωναν και δολοφονούσαν τη Δημοκρατία με το όπιο της εκλογικής χειραγώγησης του ελληνικού λαού, αυτές που ανέπτυσσαν και γιγάντωναν την ΑΣΥΔΟΣΙΑ και «απληστία» της «δημοκρατίας» των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων). 

Αυτές (οι φόρμες) που ΣΗΜΕΡΑ αποτελούν το άλλοθι και το διακοσμητικό σκηνικό της κατοχής μας, του σύγχρονου φασισμού που ζούμε: Της Νέας Τάξης. 

Έτσι 40 χρόνια τώρα αναπαράγονται καθημερινά τα ίδια ψεύδη με τα ίδια, σχεδόν, λόγια. 

Προεδρικές δηλώσεις  όσο και  κλισέ  κομματικών ανακοινώσεων ένα στόχο έχουν:

Να επικαλύψουν και να αποκρύψουν το μακάβριο και ύπουλο «δημοκρατικό» κατοχικό καθεστώς που ζούμε, και το δικό τους δωσίλογο ρόλο. Το ρόλο των οργάνων και των υπαλλήλων (ανδρεικέλων) αυτού του πλανητικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ... 

Θέλησαν να μας εξοντώσουν, 
αλλά δεν τα κατάφεραν. 
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό 
είναι το κυριότερο.













Δ.ΡΟΙΔΟΔΗΜΟΣ

ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ:«Εκβιάζει η τρόικα την κυβέρνηση, η κυβέρνηση εκβιάζει τους βουλευτές και όλοι μαζί εκβιάζουν το λαό. Δεν είναι αυτό πολιτική, αναιρεθείσα πολιτική είναι, τονίζει μεταξύ άλλων.

Συνέντευξη για όλους και για όλα του πρώην προέδρου της Βουλής


«Συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων με σκοπό τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης», προτείνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», θεωρώντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο το παιχνίδι του εκβιασμού ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τρόικα, με θύμα τον ελληνικό λαό.

«Εκβιάζει η τρόικα την κυβέρνηση, η κυβέρνηση εκβιάζει τους βουλευτές και όλοι μαζί εκβιάζουν το λαό. Δεν είναι αυτό πολιτική, αναιρεθείσα πολιτική είναι, τονίζει μεταξύ άλλων.

Εφημερίδα «Παραπολιτικά»

Νότης Σφακιανάκης : «Η πλατεία».- Ο Ιερός σκοπός του εθνικιστή.



«Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου» έλεγε ο σπουδαίος φιλόσοφος Έζρα Πάουντ. 

Πραγματικός ιδεολόγος θα μπορούσε να θεωρηθεί κάποιος,ο οποίος υπερασπίζεται τις ιδέες του μέχρι και την τελευταία στιγμή, που προσαρμόζει ολόκληρο τον τρόπο ζωής του με βάση την ιδεολογία του. Μια ιδεολογία χωρίς έργα και δράση δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και συνεπώς καμία ουσία.

Εαν κάποιος στις μέρες μας ακολουθήσει το δρόμο του εθνικισμού, σίγουρα θα πρέπει να αγωνίζεται για τα πιστεύω του, περιμένοντας οποιοδήποτε τίμημα, καθώς σήμερα η έννοια εθνικισμός θεωρείται μέχρι και εγκληματική. 

Ωστόσο εμείς τολμάμε να αγαπάμε το έθνος μας. Έχουμε το θράσος να αγωνιζόμαστε για τη φυλή μας και δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε κανένα να μας αποκόψει από τις ιδέες μας. 

Ο δύσκολος ιδεαλιστικός δρόμος του εθνικιστή απαιτεί πολλές θυσίες και πρώτα απ' όλα στον ίδιο μας τον εαυτό. Ο ωφελιμισμός δεν αρμόζει σ' εμάς. Επομένως για χάρη του κοινού συμφέροντος απομακρύνουμε το ατομικό. Ο τρόπος μας επιβάλλεται να διαπνέεται από ηρωικό πνεύμα με αγώνα για τις ιδέες μας και τα ιδανικά μας.

Ο σύγχρονος τρόπος χειραγώγησης της μάζας βασίζεται στο πρότυπο του καταναλωτικού ανθρώπου. Όσο προσφέρουν στον άνθρωπο υλικά αγαθά και έχει μια άνετη και ήσυχη ζωή, δεν τον ενδιαφέρει τι συμβαίνει γύρω του. Όσο λοιπόν του προσφέρουν μια «αξιέπαινη» θεσούλα έχουν εξασφαλίσει αυτομάτως και τη σιωπή του.

Οι εθνικιστές όμως δεν εξαγοραζόμαστε, ούτε αποχαυνωνόματε από τον ευδαιμονισμό. Το μοντέλο του καιροσκόπου και του συμφεροντολόγου δε συνάδει με τις ιδέες μας. Ιδέες σημαίνει Πίστη και Πίστη σημαίνει Αγωνίζομαι. Τώρα μάλιστα που η πατρίδα μας δοκιμάζεται δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε πίσω. Αντιθέτως, με πίστη όσο ποτέ συνεχίζουμε περήφανα να υψώνουμε τις σημαίες.

Όσο περισσότερο μας πολεμάνε, αποδεικνύεται περίτρανα ότι πάμε καλά. Ο σκοπός μας είναι ιερός. Δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική νίκη.














Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, απηύθυνε ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ομιλία του προς οπαδούς του κόμματος, κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα απαγγέλλοντας... το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη, «Η πλατεία».



Δείτε κι ακούστε το τραγούδι κάλεσμα...



Tου Σάββα Καλεντερίδη : Κατατέθηκε το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο... Kαμιά αναφορά στη Γενοκτονία των Ελλήνων !



Κατατέθηκε το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο | Καμία ονομαστική αναφορά στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας!


Tου Σάββα Καλεντερίδη

Κατατέθηκε στη Βουλή το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο, αντί να καταπολεμήσει αυτό που υποτίθεται ότι επιδιώκει, μάλλον θα επιφέρει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, εκτός κι αν κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός Ελλάδας επιδιώκουν κάτι τέτοιο.


Δεν κρίνουμε το νομοσχέδιο σε σχέση με τους περιορισμούς που μπορεί να επιβάλει στη δημόσια έκφραση και την επιστημονική ιστορική έρευνα. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα και δεν θα ασχοληθούμε μ’ αυτό στο παρόν άρθρο μας.

Θα μείνουμε στην ποινικοποίηση του εγκωμιασμού, της επιδοκιμασίας και της κακόβουλης άρνησης της σημασίας των εγκλημάτων γενοκτονίας ή κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, καθώς και του Ολοκαυτώματος και του ναζισμού, όπως αναφέρονται στο άρθρο 2 του νομοσχεδίου.

Το πρώτο ολίσθημα, για να μην χρησιμοποιήσουμε κάποια πιο σκληρή λέξη, γίνεται με το διαχωρισμό της γενοκτονίας που έγινε εναντίον των Εβραίων από τους Ναζί, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έναντι των άλλων γενοκτονιών που υπέστησαν έθνη και λαοί της περιοχής.


Στην δε αιτιολογική έκθεση, όσον αφορά στο συγκεκριμένο άρθρο, αναφέρει τα εξής: 

Στο άρθρο 3 προβλέπεται ειδικότερα η ποινικοποίηση των ξενόφοβων και ρατσιστικών συμπεριφορών που εκδηλώνονται με αφορμή τον εγκωμιασμό ή την κακόβουλη άρνηση ή την εκμηδένιση της σημασίας των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, το οποίο έχει κυρωθεί με το Ν. 3003/2002, ή στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945, εφ’ όσον θεωρούνται πρόσφορες να οδηγήσουν στη θυματοποίηση ομάδων ή προσώπωνσύμφωνα με τις προϋποθέσεις του άρθρου 3. 

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ονομαστικά το Ολοκαύτωμα, ενώ δεν αναφέρονται ονομαστικά οι γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, καθώς και των Αρμενίων, οι οποίες έχουν αναγνωριστεί με νόμο παρακαλώ του ίδιου κοινοβουλίου που θα ψηφίσει και το εν λόγω νομοσχέδιο!

Η ποινική απαξία των συγκεκριμένων συμπεριφορών συνίσταται στην κακόβουλη άρνηση ή εκμηδένιση ιστορικών γεγονότων, χωρίς, σε καμία περίπτωση, να επιδιώκεται η απαγόρευση ή ιδεολογική χειραγώγηση της επιστημονικής έρευνας. 

Γι’ αυτό άλλωστε οι πράξεις αυτές τιμωρούνται μόνον εφ’ όσον έχουν αναγνωριστεί ως εγκλήματα με αμετάκλητη απόφαση είτε ελληνικού είτε διεθνούς δικαστηρίου (η υπογράμμιση δική μας).

Δηλαδή, επί της ουσίας, αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος, όποιος στην Ελλάδα εγκωμιάζει ή αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και τη γενοκτονία των Τούτσι από τους Χούτου, που αναγνωρίστηκαν από διεθνές δικαστήριο, θα τιμωρείται από το συγκεκριμένο νόμο, ενώ οι κεμαλιστές και ισλαμιστές φασίστες με τους εν Αθήναις και Θεσσαλονίκη συνοδοιπόρους τους, θα είναι ελεύθεροι να λοιδωρούν τα θύματα και τους απογόνους της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων και των Ασσυρίων, αφού οι γενοκτονίες αυτές δεν έχουν αναγνωριστεί από ελληνικό ή διεθνές δικαστήριο!

Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι όταν το Μάιο του τρέχοντος έτους επιχειρήθηκε να κατατεθεί το ίδιο νομοσχέδιο, στο οποίο αναφερόταν ότι τιμωρείται ο εγκωμιασμός, η επιδοκιμασία και η κακόβουλη άρνηση της σημασίας των εγκλημάτων γενοκτονίας που έχουν αναγνωριστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, η γνωστή και μη εξαιρετέα βουλευτής απέστειλε ηλεκτρονικό σημείωμα σε συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο ζητούσε να απαλειφθεί η συγκεκριμένη προβληματική διάταξη, η οποία, σύμφωνα με την άποψή της, θα μπορούσε να έχει στη χώρα μας πολύ σοβαρότερες συνέπειες, αν χρησιμοποιηθεί όχι για την άρνηση εγκλημάτων του ναζισμού αλλά για εθνικιστικούς λόγους!

Επίσης, να υπογραμμίσουμε ότι, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, βουλευτής του ιδίου κόμματος συναντήθηκε τότε με τον πρέσβη της ενδιαφερόμενης χώρας, για να συντονίσουν τη δράση τους και να μην ποινικοποιηθεί η άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας καθώς και των Αρμενίων και Ασσυρίων.

Τελικά, μετά από έξι μήνες, και αφού με μια ακατανόητη απόφαση έχει στην ουσία νομιμοποιηθεί η εξύμνηση του Χίτλερ των Ποντίων, με την αναγόρευση της οικίας που έμεινε για μερικά χρόνια σε μουσείο, στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στον ίδιο χώρο που ψηφίστηκαν οι νόμοι που αναγνώριζαν τις Γενοκτονίες Ελλήνων και Αρμενίων, να ψηφιστεί ένας νόμος-έκτρωμα, που είναι ό,τι πιο άθλιο, ανήθικο, εμμετικό και προδοτικό έχει εισαχθεί προς συζήτηση στη βουλή και αναρωτιέται κανείς αν υπάρξει έστω και ένας βουλευτής, εκτός των συνομιλητών των γνωστών πρεσβειών, που θα δεχτεί να ψηφίσει ένα τέτοιο νομικό και εθνικό τερατούργημα!

Ντροπή!
e-Pontos










ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .




Εκατοντάδες Έλληνες σε όλη την επικράτεια έδωσαν σήμερα αίμα στην Πανελλήνια Ημέρα Αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Η συμμετοχή ήταν μαζική από στελέχη, βουλευτές και εκατοντάδες υποστηρικτές.



Η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά προσπάθησε για ακόμη μια φορά με γελοία τεχνάσματα να εμποδίσει ακόμα μία δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής και δη μια αιμοδοσία την στιγμή που είναι γνωστό πως υπάρχει τεράστια ανάγκη για φιάλες αίμα στην χώρα μας και τα νοσοκομεία αναγκάζονται να πληρώνουν ακριβά και να τις εισάγουν από το εξωτερικό.



10 λεπτά πριν έρθουν οι κινητές μονάδες αιμοδοσίας στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων Αθηνών και Βορείων Προαστίων, όπως μας είχαν διαβεβαιώσει τα νοσοκομεία, τηλεφώνησαν από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και μας ενημέρωσαν ότι τελικά δεν θα έρθουν κατόπιν άνωθεν εντολών. 


Η απάντηση και σε αυτό το εμπόδιο που έβαλε η κυβέρνηση ήταν άμεση, καθώς οι Συναγωνιστές μετέβησαν αμέσως στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε κανονικά και μαζικά.




Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον Αγώνα στο πλευρό των Ελλήνων ενάντια σε όλες τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.


Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Αιμοδοσίας ανάλογες δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα:
Αιμοδοσία στον Πειραιά





Αιμοδοσία στο Αγρίνιο





Αιμοδοσία στην Καλαμάτα




Αιμοδοσία στην Καρδίτσα


Αιμοδοσία στην Τρίπολη




Αιμοδοσία στην Λαμία


Αιμοδοσία στην Κέρκυρα





Αιμοδοσία στο Κιλκίς


Αιμοδοσία στην Νάουσα Ημαθίας


Αιμοδοσία στα Τρίκαλα



Διαβάστε περισσότερα:

Ναρκωτικά - ​​γεννήτρια της πολιτικής αστάθειας.



Κατά την παρουσίαση της Παγκόσμιας Έκθεσης για τα Ναρκωτικά 2013 στη Βιέννη, ο ανταποκριτής της «Φωνής της Ρωσίας πήρε αποκλειστική συνέντευξη από τον Βίκτορ Ιβανόφ, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τον Έλεγχο της Διακίνησης των Ναρκωτικών.



- Τι θα θέλατε να ξεχωρίσετε ιδιαίτερα στην εν λόγω Έκθεση για τα ναρκωτικά;
- Η νέα Παγκόσμια ΄Εκθεση, φυσικά, περιέχει μεγάλο αριθμό γεγονότων που αντικατοπτρίζουν την κατάσταση στον κόσμο. Ταυτόχρονα όμως, η προσοχή δεν εστιάζεται στο κύριο ζήτημα – στις διαστάσεις της παραγωγής ναρκωτικών στο Αφγανιστάν. Για το ζήτημα αυτό γίνεται λόγος μόνο ως για ένα από τα προβλήματα. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, δεν επιτρέπει να διατυπωθεί με σαφήνεια η ανάγκη λήψης ειδικών μέτρων για την λύση αυτού του ιδιαίτερου προβλήματος.
Σε μεγάλο βαθμό ακριβώς για αυτό τον λόγο οι ενέργειες κατά της παραγωγής ναρκωτικών στο Αφγανιστάν δεν είναι επαρκείς, ιδιαίτερα αν συγκρίνουμε με το πώς γίνεται αυτό στο Δυτικό Ημισφαίριο: στην Κολομβία και το Μεξικό. Εκεί κάθε χρόνο καταστρέφεται πάνω από το ήμισυ των καλλιεργειών κόκας, ενώ στο Αφγανιστάν, μόνο το 2%.
- Διαδίδεται η γνώμη ότι μετά την απομάκρυνση των στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, η κατάσταση μπορεί να χειροτερέψει, μαζί και για τη Ρωσία.
- Δεν έχει προς τα πού να χεικροτερεύσει. Η παραγωγή έχει φτάσει σε τέτοιες διαστάσεις που πάνω από το 30% της ετήσιας παραγωγής δεν διατίθεται, και συντελείται η διαδικασία της συσσώρευσης των ναρκωτικών στις κρυφές αποθήκες στο Αφγανιστάν.
- Θεματική κατεύθυνση της Παγκόσμιας ΄Εκθεσης είναι οι νέες ψυχοδραστικές ουσίες. Τι μπορείτε να πείτε γι’ αυτό;
-Το πρόβλημα αυτό αφορά όλη την ανθρωπότητα, δεδομένου ότι η χημική και φαρμακευτική τεχνολογία έχει φτάσει σε μεγάλα ύψη. Χρησιμοποιούνται οι δυνατότητες της νανοτεχνολογίας και, φυσικά, έσπευσαν να επωφεληθούν απ’ όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία που προσπαθούν να συνθέσουν όλο και περισσότερες νέες ουσίες που περιέχουν ψυχοδραστικά στοιχεία. Έτσι, λοιπόν, διαπιστώνουμε πολύ ορμητική ανάπτυξη της σύνθεσης νέων ψυχοδραστικών ουσιών. Εμφανίζονται με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα. Αυτό απαιτεί γρήγορες και αποτελεσματικές ενέργειες του κράτους και της κοινωνίας ώστε να γίνει αυτή η διαδικασία ελεγχόμενη.
- Η Ρωσία συμμετέχει ενεργά στην επαγγελματική κατάρτιση των ναρκω-αστυνομικών;
- Είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί μια νέα πολιτική κατά των ναρκωτικών. Εννοείται ότι πρέπει να είναι ισορροπημένη προσέγγιση για την επίλυση του προβλήματος της ναρκομανίας και της λαθραίας διακίνησης ναρκωτικών. Ορισμένες χώρες προσπαθούν να μας επιβάλουν απόφαση για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, ενώ εμείς θεωρούμε ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει.

Οι έμποροι ναρκωτικών έχουν ήδη ξεπεράσει τους τρομοκράτες, τους εγκληματίες και τους δολοφόνους σε ό,τι αφορά την εκλέπτυνση των μεθόδων προώθησης των προϊόντων τους στο όνομα του μυθικού κέρδους. Παίρνοντας υπόψη αυτή την κατάσταση, το ζήτημα της κατάρτισης ναρκω-αστυνομικών αποτελεί, βέβαια, ένα σημαντικό μέρος της δράσης μας.

Ίγκορ Μπέλοφ

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:
http://greek.ruvr.ru/2013_06_27/116705953/




ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ



Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, λέει ο λαός μας. Ο Τσατσόπουλος, λοιπόν, ο οποίος μικρός δεν είναι, κατά τη διάρκεια του… τουρνέ που κάνει σε κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα, μίλησε και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», όπου αποκάλυψε ότι υπάρχουν και… καθάρματα στον ΣΥΡΙΖΑ: 

«Σε μια Δημοκρατία ο έλεγχος πρέπει να ασκηθεί προς πάσα κατεύθυνση. Δεν έχω κανένα στοιχείο αυτή τη στιγμή, ούτε υπέρ ούτε κατά του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι έχει να κάνει με επιχειρηματικά συμφέροντα. Εάν, όμως, υπάρχει έστω και ένα στοιχείο που αποδεικνύει οποιουδήποτε είδους σχέση, προφανώς και πρέπει να δημοσιοποιηθεί. Για οποιοδήποτε κόμμα

Βεβαίως και πρέπει να διερευνηθεί κάθε σκάνδαλο. Αλλά στη φράση μου μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα είπα ότι λογικά και μόνο αν το πάρετε, αποκλείεται όλοι όσοι έχουν μαζευτεί αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι πολυσυλλεκτικός χώρος, και αποκλείεται να είναι μόνο οι ιδεολόγοι και απ’ έξω καθάρματα. Δεν υπάρχει αυτή η αντίληψη».

Μόνο που δεν είπε ποια είναι τα «καθάρματα». Να υποθέσουμε;

ΠΗΓΗ: inewsgr.com

Ποια Δημοκρατία; Ποια Ισότητα;



Ο Μένλι Χολ το 1918 έγραφε: ‘’Όταν η μαφία κυβερνά, τότε τον άνθρωπο τον κυβερνά η αμάθεια’’. Επειδή οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων που μας κυβερνούν λίγο διαφέρουν από την μαφία (καθώς η μαφία έκανε κακό σε λιγότερους ανθρώπους), φροντίζουν να κρατούν τους Έλληνες στα σκοτάδια της αμάθειας, αποκρύβοντας την αλήθεια. 
Τα μέσα μαζικού εκμαυλισμού έχουν πράγματι κατορθώσει να διαστρεβλώσουν πλήρως την αλήθεια, να αλλάξουν τελείως το περιεχόμενο εννοιών και λέξεων όπως της Δημοκρατίας, της ισότητας, του Ελληνικού πολιτισμού κλπ. 
Οι καλοζωισμένοι (από την πλέρια δημοκρατία) πολιτικάντηδες και οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι των μεγαλοεργολάβων, ανάμεσα από τουρκικά σήριαλ και τηλεοπτικά «σκουπίδια», μας βομβαρδίζουν καθημερινά με φράσεις όπως: ‘’πρέπει να προασπίσουμε το υπέρτατο αγαθό (!) της Δημοκρατίας’’ και ως άριστοι υποκριτές, επικρίνουν τους Εθνικιστές ότι τάχα δεν σέβονται την Δημοκρατία [όπως την σέβονται οι κουκουλοφόροι δολοφόνοι της «MARFIN» ή οι καταληψίες των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μας, που επιτρέπουν να διακινούνται ελεύθερα οτιδήποτε άλλο (μολότωφ, ρόπαλα, προϊόντα λαθρεμπορίου κλπ) εκτός από τις ιδέες]. Οι Εθνικιστές βέβαια, πρώτα από όλα δεν είναι κλέφτες και λαμόγια σαν αυτούς και σίγουρα έχουν αξίες και ιδανικά, όπως την αγάπη για την ελευθερία και την Πατρίδα, την ισονομία, την οικογένεια κλπ, που οι πολιτικάντηδες τα επικαλούνται μόνο όταν βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο για να τα ξεχάσουν αμέσως μετά. Εύστοχα ο Γάλλος ψυχολόγος Γουσταύος Λε Μπον στο βιβλίο του «Ψυχολογία των όχλων» στις αρχές του 20ου αιώνα γράφει: ‘’Όταν τα κόμματα συναλλάσσονται και συμβιβάζονται, όταν οι πολιτικοί ενδιαφέρονται για την επανεκλογή των, όταν ο λαός άγεται και φέρεται από τις τηλεοράσεις, όταν η βουλή πειθαρχεί στο επικρατούν ή στα επικρατούντα κόμματα, τότε η πολιτική ζωή ρευστοποιείται και μετατρέπεται σε κινουμένη άμμο, όπου βυθίζονται και χάνονται αξίες, ιδανικά και εθνικά συμφέροντα’’.
Ας αποπειραθούμε λοιπόν να αποκαταστήσουμε λιγάκι την καταταλαιπωρημένη έννοια της Δημοκρατίας. Πέραν από το εύστοχο σόφισμα: ‘’Το να παραδίδουν μαθήματα δημοκρατίας οι κομμουνιστές ισοδυναμεί με το να δίνει διάλεξη ο Ηρώδης για την πρόληψη της βρεφικής θνησιμότητας’’, είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι από την εποχή της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, η οποία υπήρξε το αγλάϊσμα της ιδιοφυούς διοικητικής μεταρρύθμισης του Κλεισθένους (508 π.Χ.) το πολίτευμα αυτό, από την μορφή της άμεσης δημοκρατίας εξελίχθηκε στην σύγχρονη αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Έτσι, από την περίφημη (χωμάτινη) Πνύκα, η ανθρωπότητα πέρασε στα πολυτελέστατα κοινοβούλια, με στρατιές ειδικών συμβούλων, με δαπάνες αστρονομικές και «αντιπροσώπους» του Έθνους, με τα πολύμορφα προνόμια και τις προκλητικές αμοιβές. Ο ένας οβολός, ως αμοιβή, του Αθηναίου πολίτη στις συνεδριάσεις της Πνύκας, υποκαταστάθηκε από τις παχυλότατες αμοιβές των βουλευτών και γερουσιαστών, πού συνεδριάζουν σε πολυτελέστατα μέγαρα, έχοντας στην δούλεψη τους δωρεάν υπαλλήλους, πολυτελέστατα αυτοκίνητα, σωματοφύλακες του δημοσίου, συντάξεις πρόωρες και παχυλές, δωρεάν ξενοδοχεία, αεροπλάνα, γυμναστήρια και πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα την πολιτικά ανήθικη ασυλία! Μία πρόστυχη ασυλία, η οποία τοποθετεί τους «βολευτές» υπεράνω του νόμου, της κοινωνικής ηθικής και του δικαίου πού ισχύει για τα εκατομμύρια του «κυρίαρχου» λαού. Κοντά σ' αυτά και τα εκατομμύρια ευρώ πού παίρνουν κάθε χρόνο τα «πολιτικά» κόμματα από τον δημόσιο προϋπολογισμό για να εξυπηρετήσουν τις «λειτουργικές» τους ανάγκες, δηλαδή να εκμαυλίσουν τούς οπαδούς και τα στελέχη τους.
Έντεχνα, παραλείπουν να μας πουν οι πολιτικάντηδες, που με ένα σύντομο πέρασμα από κυβερνητικούς θώκους ή βουλευτικά έδρανα απέκτησαν μερικές δεκάδες ακίνητα, παχυλότατους λογαριασμούς στο εσωτερικό και εξωτερικό (οι λίστες Lagarde, Λιχτενστάιν κλπ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου), τι γινόταν στην Αρχαία Ελλάδα. Στην Αθηναϊκή Δημοκρατία όποιος αποφάσιζε να πολιτευτεί αποδεχόταν αυτομάτως να καταγραφεί και η περιουσία του, η οποία κατά το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη ή αν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να αποδείξει με ποιο τρόπο έγινε, αλλιώς η νεοαποκτηθείσα περιουσία δημευόταν. Η ντόπια τρόϊκα, που έχει φτωχοποιήσει τους Έλληνες, που ξεπουλά τον πλούτο της Πατρίδας μας, που έχει διαλύσει το κοινωνικό Κράτος (υγεία, παιδεία, συντάξεις κλπ), που έχει κατακερματίσει παντοιοτρόπως τον κοινωνικό μας ιστό (με τους λαθρομετανάστες κλπ) και κυρίως που εκχωρεί κυριαρχικά μας δικαιώματα, ανερυθρίαστα μας λέει ότι θα σώσει την Πατρίδα. Θα την σώσει από τι; Από τον οικονομικό, κοινωνικό, πολιτισμικό κλπ μαρασμό, που μας οδήγησαν αυτοί οι ίδιοι και οι εντολοδόχοι τους (οι διεθνείς τοκογλύφοι), με τις αποφάσεις και ενέργειές τους, ενώ εξακολουθούν να καταβαραθρώνουν την χώρα μας. 
Μας γεμίζουν φρούδες ελπίδες ότι το 2013 θα δούμε φως στο τούνελ, παραλείπουν να μας πουν ότι αυτό είναι το τρένο του μνημονίου που έρχεται να μας ισοπεδώσει. Ας θυμηθούμε ότι στην Αρχαία Ελλάδα αν κάποιος πολιτικός με τις αποφάσεις ή ενέργειές του έβλαπτε έστω και ηθικά τον Δήμο, τότε πέραν των άλλων βαρύτατων κυρώσεων που του επιβάλλονταν, έπρεπε από την προσωπική του περιουσία να αποζημιώσει τον Δήμο για το οικονομική (ή άλλη) ζημιά που του προξένησε. Μία στοιχειώδης εφαρμογή αυτού του μέτρου σήμερα, θα μας απάλλασσε αυτομάτως από τη φυσική παρουσία των περισσότερων πολιτικάντηδων (οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι «άχθος αρούρης») και θα καθιστούσε την Ελλάδα οικονομικά εύρωστο Κράτος.
Φυσικά στην Αθηναϊκή Δημοκρατία δεν είχαν καμία θέση (ούτε καν τολμούσαν να εμφανισθούν στην «Αγορά») οι κίναιδοι (σήμερα απαραίτητη «ιδιαιτερότητα» για να πάρεις εκπομπή στην τηλεόραση), οι πόρνες, οι ξένοι (ακόμα και οι μετανάστες άλλων Ελληνικών πόλεων), οι γυναίκες, οι αστράτευτοι (εμείς τους κάνουμε και Πρωθυπουργούς), οι δούλοι κλπ. Τώρα τι σχέση έχει η Αθηναϊκή Δημοκρατία με το σημερινό πολίτευμα ας μας το πουν όλοι αυτοί οι υπέρμαχοι της διεθνιστικής νέας τάξης πραγμάτων και οπαδοί των μεγάλων δημοκρατών σαν τον Πολ-Ποτ, Χότζα κλπ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η σχεδόν ιδανική «Αθηναϊκή Δημοκρατία» που επικαλούνται, είναι αυτή που καταδίκασε σε θάνατο το πλέον ελεύθερο πνεύμα όλων των εποχών, τον Σωκράτη, είναι αυτή που κατέσφαξε ολόκληρες συμμαχικές της πόλεις όπως στην Κέρκυρα, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Θουκυδίδης: ‘’Για επτά ολόκληρες μέρες, οι δημοκρατικοί έσφαζαν όσους συμπολίτες τους θεωρούσαν εχθρούς, με την κατηγορία ότι ήθελαν να καταλύσουν τη δημοκρατία’’. 
Ακόμη και η ετυμολογία της λέξεως «δημο-κρατία» σημαίνει ότι τη δύναμη (την εξουσία) την έχει ο δήμος (ο λαός). Σήμερα κάποιος πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής για να πιστεύει κάτι τέτοιο, αφού την εξουσία την έχουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι πολυεθνικές και οι μεγαλοεργολάβοι, αυτοί επιβάλουν τη θέλησή τους στους διάφορους υπαλλήλους τους, που τους «βαφτίζουν» Πρωθυπουργούς, Προέδρους Δημοκρατίας κλπ.
Μια άλλη χιλιοειπωμένη «αρλούμπα» της εποχής είναι το «όλοι είμαστε ίσοι». Το ορθόν είναι, ότι θα έπρεπε όλοι να είμαστε ίσοι απέναντι στους νόμους, πράγμα που δεν συμβαίνει. Έπρεπε να μπουν οι Έλληνες Εθνικιστές στην βουλή για να διαπιστώσουμε ότι μπορεί να αρθεί η ασυλία βουλευτών, τόσα χρόνια που βουλευτές διέπρατταν κακουργήματα (μέχρι κοπέλα είχαν σκοτώσει οδηγώντας μεθυσμένοι) δεν ξέραμε τι σημαίνει άρση ασυλίας. Τώρα επειδή ήταν παρών βουλευτής της Χ.Α όταν κάποιος κλώτσησε μια άδεια χαρτόκουτα λαθρομετανάστη (αλήθεια πόσες χιλιάδες φορές θα το δούμε ακόμα από τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων;), οι υποκριτές το παρουσιάζουν σαν «έγκλημα» κατά της ισότητας και της Δημοκρατίας. Παράξενο, αλλά κανένα κανάλι δεν βρέθηκε να αποθανατίσει το έγκλημα της «MARFIN», τις λεηλασίες των καταστημάτων στην Αθήνα από τα «αγαπημένα προστατευόμενα παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ, τις δολοφονικές επιθέσεις με σιδηρολοστούς, αναρχικών (που είχαν άσυλο το Πανεπιστήμιο του Βόλου) σε Χρυσαυγίτες κλπ. Τώρα όσον αφορά την ισότητα η ίδια η φύση και η λογική το έχουν απορρίψει. Στη φύση επικρατεί η βιοποικιλότητα-διαφορετικότητα και φυσικά όλοι οι άνθρωποι δεν μπορεί να είναι ψηλοί, όλοι αδύνατοι, όλοι νέοι κλπ. Έτσι κάποιοι έχουν περισσότερες πνευματικές ικανότητες, κάποιοι μεγαλύτερες σωματικές αντοχές κλπ, ενώ μεγάλο ρόλο παίζουν και τα επίκτητα χαρακτηριστικά.
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι οι πολιτισμοί δεν βρίσκονται επί επιπέδου αλλά επί κλίμακος. Υπάρχουν λαοί, όπως οι Έλληνες, που από τη φύση τους μπορούν να δημιουργούν ανώτερο πολιτισμό και άλλοι κατώτερο ή απλώς να αντιγράφουν τα επιτεύγματα των άλλων πολιτισμών. Όλοι αυτοί οι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικότητας ας μας εξηγήσουν, εμείς οι απόγονοι του Σωκράτη και του Λεωνίδα, τι έχουμε να «πάρουμε» (εκτός από τις μολυσματικές ασθένειες) από τους πολιτισμούς όλων αυτών των λαθρομεταναστών που δόλια έφεραν στην χώρα μας; Μήπως ποιοι τερμίτες είναι βρώσιμοι ή με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορούμε να μαγειρέψουμε σκαθάρια; Προσφέραμε απλόχερα στην ανθρωπότητα το σύνολο των επιστημών, την φιλοσοφία, την λογική, τον αθλητισμό, το θέατρο, τη λογοτεχνία, τις καλές τέχνες, γενικά ότι αποκαλούμε σήμερα πολιτισμό. Ακόμα προσφέραμε τη θεία γλώσσα μας, αφού χωρίς τις Ελληνικές λέξεις καμία άλλη γλώσσα και κυρίως καμία επιστήμη δεν μπορεί να «λειτουργήσει»
Με την κοινή λογική είναι πανεύκολο να εντοπίσουμε πολλά σημεία υπεροχής του Έλληνα έναντι των άλλων φυλών. Αυτό είναι που οδηγεί στο μέχρι παραλογισμό μίσος όλων των ανθελλήνων (ελληνόφωνων και μη) για κάθε τι το Ελληνικό. Ένα μικρό δείγμα για το τι άποψη έχουν για τον Ελληνικό πολιτισμό, όχι οι Έλληνες, αλλά οι σοφοί όλων αυτών των λαών που οι «ηγεσίες» τους (καλοπληρωμένοι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων), σήμερα μας κουνούν επιδεικτικά το δάκτυλο και μας επιπλήττουν. Έτσι, για να μην ξεχνάνε ότι όταν ο Ερατοσθένης το 250 π. Χ. μέτρησε με απόκλιση μικρότερη του 1% την περίμετρο της γης, όλοι αυτοί δεν μπορούσαν να μετρήσουν την περίμετρο της λασποκαλύβας τους και φυσικά για 15 αιώνες μετά πίστευαν ότι η γη είναι επίπεδη.
Βολταίρος: ‘’Στην Ελλάδα οφείλουμε το πνεύμα μας και το σύνολο των αρετών μας.’’

Βιλαμόβιτς: ‘’Η ελληνική φυλή στέκεται ψηλότερα από κάθε άλλη, διότι έχει το προσόν να μην έπαψε ποτέ να είναι η μητέρα του πολιτισμού.’’

Βίκτωρ Ουγκώ: ‘’Η Ελλάς είναι ο συστελλόμενος κόσμος και ο κόσμος η διαστελλομένη Ελλάς.’’

Έρασμος: ‘’Δεν θα ήμασταν τίποτε χωρίς τους Έλληνες’’

Λίβιγκστον Ρίτσαρντ: ‘’Ο κόσμος μας χρειάζεται τον Ελληνισμό, γιατί χρειάζεται μια φιλοσοφία που θα δώσει στον πολιτισμό αυτό που χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο –την ψυχή-. Χωρίς την Ελλάδα ο κόσμος μας θα ήταν αδύνατος.’’ (Αν στην θέση της λέξης «Ελλάδα» βάλουμε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα οδηγούμαστε σε παραλογισμό: π.χ. Χωρίς το Πακιστάν ο κόσμος μας θα ήταν αδύνατος.)…(!)

Νίτσε: ‘’Η Ελληνική φυλή είναι η τελειότερη η ωραιότερη και η γοητευτικότερη από όλες τις άλλες φυλές.’’

Σίλλερ: ‘’Τίποτα δεν άφησες για μας, καταραμένε Έλληνα! Τα βρήκες όλα αστρονομία, φυσική, φιλοσοφία γεωμετρία….’’



Οι Έλληνες συνέτριψαν αυτοκρατορίες και δημιούργησαν κοσμοκρατορίες, είναι φυσική νομοτέλεια να ποδηγετήσουν τους οσφυοκάμπτες των διεθνών τοκογλύφων και τις κυβερνήσεις των απάτριδων.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ
Φλόγα του Ταινάρου