ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Απαγόρευσαν το επισκεπτήριο του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στον Γενικό μας Γραμματέα


Σε μία ακόμη παράνομη μεθόδευση, σε μία ακόμη συνταγματική εκτροπή προχωρά η κυβέρνηση Σαμαρά μέσω του υπουργού δικαιοσύνης και της διεύθυνσης των φυλακών Κορυδαλλού. 

Με γελοία προσχήματα και παρ' όλο που υπάρχει ειδική άδεια, απαγορεύουν στον Νικόλαο Μιχαλολιάκο να δεχθεί επίσκεψη από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος

Επαναλαμβάνουμε πως το αρμόδιο υπουργείο είχε δώσει άδεια για μία και μόνο 20λεπτη επίσκεψη την εβδομάδα σε έναν και μόνο βουλευτή μας.

Ο τρόμος της συγκυνέρνησης είναι πρωτοφανής. Φοβούνται την ηγεσία της Χρυσής Αυγής ακόμη και τώρα που βρίσκεται μέσα στις φυλακές. 

Το διεφθαρμένο μνημονιακό σύστημα, με αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις, επισπεύδει το πολιτικό του τέλος και την απόλυτη καταδίκη του στη συνείδηση του ελληνικού λαού. 








 

Φυντανίδης: “Πολιτικές οι διώξεις της Χρυσής Αυγής - ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ τα ποσοστά της!” - ΒΙΝΤΕΟ



Αποκαλυπτικότατος και σαφέστατος ήταν ο Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος του καναλιού “E”, στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. 

Πριν αναφέρουμε το πώς ο Φυντανίδης διέλυσε με δύο προτάσεις του κυριότερους μύθους της σύγχρονης επικαιρότητας, ας πούμε ότι τα όσα λέει φυσικά και δεν πρόκειται να τα απαντήσουν οι διάφοροι ταγοί της δημοσιογραφίας και ουραγοί του καθεστώτος, αφού ο Φυντανίδης είναι αντικειμενικώς «παλιά καραβάνα» στο χώρο της δημοσιογραφίας. Το γεγονός δε ότι τα λεγόμενα του επαληθεύονται από πλήθος στοιχείων, αποδεικνύει του λόγου του το αληθές.

Ο Φυντανίδης, λοιπόν, διέλυσε το μύθο της δήθεν ποινικής υποθέσεως της Χρυσής Αυγής, αφού όπως σημείωσε σε ερώτηση του Τριανταφυλλόπουλου «αν η Χρυσή Αυγή δεν απειλούσε την εκλογική πίτα θα έδειχναν ενδιαφέρον για την “εγκληματική οργάνωση”», απάντησε σχεδόν μονολεκτικά λέγοντας «Όχι, βεβαίως. Όσο η Χρυσή Αυγή είχε 0,5% ουδείς ασχολείτο μαζί της». 

Η δήλωση αυτή Φυντανίδη έρχεται να προστεθεί στις τόσες μαρτυρίες, στοιχεία και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ο δεύτερος μύθος που προσπαθούν να καλλιεργήσουν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και έφτασε μέχρι του σημείου αθλιότητας να τον χρησιμοποιήσει μέχρι και ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του, είναι ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή «καταρρέει» δημοσκοπικά. 

Ό πρωθυπουργός έφτασε μέχρι του σημείου μάλιστα να μοιράζει τα «χαμένα» εκλογικά ποσοστά. Όμως, ήταν εμφανές τόσο από την κοινωνία, όσο και από τις δημοσκοπήσεις ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη

Έτσι ο Φυντανίδης, διαλύει και αυτόν τον μύθο, πάλι σχεδόν μονολεκτικά, λέγοντας: «Τώρα παρόλα αυτά που έχουν γίνει δεν χάνει τίποτα τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις.»

Γίνεται σαφές, συνεπώς, ότι οι κύριοι μύθοι του συστήματος της κλεπτοκρατίας, δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική και είναι φτιαγμένοι μοναχά για ευτελείς σκοπούς, όπως οι συνεντεύξεις Σαμαρά. 

Φυσικά, δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που λέγονται καταφανέστατα ψέμματα εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, όμως τώρα με βάση αυτά τα ψέμματα έχουν οδηγηθεί στην φυλακή ο Αρχηγός και δύο βουλευτές του Κινήματος και οπλίστηκε το χέρι των δολοφόνων που σκότωσαν με αποτρόπαιο τρόπο δύο νεαρούς Έλληνες. 









ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ. Ούτε βήμα πίσω.







Αδέλφια του Γιώργου Φουντούλη.

Σαν πατέρας του Γιώργου θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ραγισμένης αλλά περήφανης καρδιάς μου για την συμπαράσταση και την στάση σας μετά την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου του Μάνου και τον βαρύτατο τραυματισμό του Αλέξανδρου .

Θέλω να μιλήσω σαν πατέρας για το παιδί του. Τον συνοδεύσατε με τις τιμές που του άξιζαν στον δρόμο για την αθανασία. Δεν δώσατε το δικαίωμα σε κανένα να καπηλευτεί την θυσία του. Είμαι περήφανος για τις ιδέες του και τον Πατριωτισμό του.

Είδα πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του. Δεν είμαι εγώ που θα ακυρώσω τις ιδέες και τα πιστεύω του Γιώργου.

Ξέρω πως έχει ξεκινήσει απο αυτούς που χειρίζονται και τους χειρίζεται η εξουσία προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του.

Θα τον πουν φασίστα , νεοναζί και θα χρησιμοποιήσουν όλα αυτά τα επίθετα που ακούμε συνεχώς από τα κατευθυνόμενα μέσα ενημέρωσης.

Με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Εγώ ξέρω τι λεβέντη μεγάλωσα με τις αξίες και τις αρχές που με μεγάλωσε και εμένα ο πατέρας μου. Τις ίδιες αξίες μεταλαμπάδευσα και εγώ στο παιδί μου.

Έγινε ένας περήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ που ήθελε να ζήσει σε μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ.

Χωρίς κλέφτες απατεώνες λωποδύτες που βλέπουν τους Έλληνες σαν αριθμούς και τους ρημάζουν τις ζωές όπως τους προστάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που θεωρούν την Ελλάδα αποικία τους.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ. ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ όπως θα επιθυμούσε και ο Γιώργος μας.

Λ. Φουντούλης












Η ένοχη σιωπή των ηθικών αυτουργών




Αυτές τις μέρες έμαθα κάτι που το γνώριζα αλλά πλέον το κατάλαβα με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο. Πως όλοι οι άνθρωποι δεν μετράνε το ίδιο σε αυτή την χώρα. 

Ο λόγος για το θάνατο των δυο παιδιών στον Νέο Κόσμο. Η δολοφονία πριν λίγο καιρό στο Πέραμα έφερε αναπόφευκτα τις συγκρίσεις για τις αντιδράσεις. Τα κανάλια δεν κράτησαν τα δελτία τους μέχρι τις δύο το βράδυ. Ο Σαμαράς λέξη δεν αφιέρωσε για τους δύο νέους. 

Στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα είχε βγάλει έκτακτο διάγγελμα! Και καλά έκανε. Αυτοί οι νεκροί είναι κάτι άλλο άλλωστε. Είναι περήφανοι Έλληνες, συναίσθημα φυσικό και έμφυτο σε κάθε άνθρωπο. 

Σε πείσμα των καιρών συνεχίζουν να μιλούν για Ελλάδα και να τιμάνε τη σημαία τους. Το μόνο πράγμα που είναι απαγορευμένο στις μέρες μας. Σε αυτή τη χώρα μπορεί να κλέβεις να σπας, να τραμπουκίζεις αλλά κοίτα μην τολμήσεις να μιλάς για Ελλάδα. Καήκες!

Καλό αυτό το ξέραμε θα μου πεις. 

Τις αντιδράσεις της μαρξιστικής χούντας που μας έχει κατσικωθεί στο σβέρκο 40 χρόνια, τις γνωρίζαμε και τις περιμέναμε. Αυτό που όπως και πολλούς φίλους μας εξόργισε είναι η συμπεριφορά αυτού του μορφώματος που λέγεται Νέα Δημοκρατία. 

Αυτό του συνοθύλευματος γραβατάκηδων και διεκπεραιωτών που είναι κάτι υβριστικό πλέον για όλους μας. Για όσους αγωνιστήκαμε για κάτι καλύτερο μακριά από θέσεις και οφίτσια στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

Που να γνωρίζαμε πως ο Σαμαράς θα έκανε πράγματα που ούτε ο Γιωργάκης δεν είχε τολμήσει! Αξιωθήκαμε να δούμε να ποινικοποιεί τον πολιτικό λόγο και να μας λέει πως η δημοκρατία είναι κάτι το σχετικό και μπορεί να συμμετέχουν όσοι θέλει αυτός. 

Τον είδαμε να φορολογεί ασύστολα και να μην σέβεται την ατομική ιδιοκτησία. Οι γνήσιοι φιλελεύθεροι είναι στα κάγκελα όπως βλέπουμε στις σελίδες τους . Φυσικά δεν ξεχνάμε ούτε στιγμή πως συνεργάζεται με το πιο άθλιο κομμάτι της πράσινης συμμορίας που συνεχίζει και βρίσκεται σε δημόσιες θέσεις. 

Δείτε λίγο ποιοι είναι στους οργανισμούς και θα καταλάβετε. 

Για να μην ανεβαίνει το αίμα μόνο σε μένα αλλά και σε όλους μας.Αυτά είναι τα πραγματικά συναισθήματα του κόσμο που βράζει και σφίγγει τα δόντια του. 

Υπάρχει μια γενική κατακραυγή και ας μην θέλουν να το δείξουν τα πουλημένα κανάλια. 

Εμείς οι αξιοπρεπείς Έλληνες πολίτες όχι μόνο δεν θα πάρουμε μέρος σε αυτό το συνοικέσιο του αίσχους αλλά θα προσπαθήσουμε να πείσουμε την τελευταία θείτσα να πάψει να ακολουθεί τις μαριονέτες που παριστάνουν τους κυβερνώντες. 

Παραφράζοντας, μετά το περιστατικό της Παρασκευής, ένα σύνθημα της θρυλικής Θύρας 7.«Θείτσα ντροπή σου, σε βλέπουν οι νεκροί σου!»

-Ότι θα έβλεπα να γίνονται δύο μέτρα άνθρωποι σαν τον Βαλλιανάτο και τον Τζήμερο και να λένε ελεύθερα την άποψή τους, σημαίνει πως έχω να δω πράγματα στη ζωή μου ακόμα.

-Αριστεροί κατ’ όνομα γιατί δεν βγαίνετε να πείτε πως δεν μπορείς να διώκεις κάποιον για το φρόνημά του; Μάλλον ξεχάσατε τότε που σας χώριζαν σε εθνικόφρονες και μιάσματα…

Νικόλαος Βανδώρος