ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Κασιδιάρης: "Είδα το βίντεο της επίθεσης, πυροβολούσαν μέχρι να αδειάσουν τα πιστόλια" ΒΙΝΤΕΟ




Ο Κασιδιάρης συγκλονισμένος στο Zougla: "Είδα το βίντεο της επίθεσης, πυροβολούσαν μέχρι να αδειάσουν τα πιστόλια" -

Φρικιαστικές εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες των γραφείων

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στην τηλεόραση της Ζούγκλας δήλωσε ότι η επίθεση καταγράφηκε καρέ-καρέ από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. 

Όπως είπε ο ίδιος που είδε το video, δύο δράστες αρχικά πυροβόλησαν τα θύματα, κατέβηκαν από τη μηχανή και συνέχισαν να ρίχνουν στα σώματα των ανθρώπων που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Κασιδιάρης για τη διπλή δολοφονία στο STAR: "Οι τρομοκράτες εκτέλεσαν εν ψυχρώ τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στην είσοδο των γραφείων"



Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά στο STAR για το αποτρόπαιο έγκλημα εναντίων των Χρυσαυγιτών που βρίσκονταν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια και τα οποία λειτουργούσαν κανονικά την ώρα της μαφιόζικης δολοφονίας. 

Το ανθελληνικό καθεστώς υπεύθυνο για την δολοφονία των δύο νεαρών Ελλήνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...





Δολοφόνησαν εθνικιστές έξω από τα γραφεία της ΧΑ στην λεωφόρο Ηρακλείου. OI ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΒΑΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ!!!



Δηλώσεις του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στο makeleio.gr για την δολοφονία των 2 μελών του κόμματος στο Ν.Ηράκλειο:

“Απόψε ο Κος Δένδιας και οι ανώτατοι αξιωματικοί και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έβαψαν τα χέρια τους με αίμα!

Εμείς βρισκόμαστε μέσα στη φυλακή και οι ηθικοί αυτουργοί της εκτέλεσης των δύο παιδιών είναι έξω…

Το κρίμα στο λαιμό τους!”


Δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατά στελεχών του κόμματος στην λεωφόρο Ηρακλείου 426 σημειώθηκε πριν από λίγο.

Μία μοτοσυκλέτα έφτασε τους τρεις πολίτες που πήγαν να ανοίξουν τα γραφεία του κόμματος, τους πολυβόλησαν εν ψυχρώ και σκότωσαν δύο από αυτούς.

Οι νεκροί είναι ηλικίας 20 και 23 ετών.

Ο τρίτος είναι τραυματισμένος βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς" (κατ'άλλες πηγές στο Αγία Όλγα)

Να σημειωθεί πως τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται κοντά στην Εφορία του Ν. Ηρακλείου (λεωφόρος Ηρακλείου 426) ενώ δίπλα ακριβώς απο την Εφορία είναι το Αστυνομικό Τμήμα.

Πρόκειται για την πλέον αιματηρή τρομοκρατική επίθεση από την εποχή της "17 Νοέμβρη"

Τους πολιτικούς-ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας των δύο νέων και του τραυματισμού του τρίτου τους ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι.

Αλλά αυτές τις στιγμές απαιτείται πάνω απ'όλα ψυχραιμία.

Δεν θα πρέπει να παίξουμε, ως Έλληνες πολίτες, το παιχνίδι αυτών που θέλουν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα και να την κάνουν Συρία.

Η πατριωτική παράταξη πληρώνει για μία ακόμα φορά βαρύ φόρο αίματος μετά τις δολοφονίες της 17ης Νοέμβρη από το 1975 μέχρι και την διάλυσή της δέκα χρόνια πριν...

defencenet.gr


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας.

Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας προσωπικώς είναι ένοχοι και απολύτως υπεύθυνοι για τις αποψινές εν ψυχρώ δολοφονίες νέων Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει επανειλημμένως αστυνομική φύλαξη για τα κατά τόπους γραφεία της, που είχαν χτυπηθεί και αποτελούσαν μόνιμους στόχους τρομοκρατών. Η κυβέρνηση όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά αφαίρεσε την ήδη υπάρχουσα αστυνομική προστασία που νομίμως διαθέταμε.

Ο άθλιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ όχι μόνο επέτρεψε, αλλά υποκίνησε τις τρομοκρατικές ομάδες, που ανεξέλεγκτες απόψε εκτέλεσαν νέους συμπολίτες μας. Το μίσος της κυβέρνησης και των ΜΜΕ εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό εκφράστηκε τον τελευταίο μήνα, όπλισε τα χέρια των δολοφόνων. 

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, την σύλληψη των εγκληματιών και την παραδειγματική τους τιμωρία. Καλεί όλους τους Έλληνες να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας ώρα. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

TO KAMAΡΙ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ... (ΦΩΤΟ)


Ο άλλοτε ταπεινός Ναός του Αγίου Νικολάου στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, που παρά το μικρό του μέγεθος σε σχέση με τους γιγαντιαίους γείτονες του ήταν το καμάρι της Ομογένειας των Η.Π.Α. ξαναζωντανεύει.

Ο γνωστός Ισπανός αρχιτέκτονας Σαντιάγκο Καλατράβα ανέλαβε να σχεδιάσει τον νέο Ναό που θα κτιστεί στο ίδιο σχεδόν σημείο και το αποτέλεσμα αν κρίνει κανείς από τις μακέτες είναι ξεχωριστό.

Αυτό που ξεχωρίζει, είναι τα καθαρά βυζαντινά στοιχεία που έχει χρησιμοποιήσει στο σχεδιασμό του ο αρχιτέκτονας που κατορθώνει να αποτυπώσει, σε σμίκρινση , τον τρούλο της θρυλικής Αγιασοφιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα N.Y. Times ο νέος Ναός θα στοιχίσει 20 εκατομμύρια δολάρια, (περίπου 15.000.000 ευρώ) και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016.















Η BLACKROCK ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.



Τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται πλέον από την Τρόικα… Οι ελεγκτές της Blackrock έχουν στα χέρια τους στοιχεία για τον υπέρογκο δανεισμό τους-κοντά στο 1 δις- χρήματα τα οποία οι περισσότεροι μηντιάρχες αδυνατούν να αποπληρώσουν!


Έτσι οι Έλληνες μηντιάρχες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο να αναστείλουν εκδόσεις, να κλείσουν κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την γλιτώσουν στο τέλος) ή να παραδοθούν αμαχητί στους δανειστές. Αυτό σημαίνει ότι τα μεγαλύτερα ΜΜΕ παρότι διατηρούν μια αντιμνημονιακή ρητορία σαν φερετζέ, στην πραγματικότητα ελέγχονται απόλυτα από τους δανειστές, οι οποίοι πλέον τα χρησιμοποιούν για την επικοινωνιακή τους προπαγάνδα!

Δείτε τα στοιχεία:

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL. Το 2012, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων.

-Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Μετά τον αείμνηστο Λαμπράκη, ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 134.000.000. ευρώ.

STAR CHANNEL: Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ.

ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.

ALPHA TV: Τραπεζικός δανεισμός; 58 .000.000 ευρώ.

FORTHNET: Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος που κατέχει το συνδρομητικό κανάλι NOVA, εμφανίζει τραπεζικό δανεισμό 331.000.000 ευρώ.

H έκθεση της BLACKROCK έχει στοιχεία και για τον δανεισμό των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων!

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Τα τραπεζικά δάνεια που έχει πάρει ο όμιλος, ανέρχονται σε 1.700.000.000 ευρώ.

MARFIN INVESTMENT GROUP: Ο όμιλος, που μας έχει…ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια με διάφορες υποθέσεις, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή, Λαϊκή Τράπεζα κ.α., και δημιούργημα του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τα χρέη προς τις τράπεζες ξεπερνούν τα 2.000.000.000 ευρώ.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μια παραδοσιακή δύναμη, στο χώρο των μετάλλων (Στασινόπουλος). Ο όμιλος έχει τραπεζικά ανοίγματα 1.100.000.000 ευρώ.(Υπόψη ότι μεταφέρει την έδρα της Εταιρίας από την Ελλάδα στο Βέλγιο ή Ολλανδία)

ΤΙΤΑΝ: Σχεδόν μονοπώλιο στο χώρο των τσιμέντων (Κανελλόπουλος) και με τραπεζικό δανεισμό, που φθάνει το 1.000.000.000 ευρώ περίπου.

Και είναι ενδεικτικά παραδείγματα του τι ακριβώς συμβαίνει στην επιχειρηματική ζωή της χώρας! Μια χώρας που περιμένει στην ουρά του ταμείου ανεργίας για λίγα ευρώ προσωρινά ή του ΟΑΕΔ για να βρεί δουλειά! Και όλοι αναρωτιούνται: Που ακριβώς χάθηκε η ανάπτυξη; Πότε θα έρθει η ανάπτυξη του Σαμαρά που δανείζεται από το μέλλον μας;

Το θέμα είναι τεράστιο και καλούνται τα κόμματα να αναδείξουν την σημασία του καθώς εκτός από τον ιλιγγιώδη δανεισμό των ΜΜΕ, δεν είναι λίγοι οι μηντιάρχες που έχουν ανοιχτά πάρε-δώσε με την Δικαιοσύνη για πάσης φύσεως σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και οι οποίες μυρίζουν μπαρούτι. 

Ως τώρα εξαιτίας της εγχώριας διαπλοκής οι περισσότεροι από δαύτους είχαν καταφέρει να πέσουν στα μαλακά, τώρα όμως που οι δανειστές μας αποκτούν και τον έλεγχο της Δικαιοσύνης ετοιμαστείτε για non stop δράση και χειροπέδες σε χέρια «επωνύμων»...


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ANA ETOΣ ΤΩΝ  ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ