ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : "Εμείς αντέχουμε την φυλακή αυτοί θ’αντέξουν την ήττα;



Με ένα άρθρο με το οποίο προκαλεί ευθέως το σύστημα αν τολμά να τους βγάλει εκτός εκλογικής διαδικασίας πριν καν υπάρξει έστω και η παραμικρή απόφαση των δικαστηρίων, ο γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος, από την "φυλακή της Τιμής" όπως χαρακτηρίζει το κελί που τον έκλεισαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, επιτίθεται σφοδρότερα από από ποτέ στην κυβέρνηση και τους συνοδοιπόρους της.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:
"Αυτοί που έστησαν την άθλια παράσταση με τα κανάλια και τις χειροπέδες έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Πίστεψαν ότι έχουν να κάνουν με ανθρωπάκια, που θα έσκυβαν το κεφάλι, αλλά έπεσαν έξω. Ούτε κρυφτήκαμε, ούτε σκύψαμε το κεφάλι, αλλά υπερήφανα τους κοιτάξαμε στα μάτια και τους σταυρωτήδες και τα πουλημένα τομάρια των καναλιών και με γεμάτη πάθος φωνή διακηρύξαμε την Πίστη μας στην Εθνική Ιδέα.
Οι εικόνες με τους αγέρωχους άνδρες που είχαν στα χέρια χειροπέδες, αλλά ψηλά το κεφάλι, θα τους στοιχειώνουν για καιρό. Το «Ζήτω η Χρυσή Αυγή», «Ζήτω η Νίκη», «μη τους φοβάστε» θα γίνουν ο μόνιμος εφιάλτης τους.
Ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα τρόμου, όμως τελικά αυτό που έμεινε ήταν η εικόνα των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ στην ένοχη εξουσία τους, και ένα μεγάλο μέρος του Λαού είδε με ελπίδα ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα, στον καιρό της υποταγής, ανάμεσά τους κάποιοι ξεχωριστοί, που έχουν την δύναμη της ψυχής, όντας σιδηροδέσμιοι να κοιτάνε προκλητικά στα μάτια και να φτύνουν την αμαρτωλή εξουσία τους. 
 «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»
Νοεμβρίου Πρώτη ημέρα σήμερα που γράφω το κείμενο αυτό από την φυλακή της Τιμής και μόλις μια ημέρα πριν ανακοινώθηκε το πόρισμα για τις περίφημες διασυνδέσεις Χρυσής Αυγής- Αστυνομίας, οι οποίες υπήρχαν μόνο στον θολωμένο νου των σκευωρών μας.
Ελέγχθησαν περισσότερα από… 100 αστυνομικά τμήματα, περισσότερες από 100 κατοικίες και γραφεία της Χρυσής Αυγής και περισσότεροι από 300 αστυνομικοί!
Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ! Και μετά ταύτα αντί να παραιτηθεί ο πρωταγωνιστής του διωγμού μας, Δένδιας, συνεχίζουν τα ίδια ψέμματα.
Καμμία απόδειξη για τις διασυνδέσεις, καμμία απόδειξη για μαύρο χρήμα, καμμία απόδειξη για το περίφημο οπλοστάσιο. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΑ!
Μια άθλια σκευωρία, που έστησε η παρέα Σαμαρά μαζί με επίορκα ανθρωπάκια, που έπαιξαν το βρόμικο πολιτικό τους παιχνίδι.

Πίστεψε η παρέα των «συμβούλων» του εθνικά επικίνδυνου πρωθυπουργού ότι με αυτήν την σταλινικού τύπου επιχείρηση θα σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Απέτυχαν και ΟΧΙ μόνον. Δυνάμωσαν ακόμη περισσότερο το Κίνημά μας, έδειξαν σε όλον τον Λαό ποιοι είναι αυτοί που γνήσια και αυθεντικά ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στην αδικία και την ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ.

Άβουλοι και άμοιροι, σκευωροί και επίορκα ανθρωπάκια, άχρηστοι τελικά στο να επιτελέσουν τα σκοτεινά τους έργα, βλέπουν κάθε ημέρα που περνά να καταρρέει το κατηγορητήριό τους.

Θέλουν την Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση»… Έτσι τους βολεύει, έτσι νόμισαν ότι θα πάρουν πίσω τις ψήφους. Έπαιξαν ένα παιχνίδι επικίνδυνο πολιτικά και έχασαν, και όσο περισσότερο επιμένουν στα σχέδιά τους εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τόσο περισσότερο θα χάνουν.
Εμείς αντέχουμε την φυλακή, αυτοί θ’ αντέξουν την ήττα; ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ…
Είναι, όμως, η Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση» όπως θέλει η παρέα Σαμαρά, τα επίορκα ανθρωπάκια και οι ψευδομάρτυρες; Ας δούμε τι γράφει, στα τελευταία ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ο αριστερός Γ. Δελαστίκ:
«Οι δηλώσεις Τζιτζικώστα αποτέλεσαν ισχυρότατο πολιτικό ράπισμα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Έδειξαν εμπράκτως ότι αυτό το νομικό κατασκεύασμα περί χαρακτηρισμού ενός κόμματος ως «εγκληματικής οργάνωσης» με στόχο να μπορεί η κάθε κυβέρνηση να εξοντώνει πολιτικούς της αντιπάλους παραβιάζοντας το Σύνταγμα, που δεν επιτρέπει την απαγόρευση πολιτικών κομμάτων, στράφηκε, έστω και σε  φραστικό επίπεδο, εναντίον των εμπνευστών του».
ΞΕΜΠΛΕΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ «ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ»;
Όμως οι Ιαβέρηδες στην «δημοκρατική» Ελλάδα του 2013 (στο ψευτορωμαίικο) επιμένουν. Και έτσι στην εφημερίδα «ΒΗΜΑ» της Κυριακής διαβάσαμε άρθρο με τίτλο «Ξεμπλέξαμε με τον νεοναζισμό;», του Γ. ΚΑΛΦΕΛΗ, καθηγητού Νομικής παρακαλώ, από το οποίο και το εξής:
«Τα media κατασκεύασαν με τη Χρυσή Αυγή μια τηλεοπτική «υπερπραγματικότητα» -όπως έλεγε ο φιλόσοφος Μποντριγιάρ- και μετά εγκατέλειψαν απαράδεκτα το ζήτημα. Ωστόσο με τη Χρυσή Αυγή δεν ξεμπλέξαμε καθόλου και θα αναφερθώ επιλεκτικά σε τρία τεράστια ζητήματα.
1. Η εγκληματική οργάνωση δεν εξαρθρώθηκε, γιατί κανείς δεν βρήκε ποιοι χρηματοδοτούν κρυφά το νεοναζιστικό μόρφωμα, πού είναι τα όπλα και οι αποθήκες, δηλαδή η  «εφοδιαστική δομή» (logistics) και επομένως είναι αδιανόητο να υποστηρίζονται τέτοιες εκδοχές!» 
Γιατί εγκατέλειψαν απαράδεκτα το ζήτημα της «τηλεοπτικής υπερπραγματικότητας» θέλει να μάθει ο Καλφέλης. Δεν καταλαβαίνει γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ!!!
Είπαν κάθε είδους ψέμμα, έριξαν κάθε πυκνότητας λάσπη και απέτυχαν.
Όσο για το ότι δεν βρήκαν το περίφημο οπλοστάσιο και το «μαύρο χρήμα», δεν πηγαίνει ο νους του στο προφανές: ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!
Όμως ο καθηγητής της… Νομικής (!) και πάνω απ’ όλα αρθρογράφος του Βήματος επιμένει και παρακάτω γράφει:
«2. Επίσης, σε λίγο θα βρεθούμε αντιμέτωποι και με ένα άλλο εκρηκτικό δεδομένο. Αν δηλαδή θα επιτρέψουμε -ως έννομη τάξη- να κατεβούν υποψήφιοι τα ηγετικά στελέχη του νεοναζιστικού χώρου στις επόμενες δημοτικές ή κοινοβουλευτικές εκλογές (και μάλιστα σε μια εποχή όπου όλοι επιθυμούμε μια καινούργια πολιτική τάξη απαλλαγμένη από την έντονη απαξίωση). Έτσι πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να έχουν την παραπάνω δυνατότητα όσοι χρυσαυγίτες είναι «προφυλακισμένοι» ή εκείνοι στους οποίους έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα (ή τέλος εκείνοι που θα παραπεμφθούν με αμετάκλητο βούλευμα για την συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης).
Γιατί; Γιατί σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αποδυναμώνεται αναντίρρητα το τεκμήριο της αθωότητας. Άρα είναι απαραίτητο να ξαναδούμε την εκλογική μας νομοθεσία».
Τι προτείνει, λοιπόν, ο κύριος καθηγητής, ο οποίος απόλυτα επιβεβαιώνει την ρήση του Βίσμαρκ(«Καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς»), τι προτείνει; Προτείνει να βρουν τρόπο να μας αφαιρέσουν τα πολιτικά μας δικαιώματα χωρίς τελεσίδικη δικαστική απόφαση! Αυτή είναι η «δημοκρατία» και το «κράτος δικαίου», στο οποίο πιστεύουν οι καθηγητές Νομικής, που τυγχάνει να είναι και αρθρογράφοι του Βήματος.
Όμως, πάρα ταύτα τελικά ο καθηγητής αποφαίνεται και στην τελευταία πρόταση του κειμένου του γράφει: «Το συμπέρασμα; Με τον νεοναζισμό δεν ξεπλέξαμε!» (όπου «νεοναζισμός» η Χρυσή Αυγή…).
Πράγματι έτσι είναι, κ. καθηγητά. Το επιβεβαιώνω: ΔΕΝ ΞΕΜΠΛΕΞΑΤΕ!
«ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ»
Λένε ότι η συνεχής άνοδος του Κινήματός μας είναι τέκνο της οργής. Ναι, είναι και αυτό. Όμως, λησμόνησαν και λησμονούν ότι το ποτάμι της Ιστορίας δεν σταματά. Ξεχνούν ότι ενάντια στον ισοπεδωτισμό, που με περισσό θράσος αποκαλούν… «διαφωτισμό», πάντοτε υπήρχε ένα ρεύμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ βγαλμένο μέσα από την αρχέγονη Πίστη στο Έθνος, στην Φυλή, στην Παράδοση. Αυτό πρώτα απ’ όλα είμαστε, «καθηγητάδες» και «αναλυτές» φιλελεύθεροι και μαρξιστές. Αυτό δεν μπορείτε να το καταλάβετε και δεν θα το καταλάβετε ποτέ γιατί είναι εκτός της διδακτέας ύλης σας.
Πάρτε το απόφαση, ένα ολόκληρο σύστημα καταρρέει και με αναθέματα και αφορισμούς δεν σταματάτε το ποτάμι της Ιστορίας.
Και για όσους αμφιβάλουν, έγραψε στο Βήμα την περασμένη Κυριακή ο Διόδωρος, κατά κόσμον Ψυχογιός: «…Δεν θα εκλείψει ο Χρυσαυγιτισμός, ακόμα και αν διαλυθεί η Χρυσή Αυγή».
ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Όχι μόνον δεν θα εκλείψει, αλλά θα γίνει περισσότερο δυνατός!
DELENDA CARTHAGO EST…
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος"
defencenet.gr

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ 



Ανάλυση Καλεντερίδη για τον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής: Προηγήθηκαν πιέσεις του διεθνούς παράγοντα


Ο Σάββας Καλεντερίδης είναι ένας από τους πλέον έμπειρους και έγκυρους αναλυτές του πολιτικού παρασκηνίου σε διεθνές επίπεδο. Ακολουθούν αποσπάσματα από ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό κείμενό του στην κυριακάτικη δημοκρατία:
Tο διάστημα που προηγήθηκε της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, το κατεστημένο, αντί να προβληματιστεί με το μέτωπο αντιπαλότητας και το εκρηκτικό κλίμα που δημιουργούνταν στην κοινωνία, προβληματιζόταν βαθύτατα με τα ποσοστά που έπαιρνε η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις, ενώ, όσον αφορά το Δήμο της Αθήνας, υπήρχαν φόβοι ότι ήταν δύσκολο να χάσει τη δημαρχία ο Ηλίας Κασιδιάρης, όποιος και αν ήταν ο αντίπαλός του από τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.
Να σημειωθεί επίσης ότι την ίδια στιγμή, ο προβληματισμός, η ανησυχία και οι συνεπακόλουθες πιέσεις του ...διεθνούς παράγοντα προς την Ελλάδα για την σταδιακή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής ήταν κατ’ αναλογίαν αυξανόμενες!
Στη συνέχεια ακολούθησε η απόπειρα αποδόμησης της Χρυσής Αυγής, με μια επιχείρηση αδυσώπητου ψυχολογικού πολέμου από το σύνολο των ΜΜΕ, με την τέταρτη εξουσία και τις τρεις άλλες -νομοθετικήεκτελεστική,δικαστική- να μπλέκουν τους ρόλους ή μάλλον να υποδύονται όλες τον ίδιο ρόλο, με αποκορύφωμα την προφυλάκιση του αρχηγού του κόμματος και δυο βουλευτών, ενώ συνεχίζονται ανάλογες διαδικασίες και για άλλους βουλευτές!
Όσο διαρκούσε η επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου εναντίον της Χ.Α., εμπεδωνόταν η διαδικασία στοχοποίησης των στελεχών της, από τον αυτοαποκαλούμενο αντιφασιστικό και αντιεξουσιαστικό χώρο, που και τώρα αναλάμβανε αυτοδικαίως το ρόλο του νομοθέτη, του δικαστή και του ...εκτελεστή! Τρία σε ένα, δηλαδή, όπως για δεκαετίες πράττει η λεγόμενη αντιεξουσιαστική βία στην Ελλάδα, πρακτική που αφρόνως υιοθέτησε και το πολιτικό σύστημα στο ζήτημα της αποδόμησης-εξουδετέρωσης της Χ.Α., όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, φθάσαμε στην επιχείρηση δολοφονίας των δυο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη και τον βαρύτατο τραυματισμού του Αλέξανδρου Γέροντα.
Ακόμα και τη στιγμή που η κοινή γνώμη έμενε άναυδη, παρακολουθώντας τις σκληρότατες εικόνες της δολοφονίας από το βίντεο που διέρρευσε στα ΜΜΕ, το πολιτικό σύστημα, που, όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, εξ αντικειμένου οδήγησε τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο έγκλημα, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν κράτησε την ίδια στάση απέναντι στους δυο νεκρούς, όπως έπραξε με την περίπτωση του Παύλου Φύσσα, παραβιάζοντας προαιώνια ελληνική αρχή, σύμφωνα με την οποία ακόμα και οι νεκροί των εχθρών δικαιούνται και απολαμβάνουν τιμής.
Δεν θα σταθούμε σ’ αυτό, που απαξιώνει ακόμα περισσότερο το πολιτικό σύστημα και γιγαντώνει την Χρυσή Αυγή.,αφού ο ελληνικός λαός δείχνει έμφυτη συμπάθεια σε όποιον βάλλεται ή αδικείται, αλλά θα κρίνουμε τις απόψεις εκείνων που μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή για εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών στο συγκεκριμένο έγκλημα. Τη στιγμή αυτή δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας επιτρέπουν να πούμε ποιος κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη επιχείρηση.
Πιθανολογούμε ότι αποτελεί έργο ομάδας αντιεξουσιαστών, επειδή είναι γνωστή η πολυαίμακτη δράση τέτοιων ομάδων στην πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια... Στο σημείο αυτό να εξηγήσουμε ότι οι ξένες μυστικές υπηρεσίες βρίσκουν έδαφος να δράσουν, όταν κάποιοι με τις άφρονες πράξεις τους, δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό και τις κατάλληλες προϋποθέσεις!
Όσοι, όμως, μιλούν για εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν οι ίδιοι στη δημιουργία αυτού του «σκηνικού», όπως επίσης τις ευθύνες που έχουν στη διάλυση του κρατικού μηχανισμούόπου ο κομματισμός ισοπέδωσε ακόμα και τις πιο ευαίσθητες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους, που είναι επιφορτισμένες και έχουν ως αποστολή τον έλεγχο και την αποτροπή της δράσης των ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.


Σάββας Καλεντερίδης 

Δημοσιεύθηκε στην "κυριακάτικη δημοκρατία"

Παταγώδης αποτυχία Σύριζα: H δυσπιστία έφυγε, η δυστυχία μένει..



Με 153 ψήφους κατά και 17 παρών καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 124 Ψήφισαν μόνο 294 βολευτές καθώς απουσίαζαν οι 3 προφυλακισμένοι της Χ.Α. (Ν. Μιχαλολιάκος, Γ. Λαγός, Χρ. Παππάς), ο κ. Μανώλης Γλέζος (ΣΥΡΙΖΑ) και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης οι οποίοι βρίσκονται στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας και ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης.

Για μια ακόμα φορά η συνοδοιπορία και η συνεργασία των δύο κομμάτων που κατέστρεψαν την Ελλάδα, απέδωσε καρπούς και τους κράτησε ζωντανούς στην επιφάνεια, έτσι ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα δυο κόμματα που πούλαγαν στους «ιθαγενείς» ψηφοφόρους τους κόντρες μεταξύ δεξιάς και αριστεράς για να τους ελέγχουν. 

Εχθές το δημοκρατικό υπόβαθρο αυτής της συγκυβέρνησης έδειξε τον δρόμο της εξόδουστην Θ. Τζάκρη η οποία ψήφισε ΝΑΙ. 

Εμείς χωρίς να ξεχνάμε ότι η υφυπουργός επί Παπανδρέου κυρία Τζάκρη ψήφισε το πρώτο μνημόνιο δίνουμε στην δημοσιότητα την επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους που ψήφισε «Ναι» στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, για έναν και μόνο λόγο: Γιατί στην ώρα των «διαζυγίων» και από τις δύο πλευρές, είναι η ώρα που ακούγονται αλήθειες(έστω και αν υπάρχει σχέδιο μεταγραφής)

Βέβαια το ίδιο με εμάς υποστήριξε και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προσθέτοντας και μάλιστα «φεύγει σε κομβικό σημείο για τη χώρα, τώρα που βγαίνουμε από το μνημόνιο…!»


Ο μάγειρας είναι γνωστός: Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η συνταγή επίσης γνωστή: Καθαρά ψέματα με μπόλικη ελπίδα πασπαλισμένη με πολλά "μπαχάρια" όπως πρωτογενές πλεόνασμα, μεταρρυθμίσεις και άλλα για να κρύψουν την βρώμα την δυσωδία αλλά και την επικινδυνότητα της πολιτικής "σούπας"..

Ο ...πελάτης, αυτός που θα το φάει είναι ο Έλληνας πολίτης. Και αν "πεθάνει" ποσώς τους ενδιαφέρει. Αυτοί το καθήκον τους απέναντι στους εντολείς τους θα το έχουν κάνει με το παραπάνω.

Με ένα λογύδριο ο συγκυβερνήτης του ελληνικού κράτους με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προσπάθησε να εξαπατήσει και τους τελευταίους αφελείς λάτρεις του κοινοβουλευτισμού και του φιλελευθερισμού .Είπε μετά εκείνο το περιβόητο ¨λεφτά υπάρχουν" του φίλου και συμμαθητή του Γιώργου Παπανδρέου ότι......... 


Σε λίγο θα μπορούμε να πούμε, ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!
 
ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στα πόδια της, 

ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ θα αποδεικνύει κάθε μέρα την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της θα αποδεικνύει κάθε μέρα ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Η ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ.

Κι αυτή η απαλλαγή από «το άγος και το άχθος» του υπερδανεισμού, θα είναι Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 

Και ο καλύτερος τρόπος ΝΑ ΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ που τόσο δύσκολα κερδήθηκαν.

Αυτά ξεκινήσαμε να κάνουμε πράξη τον τελευταίο χρόνο.Αυτά είμαι βέβαιος ότι θέλει ο Ελληνικός λαός..."

Αυτά είναι ένα μικρό απόσπασμα από τον δημαγωγό Σαμαρά που αν κάποιος ανατρέξει στα βίντεο του youtube θα διαπιστώσει πόσες φορές αυτός ο πολιτικός έχει αναιρέσει τα λεγόμενά του. 

Πόσες φορές έχει πάρει πίσω αυτά που είπε και υποσχέθηκε. Δυστυχώς όμως το πολιτικό σύστημα έχει καταλάβει τι θέλει ο αφελής πολίτης. Αυτός που "παραμυθιάζεται" με την ελπίδα και τις υποσχέσεις.

Ήδη εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται στην ανέχεια και στην ανεργία και χιλιάδες στον τάφο που τους οδήγησε η πολιτική της συγκυβέρνησης, αυτοκτονώντας. 

Η ψευδοδημοκρατία τους αφαίρεσε από τους Έλληνες όλα τα κοινωνικά δικαιώματα και έφτιαξε νόμους υπέρ των εργοδοτών για να μπορούν να απολύουν χωρίς αποζημιώσεις και επιβαρύνσεις όχι μόνο στον δημόσιο τομέα αλλά και στον ιδιωτικό που τόσο πονηρά διαχώρισαν για να μπορούν να "βασιλεύουν" .

Η ψευδοδημοκρατία τους στέρησε το δικαίωμα της αξιοπρεπούς σύνταξης για ανθρώπους που δούλεψαν χρόνια παίζοντας στον χρηματιστηριακό τζόγο οι πολιτικοί τα χρήματα των ταμείων, τα χρήματα των ασφαλισμένων.

Η ψευδοδημοκρατία τους διέλυσε την γλώσσα την παιδεία ίδρυσε την παραπαιδεία και ενίσχυσε την αμάθεια και την αμορφωσιά .Έφτιαξε νεολαία που μαϊμουδίζει τα ξένα παρακμιακά πρότυπα 

Η ψευδοδημοκρατία στέρησε από το πολίτη το δικαίωμα της υγείας και της περίθαλψης. Ο ελληνικός λαός έγινε για αυτούς ένα πειραματόζωο για τα μοντέρνα φάρμακά τους για λόγους οικονομίας και ξεφτιλίζεται στις ουρές του ΙΚΑ για να μπορέσει να βρει την..υγειά του. Και μάλιστα για να παέι σε νοσοκομείο θα πρέπει να πληρώνει κάτι πιο πάνω από το μεροκάματο του 25 ευρώ.

Η ψευδοδημοκρατία τους εξαφάνισε το βασικό μισθό του εργάτη και του υπαλλήλου. Ήταν και αυτό μέσα στις μεταρυθμίσεις του Σαμαρά Βενιζέλου για να μπορούν να πληρώνονται οι βουλευτάδες με παχυλούς μισθούς 100.000 ευρώ και οι guest star της ψευδοδημοκρατίας τους όπως ο κύριος Καψής της Δημόσιας Τηλεόρασης με 500.000 ευρώ ετησίως ! και οι συνεργάτες τους των συγχωνεύσεων, τα Διοικητικά Συμβούλια, των οργανισμών με χιλιάδες ευρώ. 

Η ψευδοδημοκρατία τους ξεπουλά την Ελληνική Δημόσια περιουσία την Ελληνική γη τα νησιά μας τα λιμάνια μας στους ξένους και στους εχθρούς μας αλλά και τα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου

Η ψευδοδημοκρατία παρέδωσε την εθνική ανεξαρτησία και ετοιμάζεται να παραδώσει και την εθνική μας άμυνα. 

Θα μπορούσα να γράφω ατελείωτες ώρες τα κατορθώματα της ψευδοδημοκρατίας τους αλλά δεν έχει νόημα αφού τα "επιτεύγματά" τους είναι γνωστά.

Στο χέρι του Έλληνα είναι να τους στείλει για πάντα εκεί που τους αξίζει και τους πρέπει και να μην ξεχνά τι του έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια και που θέλουν να τον οδηγήσουν.
 
Έγραψε λοιπόν η κυρία Τζάκρη:

«Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας ανικανότητας και από έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση. Την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός εξοντώνεται από τις συνεχείς περικοπές και τους φόρους και η δήθεν ανάπτυξη αναβάλλεται συνεχώς για το μέλλον το μόνο σχέδιο της Κυβέρνησης είναι να διαχειριστεί επικοινωνιακά τους νέους φόρους και τις νέες περικοπές που της επιβάλλουν οι δανειστές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια. 

Η επόμενη ημέρα πρέπει να χαραχτεί με γνώμονα την αντιμετώπιση του κοινωνικά διαλυτικού φαινομένου της ανεργίας, την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης, την υπεράσπιση των δημόσιων επιχειρήσεων και την ένταξή τους σε ένα συνολικό σχέδιο δημόσιων επενδύσεων για την ανάταξη της οικονομίας, τη διάσωση του κράτους πρόνοιας και βέβαια την επαναφορά της ορθής και δημοκρατικής λειτουργίας του κοινοβουλίου. Η σημερινή μου απόφαση είναι μόνο πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και απέναντι στους συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώσω τα emails των δανειστών».

Αετίων 

Αυλαία στο θέατρο σκιών: Κομματάρχες εμπαίζουν τον λαό και καταστρέφουν την Ελλάδα



Μία άνευ προηγουμένου αθλιότητα και γελοιότητα βίωσαν όσοι Έλληνες είχαν το κουράγιο να παρακολουθήσουν τις ομιλίες Σαμαρά και Τσίπρα. Ακούστηκαν τραγελαφικά πράγματα, όπως ότι το wi-fi θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 4 δισ. ευρώ (Σαμαράς), για... μονομαχία στο ελ-πάσο (Τσίπρας) και τρύπια δολάρια (Βενιζέλος).
Χαζοχαρούμενοι κομματικοί αρχηγοί, εμπαίζουν τον ελληνικό λαό και κάνουν πλάκα, την ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν. Ορθώς στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες κυκλοφορούν τίτλοι όπως: "Κοκορομαχίες για γέλια - Άφησαν τα κλάματα στους Έλληνες φορολογούμενους". Ουδέν άλλο σχόλιο από την Χρυσή Αυγή για το θέατρο σκιών της βουλής.
Ο Έλληνας έχει αφυπνιστεί, έχει αντιληφθεί την αθλιότητα του πολιτικού κατεστημένου και στηρίζει μαζικά τον δίκαιο αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου. Η πρόταση μομφής του Σύριζα δεν πέρασε (όπως ήταν αναμενόμενο) και μετατράπηκε σε ένα ακόμα δεκανίκι για την καταρρέουσα κυβέρνηση Σαμαρά.
Παρών ψήφισαν ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Χρήστος Αηδόνης και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση μένει με οριακή πλειοψηφία 153 βουλευτών, αλλά γενικότερα η μνημονιακή παράταξη έχει και τις εφεδρείες αυτών που δήλωσαν "παρών"


ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ