ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

“Πού είναι τα όπλα της Χρυσής Αυγής οέο;” Μέχρι και ο Χαρδαβέλλας κράζει τους σκευωρούς !





Όταν ο δημοσιογράφος που πανηγύρισε έξαλλα τις πολιτικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών Παππά και Λαγού, φτάνει σε σημείο να χλευάζει την κυβέρνηση και τις αντισυνταγματικές της μεθοδεύσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την εξαπόλυση της αντιεθνικιστικής εκστρατείας, τότε τα πράγματα διαγράφονται εξόχως δυσοίωνα για τους άλλοτε λαλίστατους πολιτικούς απατεώνες Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου και Βορίδη.
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει κατ' επανάληψη αποδείξει την εμπάθειά του προς τη Χρυσή Αυγή. Η δε αρθρογραφία του κατά ενός νομίμου πολιτικού Κινήματος, το οποίο ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες και σήμερα υποστηρίζουν εκατομμύρια Ελλήνων, υπήρξε σε πολλές περιπτώσεις κατάπτυστη. Εντούτοις, η μεγαλύτερη τιμωρία του, δεν είναι άλλη από την αυτογελοιοποίησή του, καθώς πλέον, όντας προδομένος από τις προσδοκίες και εξαγγελίες του αντισυνταγματικού τόξου, υποχρεώνεται να αλλάξει ρότα, στα όσα άθλια καταλόγισε στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Σε βαθιά απόγνωση από την αδυναμία των αρχών να παρουσιάσουν τα ενοχοποιητικά εκείνα στοιχεία, τα οποία θα "έδεναν" τις πολιτικές διώξεις καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου η κυβέρνηση των νεογενίτσαρων του μνημονίου, ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποφασίζει να ξεσπάσει κατά των επίορκων. «Πού είναι τα όπλα της Χρυσής Αυγής οέο;», ρωτά ο Κώστας Χαρδαβέλλας τον εαυτό του, τους «έγκριτους» και «αντικειμενικούς» συναδέλφους του και τέλος τους νοσηρούς εγκεφάλους που εκτέλεσαν την κυβερνητική δέσμευση προς τα ξένα κέντρα εξουσίας.
Υποχρεώνεται να ομολογήσει την παταγώδη αποτυχία του ίδιου, του υπόλοιπου δημοσιογραφικού οχετού και των ξενόδουλων πολιτικάντηδων γράφοντας: «ας το πάρουμε χαμπάρι, η Χρυσή Αυγή δεν χτυπιέται ούτε με συλλήψεις στελεχών της, ούτε με απομόνωσή της στη βουλή, ούτε (το κυριότερο) με δολοφονίες νέων ανθρώπων από ανεγκέφαλους εξτρεμιστές εγκληματίες. Χτυπιέται με σοβαρή πολιτική και υπεύθυνες πράξεις της πολιτείας, αλλιώς οι συλλήψεις και οι πομφόλυγες περί εγκληματικής οργάνωσης γίνονται μπούμερανγκ για την κυβέρνηση και τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου».
Και συνεχίζει ο δημοσιογράφος του οποίου οι προσδοκίες για εξάλειψη της Χρυσής Αυγής γκρεμίστηκαν όπως τα κάστρα στην άμμο: «Πού είναι αλήθεια το φοβερό και τρομερό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής που μας πιπίλιζαν το μυαλό επί μέρες ότι το βρίσκουν από στιγμή σε στιγμή; Τρίχες. Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει τίποτα εκτός από κάτι κοντάρια, κάτι σιδερογροθιές και μερικά σκουριασμένα όπλα. Πού είναι αλήθεια η αποκάλυψη ονομάτων όλων αυτών των σκοτεινών τύπων που χρηματοδοτούν δήθεν τη Χρυσή Αυγή; Τρίχες και εδώ. Πού είναι τα φοβερά σχέδια προετοιμασίας μεγάλων εγκληματικών ενεργειών από τους χρυσαυγίτες που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία σχεδόν τα είχαν βρει; Τρίχες και εδώ».
Με τις τρίχες τις οποίες τώρα επιτέλους διαπιστώνει όμως, σπίλωνε και κατασυκοφαντούσε επί ενάμιση μήνα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Η αυτοκριτική ποτέ δεν έβλαψε. Πονηρός γαρ ο κύριος Χαρδαβέλλας, δεν αναλαμβάνει τις προσωπικές του ευθύνες από τη λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, στην οποία επιδόθηκε επί μακρύ χρονικό διάστημα, αλλά τις μεταθέτει στην κυβέρνηση των ανδρείκελων, που την εκτέλεσαν με αυτό το φαιδρό τρόπο. Κάτι το οποίο θα αρχίσουν αργά και μεθοδικά να πράττουν κι άλλοι δημοσιογράφοι, προκειμένου να περισώσουν ότι μπορούν από την δημοσιογραφική τους «αξιοπιστία» και για να αποφύγουν τη χλεύη του Ελληνικού Λαού, η οποία ήδη εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως.
Η Χρυσή Αυγή είχε εξ αρχής επισημάνει προς τον Ελληνικό Λαό, πως η επιχείρηση της κυβέρνησης ήταν μια οργανωμένη πολιτική σκευωρία, η οποία εκτελέστηκε κατά τρόπο παράνομο και αντισυνταγματικό. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όμως, δεν είχε τίποτα να φοβηθεί, διότι είναι καθαρό σαν διαμάντι! Ως εκ τούτου, ο κύριος Χαρδαβέλλας που πλέον αναγνωρίζει αυτή την πραγματικότητα, θα υποχρεωθεί να δει -πέρα από τη δικαίωση του Αρχηγού και των βουλευτών Παππά και Λαγού που βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι- και την πολιτική καταβαράθρωση των Σαμαρά, Βενιζέλου, Δένδια, Αθανασίου και Βορίδη, που πρωτοστάτησαν στην συνταγματική εκτροπή.
Και να είναι βέβαιος ο κύριος Χαρδαβέλλας πως τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τις παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες συγκεκριμένων κυβερνητικών παραγόντων είναι άφθονα, εν αντιθέσει προς τους ψευδομάρτυρες και χαλκευμένα έγγραφα που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση των ξενόδουλων για να «εξαλείψει» τη Χρυσή Αυγή.
ΠΗΓΗ: Χ.Α

Με 11.570 ευρώ (συν) το μήνα κάνουν το "σκατό τους παξιμάδι" οι βουλευτές..ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ..ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ....


ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ 
ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
.









Με 11.570 ευρώ το μήνα για αποζημίωση, επιτροπές, μίσθωση οχήματος, επίδομα ενοικίου και τηλεφωνική ατέλεια για πολιτικά γραφεία και κινητό οι βουλευτές κάνουν το σκατό του παξιμάδι κατά τον Ι. Τζαμτζή προκειμένου να επιβιώσουν. Εμπαίζουν το λαό που λιμοκτονεί, ενώ αυτοί ζουν μέσα στη χλιδή και δεν σκέφτονται καν να μειώσουν τις αποδοχές τους, όπως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κσιδιάρης του προκάλεσε στα 1.890 ευρώ.
Τα στοιχεία αυτά για τα χρήματα που λαμβάνει μηνιαίως κάθε βουλευτής στο χέρι δόθηκαν από την αρμόδια οικονομική υπηρεσία της Βουλής και δεν υπολογίζονται σε αυτά ένα σωρό άλλα προνόμοια, όπως οι αεροπορικές μετακινήσεις των βουλευτών της επαρχίας, το προσωπικό που αποσπάται και υπηρετεί στα γραφεία των βουλευτών, οι άνδρες ασφαλείας και οι φοροαπαλλαγές.
Όλα αυτά μαζί, όπως πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε το defencenet.gr κοστίζουν στον ελληνικό λαό περί τα 70 εκατομμύρια το χρόνο. Κι όμως ορισμένοι βουλευτές, όπως ο κ. Τζαμτζής έχουν το θράσος να μιλούν και να λένε ότι «ξεραίνουν» το σκατό τους για να επιβιώσουν πολλοί βουλευτές.
Και το λέει αυτό στους Έλληνες που καλούνται να ζήσουν με 500 ευρώ και αν, όταν οι φόροι και τα χαράτσια έρχονται βροχή, η ανεργία έχει φτάσει στο 30% (επισήμως) και χιλιάδες συνάνθρωποι μας αυτοκτονούν γιατί δεν μπορούν να προσφέρουν στις οικογένειες τους τα απαραίτητα για να ζήσουν.
Δείτε λοιπόν τι παίρνουν οι βουλευτές.
Η βουλευτική αποζημίωση κυμαίνεται από 7644,79 ευρώ έως 8178,79 ευρώ ανάλογα με την εκλογική περιφέρεια. Στα συγκεκριμένα ποσά όμως δεν έχει συμπεριληφθεί και η αποζημίωση για την συμμετοχή στις διάφορες κοινοβουλευτικές επιτροπές (σ.σ. 75 ευρώ ανά συνεδρίαση).
- A Κατηγορία (Επικρατείας – Α  & Β Αθηνών - Α& Β Πειραιώς - Έβρου- Ζακύνθου - Ηρακλείου - Α θεσσ/κης - Καβάλας - Κερκύρας - Κεφαλληνίας - Κοζάνης - Λέσβου - Α & Β Πειραιώς - Σάµου - Χανίων - Χίου).
- Β Κατηγορία (Αργολίδας - Αττικής - Βοιωτίας -Έυβοιας - Ηµαθίας - Κιλκίς - Κορινθίας - Λασιθίου - Ξάνθης - Ροδόπης - Πέλλης - Πιερίας - Ρεθύµνης).
- Γ Κατηγορία (Αιτωλοακαρνανίας - Αρκαδίας - Άρτας - Αχαίας - Γρεβενών - Ευρυτανίας - Ηλείας - Θεσπρωτίας - Ιωαννίνων - Καρδίτσας – Καστοριάς).
-    ∆ Κατηγορία (Κυκλάδες - ∆ωδεκάνησα).
Οι βουλευτές που ανήκουν στην Α κατηγορία λαμβάνουν επίδομα γραφείου 738,88 ευρώ και οι υπόλοιποι 935,88 ευρώ.
Αντίστοιχα για τα έξοδα κίνησης ισχύουν τα εξής: Α κατηγορία: 291 ευρώ, Β: 389 ευρώ, Γ 486 ευρώ και Δ 648 ευρώ.
Υπο αυτά τα δεδομένα, το σύνολο των μηνιαίων βουλευτικών εισοδημάτων διαμορφώνεται ως εξής:
Βουλευτές:Α κατηγορίας: 7644,79 ευρώΒ κατηγορίας: 7939,79 ευρώΓ κατηγορίας: 8036,79 ευρώ ν έχουν μειώσει τις αποδοχές τους, αλλά τις έχουν αυξήσει και από πάνω.
Αυτοί είναι οι βουλευτές που ξεραίνουν το σκατό τους για να επιβιώσουν…
 defencenet.gr


ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ...
 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 
Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ...


Να ανοίξει αύριο συζήτηση για το θέμα της βουλευτικής αποζημίωσης εφόσον ομοφωνήσει η Ολομέλεια, κάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι πρέπει επίσης να εξετασθεί πώς θα συντονιστεί με τη συζήτηση που πρέπει να ανοίξουν όλα τα κόμματα και για την αναθεώρηση του Συντάγματος για το πολιτικό χρήμα. 

Από του βήματος της Ολομέλειας κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού δαπανών της Βουλής για το 2014, αφού ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως επιθυμεί τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση, απηύθυνε προτροπή στους βουλευτές που δεν επιθυμούν να λαμβάνουν τη βουλευτική αποζημίωση και αρνούνται τα εργαλεία που παρέχει η Βουλή για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, να ζητήσουν να μην τους παρέχονται.

Με αιχμή την καταψήφισή του προϋπολογισμού της Βουλής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και την κριτική για τις βουλευτικές αποδοχές, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε: «αν κάποιος το θέλει μπορεί από μόνος του να απαρνηθεί τα όποια προνόμια. Με μια απλή δήλωση να παρακρατηθεί το επιπλέον ποσό που θεωρεί ο ίδιος και να δοθεί σε οργανώσεις». 

«Δεν υπάρχει καμία διάταξη που ορίζει να εισπράττονται με το ζόρι, ούτε θα πάει στον εισαγγελέα επειδή δεν τα εισπράττει» προσέθεσε. 

Ο προϋπολογισμός δαπανών της Βουλής για το 2014 ψηφίστηκε από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ καταψηφίστηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.