ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: "Γιατί ψήφισα Χρυσή Αυγή και δεν αισθάνωμαι καθόλου άσχημα γι΄αυτό" - Μια απλή πολίτης εξηγεί. VIDEO.



Η κ. Χριστίνα Γεωργούλη εξηγεί πώς αποφάσισε στις τελευταίες εκλογές, όπως λέει η ίδια, στα 59 της χρόνια, να ψηφίσει Χρυσή Αυγή, αλλά και το τίμημα που πληρώνει καθημερινά για να κρατά ανοιχτή την επιχείρηση της στο κέντρο της Αθήνας. ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 



Τα μηνύματα των πολιτών συνεχίζουν να έρχονται κατά εκατοντάδες, οι πολίτες κατανοούν το μέγεθος της πολιτικής απάτης που παίζεται στις πλάτες του από το κράτος και το παρακράτος:

Δείτε τα μηνύματα συμπαράστασης

Δυνατά, μην μασάτε! Εγώ ήμουν εναντίον σας, αλλά τώρα δαγκωτό. Η δημοσκόπηση θα γίνει στις κάλπες και θα πάθουν πατατράκ τα λαμόγια του "συνταγματικού" τόξου. Σωτήρης.

Δουλεύω στο Κατάρ/Ντόχα, μιλάω και με άλλους Ελλήνες και σας ενημερώνω ότι ''ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ''. Εγώ συμπληρώνω απλά ''ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ'' και εμείς θα είμαστε κοντά σας.. Κάποτε άνηκα στην ΝΔ(σαν δεξιός) αλλά, τώρα μόνο ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''. Χρήστος Κ.

ΣΑΜΑΡΑΣ - ΜΟΜΠΟΥΤΟΥ: Σε μια παλιά ομιλία του ο Κογκολέζος δικτάτορας Μομπούτου, είπε στον λαό του: "θα σας τσακίσω σαν ακρίδες". Λευτέρης Χ.

Να μας νομοθετεί ο γιος του Βαρβιτσιώτη και ο γιος του Καραγκούνη που δεν δούλεψαν ποτέ; Πάνος Μ.

Μέσα απ' όλες αυτές τις συνωμοσίες κατά των Ελλήνων Εθνικιστών αποδείχθηκε περίτρανα πως ούτε οι Έλληνες εγκατέλειψαν ή πρόδωσαν την Χ.Α. παρά την τρομοκρατία από το σύστημα. Αυτό είναι το μεγαλείο ψυχής των Ελλήνων Εθνικιστών, αυτό τρέμουν οι προδότες.

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ. Ξυπνήσαμε, ραγιάδες δεν γινόμαστε ποτέ ξανά! Γιάννης Α.

Η φίμωση των εκπροσώπων μας, σημαίνει κατάλυση της Δημοκρατίας. Σπύρος Δ. 

Είμαστε όλοι μαζί σας και είναι όλα στημένα συνεχίστε! Νίκος Β.
Ο κόσμος πλέον ξύπνησε... Ο Αντωνάκης ακόμα πιστεύει πως με όλα τα δήθεν που αναφέρει κ κατηγορεί ότι ο κόσμος ακόμα τον υποστηρίζει. Να είστε δυνατοί, ο πόλεμος είναι μεγάλος, αλλά δεν σας φοβόμαστε, αντέχετε... Δήμητρα Γ.

Συγχαρητήρια στον αγώνα σας και στην δύναμη της ψυχής σας ένα μεγάλο μπράβο!Αναστασία Ε.

Η νέα τάξη πραγμάτων τώρα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο απροκάλυπτα. Τα τσιράκια της μέσα στην βουλή επιβουλεύονται την εθνική μας συνείδηση, την εθνική μας ανεξαρτησία, την ορθοδοξία. Η Ελλάς είναι το τελευταίο φρούριο που πρέπει να πέσει. Το πρόβλημα με σας είναι ότι αφυπνίζετε την εθνική συνείδηση στους Έλληνες. Βαστάτε γερά και η Ελλάδα θα ελευθερωθεί σύντομα. Αφροδίτη Μ.

Μπράβο παλικάρια μας. Μας κάνετε υπερήφανους. Η Ελλάδα ξεχειλίζει από τα βάθη της ψυχή σας. Είστε η ελπίδα μας, γιατί από ανθρώπους σαν εσάς εμπνέεται η νέα γενιά. Σας ευχαριστούμε που δώσατε ξανά όραμα στα παιδιά μας. Παυλίνα Κ.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ! Πηνελόπη Μ.

Λέτε αυτά που θα θέλαμε πολλοί να πούμε αλλά δεν το κάνουμε γιατί φοβόμαστε μην χάσουμε τις δουλειές μας και πολλοί ακόμα να μην βρεθούμε καταζητούμενοι σαν τρομοκράτες, έλεος! Δεν είμαι χρυσαυγήτισσα, αλλά με αυτά που σας κάνουν σίγουρα θα σας υποστηρίξω στις εκλογές! Συνεχίστε με αυτό τον ρυθμό και ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους... Αθανασία Ρ.

Σχετικά με τα ΜΜΕ: Αναφέρεται, προφητικά, στον 5ο Ψαλμό, στίχος: 10, αλλά, επίσης, το αναφέρει και ο Απόστολος Παύλος, στην προς Ρωμαίους επιστολή, γ' κεφάλαιο στίχος: 13. : ..."τάφος ανεωγμένος, ο λάρυγξ αυτών..." !!! Δημήτριος Μ
Χαρείτε" και πάλι τη "δημοκρατία" τους... Όταν αριστεροί, ακροαριστεροί, κομμουνιστάδες, κλπ κατσαπλιάδες δέρνουν και καταστρέφουν, δεν συμβαίνει απολύτως τίποτε, συμπτωματικώς βέβαια, απαπαπα... Για τον αστυνομικό που οι παραπάνω στείλαν στο νοσοκομείο σε κώμα και απεβίωσε πρόσφατα, δεν έμαθε κανείς τίποτε... Πόσο καιρό νομίζετε ΤΟΜΑΡΙΑ ότι θα σας ανεχτεί ακόμη η υγιής ελληνική κοινωνία;
Δημήτρης Γ.

Οι ''anonymous'' τα τσιράκια της Νεας Τάξης απειλούν την Χρυσή Αυγή! Τί άλλο θα δούμε... Στέφανος Μ.

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΨΗ: ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΧΕΔΟΝ 70%. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. 
Ιωάννης Μ.

Συνεχίστε με όλη την δύναμή σας. Εμείς θα είμαστε εδώ. Με εκτίμηση. Νικόλαος Τ.

"Στο μέλλον οι Φασίστες θα κρύβονται πίσω από τον Μανδύα του Aνθρωπιστή και του Αντιφασίστα" Ουίνστον Τσώρτσιλ. Είμαστε όλοι πιο δυνατοί μέχρι την τελική νίκη. Ζήσης Β.

Ο κόσμος τους έχει καταλάβει κ τους έχει σιχαθεί... Θα σας στηρίζουμε μέχρι τέλους. Ζωή Φ.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! Ιωάννης Σ.Τ.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ... ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ... ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Ανδρέας Φ.

Θα πρέπει στο εξής οι ψηφοφόροι της ΧΑ να μην λένε ότι θα ψηφίσουν τον λαικό σύνδεσμο μπας και πάει ποτέ η χώρα σε εκλογές... Γιατί μ' αυτά τα ποσοστά βλέπουμε να καταργούνται κι αυτές... Νίκος - Ειρήνη

Είμαι μαζί σας μέχρι το τέλος... Μέχρι τη νίκη. 
Αντώνιος Π.

Συνεχίστε την δουλειά που κάνετε, είστε η μόνη αληθινή φωνή ξεσκεπάστε όλους αυτούς που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό. Ο πόλεμος των ελεγχόμενων ΜΜΕ εναντίον των εθνικιστών θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και τότε θα τρέχουν να κρυφτούνε. Αθανάσιος

Παιδιά γερά και λίγο τσαμπουκά δεν πειράζει, γιατί ως γνωστό ότι δεν σας σκοτώνει σας κάνει ποιο δυνατούς. Λίλα Κ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΝΗΛΘΑΝ. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ. Γιάννης Α.

Τα ποσοστά δεν πέφτουν γιατί λέτε την Αλήθεια και το ξέρει ο κόσμος ότι είστε αληθινοί και δεύτερον είναι επειδή ΠΕΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕ εξ' αιτίας τους. Μιχάλης

Άλλος ένας συνάνθρωπος μας αυτοκτόνησε σήμερα στην Θεσσαλονίκη έξω από την Ερτ3. Και σας ρωτάω, τι κάνουν οι εισαγγελείς και οι δικαστές, πότε θα τους πάνε για εσχάτη προδοσία τα 2 κόμματα, πόσοι Έλληνες πρέπει να αυτοκτονήσουν ακόμα; Ιγνάτιος Γ.

Καλησπέρα. Θέλουμε τον Αρχηγό και τους δύο αγωνιστές ελεύθερους. Πότε θα κάνετε αίτηση αποφυλάκισης; (Υ.Γ.: Θα έρθω όποτε και αν γίνουν εκλογές να σας ψηφίσω.) Μαρίνα από Ολλανδία

Συνεχίστε τον αγώνα. Να ξέρετε ότι όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους με τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών. Πάμε γερά. Επιτέλους να λάμψει η αλήθεια μετά από τόσα χρόνια κοροϊδίας. Σπύρος Π.

Πολλά μπράβο από Γερμανάα, είμαι φοιτητής. Εδώ όλοι οι Έλληνες έχουμε καταλάβει το βρόμικο παιχνίδι της κυβέρνησης και των ΜΜΕ. 

Συνεχίστε έτσι! 

Είμαστε μαζί σας! 

Κωνσταντίνος Α. 


Ακόμη ένας Έλληνας 
το δηλώνει υπερήφανα....
"Για αυτό θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή"



Λάβαμε και αναδεικνύουμε ως ξεχωριστή ανάρτηση το παρακάτω σχόλιο, στο οποίο ένας πολίτης ανάμεσά μας, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές! 

Η αγανάκτηση και η ληστρική επιδρομή των πολιτικών ολετήρων στα ελληνικά νοικοκυριά, οδηγεί πολλούς συμπατριώτες μας να καταφεύγουν στην Χρυσή Αυγή. 

Αισθάνονται ότι είναι ο μόνος τρόπος που τους έχει απομείνει για να κάνουν την αντίστασή τους. 

Ιδού τι λέει ο αναγνώστης : 

"Λοιπόν ....μόλις εκτύπωσα τα τέλη κυκλοφορίας.
Έχω ένα μικρό αυτοκίνητο 998 cc που τα τέλη είναι 120 ευρώ.
Αυτό άντε και παλεύεται !

Έχω όμως και ένα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο του 2008 που το αγόρασα χωρίς μαύρα λεφτά,μεταχειρισμένο και που το αγόρασα με δάνειο στο όνομα της γυναίκας μου όχι για να το βλέπει ο γείτονας και να ζηλεύει ούτε και για να το παίζω Πρωθυπουργός τύπου Γιωργάκη Παπανδρέου που είχε το ίδιο σε χρυσαφί χρώμα.

Άρα δεν μπορώ και να το πουλήσω.

Άκουσα τον τότε Πρωθυπουργό και το αγόρασα επειδή δεν είχε τέλη κυκλοφορίας,φόρους πολυτελείας,είναι υβριδικό και είναι και μεγάλου κυβισμού 3500cc.

Δεν είμαι λαμόγιο,δεν έκλεψα κανέναν και φυσικά ούτε το κράτος.

Τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει και φέτος να πληρώσω είναι 550 ευρώ επειδή ως υβριδικό πληρώνει τα μισά.

Το αγοράσαμε επειδή έχουμε παιδιά ,σκύλο και κάνουμε μετακινήσεις και άρα θέλαμε ένα τύπου τζιπ αυτοκίνητο,ασφαλές και να χωράει πολλά πράγματα.Τώρα έχουμε τρία παιδιά και ίσα ίσα που χωράμε όλοι σε αυτό.

Έτσι εκτύπωσα μετά τα τέλη και τον ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ που ανέρχεται στο ποσό των 2.140 € και το οποίο ποσό θα πρέπει να καταβάλω μέχρι 31/1/2014.

Έτσι και επειδή δεν θα τους κάνω τη χάρη να αυτοκτονήσω επειδή έχω οικογένεια με τρία παιδιά και φυσικά σύζυγο αλλά ούτε και να εγκληματίσω κατά άλλης ζωής ή περιουσίας διότι δεν είμαι εγκληματίας ούτε δολοφόνος ,μου μένει μία επιλογή.

Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ.

Γι αυτό σε όλες τις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Χ.Α. με τα δύο χέρια και το λέω και δημοσίως και ευθέως όπως δημοσίως και ευθέως λέω ότι δεν είμαι ακροδεξιός ή νεοναζιστής ή κακός "ταγματασφαλίτης".

Αντιθέτως είμαι δημοκράτης μέχρι κόκκαλο και γι αυτό και μόνο γι αυτό θα ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και άντε και γαμηθείτε σε όσους δεν αρέσει η επιλογή μου αυτή ,πολίτες ή κράτος.

THANKS A LOT IN ADVANCE !!!"


Γιατί ψηφίζω Χρυσή Αυγή

Γιατί ψηφίζω Χρυσή Αυγή …….γιατί με πρόδωσαν όλα τα κόμματα και της αριστεράς και της δεξιάς. Γιατί μου στέρησαν το δικαίωμα να ζω σαν ελεύθερος άνθρωπος και Έλλην.

Με τις ηλίθιες πολιτικές τους έφεραν στην Πατρίδα μου τον σκοταδισμό, την λαθρομετανάστευση, το AIDS των ιεροδούλων, την εγκληματικότητα, τον καπιταλισμό και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις και ότι άλλο βάλει στο μυαλό του ο Έλληνας πολίτης .

Γιατί το ΠΑΣΟΚ πωλούσε τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μου, μας έβαλε στο προδοτικό ΔΝΤ, μας έκοψε τους μισθούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα από τα δικά του λάθη, τις συντάξεις των πατεράδων και των παππούδων μας, τα επιδόματα των πολυτέκνων, δεν ξεχνώ την προδοτική τους στάση το βράδυ των ΙΜΙΩΝ και των θάνατο των παλικαριών του Πολεμικού Ναυτικού.

Γιατί η ΝΔ από αντί -μνημονιακό κόμμα έγινε μνημονιακό και με αυτό τον τρόπο έφερε σε οικονομική εξαθλίωση των Ελληνικό λαό. Πουλήθηκε στο ΠΑΣΟΚ σε τιμή ευκαιρίας…..

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αναπολεί την Κούβα του Φιντέλ και την εκεί εξαθλίωση του κουβανικού λαού μέσα από την Δικτατορία του καθεστώτος, γιατί δίνει το δικαίωμα στα Σκόπια του αυτοπροσδιορισμού Μακεδόνες και την χώρα τους ως Μακεδονία, γιατί θέλει να νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες που ήρθαν παράνομοι στην χώρα μου ως διεθνιστικό κόμμα που είναι, γιατί έχει τον κ. Πέτρο Τατσόπουλο βουλευτή, υβριστή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και της επανάστασης του 1821 μέσω του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ.

Γιατί το ΚΚΕ (κόμμα επιχείρηση) δεν θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θέλει να είναι αντιπολίτευση απλά να παίρνει την επιχορήγηση των κομμάτων και να συνεχίσει να κάνει απεργίες όπως είχε δηλώσει η κ. Παπαρήγα.

Γιατί η Δημοκρατική Αριστερά έχει ως βουλευτή την κ. Ρεπούση η οποία όπως έχει δηλώσει στους Πρωταγωνιστές του ΜΕΓΚΑ, δηλώνει άθεη, θέλει να βγάλει τα εικονίσματα από τα σχολεία, γιατί προσπάθησε να αλλάξει τον ρου της Ελληνικής Ιστορίας μέσω του σχολικού βιβλίου της ιστορίας της σφαγής της Σμύρνης μιλώντας για συνωστισμούς και συγκεντρώσεις, γιατί είναι σύμφωνη στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με πρόεδρο τον κ. Καμμένο, αν και νέο κόμμα, έπρεπε να επαναστατήσει όταν ήρθε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, τόσα χρόνια τι έκανε στο προδοτικό κόμμα, όπως αυτός το αποκαλεί , δεν έβλεπε, δεν άκουγε, ξαφνικά τώρα του ήρθε η Αγία επίφώτηση.

Γιατί το ΛΑΟΣ από πατριωτικό κόμμα μετουσιώθηκε σε προδοτικό και μνημονιακό, συνεργάτης των δασολογικών κυβερνήσεων.

Γιατί είμαι Έλληνας εθνικιστής, αναγεννήθηκα μέσα από τις στάχτες του Ίωνος Δραγούμη, του Περικλή Γιαννόπουλου, του Κωστή Παλαμά, του Ιωάννη Μεταξά ηγέτη του ΌΧΙ στην αρχή του Ελληνοϊταλικού πολέμου ενάντια στους εισβολείς της πατρίδας μου, γιατί έχω ντόπιους Ήρωες και δεν χρειάζομαι ξενόφερτους.

Γιατί τους νεκρούς δεν τους θάβουμε, τους βάζουμε μπροστά

Παράλληλα τα ΜΜΕ θέλουν να αποδείξουν μέσω της προπαγάνδας τους ότι η Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνη για το έθνος και την δημοκρατία και όχι τα άλλα κόμματα.

Ένας αναγνώστης σας

Γιατί Ψηφίζω Χρυσή Αυγή




Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή για να μπουν στην Βουλή ΕΛΛΗΝΕΣ που θα κάνουν άνω – κάτω το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα

Γιατί λέω ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ της Τρόικα, των διεθνών τοκογλύφων και του σιωνιστικού κεφαλαίου

Για να περιοριστούν τα υπερκέρδη των τραπεζών και των «νταβατζήδων» και ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ

Για να ξεκινήσουμε άμεσα την ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ που αποδεδειγμένα διαθέτει η Ελλάς

Για να ξανασπείρουμε τα χωράφια μας, να λειτουργήσουμε τις βιοτεχνίες μας, να επιστρέψουμε στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ μας

Για ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και να πάψουν τα σύνορά μας να είναι «σουρωτήρι»

Για ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι κλέφτες πολιτικοί

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ

Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και θέλω πίσω την ΠΑΤΡΙΔΑ και τον τρόπο ζωής που μου έκλεψαν

Σιχάθηκα την υποκριτική συγγνώμη αυτών που έφεραν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου σ’ αυτήν την τραγική θέση και θέλω να τους τιμωρήσω. Αυτοί που μας κατέστρεψαν δεν μπορούν να μας σώσουν

Βαρέθηκα τους «μαϊμού» πατριώτες που κλέβουν την ψήφο μου και με ξεπουλούν ξεδιάντροπα

Δεν με ρώτησαν για τίποτε ούτε “μαζί τα φάγαμε”, ενώ τώρα μου φορτώνουν τα πάντα λες και εγώ τα αποφάσιζα

Δεν θέλω την ξένη κατοχή της Τρόικα και των διεθνών τοκογλύφων

Είμαι εργάτης και η εργασία είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο, ενώ πρέπει να αμοίβεται για να μπορώ να ζήσω την οικογένειά μου

Είμαι αγρότης και ρήμαξαν την ύπαιθρο αφήνοντας τους μεγαλοκαρχαρίες μεσάζοντες να πλουτίζουν σε βάρος όλων μας

Είμαι βιοτέχνης και με τσάκισαν με τα εισαγόμενα είδη, με τις επιδοτούμενες εκτός συνόρων εταιρείες και με την βαριά φορολογία

Είμαι δημόσιος υπάλληλος, έντιμος, που δεν “τα πήρα” και δεν θέλω να με εκβιάζουν για την δουλειά μου

Είμαι συνταξιούχος που μια ζωή δούλευα, τους πλήρωνα ό,τι μου ζητούσαν και τώρα με αφήνουν να πεθάνω

Είμαι επιστήμονας και θέλω να δουλέψω για την πατρίδα μου και όχι να φύγω μετανάστης

Υπηρέτησα την ΠΑΤΡΙΔΑ μου και δεν ανέχομαι άλλο τον εξευτελισμό της

Με κυβερνούν τόσα χρόνια άνθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων και των προσδοκιών μου, που πρόδωσαν και έκλεψαν τα όνειρά μου.



Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ; ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΚΙ' ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ! 




Όλοι στο λάκκο, 
αλλά χωρίς τον Μιχαλολιάκο!


"Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει"



ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ...!!


ΠΑΝΙΚΟΣ...!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ...


iefimerida.gr_ Ολική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό δείχνουν τα αποτελέσματα δύο διαδικτυακών ψηφοφοριών της ιστοσελίδας zougla που διεξήχθησαν σε διάστημα δύο εβδομάδων. 

Αν ισχύουν, τότε η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 26,6%, την ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,6% και τρίτο κόμμα έρχεται η Νέα Δημοκρατία με 19,6%.

Σε ότι αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς και την καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει την προτίμηση των πολιτών με τον Αλέξη Τσίπρα να έρχεται στη δεύτερη θέση.

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων και με την αδιευκρίνιστη ψήφο στο 14,9% τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

Χρυσή Αυγή 26,6%, 
ΣΥΡΙΖΑ 22,6% 
Νέα Δημοκρατία 19,6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,8%
ΚΚΕ 5,8%
ΠΑΣΟΚ 5,3%