ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει την πάγια θέση της : Εθνικές εκλογές τώρα.

Να πέσει η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά! Εθνικές εκλογές τώρα

Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει την πάγια θέση της πως μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να πέσει η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά. 

Θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής - παρόλο που κατετέθη με καθυστέρηση και για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους - και θα ζητήσουμε για μία ακόμη φορά την άμεση διεξαγωγή εθνικών εκλογών

Η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, η αφαίμαξη του εθνικού πλούτου από τους διεθνείς τοκογλύφους, τα αιματηρά μέτρα που πλήττουν τον λαό μας και το ξεπούλημα της χώρας πρέπει να λάβουν τέλος.

Η χούντα του μνημονίου κρατά φυλακισμένους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής με στόχο να αλλοιώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Με τον τρόπο αυτό ακυρώνει εξ ορισμού την διαδικασία και καταλύει στην πράξη το πολίτευμα και την λαϊκή κυριαρχία

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του προέδρου της κοινοβουλευτικής μας ομάδος, του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου και του βουλευτή Β' Πειραιώς του κόμματός μας για την ελεύθερη άσκηση των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας στιγμή.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ







Απόπειρα της κυβέρνησης να αλλάξει το κλίμα.
Δεν μπορούν να πιάσουν τους δολοφόνους 
και αδειάζουν την ΕΡΤ


Αφού δεν μπορούν να σταματήσουν τις δολοφονίες, τα βάζουν με τους απεργούς!

Επέμβαση της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή. 

Η εισαγγελική αρχή που βρίσκεται στο χώρο της ΕΡΤ απαιτεί την εκκένωσή του, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επιτρέπουν σε κανέναν την είσοδο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η απόφαση για την επέμβαση έγινε μετά από  συνεννόηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ το επιχειρησιακό σκέλος χειρίστηκε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

Η επιχείρηση ξεκίνησε περίπου στις 4:15 με τη συμμετοχή ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν και περιορισμένη χρήση χημικών, στο προαύλιο του ραδιομέγαρου, για να απομακρύνουν συγκεντρωμένους.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για μία προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει το κλίμα υπέρ της, μετά την αποτυχία της να περιορίσει τους τρομοκράτες.

Γιατί εξαφανίστηκαν οι δημοσκοπήσεις; - Είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή; Εγκεφαλικά στο καθεστώς


Θυμόμαστε όλοι την προπαγάνδα που είχαν εφαρμόσει τα κανάλια, όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις πριν από έναν και πλέον μήνα. 


Τότε με αφορμή την, καταδικασθείσα από την Χρυσή Αυγή, δολοφονία Φύσσα είχαν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων μία άνευ προηγουμένου «παραγωγικότητα», αφού κάθε μέρα υπήρχε και μία νέα δημοσκόπηση, που επιχειρούσε να εμφανίσει ότι η Χρυσή Αυγή «καταρρέει», «χάνει ποσοστά» και ότι αντιστοίχως η ΝΔ «κερδίζει τους χαμένους ψηφοφόρους». 

Βεβαίως τότε είχαμε στηλιτεύσει τις εν λόγω δημοσκοπήσεις ως αντιεπιστημονικές, αφού είναι αξίωμα η μη διενέργεια δημοσκοπήσεων κατά την διάρκεια γεγονότων που αναστατώνουν την κοινή γνώμη. Πέραν τούτου υπήρχε και μία υφέρπουσα ανηθικότητα σε όλη αυτή την κατάσταση, αφού τα κανάλια και οι εφημερίδες επιχειρούσαν με βάση χαλκευμένες και αντιεπιστημονικές δημοσκοπήσεις να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Και τώρα; Παρατηρούμε όλοι ότι οι δημοσκοπήσεις έχουν εξαφανιστεί. Καμία εταιρία δεν δημοσιεύει κάτι, ούτε κανένα ΜΜΕ παραγγέλνει κάτι. Φυσικά η χρονική συγκυρία της σιωπής μόνο τυχαία δεν είναι, αφού είναι πρόσφατη μία ανάλογη αναταραχή της κοινής γνώμης που προέρχεται από την στυγνή δολοφονία δύο νέων ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλου ενός από τρομοκράτες. 

Να υποθέσουμε ότι άξαφνα οι δημοσκοπικές εταιρίες και τα κανάλια απέκτησαν συνείδηση; Ότι ξαφνικά μετανόησαν για την προγενέστερη ανηθικότητα τους και αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα ηθικώς και επιστημονικώς θέσφατα σχετικά με τις δημοσκοπήσεις;

Προφανώς και κάτι τέτοιο βέβαια δεν συμβαίνει, αφού ποιος έχασε την συνείδηση του για να την βρουν ξαφνικά οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικάντηδες; 

Άλλος είναι ο λόγος που τόσο καιρό έχουν σιωπήσει και δεν τολμούν να βγάλουν δημοσκοπήσεις. Θυμίζουμε ότι μέσα στην γενική σιωπή των δημοσκοπήσεων είχε διενεργηθεί μία συγκεκριμένη δημοσκόπηση, η οποία ουδέποτε δημοσιεύτηκε, αλλά κάποια από τα αποτελέσματα της είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας. 

Αυτή η δημοσκόπηση, η οποία προερχόταν από την πηγή που είχε πλησιάσει εγγύτερα στην αλήθεια πριν από τις εκλογές και ως εκ τούτου είχε «σφραγίδα» αξιοπιστίας, έδειχνε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο τώρα τελευταία δεν γίνονται δημοσκοπήσεις.

Η δημοσκόπηση προερχόταν από το zougla.gr και έδειχνε ότι η Χρυσή Αυγή ήταν πρώτο κόμμα. Αυτό ερχόταν ως απάντηση του Ελληνικού Λαού στην στημένη σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, αφού ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβανόταν με σαφήνεια την φαιδρότητα τόσο των κατηγοριών, όσο και των ψευδομαρτύρων, αλλά και των κατηγόρων μας. 

Σε αυτή τη δημοσκόπηση της οποίας δημοσιεύτηκαν μόνο τα στοιχεία συσπείρωσης των κομμάτων, φαινόταν με σαφήνεια ότι η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα, με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ και μακράν τρίτη την ΝΔ!

Οπότε ο λόγος που έχει «πέσει» σιωπή από τις δημοσκοπικές εταιρίες και τα αργυρώνητα ΜΜΕ, είναι ακριβώς αυτός. Οι δημοσκοπήσεις που θα έβγαιναν σήμερα δεν είναι προς πολιτική εκμετάλλευση και σπέκουλα από το σύστημα, όσο και αν παραποιηθούν τα στοιχεία. 

Τους ρωτάμε ευθέως, οπότε, και αν μπορούν ας απαντήσουν: 

Είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή;

Εγκεφαλικά στο καθεστώς.Πρώτο κόμμα με 39% η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του zougla.gr


Έσπασε τα κοντέρ και έσκισε τα πτυχία των δημοσκόπων η μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του zougla.gr που παρουσιάστηκε πριν λίγο στο Extra 3 και στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. 

Η οργή των Ελλήνων για τις άδικες και παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής γύρισε μπούμερανγκ στους σχεδιαστές της άθλιας σκευωρίας.

Σε σύνολο πάνω από 50.000 χρηστών του διαδικτύου, στον ιστότοπο zougla.gr, μια ιστοσελίδα που ανέκαθεν διάκειται εχθρικά απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με 39%.

Κι αν αυτό ίσως φαίνεται υπερβολικό, αναδεικνύει την τάση του κοινού, όπως παραδέχτηκε και ο παρουσιαστής, που έχει εκνευριστεί με τις γελοιότητες των καναλιών και των ψευδομαρτύρων για γιάφκες σε μοναστήρια, υπαρχηγούς και ταξίαρχους, κέρβερους και πύργους και... κουρεμένα αρνιά, αλλά κυρίως επειδή φαίνονται ξεκάθαρα οι πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τος διώξεις των Συναγωνιστών.

Τα ευρήματα ακόμα και στο σταθμισμένο δείγμα ήταν κόλαφος για το σύστημα, καθώς η μαύρη προπαγάνδα κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος καταρρέει με πάταγο! 

Πάνω από 1 στους 2 Έλληνες έχει καταλάβει πως τα κίνητρα του σόου Δένδια είναι πολιτικά.

Γίνεται απολύτως εμφανές, συνεπώς, ότι τα δύο μεγάλα κόμματα φυλλορροούν και διαλύονται με τους ψηφοφόρους τους να στρέφονται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή. 

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής συνωμοσίας που έστησαν από κοινού εναντίον της Χρυσής Αυγής. 

Τώρα που πλέον έχει γίνει αντιληπτό από όλους τους Έλληνες ότι οι διώξεις είναι στημένες και πολιτικά υποκινούμενες, οι ψηφοφόροι των συνωμοτών τους τιμωρούν δυναμώνοντας την Χρυσή Αυγή, που είναι η μοναδική δύναμη αντίστασης εναντίον του καθεστώτος του Μνημονίου.